Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vergelijking met Robben na fluitconcerten Bayern-fans richting Sané

Laatste update:

Verschillende kopstukken van Bayern München springen in de bres voor Leroy Sané. De vleugelaanvaller kreeg zaterdag tegen 1. FC Köln (3-2 overwinning) te maken met boegeroep vanaf de tribunes. Toen bekend werd dat Julian Nagelsmann Sané had gewisseld in de rust, klonk er zelfs gejuich in de Allianz Arena. Voormalig directeur Karl-Heinz Rummenigge trekt de vergelijking met de situatie rondom Arjen Robben na de verloren Champions League-finale van 2012.

"Ik heb medelijden met hem", neemt Rummenigge de buitenspeler in bescherming in een uitzending van BILD Live. "Hij probeert het wel, maar speelt duidelijk zonder zelfvertrouwen. Hij heeft geen goed EK gespeeld. Met zijn transfersom en salaris komt de kritiek bij de supporters van Bayern langzaam los", verwijst de gewezen Bayern-voorzitter naar het bedrag van 45 miljoen euro dat vorig jaar werd overgemaakt naar Manchester City voor Sané. De situatie rondom de vleugelaanvaller doet Rummenigge denken aan de ophef na de gemiste strafschop van Robben in de eindstrijd van de Champions League-finale in 2012 tegen Chelsea. In de verlenging faalde de Nederlander bij een 1-1 stand en na het nemen van strafschoppen zegevierden the Blues in de Allianz Arena.

"Arjen stond toen op het punt om een transferverzoek in te dienen, maar daar gingen we niet in mee als bestuur. Hij was een belangrijke speler voor Bayern en we steunden hem volledig. Een jaar later was bij de matchwinner in de Champions League-finale tegen Dortmund." Robben tekende in de eindstrijd op Wembley in 2013 kort voor het einde voor het winnende doelpunt in de confrontatie met BVB (2-1). De inmiddels gestopte Robben bleef uiteindelijk tot 2019 verbonden aan Bayern.

Naast Rummenigge neemt ook Nagelsmann het openlijk op voor de bekritiseerde Sané, al wil de trainer geen al te hard oordeel vellen over het boegeroep van de Bayern-fans. "Over de fluitconcerten willen we niet te lang praten. We kunnen niet alles wat er in het stadion gebeurt aandacht geven, maar het moet ook weer niet demotiverend gaan werken. We zullen gewoon blijven werken met Leroy", aldus Nagelsmann, die bijval krijgt van Thomas Müller. "Het is niet fraai en we willen het ook niet. Ik verwacht van de supporters meer steun voor onze spelers."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is dat toch tegenwoordig. Dat je een speler niet goed vindt spelen ok, maar moeten we nu elke keer onze eigen spelers helemaal kapot maken door fluitconcerten en boe geroep? Nee daar gaan ze beter van voetballen...

23 augustus 2021 om 12:41

Je hebt het hier over mensen die in veel gevallen zoveel emoties hebben bij een voetbalclub, dat ze bereid zijn om geweld te gebruiken. Tja, dat verklaart voor mij dan wel dat een speler uitfluiten weinig voorstelt voor die mensen. Het zijn doorgaans niet de slimste mensen.

23 augustus 2021 om 13:03

Als iemand zoveel emoties bij een club heeft dat hij zich niet in kan houden om geweld te gaan gebruiken is dat alle reden om zo iemand te weren. Daarmee zegt hij dus eigenlijk dat hij een tikkende tijdbom is die bij ieder slecht resultaat kan ontploffen.

23 augustus 2021 om 12:54

Is toch niet per sé iets van nu. Kan het me herinneren sinds ik voetbal kijk eigenlijk.

24 augustus 2021 om 09:53

Het klinkt misschien gek, maar die fluitconcerten zijn vaak niet eens zozeer op die speler gericht. Maar het is de enige manier waarop het publiek aan de trainer duidelijk kan maken dat ze liever een ander erin hebben. Je ziet het vaak als een speler die niet presteert langere tijd wordt opgesteld, omdat het publiek dat gefrustreerd raakt dat het niet wordt aangepast. Persoonlijk heb ik er echt een hekel aan en doe ik het niet, om de reden die jij noemt, maar die frustratie van een trainer die maar koppig zijn eigen lievelingen op blijft stellen ken ik wel.

Sané speelt echt als een krant bij Bayern. Vond coutinho nog beter in dat ene jaartje. En perisic 3x beter. Sané lijkt net een rapper die liever op “the gram” leeft. Presteren Go maar.

Het helpt ook niet dat Sane 20 miljoen krijgt per jaar natuurlijk. Jammer want voor zijn blessure was hij echt heel goed. Lijkt het helemaal kwijt te zijn.

23 augustus 2021 om 12:48

Waarom koop je hem dan ook 🥲 guardiola liet hem niet voor niks banken. Hij was sowieso niet meer de Sané van voor zijn blessure want dat was echt een plaag voor defensies.

23 augustus 2021 om 15:43

In principe was het juist een goede aankoop. Had zich zeker bewezen voor city en Duitsland en was relatief goedkoop op te halen. Al is 20 miljoen salaris echt teveel voor hem. Maar in principe was het geen gekke gedachte.

Waarom zette Hansi hem nooit op linksvoor? & waarom nu Nagelsmann ook niet? Hij speelde bij City heel sterk als linksvoor regelmatig toch ( voor zijn blessure.. hoop dat hij daar zijn kans krijgt. Gnabry/Coman/Musiala kunnen ook allemaal vanop rechts komen. Sané heeft talent genoeg dus hoop dat hij erdoor komt. Zoals ik vorig jaar nog voort nieuw seizoen voorspeelde zal Musiala een topper worden, hij is nu zonder twijfel onze beste flank op korte ruimte en 1 vs 1 de allerbeste. Van mij mag hij altijd spelen

23 augustus 2021 om 14:58

Ja precies, dat lijkt de beste optie. Ook bij Schalke speelde Sané vanaf de linkerkant.

Dit is wel een slimme goede speech van Rummenige voor Sane. Je zou denken van tjsa Robben is wel een ander niveau, betreft mindset en alles. Maar Rummi probeert Sane een hart onder de riem te steken. Zo van zelfs Robben had er mee te maken maar hij is uiteindelijk toch gewoon geslaagd bij Bayern, en hoe! Dus laat je niet kisten, sta op, heb een dikke huid en ga hun monden even snoeren! Zijn mindset moet anders wil hij slagen bij Bayern. Sane heeft veel potentie maar moet mentaal scherper zijn, harder en constanter. Maar het kan nog, zie vele voorbeelden die pas later tot een bepaald constante topniveau kwamen!

23 augustus 2021 om 13:19

Kun je mij ook zo’n mooie speech geven, in de kelderklasse ben ik ook niet helemaal mezelf.

23 augustus 2021 om 13:37

Nee jij verdiend geen miljoenen dus helaas voor jouw. Ohja, en jij bent een mens. Sane is een profvoetballer he, is wel een groot verschil. Agh ja.

Het is jammer dat veel van dit soort spelers in mijn ogen de verkeerde keuzes maken.
Hij verliet Manchester City omdat hij vaker wou spelen voor Bayern waar ook een enorme prestatiedruk is en dat in combinatie met de transfersommen tegenwoordig kom je na een aantal mindere wedstrijden meteen onder vuur te liggen.
Voor spelers in zo'n situatie zou beter zijn om een stap terug te zetten en naar clubs als Arsenal te gaan daar staan ze meteen basis en de genoemde club krijgt ook meteen een kwaliteits injectie.
Ik benoem nu Arsenal vanwege de situatie waar de club momenteel in zit maar er zijn nog wel meerdere clubs waar zo'n spelers heen kunnen.
Het is zonde dat deze spelers alleen maar naar de absolute top willen terwijl ze zelf op dat moment niet goed genoeg zijn om.het niveau te halen wat bij zo'n club nagestreeft word met als gevolg dat ze stil komen te staan in hun carriere en uiteindelijk niet eruit kunnen halen wat ze wel kunnen bereiken.

Leek in eerste instantie de ideale aankoop te zijn. Duits, jong, super getalenteerd. Ik geloof nog steeds in Sane. We moeten nu niet de dout maken om hem te verkopen, die jongen zou nog 10 jaar voor ons kunnen spelen. Kop op kerel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren