Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vernedering voor geplaagd Valencia: ‘Nee, ik denk niet aan opstappen’

Laatste update:

Het trainersavontuur van Gary Neville bij Valencia is nog geen onverdeeld succes gebleken. Van de vijftien wedstrijden werden er slechts vier gewonnen en woensdagavond werden de oranjehemden in de eerste halve finale van de Copa del Rey met liefst 7-0 verslagen door Barcelona.

/

De veertigjarige rechtsback denkt er evenwel niet over na om zijn contract in te leveren, zo vertelde hij aan de Spaanse pers: “Nee, dat doe ik niet. Natuurlijk slaap ik vannacht niet goed, want ik vond het niet goed wat ik heb gezien. De fans verdienen dit niet en we moeten hier ongelooflijk snel van herstellen. Het worden drie of vier pijnlijke dagen en dit was een van de meest pijnlijke dagen voor mij in het voetbal.”

Bij Valencia kwam Denis Cheryshev na een klein uur binnen de lijnen en toen stond het nog 3-0. “Je kan verliezen, maar niet op deze manier. We zijn hier allemaal schuldig aan en beloven dat we hard blijven werken om de boel om te draaien. We doen nog mee in de competitie en de Europa League en ik ben ervan overtuigd dat we ons herpakken”, aldus de Rus.

Denk jij dat Gary Neville zijn contract uitdient bij Valencia?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

quote van neville op 15-4-2015: "
You see teams go to the Nou Camp and get beat 5, 6, 7-0. Barca are a good side, well they're a great side. but if I was involved with a team who got beat 7-0 there I wouldn't be able to look my family in the eyes anymore"

4 februari 2016 om 11:11

Hahaha mooi deze. Ik gun valencia deze pijn niet, maar die arogante "coach" gun ik t van harte.

4 februari 2016 om 11:23

Hoezo arrogant dan?

4 februari 2016 om 11:41

Kijk eens wat momenten van skysports terug. Dan komt ie met quotes als bovenstaande of dat coachen simpel is. Krijgt hier mooi de deksel om zijn neusn

4 februari 2016 om 12:38

Wat je zegt. Roerend mee eens. Die man heeft jarenlang bij Sky georeerd dat coachen simpel is en meer van dat soort uitspraken, nu krijgt hij mooi de deksel op zijn neus. Natuurlijk kreeg Valencia sowieso een lastige avond, maar deze 7-0 is toch ook te wijten aan tactisch falen, Zenden wist dat mooi te beschrijven op Ziggo Sport.

4 februari 2016 om 11:13

Hha ja het is altijd gevaarlijk om uitspraken te doen als je de intentie hebt om ooit nog coach te worden. Het ergste van al is dat hij nog Valencia traint en niet real betis ofzo. Want van de "slechte ploegen" kan je verwahten dat ze zwaar de boot in gaan, maar niet van de ploeg die normaal gezien voor een cl ticket speelt.

Misschien is hij van plan om alles in de return goed te maken en thuis met minstens 8-0 te winnen

4 februari 2016 om 19:28

Dit is al ontkracht. Heeft hij nooit gezegd.

4 februari 2016 om 20:38

Hhahahah, geweldig.

Neville zal daar niet meer lang zitten denk ik.

4 februari 2016 om 12:08

Die zijn ook dramatisch. Hij heeft nog geen competitiewedstrijd gewonnen. Hij weet niet wat ie aan het doen is.

4 februari 2016 om 15:34

Jij kijkt overduidelijik niet de La Liga en praat met de kudde mee. Vorig seizoen had Barca in de blessure tijd de gelijkmaker (Of de winner gemaakt) vs Valencia na een zwaar gevochten avond. Barca speelde al eerder 1-1 of 2-2 tegen Valencia dit seizoen, 50% onzin.

Had beter een Engelse club moeten coachen. Spanje is vrij lastig om te coachen voor Britse trainers. Dat is ook gebleken met David Moyes, die toch bekend staat als een aardige coach en met Everton leuke prestaties heeft verricht.

Valencia is ook gewoon een grote club en ik vind het geen club om je carriere als coach mee te beginnen. Er komt gewoon veels te veel druk bij kijken.

Op tv gaf hij altijd kritiek op alles en iedereen en deed alsof hij alles beter wist, daarom is het heerlijk om te zien hoe hij faalt. Wel jammer van Valencia. Heb dat altijd een mooie club gevonden.

Toch triest om te zien dat zo'n club als Valencia zo diep is gezakt. Je snapt ook niet waarom ze die interim coach geen kans geven. Sierd zei gister tijdens de wedstrijd dat die interim coach nog geen wedstrijd had verloren met Valencia. Dan geef je zo'n man toch eerder de kans dan iemand als Neville.

Het is te hopen voor Valencia dat die Peter Lim en consorten z.s.m. weg gaan en het weer een club wordt met mensen die echt hart voor de club hebben.

4 februari 2016 om 12:22

Probleem is dat Voro geen intenties heeft wat betreft coach zijn. Heeft overigens in 2008 als vervanger van Koeman met 6-0 verloren van Barcelona, maar verder 9 (ofzo) wedstrijden gewonnen de afgelopen jaren en dam die 1-1 thuis tegen Barça dit seizoen.

4 februari 2016 om 12:39

Dat wist ik niet. Ik hoorde dat hij (bijna) alles had gewonnen en hij kent de club dus leek me dat een goede vervanger voor Neville, zij het tot het einde van een seizoen tot ze een echt goeie coach kunnen aantrekken zoals bijv. Pellegrini. Al zal dat gezien het feit dat Jorge Mendes een dikke vinger in de pap heeft te brokkelen bij Peter Lim niet snel gebeuren, lijkt me?

Echt hele spannende competitie/beker daar in Spanje. Dat daar uberhaupt nog mensen naar kijken, zo ongelijk, demonstratie partijen dat nooit wedstrijden worden. Subtop ploegen die 6/7-0 opgerold worden door de topploegen, echt heel spannend.

4 februari 2016 om 11:36

Ze verslaan in ieder geval wel vaak die "aan elkaar gewaagde" engelse ploegen in de cl en el

4 februari 2016 om 11:40

De twee beste spelers van de wereld spelen in Spanje. In Engeland heb je tenminste wedstrijden, en niet van die saaie demonstratiepartijen.

4 februari 2016 om 11:50

Ik heb anders genoten van de geweldige aanvallen en mooie doelpunten. Kijk toch liever hier naar dan naar de gemiddelde wedstrijd van Manchester of Liverpool

4 februari 2016 om 11:58

De Spaanse competitie is veel mooier dan de Engelse vind ik. Spanje draait veel meer om techniek. Daarbij zijn de Engelse clubs in Europa 9 van de 10x ondergeschikt aan de Spaanse ploegen. Zijn Spaanse spelers in Engeland vaker de smaakmakers terwijl andersom er veel Engelse spelers zijn die in Spanje een modderfiguur slaan. Dat zou je toch aan het denken moeten zetten.

In Spanje kunnen de grote clubs ook verliezen van de kleintjes of in ieder geval punten laten liggen, gebeurt alleen wat minder vaak. Iedereen geeft zo hoog op dat het in Engeland spannender is. Spannender betekent niet beter. De topclubs zijn daar meer afgegleden naar een lager niveau. Daarom ligt het dichter bij elkaar.

4 februari 2016 om 12:16

Het is allemaal puur subjectief wat je mooier vindt, dus daar ga ik niet op in en bovendien wordt deze discussie al tot vervelens toe gevoerd.

"zijn Spaanse spelers in Engeland vaker de smaakmakers terwijl andersom er veel Engelse spelers zijn die in Spanje een modderfiguur slaan"

Echter dit vind ik een interessant punt, er zit namelijk wat in, maar komt dat ook niet doordat er amper Engelse/britse spelers in Spanje spelen? De enige naam die ik zo gauw kan bedenken die er nu speelt, is Bale. Ik barst daarom van nieuwsgierigheid welke spelers je bedoelt die een modderfiguur slaan?

4 februari 2016 om 14:41

Woodgate en owen (of het was iemand anders) waren als het klopt mislukt. Bale doet het prima en beckham deed het meer dan prima. Verder kom ik ook met niks. Sowieso zie je weinig engelse spelers in het buitenland. Ik wil even toevoegen dat ik vind dat net als de beste speler ter wereld en beste club ter wereld er ook geen beste competitie ter wereld is. Alleen een x aantal,de voorkeur ligt aan jezelf.

4 februari 2016 om 12:13

Het grote verschil tussen een Spaans en een Engels voetballiefhebber : een Engelse fan wil strijd en passie zien terwijl dat voor een Spaanse fan secundair is. Een Spaanse fan wil vooral mooi voetbal zien en als dat mooie voetbal dan gepaard gaat met een demonstratie en totaal geen strijd, dan is dat maar zo ; het mooie voetbal primeert.

Er valt voor allebei iets te zeggen en het hangt maar van iemand zijn persoonlijke voorkeur af waarvoor hij of zij kiest.

4 februari 2016 om 12:19

Het gaat mijns inziens om tempo. In Spanje ligt het tempo in de meeste wedstrijden vrij laag. In Engeland ligt dat tempo veel hoger en is er veel meer actie te zien.

4 februari 2016 om 14:46

Ja klopt, in Engeland worden de fouten in een hoog tempo gemaakt

Ben het wel met Joris DR eens, zelf heb ik niets met het Engelse voetbal, maar als er geen Spaans of Duits voetbal is, kijk ik wel eens een wedstrijd, en dan het liefst die van Man C die hechten ook wel belang aan de uitvoering en dat ziet er soms goed uit.

4 februari 2016 om 16:06

De engelse topploegen hebben ze afgelopen jaren geen moeite mee hebben gehad. Ik weet niet waar jij je onzin vandaan haalt.

Als Engelsen naar Spanje gaan, moeten ze dat alleen doen voor vakantie.

Twee totaal verschillende culturen, spelopvattingen.

Het was met 11 tegen 11 al een ongelijke wedstrijd. Neville had eigenlijk maar met 1 tactiek naar Camp Nou moeten komen; ingraven en duimen dat je er zo min mogelijk tegen krijgt.

In plaats daarvan zat er totaal geen structuur in het team.
Als Neville een greintje zelfreflectie zou hebben, zou hij de handdoek in de ring gooien. Dit was een eerste klas wanvertoning.

Voor Barcelona fans was dit natuurlijk de ideale wedstrijd. Er werd gevreesd voor Valencia, een kat in het nauw zeg maar. Gezien het drukke schema in februari is dit een zegen. Volgende week kunnen ze aantreden met het voltallige 'b' team. Kunnen de grote jongens weer rusten.

Wat hekel ik deze Gary met zijn idiote uitsprake. Valencia gun ik niet zo'n ondergang...maar dammnn deze Neville is een smerige boerenlul dat ie is !

4 februari 2016 om 13:05

@goonerturkey
Ik word altijd weer blij van dit soort goed onderbouwde genuanceerde reacties.......not

4 februari 2016 om 19:26

Net als jouw reactie wat lekker onderbouwd en genuanceerd is... Pot en de ketel... Laat iemand reageren zoals die wilt wie ben jij ok daar zo op te reageren

4 februari 2016 om 22:53

@robins
Om op je vraag te antwoorden. Ik ben iemand die er bezwaar tegen heeft dat iemand smerige boerenlul wordt genoemd.. Wanneer jij zoiets normaal vindt, prima. Ik denk daar anders en dus genuanceerder over.

Valencia heeft een heerlijk teampje, maar als je gaat spelen met 4 backs!!! Dan kom je er niet uit tegen Barca. Wat een sukkel is die Neville toch. Had 4-3-3 gespeeld met de punt naar achter. Op het middenveld dan Danilo, Parejo en Enzo Perez/Andre Gomez. Voorin Cherychev, Paco Alcacer en Rodrigo.

Haha en wat had die een praatjes over Vgaal 😂

Weg met die Neville verziekt een hele club in een paar maanden tijd.

"De veertigjarige rechtsback", ik wist niet dat Neville nog actief is als profvoetballer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren