Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verdedigend United houdt voorsprong vast en biedt AZ perspectief

Laatste update:

Manchester United heeft donderdagavond een overwinning uit het vuur gesleept in Belgrado. De ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer wist niet te imponeren, maar hield een in de eerste helft gepakte voorsprong met de nodige moeite vast: 0-1. Door de overwinning staat United in Groep L eerste met zeven punten, terwijl AZ tweede staat met vijf punten.

Zoals te doen gebruikelijk in de Europa League koos Solskjaer niet voor zijn vaste basiself. Zo mochten onder meer Sergio Romero, Phil Jones, Juan Mata en Anthony Martial starten bij United, dat het spel in Belgrado mocht maken. Partizan gokte op zijn beurt voornamelijk op de counter. Na een kwartier was Scott McTominay dichtbij voor de Engelsen, maar de kopbal van de middenvelder ging net naast.

Daarna bleven kansen een tijdje uit, totdat Jesse Lingard in de 38ste minuut met een hard schot de paal raakte. Drie minuten later raakte ook Partizan de paal via Umar Sadiq, waarna beide ploegen op een doelpuntloze ruststand af leken te stevenen. Vlak voor rust werd United-verdediger Brandon Williams echter naar het gras gewerkt, waarna Martial de bezoekers vanaf elf meter op voorsprong bracht: 0-1.

Het doelpunt van United veranderde het spelbeeld in de tweede helft. Partizan zocht nadrukkelijker de aanval en werd al snel dreigend via Seydouba Soumah. De middenvelder dolde Harry Maguire, maar het schot dat volgde kon Romero niet verrassen. Daarna claimde Partizan tot tweemaal toe een penalty, maar vermeende handsballen van McTominay en Williams bleven onbestraft. De Serviërs gaven niet op en creëerden ook in de slotfase enkele goede mogelijkheden. Sadiq zag een hard schot net naast vliegen, terwijl Takuma Asano een corner gevaarlijk richting het doel van United verlengde. Die laatste poging werd echter knap gepareerd door Romero.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit AZ gaat lachend door naar de volgende ronde. Als ze tegen Partizan niet zo vroeg tegen rood aan waren gelopen hadden ze daar ook van gewonnen.

24 oktober 2019 om 21:02

Tsja, als Partizan zijn kansen afmaakt hadden ze nu ook 9 punten. Als als als. Dit wordt nog een strijd tussen AZ, Manchester United en Partizan. Niemand gaat hier makkelijk door.

24 oktober 2019 om 21:16

Denk dat het gaat tussen partizan en az voor de volgende rond united gaat wel door die moeten nog uit tegen Astana wat geen probleem moet zijn en thuis tegen az met een fitte selectie mag het eigenlijk ook geen probleem zijn en een gelijkspel is dan ook al genoeg voor united

24 oktober 2019 om 21:20

Moeten ze wel beter spelen dan in de afgelopen twee wedstrijden want het geluk houdt ook een keer op.

25 oktober 2019 om 09:06

Mwuah. Partizan begon op een gegeven moment veel te schieten maar echt gevaarlijk was het niet. Was duidelijk een bewuste keus van United om op de counter te gaan spelen (helaas). United mist de creatieve kwaliteit om ploegen die de bus parkeren kapot te spelen. Verdedigend staat het meestal wel goed. Solskjaer is sinds de blessuregolf erg pragmatisch in zijn tactiek, iets wat het vermaak niet ten goede komt. Hopelijk verandert dat als iedereen weer fit is, en anders zodra Solskjaer zijn gewenste aanvallende versterkingen krijgt. Het is ook lastig als je geen dodelijke spits in je selectie hebt, niemand voor de rechter vleugel en het middenveld kwaliteit mist. Met spelers als Matic, Mata en Lingard ga je de oorlog niet winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren