Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wijzigt zijn aanval

Laatste update:

Feyenoord-trainer Arne Slot lijkt niet veel te gaan sleutelen aan zijn opstelling voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen FC Groningen. Flinke aderlating voor de Rotterdammers is het ontbreken van de geschorste Santiago Gimenez. Ayase Ueda is donderdagavond in De Kuip zijn logische vervanger. Verder wordt ook Calvin Stengs weer in de basiself terugverwacht.

Feyenoord gaat tegen FC Groningen proberen zijn eerste bekerfinale sinds 2020 te bereiken. Door de maatregelen rond het coronavirus in Nederland werd de eindstrijd destijds echter niet gespeeld. Met een finaleplaats in de eigen Kuip op het spel ligt het in de lijn der verwachting dat Slot alleen wijzigingen in zijn opstelling zal doorvoeren als het echt niet anders kan. Ten opzichte van het duel met Almere City afgelopen zondag hoeft Slot maar één tegenvaller te incasseren.

Gimenez is na zijn gele kaarten in de achtste finale tegen PSV en kwartfinale tegen AZ geschorst. De Mexicaan werd eerder deze maand, toen hij kampte met een lichte kuitblessure, vervangen door Ueda. De verwachting is dat de Japanner donderdag andermaal de vervanger is van de topscorer van Feyenoord.

Tegen Almere City koos Slot ervoor om Stengs enkel als invaller te gebruiken. De trainer, die in Flevoland wegens ziekte vervangen nog werd door Sipke Hulshoff, had zodoende een basisplaats in huis voor Ramiz Zerrouki. De Algerijn wordt hoogstwaarschijnlijk het slachtoffer van de terugkeer van Stengs. Mats Wieffer en Quinten Timber zijn zeker van hun plek op het middenveld.

Yankuba Minteh was in Almere als invaller van grote waarde met de openingstreffer, maar lijkt desondanks 'gewoon' op de bank plaats te nemen tegen FC Groningen. De verwachting is dat de aanval intact blijft. Gimenez zou in dat geval geflankeerd worden door Igor Paixão (rechts) en Luka Ivanusec (links).

Achterin zal Slot evenmin sleutelen. Doelman Timon Wellenreuther ziet de verdediging voor zich bestaan uit Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. De laatste linie van de Rotterdammers verkeert in bloedvorm. De laatste keer dat de regerend landskampioen een treffer van een Nederlandse ploeg hoefde te incasseren, was op 21 januari bij Vitesse (1-2).

FC Groningen


Aan de kant van FC Groningen moet trainer Dick Lukkien het stellen zonder de geblesseerden Tika de Jonge en Wouter Prins. Grote vraag vooraf bij de Trots van het Noorden is of Johan Hove of Joey Pelupessy op het middenveld gaat starten. Afgelopen vrijdag tegen Helmond Sport (0-0) kreeg Pelupessy de voorkeur, mede doordat Hove pas twee keer had getraind na een blessure. RTV Noord verwacht dat Hove de voorkeur krijgt boven Pelupessy.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Paixão, Ueda, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling FC Groningen: Jurjus; Bacuna, Rente, Peersman, Määttä; Schreuders, Hove, Duarte, Valente; Van Bergen, Postema.

Bekijk Feyenoord - FC Groningen live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

feyenoord zou dit ook gewoon met een B opstelling moeten kunnen winnen.als ze echt nog iets van hun seizoen willen maken moeten ze zondag winnen anders ben je al klaar.

29 februari 2024 om 07:14

Ook als we zondag winnen gaat dat weinig veranderen aan de eindstand vrees ik. Vanavond winnen en je hebt in ieder geval nog een finale om naartoe te leven. Kan je wat meer jeugd inpassen als plek 2 veilig is.

29 februari 2024 om 10:09

Als je zondag wint van PSV dan moet je wel zien hoe ze daarop reageren. Ze hebben nog geen wedstrijd verloren in de eredivisie, voelen zich onoverwinnelijk.

29 februari 2024 om 10:35

De tik tegen Arsenal of het verlies in de beker heeft ze toch ook niet van het padje gebracht?

Ook al wint Feyenoord dit gaat PSV alsnog met twee vingers in de neus kampioen worden, al is het alleen al omdat Feyenoord zelf ook niet alles gaat winnen tot einde competitie.

Dit seizoen was na twee speelronden al gespeeld door de twee gelijke spelen van Feyenoord, daarmee hebben we onszelf gewoon lelijk in de voet geschoten. Hopelijk is het een les voor deze zomer dat we op tijd de selectie rond hebben voor zo ver je dat zelf in de hand hebt (maw sneller overschakelen op alternatieven).

Desondanks hebben we mooie momenten beleefd dit seizoen, maar de competitie is nooit echt spannend geweest.

29 februari 2024 om 10:37

Ik verwacht er niet te veel van, de komende potjes worden het interessantst, gae uit, Twente en psv thuis, nec uit. Az nog een keer, dan zullen ze daar een paar keer moeten struikelen. Lijkt me niet.

Dit psv gaat ook wedstrijden winnen waarin ze slecht spelen, met hun voorhoede.

29 februari 2024 om 15:30

Daarnaast is PSV ook gewoon echt belachelijk goed in de Eredivisie dit seizoen. We moeten het beestje wel bij de naam noemen, als je nog had meegedaan met dit PSV was het een prestatie van jewelste te noemen. Zoveel punten als PSV nu heeft na dit aantal speelronden zal nog bijna nooit gebeurd zijn.

29 februari 2024 om 15:59

@Zanazanyan: Bizarre is dat in die twee wedstrijden, Wieffer er niet lekker in zat, zichzelf kritiek gaf en sindsdien alleen maar is gaan groeien en nu wel onze leider is geworden. Echt jammer dat zowel vorig seizoen als dit seizoen onze buitenspelers weinig rendement hebben. Wat vorig jaar nog werd gecamoufleerd door twee scorende middenvelders. Toen we eind januari 6 punten voor stonden op Ajax was het ook gedaan volgens heel Nederland. We staan nu al geruime tijd 10 pnt achter op psv. Alles is nu wel duidelijk. Het is Ajax een keer gelukt om 13 pnt goed te maken maar aan dit Psv zie je gewoon dat die vol vertrouwen voetballen een misstap je wat jij al aangaf deert hun echt niet.

29 februari 2024 om 16:34

@Berend eens, maar zonder die gelijke spelen was het verschil nu 6 punten en als je zondag zou winnen dus nog maar 3. Nu is het gat in het best mogelijke scenario 7 punten en PSV is gewoon te goed om dat te verspelen.

Daarnaast denk ik serieus dat we geen kans maken zondag. Bosz zal als tegen Dortmund met veel hoge druk spelen en wij zullen, verwacht ik, weer met Bartje op RB beginnen. Maw, aan aanvallen zullen we niet veel toekomen. Daarnaast is het team gewoon doodmoe, spelen we vanavond nog eerst tegen Groningen en zijn spelers als Santi en Stengs nu al toe aan het einde van het seizoen. Die twee zitten er gewoon doorheen.

Nee, die twee gelijke spelen zijn sinds het begin de achilleshiel geweest in elke mogelijke context. We zijn er dit seizoen gewoon nooit lekker ingekomen. Waar dat normaal misschien nog te overkomen is was het dit seizoen door de geweldige reeks van PSV al gelopen voordat het begonnen was.

29 februari 2024 om 07:43

De finale moeten ze gewoon halen is de makkelijkste route naar een prijs. Als de basis vanavond eens gas geeft dan kan je na de rust mogelijk al eens wisselen en bepaalde spelers rust geven.

29 februari 2024 om 09:54

Hopelijk komt Ueda nu een keer "los" met een doelpuntje...zou hem goed doen denk ik

29 februari 2024 om 15:20

Zlatan was ooit een minkukel totdat hij scoorde in de bekerfinale tegen Utrecht 😉

Dit is waarschijnlijk de voorhoede zoals 'ie er volgend jaar moet staan, dus ben benieuwd! Blij dat Ivanusec in ieder geval aan de aftrap verschijnt.

29 februari 2024 om 08:23

Inderdaad en Paixao eindelijk weer op rechts, waar hij toch beter en dreigender is. Hopelijk kunnen we nu Ueda wel een paar keer goed vanaf de zijkanten bedienen.

29 februari 2024 om 10:10

Ik heb Paixao nog nooit een goede wedstrijd zien spelen sub 10 graden. Vorig jaar kwam hij ook pas in de lente los. Letterlijk voorbeeld van een mooi weer voetballer.

29 februari 2024 om 15:22

Ik vind Paixao ook tekort komen, niet bijzonder snel, geen goede actie, verkeerde keuzes aan de bal. Veel meer gecharmeerd van Minteh.

29 februari 2024 om 16:26

Minteh is een blind renpaard

29 februari 2024 om 17:12

Oké.

29 februari 2024 om 08:41

Hmm. Ik denk volgend seizoen dat de volgende spelers er niet meer zijn:
Hancko, Geertruida, Gimenez (maar staat nu niet in de basis), Wieffer en Hartman.

De laatste 2 zouden eventueel nog een half jaar of 1 seizoen kunnen blijven.

29 februari 2024 om 08:43

Mijn excuses voor mijn vorige reaguursel.
Veel te snel je comment gelezen.
Het ging specifiek over de voorhoede.

29 februari 2024 om 09:30

Ik zou graag de tweede helft spelen met Ivanušec op 10 en dan Sauer linksbuiten. Volgens mij heb je dan veel meer creativiteit om je spits te bedienen. Maar goed, Ivanušec in de basis lijkt me sowieso prima.

29 februari 2024 om 18:29

Hoop toch echt dat Ueda niet onze eerste spits zal zijn. Komt veel te kort.

Ueda daar zijn we niet bang voor en voor Stengs ook niet. Feyenoord gaat eraan vanavond! 1_3

29 februari 2024 om 10:31

Gelukkig is Feyenoord ook niet bang voor een subtopper uit de KKD

29 februari 2024 om 12:36

Hahaha.
Dan zou je vanavond net zo vaak tegen Feyenoord scoren als je de laatste 10 wedstrijden tegen Feyenoord bij elkaar hebt gedaan.
Ik denk vanavond dat het liedje wij gaan winnen alleen met hoeveel is vraag eerder recht aan doet. Zal het 4-0 of 5-0 worden?

29 februari 2024 om 13:21

Remcootje toch. Jij volgt Groningen duidelijk niet. Die zijn in vorm en staan bovenaan in de derde periode. Ze hebben Excelsior en Fortuna er al uitgeknikkerd beide teams wisten geen doelpunt te maken tegen Groningen. Het is een vechtmachine met veel jeugdige energie maar ook goede voetballers zoals Duarte Valente Bacuna en Postema. Dit wordt een heel lastig potje voor Feyenoord, zeker bij onderschatting....

29 februari 2024 om 15:14

Hou toch op

29 februari 2024 om 16:57

Hahaha goede voetballers en dan Postema noemen. Die jongen legt verschrikkelijk veel energie in een wedstrijd en heeft daardoor waarde, maar is ook voor het niveau Groningen echt absoluut geen goede voetballer.

Maar je zult ook wel aan het trollen zijn; vooruit, mij heb je

29 februari 2024 om 18:24

Nu al aan de Beerenburg?
Dit wordt toch gewoon een makkie, inderdaad is onderschatting een valkuil, maar Slot waakt daar 100% voor..

Vind het echt een aderlating dat Prins geblesseerd raakte op dat kunstgras tegen Eindhoven, want had naar mijn mening een goede periode achter de rug met goede voortzettingen en diepgang.

Het zal een heel zware klus worden en hoewel ik een 3-0 aannemelijker vind dan dat Groningen de winst pakt, moet je blijven hopen op een goed resultaat, en via eventuele uitbraken of gevaarlijke vrije trappen van Duarte gevaar stichten om zo te hopen een overwinning te stelen.

Bijgaand mijn favoriete opstelling voor vanavond, fijne wedstrijd kameraden!

ellenreuther
Geertruida
Beelen
Hancko
Hartman
Timber
Wieffer
Ivanusec 10
Paixao
Ueda
Sauer

Zelf het mooiste doelpunt uit mijn carrière tegen Feyenoord gemaakt. Buijs zei dat ik niet kon schieten 😂. Kom op Groningen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren