Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vernietigende Neymar: ‘Barcelona verdient meer dan deze directie’

Laatste update:

Neymar lijkt de kritiek op het beleid van Barcelona te delen. De aanvaller maakte deze zomer voor een recordbedrag de overstap van de club uit Catalonië naar Paris Saint-Germain en vertrok waarschijnlijk ook omdat hij zich niet langer kon vinden in het beleid, zo insinueerde hij na het duel met Toulouse tegenover Cuatro.

“Toen ik kwam, was alles goed, maar toen… Ik heb er vier prachtige jaren meegemaakt, maar Barcelona verdient meer dan de huidige directie. Er zitten namelijk mensen bij die niet bij die club zouden moeten zijn. Barcelona verdient meer. Ik hoop dat Barcelona weer een team wordt dat kan concurreren”, zo werd de Braziliaan geciteerd.

Neymar was zondagavond de grote uitblinker in de thuiswedstrijd tegen Toulouse, die met 6-2 werd gewonnen. Hij scoorde twee keer, gaf twee assists en vermaakte het publiek met een aantal technische hoogstandjes. “Ik voel mij gelukkig bij PSG, het voelt als thuis. Ik wil mij hier zo snel mogelijk aanpassen en beter worden in fysiek opzicht. Ik weet dat ik beter kan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eens.. deze directie maakt Barca kapot.
Qua charme en qua sportiviteit

21 augustus 2017 om 07:23

Jep dan zie je ook aan de inkomende transfers. Ik ben noch een barca van noch een madrid fan maar barcelona is een speciale team waar je naar wilt kijken. Ik vind het jammer dat neymar weg is, het is alsof ze nu alles willen uirgeven aan spelers die niet barca waardig zijn. Je kan ook niet anders, je hebt de beste linksvoor speler en als hij vertrekt zul je altijd kwaliteit inleveren. Ik hoop dat barca dit jaar concurreren met real.

Nee Neymar, je ging voor het grote geld! Ik hoop dat Real Madrid in de CL uitkomt tegen PSG, dan zal PSG voetbal les krijgen

21 augustus 2017 om 07:20

Als het op CL aankomt zijn we snel uitgepraat denk ik toch , ik kan 1 team invullen die voor 95% in de finale komt. Real madrid is op dit moment het Barcalona van paar jaar terug. Heer en meester in Spanje en daarbuiten.

Zie alleen Bayern of United op dit moment het Real moeilijk maken.

21 augustus 2017 om 07:27

Bayern kan ik begrijpen waarom noem je United? Je zag in de supercup dat die ook behoorlijk kansloos waren tegen Real. Dan zie ik eerder een Juventus het real moeilijk maken.

21 augustus 2017 om 07:32

Waarom United , omdat ik van mening ben dat hun nog veel meer eruit kunnen gaan halen , en denk dat met 'the special one" het er dit seizoen zomaar uit zal komen wanneer hun selectie fit is zonder al die blessures

21 augustus 2017 om 07:53

Waarom alleen die twee ploegen. Ik vind PSG op papier een bijzonder sterk elftal, eentje waar je echt niet zomaar van gaat winnen. Ook real niet.

21 augustus 2017 om 08:39

En we vergeten met zn allen Juventus weer?

21 augustus 2017 om 09:04

Nee hoor lees maar eens terug

21 augustus 2017 om 09:06

Als je de reactie van Losblancos leest, zie je dat Juventus niet vergeten wordt. Wellicht door een enkeling, maar zeker niet door iedereen.

Juventus, Bayern, en zelfs Barcelona kunnen op een goede dag gewoon winnen van Real hoor. Weet niet waarom iedereen ineens zo overdreven aan het doen is.

Real speelde vrij matig tegen United. Als Real wat bijschakelt wordt dat trage middenveld van United helemaal duizelig gespeeld.

21 augustus 2017 om 09:27

Chi7

In alle andere wedstrijden dan een finale maakt Juve het Real waarschijnlijk erg moeilijk, denk dat dat komt doordat Juve wel een topclub is maar om 1 of andere reden zich lekker voelt als underdog tegen een nog beter team, dat komen ze niet vaak tegen maar als het toch gebeurt, vind ik Juve altijd prima spelen. Behalve dan in finales, denk dat elke club wel graag een CL finale tegen Juve zou spelen onderhand, begint pijnlijk lachwekkend te worden.

21 augustus 2017 om 10:11

United van supercup is nu al verbeterd door Matic, Bailly, Jones en Mata die in de basis spelen. Ik verwacht dat Martial ook gaat knallen en Shaw hopelijk ook. Dan heb je een totaal andere ploeg. Real is nog altijd favoriet maar United van de supercup is geen referentie
Los daarvan vind ik Psg, Juve, Bayern, Atletico en City niet kansloos tegen Real.

21 augustus 2017 om 11:05

Ik denk juist Chelsea. Zij kunnen voetballende ploegen helemaal kapot maken met al dat kracht op t middenveld.

21 augustus 2017 om 12:22

Alsof Real zoveel beter was. United speelde gwn aardig. Bayern verwacht ik niks van.

21 augustus 2017 om 12:23

Real is goed, maar je kan gwn van ze winnen hallo. Zie Real het zwz nog lastig krijgen.

21 augustus 2017 om 07:32

Combinatie van factoren kan het wel eens zijn he. Barca wordt zo langzamerhand vergane glorie. Als je als Neymar zijnde dat ziet gebeuren en juist je wil aansluiten bij een club die steeds meer aansluit bij de top dan is Psg een goede keuze. Het bestuur wat nu bij Barca zit is er ook voor aan het zorgen dat Real alleenheerser wordt in Spanje en Atletico zometeen ook doodleuk Barca gaat passeren.

21 augustus 2017 om 08:11

Inkemontana

Het beleid bij Barca zit niet goed dat is duidelijk, maar dat jij spreekt over een vergane glorie is natuurlijk lachwekkend.

21 augustus 2017 om 09:25

Is dat zo? Die kant gaat het toch hard op, op deze manier? Barca heeft jarenlang Eruopees geheerst, dat doen ze al een tijdje niet meer en nu gaat het met steeds meer stappen achteruit. Kijk eens hoe snel dat bij je eigen Internazionale destijds is gegaan.

21 augustus 2017 om 10:12

Volgens jouw logica is elke club op Real na vergaande glorie. Hebben nog 3 seizoenen geleden de treble gewonnen en op vorig seizoen na back to back La Liga's.

21 augustus 2017 om 08:16

AnouarCarter je weet dat neymar een veel dikker contract van real had afgeslagen in de tijd dat hij bij santos speelde?

21 augustus 2017 om 10:57

Had dat er ook niet mee te maken dat ze zijn vader minder wouden betalen? Die man heeft echt al belachelijk veel geld uit clubs geperst.

Dat heeft Neymar goed gezien. De directie van Barca is wel incompetent.

21 augustus 2017 om 09:18

Daar had hij anders geen probleem mee toen hij een shady deal kon sluiten bij zijn aankomst.

Lekker makkelijk voor hem om dat nu te zeggen, maar misschien helpen zijn woorden wel in een uiteindelijke afzetting van dit bestuur.

Iedereen ziet het natuurlijk, dus hij ook. Denk overigens niet dat met een ander bestuur en beter beleid hij er nog had gespeeld.

Hij heeft helemaal gelijk Neymar is waarschijnlijk de zoveelste grootheid bij de club die totaal geen respect krijgt
#BartomeuDimiteYa

Barça verdient ook meer dan een speler die geld aanneemt van Qatar en inderdaad een bestuur die alle banden met Qatar verbreekt.

Neymar is gewoon verbolgen over het feit dat hij die bonus niet meekreeg. Maar goed, het bestuur functioneert inderdaad slecht en nu krijgen allerlei rasopportunisten zoals Joan Laporta de kans om weer naar voren te treden.

Het staat buiten kijf dat deze jongen en zijn entourage geldwolven zijn
als je kijkt naar zijn carrière stappen dan zie je de kenteken van een opportunist
Bij Barca heeft hij kunnen werken aan zijn Merk en Image zonder al te veel moeten presteren, zodra de kans zich aanbood om zijn Merk en Image financieel te verzilveren heeft hij dit ook gedaan

Bij Psg heeft hij een miljoenenteam dat verder voor hem wordt uitgebouwd
Hij verlaat de topcompetitie om zich te concentreren op de champions league
Dat is eigenlijk een gemakkelijker weg nemen om alsnog prijzen te winnen
Neymar spreekt omdat hij boos is omdat hij zijn bonus niet heeft kunnen krijgen

Mensen staan versteld dat hij presteert bij Psg in de Ligue 1 , zijn jullie na 4 jaar bij Barca nog steeds niet overtuigd van Neymar zijn kwaliteiten, waarom doen alsof jullie versteld zijn van zijn prestaties, het is logisch dat hij Ligue 1 wekelijks gaat domineren , mensen spreken dan van hij krijgt eindelijk de vrijheid die hij bij barca niet krijg wat compleet onzin is, als ronaldinho zijn trucjes en acties bij barca kan doen dan moet je niet komen zeggen dat neymar zichzelf niet kon zijn

Heft feit dat de management van Barcelona moet vertrekken staat al langer vast dan vandaag, een reden voor hun vertrek was op moment dat ze deze jongen zonder enige titel of prijs reeds evenveel loon gaven als Xavi en Iniesta toen ging het niet meer over de team maar ging het om MSN

MSN kost zeer veel geld , zoveel eigenlijk dat de salarissen en bonussen ervoor zorgden dat de management niet meer geld uitgaven aan toppers omdat hun salarisboekhouding dan niet meer klopten

Nu dat die onnozelaars MSN niet konden samenhouden zien ze wat voor gevolgen hun beleid heeft gehad op de rest van de selectie

nu is de vraag krijgen ze tijd om dit op te lossen of worden ze butien gegooid, ik hoop voor het laatste

Ben het eens met wat hij zegt en dat hij het zegt zal waarschijnlijk ook het ontslag van Bartomeu versnellen, wat gunstig is. Maar, als jij echt een legende wilt worden, waarom dan naar een mindere competitie vluchten? Ik denk dat een echte legende had gezegd; ik blijf ondanks het bestuur bij Barça omdat ik zo goed ben dat ik Barça kan redden. Dan had je de tweede verlosser kunnen worden en na Messi een uit kunnen groeien tot de nieuwe held en legende van Barcelona.

Nu speel je in de Ligue 1, bij FC Qatar...

Ben blij dat hij nu de grote man kan zijn van zijn club. Maar de Ligue 1...dat gaat vervelen na een tijdje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren