Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbeek verdient bijnaam ‘Mister Gnadenlos’: ‘We spelen agressiever’

Laatste update:

Gertjan Verbeek kende met een nederlaag een valse start bij VfL Bochum, maar afgelopen vrijdag werd er met 3-2 gewonnen van Eintracht Braunschweig. De Westfaalse club begon zwak, maar na het eerste kwartier speelde men uitstekend. Boulevardkrant BILD analyseerde het duel in de 2. Bundesliga en looft de aanpak van de ex-trainer van onder meer Feyenoord en FC Nürnberg.

/

Begeisternden Offensivfußball mit Anschiss-Taktik!, schrijft het dagblad, dat maandag ook aanwezig was bij de training. De krant tekent op dat Verbeek zijn spelers constant op de huid zat en het niet schroomde om hen verbaal een lesje te leren. “Simon (Terodde, red.), bist du dumm?!”, quote BILD, dat het schrijven afsluit met de tekst: Verbeek - Bochums Mister Gnadenlos...

“Ik werk op deze manier niet om mijn spelers te irriteren, maar om hen beter te maken”, reageert Verbeek in gesprek met RevierSport. “We zijn agressiever geworden in de persoonlijke duels”, erkent aanvoerder Patrick Fabian. “Het zegt veel over de kracht van ons team en systeem dat we tegen Braunschweig terugkwamen van een 0-1 achterstand.”

Denk jij dat Gertjan Verbeek gaat slagen bij VfL Bochum?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gnadeloos? niet echt een stoere bijnaam als je het mij vraagt.. je denkt meteen dat je tegen een dyslect speelt

16 februari 2015 om 16:45

vergeet dit maar, zag niet dat het duits was... grappen zijn natuurlijk wel welkom.

16 februari 2015 om 17:00

Er stond ook helemaal geen gnadeloos, maar gnadenlos..

Moet toch altijd wel glimlachen om Verbeek. Jammer dat het destijds niet gelukt is bij Feyenoord.

16 februari 2015 om 16:57

Dat lag niet aan verbeek. Geen 1 trainer wilt het echt lukken bij feyenoord

16 februari 2015 om 17:01

Hoop dat ie over een paar jaar weer naar heerenveen komt. Verloren zoon moet weer naar het oude nest toe komen.

16 februari 2015 om 17:44

God God God. Verloren zoon. Hoor je jezelf? Doe normaal vent. Hij past bij heel veel clubs en zo'n verloren zoon is het niet. Vals sentiment is jou niet vreemd he.

16 februari 2015 om 18:09

😂😂😂😂 @johnjohmson

16 februari 2015 om 18:27

Nou nou, hoor jij jezelf? Verbeek is jarenlang speler, assistent trainer en daarna hoofdtrainer geweest. Moest van een (voormalig) bestuur weg terwijl het hartstikke goed ging, bij veel supporters is Verbeek daarom een soort verloren zoon die onterecht moest vertrekken. 10 seizoenen speler, 7 seizoenen assistent en 5 seizoenen hoofdtrainer al met al. Jouw call verder hoor, maar lijkt me een clubman pur sang. Zou fijn zijn als je, voor je zo te keer gaat, je even verdiept in hoe het nou zit.

16 februari 2015 om 18:34

@Bass-9. Als ik jou zo zie reageren jegens mij, denk ik dat jij normaal moet doen. Als je een beetje niveau had gehad. Dan had je ook normaal tegen mij kunnen reageren en niet direct zo haat vol. Jammer dat er hier niet normaal gediscussieerd kan worden met sommige mensen. En ja inderdaad onze verloren zoon. Jouw voetbalkennis schiet een beetje te kort volgens mij.

Het voetbal is iig een stuk vooruit gegaan sinds Gertjan er is. Vind het wel grappig dat voetbalzone voordat Gertjan er zat 3 of 4 berichten over VFL had en nu om de haverklap. Blij dat ik ze nu makkelijker kan volgen!

17 februari 2015 om 07:24

Denk dat hij weer ontslagen wordt ......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren