Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verratti kan PSG anderhalve week voor sluiten deadline mogelijk alsnog verlaten

Laatste update:

Marco Verratti kan mogelijk alsnog naar het Midden-Oosten vertrekken, zo meldt Fabrizio Romano. Al-Arabi wil de dertigjarige middenvelder naar Qatar lokken en staat naar verluidt op het punt om een officieel bod neer te leggen bij Paris Saint-Germain. Verratti was vorige maand al persoonlijk akkoord met Al-Hilal, echter wist de Saudische topclub geen overeenstemming met de Parijzenaren te bereiken over de te betalen transfersom.

PSG is bezig met een grondige renovatie. De Franse grootmacht zag Lionel Messi, Sergio Ramos én Neymar al vertrekken en wil ook nog afscheid nemen van Verratti. RMC Sport schreef eerder al dat de controleur naar de uitgang van het Parc des Princes geduwd wordt. Hij staat niet op de officiële teamfoto, verschijnt niet meer op de training (enkel een individueel programma binnen) en heeft van PSG te horen gekregen dat hij mag vertrekken.

Saudi-Arabië leek voor Verratti de meest voor de hand liggende bestemming. De Italiaans international was zelfs al persoonlijk rond met Al-Hilal. Het meest recente bod van 45 miljoen euro werd begin deze maand door les Parisiens echter naar de prullenbak verwezen. PSG zou een belangrijke voorwaarde hebben gesteld aan het vertrek van Verratti, en eerder ook van Neymar, door alleen open te staan voor een definitieve transfer. Een huurperiode met (verplichte) optie tot koop is absoluut geen optie.

Mocht Verratti toch in het Parc des Princes onder contract blijven staan, dan wordt het zijn twaalfde seizoen met PSG. Hij kwam in de zomer van 2012 over van Pescara, waar hij de jeugdopleiding heeft doorlopen. In zijn tijd in Parijs speelde Verratti 416 duels, waarin hij 11 doelpunten wist te maken en 61 maal aangever was. Met PSG won de middenvelder onder meer 9 landstitels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al-Arabi? Blijkbaar gaan er dus meer clubs in Saudie-Arabië voor topspelers dan alleen de andere 4 clubs.

23 augustus 2023 om 11:15

Qatar ligt niet in S-A, dat is een eigen land.

23 augustus 2023 om 11:30

Al-Arabi is een ploeg uit Qatar zoals eerder vermeld, maar er zijn ploegen buiten de "grote 4" dat wat spelers hebben aangetrokken of nog in gesprekken zijn voor een mogelijke transfer.

23 augustus 2023 om 20:53

Verkeerd gelezen haha!

"hij staat niet op de officiële teamfoto, verschijnt niet meer op de training (enkel een individueel programma binnen) en heeft van PSG te horen gekregen dat hij mag vertrekken."

Verschrikkelijke club! Speel je daar meer dan 11 jaar, altijd top en professioneel. Nooit gedoe. Ook niet toen grote clubs aan hem trokken ging hij niet werkweigeren etc.

En nu als dank voor alles, wordt je zo behandeld.

Hopelijk zien meer (top)spelers dit en laten PSG links liggen.

23 augustus 2023 om 11:31

Ik vind het sowieso ongelooflijk hoe ze met deze clublegende omgaan. Hij levert ook gewoon altijd en is nog steeds de beste middenvelder van de club. Bizar.

23 augustus 2023 om 11:40



@BR-7

Psg kent het woord respect niet, ook de fans vind ik heel triest, hoe ze de goat hebben uitgefloten en hebben uitgescholden deed mij echt pijn, het zal ze nooit lukken om die cl te winnen.

23 augustus 2023 om 11:33

@MrKrillin

Psg vind ik een beetje een gevangenis club, ze laten je niet gaan hoe graag je het zelf ook wilt. Zoals met mbappe in 2021 toen.

23 augustus 2023 om 11:42

Messi

#freembappe!

Die Mbappe heeft gewoon een grote fout gemaakt door bij te tekenen. Ja hij heeft onwijs veel geld geschept, alleen wel 2 jaar op clubniveau weg gegooid. Niveau is daar niks en geen wonder dat NL mee strijdt voor plek 5. Haal PSG weg en Frankrijk zou allang die plek kwijt zijn. Nu hebben zij een cheatcode en spelen vals met al dat geld.

Frankrijk zou onder NL en Portugal eindigen zonder dat oliegeld.

Daarom begrijp ik niet waarom Mbappe toch wilde blijven in die ferme competitie

23 augustus 2023 om 11:43

Als Mbappe niet had bijgetekend dan was hij “vrij” geweest. Spelers laten zich vrijwillig opsluiten door deze club.

23 augustus 2023 om 11:58

Nou ja, Mbappe is een jongen uit Parijs natuurlijk.

Je gaat naar Bayern, Real of PSG niet omdat de lokale competitie zo aantrekkelijk is, je gaat er heen omdat je in een ploeg vol andere toppers speelt en een grote kans (maar uiteraad geen garantie) hebt op de CL winst.

23 augustus 2023 om 11:59



@mrkrillin

Yes helemaal mee eens. Mbappe had nooit moeten bijtekenen maar ja hij kiest voor het grote geld ipv het sportieve gedeelte, mbappe had nu al een cl beker gewonnen als hij eerder was weggegaan. en idd ze kunnen zoveel spenderen als ze willen psg maar het gaat ze nooit lukken. zelfs een nacho heeft meer prijzen gewonnen dan wat psg heeft

23 augustus 2023 om 12:02

@hangover96

Nou als je bij real speelt heb je de altijd garantie dat je de cl kunt winnen. mbappe had al sinds 2019 voor real moet spelen vind ik. want wat kun je nog psg winnen eigenlijk? niks alleen de league maar wat is nou zo bijzonder aan de ligue 1?

Jammer had Verratti vroeger altijd wel bij barca willen zien voetballen. Maar presteert al een tijdje niks is vaker geblesseerd dan wedstrijd fit,

Hij zou echt wel een meer waarde zijn bij Liverpool ,en die zocht toch nog een middelvelder .

23 augustus 2023 om 14:34

Verratti in een Klopp-elftal? Dat gaat nooit werken natuurlijk. Daarnaast vindt Verratti het wel welletjes geweest. Geniet meer van het leven dan eerst.

Ik hoor mensen wel eens, maar vooral een citaat van Ibra dat is blijven hangen, dat Messi nooit voor een uitdaging heeft gekozen, zelfde geld voor Pep trouwens. Don’t shoot the messenger tho.Maar als iemand nooit een uitdaging heeft gekozen is dat Veratti wel, man man man… die heeft gewoon geen zak gedaan. Is 12 jaar geleden naar de club gegaan die daar altijd kampioen is geworden en nooit meer weggegaan.Akkoord dat in begin, toen hij er kwam geen vanzelfsprekendheid was. Maar later zeker wel, enfin, gaat hij eindelijk weg, kiest die voor de nog makkelijkere weg..

Verratti zal het wel naar zijn zin hebben gehad al die jaren in Parijs. Goed geld verdienen, wie weet is het voor hem een leuke omgeving. In de Uber Eats heeft hij het aardig gedaan ... maar ook niet meer dan dat. Af en toe komen er opvallende kwaliteiten bij hem bovendrijven en met zijn loopvermogen speelt hij zich in Frankrijk wel in de kijker. Ik vraag me af of hij het niveau van een zwaardere competitie wel aan zou kunnen. Ik heb hem tegen Real al die jaren dat hij mijn club tegenkwam in de CL steeds zien verzuipen en ook tegen Barcelona. En dat was steeds tegen een goed blok middenvelders. Hij kon dat niet aan. Ook voor Italie heeft hij nooit een reeks van solide prestaties weten neer te zetten. In de PL zou hij elke drie, vier dagen aan de bak moeten tegen hoog tempo, afjagers en bikkelharde verdedigers. Ik geloof niet dat hij dit zou kunnen opbrengen en nu hij dertiger is zal dat niet beter worden. Volgens mij heeft Marco Verratti gewoon eieren voor zijn geld gekozen en is hij vol gegaan voor het niveau dat hij aankan. En genoten van het La Belle Paris.

Verrati kom naar Galatasaray, we spelen CL en dan kun je je in the picture spelen om daarna een toptransfer af te dwingen!

Ah gelukkig, toen ik de titel las dacht ik dat Utrecht nog een middenvelder wilde halen. Maar blijkt dat een andere club interesse in 'm heeft.

On: Zie Verrati altijd graag spelen en wat mij betreft altijd een beetje een ondergewaardeerde speler. Voor heel veel clubs echt wel een meerwaarde, jammer dat we 'm dan hoogstwaarschijnlijk niet meer gaan zien op de Europese velden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren