Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI’s AZ en Twente: gaat Nederland de Conference League in?

Laatste update:

Naast Ajax komen AZ en FC Twente donderdagavond in actie op het Europese podium. De Alkmaarders zijn met een teleurstellende 1-1 op zak afgereisd naar Noorwegen, waar SK Brann om 19:00 uur de tegenstander is in de laatste play-off voor de Conference League. FC Twente heeft in eigen huis een wonder nodig tegen Fenerbahçe, nadat het vorige week in Istanbul met 5-1 keihard onderuit ging. Ook in Enschede wordt om 19:00 uur afgetrapt. Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van trainers Pascal Jansen en Joseph Oosting. Levert Nederland nog een Conference League-deelnemer af?

In het Brann Stadion moet AZ, vorig seizoen nog halvefinalist, alle zeilen bijzetten om de groepsfase van de Conference League te bereiken. Jansen kan in Noorwegen geen beroep doen op Sem Westerveld, Rome Jayden Owusu-Odoro, Bruno Martins Indi, Wouter Goes, Jordy Clasie, Lewis Schouten en Mexx Meerdink, die allen wegens een blessure niet bij de selectie zitten. Mees de Wit, Tiago Dantas en Myron van Brederode zijn wel weer inzetbaar voor de oefenmeester uit Londen.

Met name het ontbreken van Clasie is een aderlating, daar hij als controleur normaliter een belangrijke rol speelt bij AZ. Het lijkt erop dat de Alkmaarders donderdag met dezelfde elf starten als een week eerder in het AFAS Stadion. Hatzidiakos zal in Bergen hoogstwaarschijnlijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van AZ spelen, daar de Griek graag naar het Italiaanse Cagliari wil verkassen.

Vermoedelijke opstelling AZ: Ryan; Sugawara, Bazoer, Hatzidiakos, Møller Wolfe; Mihailovic, De Wit, Mijnans; Odgaard, Pavlidis, Van Bommel.

Twente
De Tukkers lijken reeds uitgespeeld in Europa, daar Fenerbahçe vorige week na de rode kaart van Youri Regeer een behoorlijk maatje te groot was. De Haarlemmer is tijdens de return in Enschede geschorst. Verder moet Oosting het donderdag doen zonder de geblesseerde Joshua Brenet, Mees Hilgers en Gijs Smal. De verwachting is dat Ricky van Wolfswinkel er voorin bijkomt, terwijl Alec Van Hoorenbeeck door de vele afwezigen achterin mogelijk zijn basisdebuut maakt.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Sampsted, Pröpper, Van Hoorenbeeck, Sadilek; Kjølø, Steijn, Vlap; Rots, Ugalde, Van Wolfswinkel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twente staat natuurlijk voor een nagenoeg onmogelijke opgave…. Az zie ik het wel redden.

31 augustus 2023 om 12:58

Zeker als Fener weer thuis speelt vanavond. 😁

Ik verwacht dat bruns speelt ipv Alec. Gaat nog moeilijk worden maar het is niet onmogelijk om vanavond nog door te gaan.

31 augustus 2023 om 12:36

Alec op ipv Smal en Bruns ipv Hilgers

31 augustus 2023 om 12:41

Ik hoop eigenlijk dat sadilek daar gaat spelen en we met vlap, kjolo en steijn op middenveld. Kan unuvar linksbuiten staan.

Gaaf om te zien hoe Bazoer ineens toch lijkt door te breken bij AZ waar hij vorige seizoen vooral invaller was. Blijft natuurlijk een parel en goed aangepakt van AZ!

Ik geef ons nog geen 5% kans om door te gaan. AZ gaat het wel redden verwacht ik.

31 augustus 2023 om 14:14

Ik heb een naar voorgevoel dat wij het ook niet gaan redden vanavond.
Zonder regisseur (Clasie) en bevlieging vanaf links zie ik die stugge Noren gewpon winnen.
Hopelijk heb ik het,zoals zovaak fout.

Ik vrees voor AZ dat het wel eens kan gaan spoken in Noorwegen. Kunstgras, kolkend uitverkocht huis. Pavlides die al tijden niets raakt. Hopen op een opvlieging van Van Bommel.

31 augustus 2023 om 12:42

Het is volgens mij een uniek stadion door het echte gras wat er in zit

Het is nagenoeg onmogelijk om nog door te gaan voor Twente, hopelijk kunnen ze zich thuis in ieder geval nog van hun beste kant laten zien.

31 augustus 2023 om 12:00

Jij beweerde toch dat 11 tegen 11 het een totaal andere wedstrijd zou worden ? Nou we gaan het zien vanavond.

Enjoy the game.

31 augustus 2023 om 12:07

Als je even goed leest zegt hij: om door te gaan.

Twente wint vanavond wel van fener, maar het zal denk ik een 2-1 worden

31 augustus 2023 om 12:38

Na de 1-1 begon twente al angstig te worden en begonnen ze als lompen boeren te spelen. Als twente geen rood had hadden we nog steeds gewonnen met een 3-1 ipv 5-1. Vandaag wordt het ook zakelijk uitspelen.

31 augustus 2023 om 13:04

Nee dat beweerde ik alleen voor de heenwedstrijd, toen zat Twente gewoon prima in de wedstrijd. Met 11 tegen 11 was het 99,9% zeker geen 5-1 geworden, maar genoeg over die wedstrijd. Na vanavond hoef je ook niet een poging te wagen om je gelijk te halen, want na vorige week is dit een totaal andere wedstrijd geworden. Jij ook een fijne wedstrijd.

Fener gaat Twente weer van het kastje naar de muur sturen vanavond, gaat AZ niet door tegen een middelmatige ploeg die vergelijkbaar zijn aan Kozakken Boys is het regelrecht schande voor het Nederlandse voetbal.

31 augustus 2023 om 12:14

Ik neem aan dat Twente Fenerbache vanavond wel opzij zet. Die waren echt niet goed. 5-1 zullen ze nooit meer goed maken, dus kwalificatie zit er helaas niet meer in.

Wat betreft Az, dat Brann heeft best een aardige ploeg, van niveautje Vitesse denk ik. Maar dat zou alsnog schandalig zijn mocht dat niet lukken.

31 augustus 2023 om 12:22

Fener was alleen beter dan Twente omdat ze een man meer hadden. Had Twente wel zien winnen in Istanbul als het 11 tegen 11 gebleven was. Vnv gaan de Tukkers winnen van de Turken!

31 augustus 2023 om 12:23

Naja "weer" vorige week had Twente na 30 minuten met 2-0 voor moeten staan. Ze waren tot de rode kaart minstens gelijkwaardig. Dan had het alsnog 2-3 kunnen worden natuurlijk, maar de Turken hadden het gewoon erg lastig tegen het frisse spel van Twente.

31 augustus 2023 om 12:57

Hadden op 2-0 moeten staan is ook wat Saksenros. Er is niet voor niets een keeper he die zich op zulke momenten kan onderscheiden.

31 augustus 2023 om 13:03

Nou ik denk dat fener het wel best vind, sparen voor de competitie ... ik denk zelfs dat Twente misschien wel wint nipt ... uiteindelijk gaat fener wel door

Ik hoop maar dat we een leuke wedstrijd spelen vanavond, natuurlijk hoop ik op een grote overwinning en de groepsfase maar dat is niet realistisch. Gewoon alles geven en laten zien dat we een ploeg zijn met talent en een geweldige achterban!

Zou toch wat zijn, 24 uur per dag, zeven dag in de week nadenken over voetbal en dan dezelfde elf neerzetten die vorige week nog geen twee keer konden overspelen.
Gelukkig kan Jansen lekker de rust bewaren.

Zondag uit naar ankaragücü ..dus we spelen vandaag op 60 % door gaat fener toch... ik denk dat ik een betje op Twente ga zetten vandaag

Ik zie Fener zakelijk winnen vandaag.

Er zijn een aantal dingen. Fenerbahçe wordt veel te groot gemaakt en moet zich schamen om met zo’n budget in de conferenceleague te voetballen. Twente had vorige week… als… dat geldt allemaal niet. Je hebt gewoon een rode kaart gepakt en bent daarna weggespeeld. Het is natuurlijk niet realistisch dat je doorgaat vanavond

31 augustus 2023 om 16:26

Dat komt omdat turkse clubs laaste jaren niet goed heeft gepresteerd in europa fener werd 2de vorig seizoen officeel zou dat betekenen champions league vooronde of op zen minst europa poule fase volgend seizoen word anders

Plus Fenerbahce heeft vorig vorig seizoen in europa league slechts 1 keer verloren tegen sevilla en die hebben ook gelijk de beker gewonnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren