Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: veel vraagtekens rond Ramiz Zerrouki

Laatste update:

FC Twente neemt het donderdagavond in de play-offs van de Conference League op tegen Fiorentina, maar weet nog niet of het daarin over Ramiz Zerrouki kan beschikken. De middenvelder is niet helemaal fit. De Tukkers kennen tot dusver wel een uitstekende start van het seizoen. In de derde voorronde van het Europese toernooi werd FK Cukaricki overtuigend verslagen, terwijl de eerste twee wedstrijden in de Eredivisie werden gewonnen van NEC en Fortuna SIttard.

Zerrouki viel in het duel met Fortuna Sittard uit na een botsing met Dimitrios Siovas. De middenvelder draaide weg, maar klapte op de Griekse verdediger. Zerrouki bleef op het gras liggen en moest, nadat hij nog even verder probeerde te spelen, toch gewisseld worden. Leon ten Voorde van Tubantia laat echter weten dat hij verwacht Zerrouki in de basis te zien.

Zerrouki verscheen woensdagavond wel op het veld van het Stadio Artemio Franchi, maar hij sloeg een deel van de groepstraining over. Verder lijkt trainer Ron Jans niet veel zorgen te hebben. Hij heeft Wout Brama en Casper Staring weer op de training kunnen verwelkomen na hun blessureleed en beiden zijn meegereisd naar Italië. Het ligt verder niet in de lijn der verwachtingen dat Jans gaat sleutelen aan zijn elftal.

Daan Rots zal vermoedelijk wederom de voorkeur gaan krijgen boven Václav Cerný. De Tsjech lijkt nog niet helemaal de oude te zijn na zijn zware knieblessure. Toch spreekt Ten Voorde in podcast De Ballen Verstand de verwachting uit dat de Tsjech nog genoeg aan spelen toe zal komen. "Je gaat de spelers nog nodig hebben. Als je de poulefase haalt, heb je van september tot november gewoon drie wedstrijden in een week. Dan heb je die spelers gewoon nodig", aldus de journalist, die weet waarom de buitenspeler nog niet zijn vroegere niveau heeft. "Bij Cerny, dat zit tussen de oren."

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall, Brenet, Pröpper, Pleguezuelo, Smal; Sadílek, Zerrouki; Rots, Vlap, Misidjan; Van Wolfswinkel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

3 wedstrijden in de week klopt niet natuurlijk, donderdag en zondag zijn er 2 in de week. Hopelijk kan Zerrouki meedoen, is toch wel nodig bij zo'n zware wedstrijd, schade beperkt houden dan hebben ze in Enschede nog een klein kansje

18 augustus 2022 om 12:24

zondag donderdag zondag is 3 in 8 dagen ze maken daar altijd en week van. Dus je hebt gelijk het is geen 3 in een week.

18 augustus 2022 om 12:46

Donderdag, zondag, donderdag rekenen ze denk ik. Aankomende zondag idd geen wedstrijd.

18 augustus 2022 om 13:23

Klopt, erger me ook altijd aan die zin: 3 wedstrijden in de week! Dat is lekker dan, want de week erna heb je dan maar 1 wedstrijd (en dan weer 3 etc.).

18 augustus 2022 om 14:27

Als Zerrouki speelt, wordt een transfer een lastig verhaal. Dan is hij voor alle clubs die Europees spelen niet meer interessant.

18 augustus 2022 om 15:51

Hij heeft al 2 wedstrijden Europees gespeeld, maar dacht dat die regel niet meer gold, in iedergeval wat de voorrondes betreft. Maar heb net een interview met Kraan gezien en die zegt dat hij niet verkocht wordt, ook niet voor 7 miljoen, Twente heeft geen noodzaak om hem te verkopen en wil wel weer bij de eerste 6 eindigen.

Dat over Jovic en andere basisspelers is een melding uit een externe bron. Afwachten dus.
Hoe dan ook een zware pot vanavond. Laten we hopen op een gelijkspel of nipte nederlaag.

Schitterende club dat Fiorentina, La Viola uit Florence. Altijd wel een zwak voor gehad mede door Gabriel ''gabrigoal'' Batistuta in dat mooie paarse Nintendo shirt. De afgelopen jaren ook mooie spelers als Bernardeschi en Chieso voortgebracht. Mooi dat La Viola zich weer kan meten in een Europees toernooi. Hopen dat ze FC Twente vanavond gelijk een KO slag kunnen uitdelen.

18 augustus 2022 om 12:19

Oh ja, ook wel vrij logisch om als Nederlander te hopen dat Twente verliest...

18 augustus 2022 om 12:22

Tja ik persoonlijk heb meer met een club als Fiorentina dan met FC Twente en daarnaast ben ik voor geen enkele andere Nederlandse club in Europa buitenom mijn eigen club. dus voor mij is het vrij logisch inderdaad om te hopen dat FC Twente vanavond verliest.

18 augustus 2022 om 12:25

Of hij denkt andersom en wil dat een andere club wint... Nederlander zijn betekent niet dat chauvinisme overal hoogtij moet vieren

18 augustus 2022 om 12:28

En wat is jou eigen club?

18 augustus 2022 om 12:43



@gofcte Zou kunnen inderdaad, maar je zou toch verwachten dat supporters van andere clubs ook hopen op Europees succes van Twente. Kan uiteindelijk louter positief zijn voor de club waar zij supporter van zijn. Of Weszol moet supporter zijn van Helmond Sport.

18 augustus 2022 om 12:50

Ach, als Schalke tegen Feyenoord speelt zijn waarschijnlijk ook veel Twentesupporters voor Schalke. Iedereen z'n clubvoorkeur toch?

18 augustus 2022 om 13:10

Heb zelf ook een zwak voor Schalke, ben de 27e van de vorige maand nog in de Veltins Arena geweest 😉 maar je hebt gelijk hoor Jansen, buiten Twente om kan het mij vrij weinig schelen hoe de Nederlandse clubs het in Europa doen, winnen ze prima, verliezen ze, jammer voor hun supporters en that's it. Voor mij is het Twente en Cádiz supporteren en een zwak voor Schalke

18 augustus 2022 om 13:14

Dat ik Nederlands ben betekent niet ik ik lukraak alle andere Nederlandse clubs buiten om Feyenoord in Europa support. Zoals ik al zei juich ik voor geen enkel andere Nederlandse club omdat ik daar simpelweg niets mee heb. Datzelfde geldt voor die hele coeefficent polonoise die iedereen achter elkaar loopt. Je eigen club moet zelf maar presteren in Europees verband. Het is niet zo dat als club A in Europa prestaart dat club B/c/d daarvan mogen of moeten profiteren. Maar dat is mijn persoonlijke mening.

18 augustus 2022 om 16:38

Volgens mij vergeet je minimaal nog 1 naam te noemen. De huidige td van Benfica. Manuel Rui Costa! Wat waren dat mooie tijden. Parma en Fiorentina gaven kleur. Parma met Crespo en Fiorentina met Batigoal.

18 augustus 2022 om 16:39

Volgens mij vergeet je minimaal nog 1 naam te noemen. De huidige td van Benfica. Manuel Rui Costa! Wat waren dat mooie tijden. Parma en Fiorentina gaven kleur. Parma met Crespo en Fiorentina met Batigoal.

18 augustus 2022 om 12:33

Gabrigoal? Het was Batigoal. Daarnaast is het ook niet Chieso maar Chiesa. Ga niet voor je liegen Wes, zo een comment ziet er niet goed voor je uit. Ik twijfel zelf niet aan je enthousiasme, maar als je de bijnaam van de grootste speler uit de historie van Fiorentina niet kent en de laatste grote verkoop...tsja, dan klinkt het niet heel oprecht.

18 augustus 2022 om 13:17

Heeft niets met niet kennen te maken Jackherrer maar simpelweg met snel het typen en tikken ervan. Maar tegenwoordig kan en mag je natuurlijk geen fouten maar maken in het leven. Dat heeft ook niet met oprechtheid te maken of iets dergelijks. Dus als je zo nodig alleen hier bent om mensen op de vingers te tikken vanwege bepaalde typ/spelfouten kan je beter naar de plaatselijke basisschool een rondje maken.

18 augustus 2022 om 13:48

Loop niet zo interessant te doen joh. Je hebt die club waarschijnlijk 2x zien spelen en hebt nu ineens een zogenaamd zwak voor Fiorentina. Jackherrer heeft volledig gelijk

18 augustus 2022 om 14:00

Doet het pijn dat ik jouw club vanavond niet support? Wat heeft het nou weer met interessant te maken te doen? helemaal niks. Als ik zeg ik een zwak heb voor Fiorentina kan je daar gewoon van uit gaan toch?

Jammer dat Az en Twente vanavond tegelijk spelen. Had Az ook graag gezien. Hopen op een mooi resultaat voor beide in elk geval, als Twente scherp is hebben ze zeker kans.

Kom op Twente ik hoop echt dat jullie ons gaan verrassen en gun jullie na alle ellende ook zeker een mooie Europese campagne!

Misschien zie ik dit heel gekleurd omdat ik Twente support hoor, maar waarom kiest RTL ervoor om AZ- Gil Vicente uit te zenden? Fiorentina - Twente is toch veruit een leuker affiche? Of gaan ze er gewoon vanuit dat AZ wint en dat mensen daar liever naar kijken

18 augustus 2022 om 13:21

Ik denk omdat AZ er de laatste jaren wat beter opstaat dan FC Twente. Het is ook pas weer sinds afgelopen seizoen dat het ineens weer richting de top 5 gaat met nu dus Europese voorrondes. Jouw invalshoek zou ook goed kunnen.

18 augustus 2022 om 13:35

Zou kunnen, maar zenders kijken eerst altijd naar kijkcijfers. In dat licht vind ik het een vreemde keuze

18 augustus 2022 om 13:32

Waar zal Fiorentina - Twente uitgezonden worden dan?

18 augustus 2022 om 13:38

Rtlz. Eigenlijk maakt dat ook niet zoveel uit. Als het maar op tv komt.

18 augustus 2022 om 13:39

RTL z denk ik

Ik begrijp nog steeds die houvast aan Rots niet. Ik gun die jongen alles, maar die komt echt nog flink tekort en daarnaast heeft hij zonder een enkele uitzondering 5 100 procent kansen nodig om eens tussen de palen te mikken. In de toekomst zal hij ongetwijfeld aan gaan haken op een redelijk niveau, maar het is eigenlijk een doodgewoon talent die nog te veel te leren heeft. Als men de keuze gaat verantwoorden met "hij verdedigt goed mee", dan weet je wel hoe laat het is.

Voor de rest zijn het logische namen. Hilgers steekt momenteel niet in beste vorm en is nog niet zover als Propper en Pleguezuelo, Misidjan is weliswaar geen geweldenaar, maar is ook dreigend als hij slecht speelt. Zo'n speler zorgt voor wat ruimte. Smal is momenteel toch wel de grote verrassing. Hij kwam er vorig jaar steeds beter in en verdedigend mag het nog wel scherper, maar die is het seizoen wel erg goed begonnen en gaat met de wedstrijd beter spelen. Dat had ik eigenlijk nog niet zo snel verwacht.

18 augustus 2022 om 13:27

Ik vind die Rots altijd een leuke actie hebben, hij is heel snel en lijkt veel gevaar te stichten.maar vorig jaar 27 wedstrijden, 3g/3a dat is veel te weinig. Cerny is dit toch, maar nog niet in vorm? Je zou denken dat Cerny en Tzolis toch veel gevaarlijker is? Verwacht jij dat die twee binnen een tijdje in de basis staan?

En gaat Steijn denk je een basisplaats veroveren? Die lijkt elke keer toch leuk in te vallen.

18 augustus 2022 om 13:36

Cerny zit met een mentale blokkade. Die is enorm aan het forceren. Wel begrijpelijk, maar het heeft tijd nodig. Als Cerny het boven eenmaal weer goed voor elkaar heeft, is hij verreweg de beste speler van FC Twente. Dan staat hij er direct in.

Tzolis viel goed in tegen Cukaricki, maar het is lastig inschatten hoe goed hij is. Die moet denk ik ook nog een beetje wennen. Ik denk wel dat Misidjan de komende weken consistent zal moeten presteren, want als hij 4 wedstrijden achter elkaar niet op komt dagen, is hij z'n basisplaats wel snel kwijt denk ik. Anderzijds is Misidjan wel altijd dreigend.

Betreft Steijn weet ik het niet. Hij gaat z'n minuten dit jaar wel maken en FC Twente gaat er zeker plezier van hebben, maar ik weet niet of hij Vlap er dit seizoen uit gaat spelen. Vlap is geen sterkhouder, maar hij speelt wel stabiel en volwassen. Bovendien denk ik dat z'n rendement dit seizoen wel omhoog gaat. Als dat rendement uitblijft, zal Steijn wel kansen gaan krijgen in met name de Eredivisie (als basisspeler).

18 augustus 2022 om 16:03

Verreweg de beste speler? Dat was Cerny 2 jaar geleden misschien, in het huidige fctwente echt niet meer. Die titel zie ik dan eerder naar Zerrouki, Sadilek of Unnerstall gaan hoor. Daarnaast spring ik graag even in de bres voor Rots, die presteert sinds de voorbereiding gewoon top voor een buitenspeler namelijk. Over zijn rendement kan je echt niets te klagen hebben tot nu toe. Ik snap dus heel goed dat hij speelt, ik zou hem zelf ook hebben opgesteld.

Met of zonder Zerrouki, dit wordt een pittige opgave

18 augustus 2022 om 19:13

Succes @vakkie, ik kijk 'm op mijn tweede scherm, maar hoop dat jullie die Italianen verrassen vandaag en volgende week.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren