Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veerman geniet van ‘straaljagers’ bij PSV; analisten adviseren Schmidt

Laatste update:

Joey Veerman heeft zondagmiddag zijn debuut gemaakt in het shirt van PSV. De van sc Heerenveen overgekomen middenvelder begon in het Eredivisie-duel met FC Groningen (0-1 winst) op de bank, maar hij kwam na ruim een uur spelen binnen de lijnen ten koste van Marco van Ginkel. Veerman kijkt zelf terug op een ‘prachtige middag’, terwijl trainer Roger Schmidt zich uitsluitend positief uitlaat over de debutant. Analist Kenneth Perez zou Veerman zelfs een basisplek geven in de aanstaande ontmoeting met Ajax.

“Het was top, zeker weten. Onder meer het trainingsniveau gaat omhoog en het is gewoon top hier”, reageert Veerman na afloop van de wedstrijd voor de camera van ESPN. “Of het wennen is? Ik denk dat ik op trainingen aardig mee kan komen. Althans, dat denk ik zelf. Nee joh, dat gaat echt prima. Het complex is natuurlijk al heel anders bij PSV dan bij Heerenveen, het niveau ligt hier veel hoger en ik heb natuurlijk een paar straaljagers voorop”, doelt Veerman onder meer op Cody Gakpo en Yorbe Vertessen. “Dus voor mijn spel is dat wel heel lekker. Ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe stap, en gelukkig heeft PSV me die kans gegeven. Het was een prachtige middag zo: dit is waar ik lang op heb gewacht.”

Op de persconferentie werd Schmidt gevraagd een oordeel te vellen over het optreden van de middenvelder. “Het is een goede transfer voor ons. Om hem zo snel mogelijk te laten integreren, is belangrijk om hem te laten spelen. Hij kon even niet trainen, maar heeft nu twee keer alles meegedaan. Hij is technisch goed, aan de bal vooral ook. Hij is erg creatief. Vandaag was het belangrijk om te laten zien dat hij ook kan vechten en dat is gebeurd. Als centrale middenvelder heb je het hele pakket nodig. PSV is een goede kans voor een volgende stap in zijn ontwikkeling”, aldus de coach van de Eindhovenaren.

In de studio van Dit was het weekend zijn de analisten ook lovend over Veerman, al is Perez stelliger dan zijn collega Marciano Vink. “Of ik hem in de basis zou zetten tegen Ajax? Dat is geen simpele vraag”, stelt Vink. “Ga je Van Ginkel eruithalen voor hem?” Perez beantwoordt die vraag volmondig. “Ja. Het excuus dat hij vandaag niet in de basis stond was dat hij maar twee keer op volle kracht had meegetraind. Zondag zijn we weer een week verder en ik kan me heel goed voorstellen dat je Joey in de ploeg wil hebben”, aldus de analyticus.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ginkel is helaas passe. Tijd voor nieuw bloed.

16 januari 2022 om 20:45

Inderdaad van Ginkel is echt geen schim meer van de van Ginkel voor zijn blessure bij PSV. Hij komt echt op alle fronten te kort. Erg jammer was echt een nuttige speler voor dit PSV geweest

16 januari 2022 om 20:46

Nja Ginkel is nog prima om erbij te hebben voor de groep. Daarnaast kan hij echt nog wel een balletje trappen maar het is idd niet meer voor de basis.

16 januari 2022 om 20:50

Volgens mij wel een dure speler om erbij te hebben voor de groep? Achteraf toch wel een flinke miskoop (ook al was hij gratis) geweest.

16 januari 2022 om 20:56

Je denkt toch niet dat psv de hoofdprijs aan salaris betaald na 3 jaar niet voetballen. Kijk hij zou heus niet slecht verdienen maar het zou mij verbazen als hij bij de grootverdieners van psv zit

16 januari 2022 om 21:01

Voetballend voegt hij te weinig toe, maar die ‘gok’ was niet gek, heeft de vorige keren laten zien voor de eredivisie meer dan waardevol te zijn. Ik zie nu echter alleen maar trager spel mét hem..

16 januari 2022 om 21:04

Luuk. Hij zou niet de topverdiener zijn, maar bij Chelsea pakte hij al 1,5 miljoen. Neem aan dat de captain van PSV daar toch wel minimaal aan zit? Vind ik nogal wat voor een speler die alleen maar goed voor de groep is. Voor dat salaris kan je ook een Bazoer aantrekken. Voegt natuurlijk veel meer toe

16 januari 2022 om 22:45

@ducktaildo: dat vind ik wel van meer spelers die deel uit maken van PSV en door John de Jong gehaald zijn. Ik blijf het mooi vinden dat een speler als Götze bij PSV speelt, maar moet ook toegeven dat hij totaal niet de impact maakt die je van zijn reputatie verwacht. En ook Davy Propper en Van Ginkel zijn spelers met een krasje; in niets zijn of waren dit routiniers die de backbone van het elftal moesten vormen. Lang hoopte ik dat Gutierrez iets ging betekenen voor PSV, maar ook dat is een één-tempo-voetballer die weinig speciaals biedt. Doan en Bruma blijven te wisselvallig en beperkt voor de Nederlandse top, Vinicius is een doorn in het oog en ook Eran Zahavi is te vergelijken met een goedkoop eigen merk-product dat je van de onderste plank haalt in de hoop dat het lekker smaakt.

Zelf had ik niet voor Veerman gekozen als beoogde versterking omdat hij op bepaalde vlakken (mentaliteit, fysiek, verdedigend werk) in mijn ogen (nog) niet overtuigd, maar hij heeft met zijn traptechniek en spelinzicht wel iets speciaals te bieden dat veel andere spelers niet hebben. Ik heb hem vandaag niet gezien eigenlijk en vind de lofzang die hij toch krijgt overdreven en vooral een blijk van wishful thinking bij de analisten, maar hoop wel dat hij de eerste van een aantal spelers wordt die PSV wel naar een hoger niveau gaan tillen.

PSV moet echt nodig verversen. En vooral verbeteren. De Jong en Gerbrands hebben de mond vol van bij de beste 32 clubs horen, maar die ambitie staat niet op het veld. De club moet een betere keeper halen komende zomer en spelers als Teze, Bruma, Doan, Gutierrez, Baumgartl, Zahavi, Van Ginkel en Vinicius zien te lozen als het kan. Wat je daar voor krijgt is wisselgeld, maar PSV zet het beste in op een vette verkoop van Sangaré. Meldt een Engelse topclub zich, dan mag je gerust op €40M inzetten, wat een mooi bedrag is om echt een topelftal neer te zetten.

Nice, Joey. Sympathieke gast is het, mooi om te zien dat ie zo op z'n plek zit bij ons. Ben blij met z'n komst, tuurlijk heeft ie genoeg verbeterpunten, maar hij brengt enorm veel voetballend vermogen. Dat zie je ook gelijk vandaag weer. Hij ziet het, hij kan het en dan het belangrijkste nog, hij durft echt die bal er tussendoor te geven. Hierdoor ontstaat veel meer ruimte voor de volgende speler, denk dat Gakpo en Gotze met name hier goed van kunnen gaan profiteren.

Zo snel kan het dus gaan -> een mening hebben -> van ‘negatief’ naar positief. Veerman is voetballend misschien wel de beste middenvelder van PSV

16 januari 2022 om 23:46

Gotze vindt ik toch 5 niveautjes hoger voetballend. Iedereen ziet zijn bal controle die beter is dan de hele eredivisie combined

De goede man heeft 25 minuten gespeeld. Mocht ie volgende week in de basis staan en overlopen worden, dan kan ie er niks van volgens beide heren. Laat hem een reeks neerzetten en dan zie je waar hij staat.

Met een middenveld bestaande uit Guti en Veerman word je tegen Ajax overlopen. Neem aan dat Schmidt dat ook ziet. Meest logische is voor mij gewoon Teze/Obispo centraal en Boscagli op het middenveld samen met Guti.

16 januari 2022 om 21:39

Mwaa kan mogelijk nog meevallen. Berghuis is echt stukken minder, en lijkt gewoon zijn mindere fase voort te zetten. Gravenberch was vandaag wel echt stukken beter dan voor de winterstop, maar dat is niet genoeg om overlopen te worden. Zeker niet als PSV inzet op snelheid voorin. Wel lijkt het verdedigend minder met het ontbreken van Romalho en Sangare, wat dan wel weer kan opbreken, omdat Brobbey als tijdelijke vervanger wel lijkt te passen. Maar zelfs deze voorzichtige observaties zijn op basis van een wedstrijd.

16 januari 2022 om 21:50

Maak je maar geen zorgen om Berghuis. Die stijgt tegen PSV namelijk altijd boven zichzelf uit, of hij nou in vorm is of niet. Samen met Jens Toornstra is hij de meest gevreesde speler in Eindhoven. Maar goed, het gemis van Sangare laat zich inderdaad gewoon voelen. Ramalho kan je nog wel opvangen, die vind ik vrij overschat. Vind Teze en Obispo niet minder in het centrum en die acht ik ook nog wel capabel om weerstand te bieden tegen Brobbey. Voor Ajax liggen de kansen echt op het middenveld, daar hebben jullie zoveel meer kwaliteit nu. Zelfs al zijn sommigen dan in misschien ietsjes mindere vorm

16 januari 2022 om 21:57

Vergeet Botteghin en Jørgensen niet, die wisten altijd in Beckenbauer en R9 op zijn best te veranderen tegen PSV.

Wat is er ook met van ginkel gebeurd ? Die gast kan er helemaal niks van. Ik denk dat ik het serieus beter zou doen. Verder denk ik dat deze jongen en guti prima blok zijn met veel voetbal

Als hij zich op dit niveau nog wat kan ontwikkelen, dan kan het zomaar zijn dat deze jongen het tot het Nederlands elftal gaat halen. Niet perse mijn wens hoor, persoonlijk denk ik dat hij niet goed genoeg is voor het niveau wat het NL-elftal na zou moeten streven. Ik zie een oproep voor het NL-elftal zomaar gebeuren en zal me niet verbazen.

Prima minuten gemaakt nu, maar ben ben benieuwd naar zijn toekomst en wat uiteindelijk zijn plafond gaat zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren