Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Vermoedelijke opstelling FC Twente: deze elf moeten hoofd koel zien te houden

Donderdag, 3 augustus 2023 om 09:51Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 09:59

Voor FC Twente wacht donderdagavond een hete ontmoeting met Hammarby IF tijdens de return in de tweede voorronde van de Conference League. Na de nipte 1-0 overwinning van vorige week moet de ploeg van Joseph Oosting het in Stockholm zien af te maken. De nieuwe hoofdtrainer hoopt zich met zijn ploeg vooral af te kunnen sluiten van alle randzaken.

Het gaat al een week nergens anders over in Enschede en omstreken. Wel supporters, geen supporters. De return tegen Hammarby wordt hoe dan ook een van de meest beladen potjes van de afgelopen jaren, weet ook Oosting. "Twente heeft een geweldig seizoen gehad en zichzelf beloond met Europees voetbal. Dan wil je daarin ook zo ver mogelijk komen. Alleen gaat het nu vooral over randzaken, laat ik het zo maar noemen. En dat is jammer."

Voor Twente was er ook goed nieuws deze week. Drijvende kracht en doelman Lars Unnerstall verlengde zijn contract met twee jaar en ligt nu tot medio 2027 vast in de Grolsch Veste. De Duitser vindt voor zich een achterhoede met Joshua Brenet, Mees Hilgers, Robin Pröpper en Gijs Smal. Op het middenveld moeten Michal Sadilek en Mathias Kjølø voor de controle zorgen en is Sem Steijn de meest vooruitgeschoven man. Laatstgenoemde besliste het duel een week geleden.

In de voorhoede is er zeer waarschijnlijk opnieuw een basisplaats ingeruimd voor Daan Rots. De buitenspeler krijgt, zolang er geen vervanger is gevonden voor de naar VfL Wolfsburg vertrokken Václav Cerný, het vertrouwen van Oosting. Vlap is opnieuw de gelegenheidslinksvoor. Manfred Ugalde gaat in de spits op jacht naar zijn eerste officiële treffer van het seizoen. Hammarby - FC Twente vangt om 20.00 uur aan en is te zien bij Veronica.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Sadilek, Kjølø, Steijn; Rots, Ugalde, Vlap.


Poll

Gaat FC Twente zich plaatsen voor de derde ronde van de Conference League?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

53 reacties (laatste reactie door rubje)

Snel de 0-1 maken en dan rustig de wedstrijd uitspelen. Is iedereen dat Hammarby morgen weer vergeten!

Ik hoop toch zo dat Twente wint want als ik die supporters daar zie walgelijk.

3 augustus 2023 om 10:11

Hoop ook dat Twente wint, maar van beide kanten zijn de "supporters" walgelijk bezig geweest.

3 augustus 2023 om 10:47

Klopt hoor, Twente was ook dik bagger. Hammarby vind ik dan weer de overtreffende trap.

3 augustus 2023 om 13:28

Totaal eens. Proleten gedrag helaas. En bedenk dat dit soort mensen gewoon kinderen mogen krijgen…..

3 augustus 2023 om 10:17

FC Twente staat er inderdaad om bekend dat ze altijd netjes zitten en zingen... Deze gasten staan in de top 3 van grootste hoolies van het land... Wat je zegt gaat echt totaal niet op, wel voor deze ene wedstrijd misschien...

3 augustus 2023 om 10:27

Ik heb het ook over nu, niet over vroeger

3 augustus 2023 om 10:44

Dan nog is de 'harde kern' van Twente verre van normaal. Dat die gasten dit doen naast een familievak is kansloos. Maar nogmaals meerdere teams in Nederland zijn verre van heilige.

3 augustus 2023 om 11:19

Tja, zo'n grote harde kern heeft voor en nadelen. Er gebeurt vaker shit, maar er is ook meer sfeer in zowel uit als thuiswedstrijden. Vak P brengt wel leven in de brouwerij zullen we maar zeggen.

3 augustus 2023 om 11:33

Dat geldt bij elke club zo.
De "relschoppers" om ze maar zo te benoemen zijn tegelijkertijd ook de grootste sfeermakers in het stadion.
Dat is overal hetzelfde, dat is ook zo met drank.
Verkoop maar eens geen drank meer in het stadion en de sfeer gaat gelijk met 50% omlaag.
Wie dit gaat ontkennen hoeft niet eens te reageren.

3 augustus 2023 om 11:35

In vak P zitten genoeg normale personen. Alleen in dat vak is het een groepje dat gewoon niet normaal kan denken en elke keer over de grens gaat.

3 augustus 2023 om 11:40

Vak P is inderdaad voor een groot deel normaal. Gasten die fanatiek zijn en zingen. De gasten die gaan knokken zijn onzekere ventjes van 18/20 jaar oud die zich graag willen laten zien als grote jongen.

3 augustus 2023 om 11:41

Ik denk zelfs dat supporters hun seizoenkaart inleveren als er geen drank meer wordt geschonken in het stadion.

3 augustus 2023 om 12:17

Elk weekend brak worden in het stadion is dan ook wel erg vervelend natuurlijk

3 augustus 2023 om 13:31

Aah een klein groepje. Dat hoor je ook overal. Het heeft vaak niets met de harde kernen te maken. Bij alle clubs heb je ook in de harde kern normale mensen mensen zitten die gewoon hun club willen supporteren. Maar helaas heb je bij alle clubs hewoon een grote groep mensen die lekker wil knokken enz. Deze mensen moeten lekker gaan boksen ofzo. Je kunt niet eens meer met je kinderen naar het voetbal omdat dit soort proleten er komen en zich structureel misdragen.

3 augustus 2023 om 14:55

Waarschijnlijk heeft dat groepje afgelopen week de wedstrijd van twente aangegrepen om lekker te rellen. Vrienden van mij waren naar de wedstrijd geweest, tijdens het fietsen richting het stadion kwamen ze een groep van 100 man tegen helemaal in het zwart gekleed. In eerste instantie dachten ze oppassen fans van Hammarby, bij het passeren bleken ze onderling echter gewoon Nederlands te spreken. Uit de gesprekken kon je gewoon opmaken dat die groep al op zoek was naar een knokpartij. Dat was om 18:30 nog ruim voordat de wedstrijd begonnen was.

3 augustus 2023 om 11:42

Ik hoop vooral dat Twente wint in het belang van het Nederlands voetbal en onze positie in Europa in dat verband.

Jammer dat we op de flanken nog niet de versterkingen hebben. Rots raakt de gunfactor per wedstrijd meer kwijt. Die kan beter een jaar bij zwolle gaan ballen en een kerel worden. Voetballend is dat Hammarby niet wat, echter kolkend stadion en uitstel van 0-1 kan wel lastig werken.

Voor het Nederlandse voetbal natuurlijk super belangrijk dat Twente vanavond weet door te komen. Hopelijk kennen we dit seizoen dan weer een even geweldig Europees seizoen als het vorige!En hopelijk Haagse Sem Steijn vanavond weeeer belangrijk! Ik zie hem in de winter nog wel naar Ajax gaan om onder zijn vader te spelen.. mits Maurice Steijn dan nog niet ontslagen is!

3 augustus 2023 om 10:15

Het zal ook liggen aan het feit of er nog buitenspelers gaan komen. Als die komen dan zal Vlap ook weer een optie zijn op 10, dat is en blijft wel serieuze concurrentie voor Steijn. Mocht hij dan weer op de bank moeten plaatsnemen, dan wordt die stap omhoog eigenlijk onmogelijk. Het is wel echt een heerlijk kereltje om er bij te hebben in het elftal.

3 augustus 2023 om 12:42

Wanneer die buitenspelers er eindelijk zijn dan gaat Vlap heel veel wedstrijden vanaf de bank beginnen. Steyn is verlost van zijn bedrijfsblinde kwelgeest Jans en pakt nu zijn kans. Ook op 8 is Vlap volledig voorbijgestreefd door Kjolo en Regeer laat ook mooie dingen zien in de minuten die hij krijgt. Vlap op 8 was overigens al een lachertje want hij kan niet verdedigen. Hij heeft de duelkracht van een gummibeertje. Veel mensen roepen dat Vlap voetballend beter is. Het is een fabeltje wat in de wereld geholpen is door Jans om zijn idiote Vlap manie vol te kunnen houden.

Snap eerlijk gezegd ook niet dat hij begint want hij heeft vorige week gefaald in de rol die hij had. Zeker in de eerste helft liep hij overal behalve waar hij moest lopen. Daardoor gingen alle aanvallen in de trechter waar Hammarby 3 Cv's had staan. Stel Ünüvar maar op. Die houdt het spel in ieder geval breed (breder).

3 augustus 2023 om 12:53

Vlap is 100% beter dan Rots op de flanken, dat is ook niet zo heel moeilijk. Vlap is voetballend in mijn ogen ook beter dan Steijn, echter heeft Vlap gewoon een moeizaam seizoen achter de rug. De meeste wedstrijden waar Steijn in de basis begon, waren echt niet beter dan met Vlap. Steijn heeft een fantastische voorbereiding gehad, dus verdiend hij nu ook z'n plek op 10. Echter moet Steijn ook gewoon blijven presteren, anders wordt hij wel weer vervangen door Vlap.

3 augustus 2023 om 11:19

Heeft Sem steijn dan echt het niveau voor Ajax? Daarnaast lijkt het mij niet handig voor Maurice om hem te halen. Belangenverstrengeling incoming... verder hoop ik op een goed resultaat voor Twente! Geef ze van katoen vanavond!

3 augustus 2023 om 13:12

Nee, nu zeker niet. Leuke gast, maar komt nu zelfs wat tekort voor de basis bij Twente. Als er een linksbuiten bij komt verhuist Vlap weer naar de 10. Steijn zal dan weer banken denk ik.

Puur op kwaliteit moet Twente dit absoluut winnen, Hammarby stelt niet veel voor op het veld. Wel zaak om inderdaad het hoofd koel te houden, ik verwacht zowel op de tribune als het veld chaos. Zelf ben ik erbij en zal ik Twente stilletjes, zonder emotie supporten (en switchen van Nederlands naar Zweeds )

3 augustus 2023 om 11:35

Laten we hopen dat Twente wint.
Op de eerste plaats voor Twente zelf, want die hebben er voor geknokt tot op het einde vorig seizoen.
Op de tweede plaats voor het Nederlands voetbal.
Laten we naast de eigen prestaties ook hopen dat het Nederlands voetbal veel punten pakt voor de ranglijst.

3 augustus 2023 om 11:39

Veel plezier

Ik zou bijna een Twenteshirt kopen zo erg ben ik voor Twente in deze wedstrijd. Bijna dan hé.

3 augustus 2023 om 10:30

Migi, wat is je adres? Stuur ik je er 1 op

3 augustus 2023 om 10:42

Stuur het maar naar de Primera op Appelstraat 230, 2564 EL Den Haag, haal ik het daar wel op

3 augustus 2023 om 11:24

Hagenees/hagenaar Migi? Of is dat de plek waar jij je geheime pakketjes ontvangt 😁

3 augustus 2023 om 10:31

Zou ik het uitshirt nemen, die is dit seizoen wel heel mooi, geïnspireerd op vervlogen tijden. 😜 En is ook van Castore, dus weinig verschil qua leverancier

3 augustus 2023 om 10:41

Dit soort teksten zie ik graag vanuit Feyenoorders😉

De spanning begint hier toch wel een beetje te komen. Wat ik er wel niet voor over heb om weer eens in een Europese groepsfase te komen, COTE!!!

3 augustus 2023 om 11:44

Als jullie met dezelfde intensiteit spelen als vorige week zie ik jullie hier gewoon een resultaat pakken.

Voetballend stellen zij niet veel voor al kan het daar wel aardig kolken.

Mag toch hopen dat Rots ernaast staat. Als je doelpunten wil maken moet je hem niet opstellen. Zie liever Unuvar of Taha.

3 augustus 2023 om 10:38

Reken er maar niet op, hoorde Oosting gisteren al zeggen dat hij het met dezelfde 11 gaat doen.

3 augustus 2023 om 10:44

Unuvar heeft ook nog niets laten zien. We hebben gewoon echt vers bloed nodig.

3 augustus 2023 om 11:15

Ik weet wel dat Daan Rots niet beter is. Die was de vorige wedstrijd ook ontzettend matig.

3 augustus 2023 om 11:16

Unuvar heeft ook nog geen kans gehad. In de voorbereiding zie bij Unuvar wel de doelgerichtheid en fluwelen techniek. De enige twijfels zijn over zijn fysiek. Taha ken ik eigenlijk nog helemaal niet.

3 augustus 2023 om 11:41

Serieus, Unuvar kon in de weinige minuten nog geen bal aannemen met zijn fluwelen techniek, kan ook nieuwigheid zijn dus ik wacht het wel ff af voordat ik hem de hemel in prijs of hem de grond in klets. KWW

3 augustus 2023 om 12:23

Qua techniek blonk Unuvar in alle jeugdelftallen van Ajax zelfs uit, dus het lijkt me sterk dat hij opeens geen bal meer kan aannemen.

3 augustus 2023 om 12:42

Wat hij bij Ajax in de KKD kan ik niet beoordelen, neem aan dat jij ook bij Tubantia de wedstrijd tegen Odense hebt gezien, laat ik het voorzichtig brengen, zijn balaanname was toen niet optimaal, daar kun je het toch wel mee eens zijn?

3 augustus 2023 om 12:53

Ik moet bekennen dat ik alleen wat hoogtepunten van die wedstrijd heb gezien. Als het die wedstrijd niet best was geloof ik je natuurlijk . Even afwachten maar tot hij officiële minuten gaat maken.

Toch niet weer Rots.. verwacht veel meer van Unuvar, ook al is die pas op 70%..

Ik hoop dat Oosting minimaal 2 vd drie aankopen mee laat doen want met vertrek van zerrouki, Misidjan en Cerny hebben we toch veel kwaliteit ingeboet. Vlap is geen linksbuiten en rots zoekt na een uitstond begin 1 1/2 jaar geleden nog naar zijn vorm

Oosting moet uitkijken dat er geen hetze tegen Rots ontstaat. Ik merk dat alle fans eigenlijk al helemaal klaar met hem zijn, en ik ben er daar ook wel een van. Toch gun ik hem ook niet alle negativiteit die hij nu over zich heen krijgt. Zou waarschijnlijk voor iedereen beter zijn als Rots gaat banken en verhuurd/verkocht wordt.

3 augustus 2023 om 11:42

Eens. Die jongen werkt knetterhard, maar komt helaas gewoon wat tekort voor het Twente van nu en dat is helemaal niet erg. Twee jaar geleden een leuk seizoen gehad, maar we zijn nu verder dan dat. We moeten door, en die toekomst zie ik niet samen met Rots.

Als we hetzelfde veldoverwicht hebben als de thuiswedstrijd moet het vrij eenvoudig over de streep te trekken zijn. Hopelijk wel een stuk effectiever en in de eerste 10 minuten een doelpunt. Dat haalt de druk er wat af.
Maar ik hoop vooral dat we het gewoon over voetbal kunnen hebben, en niet weer het wangedrag van 'supporters'.

Daan Rots is toch wel een van de slechste buitenspelers ooit bij Twente, daar win je helaas niks mee

Hier een gelegenheids Tukker vanavond.

Kom Op Twente! Pak ze!!!

Als ik het live meepraten artikel aan klik sluit de app zich af sinds een paar weken @Voetbalzone, zijn jullie daarvan op de hoogte?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Twente

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV3943
2.Feyenoord3229
3.AZ2923
4.FC Twente2711
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. UnnerstallKeeper130
R. PröpperVerdediger131
A. SampstedVerdediger130
Y. RegeerMiddenvelder131
S. SteijnMiddenvelder138
M. KjøløMiddenvelder130
D. RotsAanvaller132
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Twente.

30 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren