Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vente laat zich opnieuw gelden tijdens oefenzege van Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord heeft zaterdag in het tweede oefenduel van het seizoen een degelijke overwinning geboekt. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst was op Sportpark Veerse Poort met 0-2 te sterk voor het Zeeuws Elftal. Feyenoord had een week geleden al de eerste oefenwedstrijd gewonnen, tegen SDC Putten (1-8).

Steven Berghuis was in de eerste helft het dichtste bij een openingstreffer. Zijn inzet spatte echter op de lat uiteen. Feyenoord, dat voor het eerst in het nieuwe uitshirt speelde, kwam tegen de amateurs voor rust niet tot scoren.

In de 54e minuut opende Dylan Vente, de vervanger van Robin van Persie, de score: 0-1. Het was voor de jonge aanvaller alweer zijn vierde doelpunt in de voorbereiding. Vier minuten na dit openingsdoelpunt was het Zeeuws Elftal dichtbij de gelijkmaker, maar Mart de Kroo schoot op de lat. Sam Larsson zette net na een uur spelen uit een vrije trap de 0-2 op het scorebord.

Maandag vertrekt Feyenoord op trainingskamp naar Zwitserland. Woensdag is kampioen Young Boys de eerste serieuze tegenstander van de bekerwinnaar. Daarna speelt Feyenoord nog tegen FC Basel, Fenerbahçe en Levante.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 juli 2018 om 19:14

Als er een paar nare woorden over Nouri continue scanderen en het bekende lied van joden. Daarnaast een spanddoek ophangen met zijn naam. Mag je als club zijnde wel harder optreden. Of waren die shirts met zijn naam erop enkel om zieltjes te winnen in de media? Toen de spelers in een oefenwedstrijd er rond meelopen.

7 juli 2018 om 19:15

Op dit gebied was het een passende maatregel geweest. Niks doen betekent dat je het prima vind zo

7 juli 2018 om 19:17

Precies niks doen is accepteren. Waarom worden zulk soort nare dingen als dit geaccepteerd. Er zijn foto’s en camera’s waar die jongens op staan. Wat bezielt je om op een ochtend een spanddoek te maken en rond te schelden. Dit wens je niemand en sport moet een gezonde mentale beleving hebben. Anders kan je het geen sport noemen.

7 juli 2018 om 19:23

Elkaar erop aanspreken mis je een beetje in zo tijd. Waar zinn die mensen die zoiets kunnen doen daar? Dit moet niet geaccepteerd worden zelfde voor de zogenaamde stewards.

7 juli 2018 om 20:01

De club mag zeker hard optreden, maar als je het veld afloopt dupeer je vooral de organiserende amateurclub en een heleboel goedwillende supporters en gooi je vooral je eigen voorbereiding in de war. Bovendien, wie moet dan zo'n beslissing nemen? Gewoon opsporen die gasten en allemaal een SV geven en aangifte doen.

7 juli 2018 om 20:16

Een SV geven voor met alle respect mensen die een mening geven over een ander? Rooie Mark supporter van de harde kern van Feyenoord die al lang overleden is werden constant ook grappen over gemaakt en daar vond niemand wat van? De mensen die hier reageren moeten is meten met 2 maten

7 juli 2018 om 20:28

Wat een onzin van je dus jij denkt dat ik dat ook goed keur en de andere Ajax supporters.

7 juli 2018 om 19:14

Geertruida en El Bouchataoui speelden goed. Voor de rest was het niet best inderdaad.

Het schijnt ik heb een spanddoek gezien iets tegen Nouri. Diep triest uiteraard dan zit zoiets wel heel diep met vol negatieve emotie.

7 juli 2018 om 19:53

Tis niet goed te praten laten we dat voorop stellen. Helaas zijn er nog steeds mensen die het leed van een ander nodig hebben om iets duidelijk te maken.
We zien het helaas vaker Vermeer hebben gehad , rooie marck hebben we gehad. Waarom leren we er niks van. Zo zonde.
Rivaliteit is prima maar heb respect voor elkaar......

7 juli 2018 om 20:33

De volgende keer gaat men bij de F-side van Ajax weer iets doen en kunnen we daar schande van spreken. Het houdt echt niet op vrees ik. Ondertussen beiden suppertersschare maar zeuren dat er al jaren geen uitpubliek bij de klassieker welkom is. Dit soort acties zijn daar de oorzaak van.

8 juli 2018 om 10:15

Wat bedoelden ze nou eigenlijk met "Nouri worden"?

8 juli 2018 om 11:04

Hopelijk een geweldige voetballer maar ben bang dat deze zielepoten zijn huidige situatie aanhalen.

Inderdaad jammer dar dergelijke dingen zich voordoen.

Ik heb denk ik iets gemist, wat is er voorgevallen?

Een SV geven voor met alle respect mensen die een mening geven over een ander? Rooie Mark supporter van de harde kern van Feyenoord die al lang overleden is werden constant ook grappen over gemaakt en daar vond niemand wat van? De mensen die hier reageren moeten is meten met 2 maten

7 juli 2018 om 21:12

Wat een kinderachtige jamaar reactie; dit gaat helemaal niet over Rooie Mark. Dat je dit uberhaupt durft aan te voeren toont je zieke geest en je respectloosheid.

8 juli 2018 om 11:06

Als je een bekeuring krijgt voor te hard rijden. Kan je toch ook niet zeggen dat je die niet gaat betalen omdat er ook mensen zijn die geen bekeuring krijgen. Dat is niet hoe grenzen werken. Vraag het. Maandag maar eens aan de meester.

Van mij hoeft Feyenoord niet het veld af te stappen of iets van die strekking. Ik denk dat het meer indruk maakt als Van Persie naar die lui loopt en ze vraagt wat ze er van zouden vinden als hun moeder hetzelfde als Nouri onderging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren