Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vardy zag Arsenal niet zitten: ‘Zij dachten dat ik daarvan kon profiteren’

Laatste update:
/

Jamie Vardy weigerde afgelopen zomer een aanbod van Arsenal. The Gunners hadden al een akkoord met Leicester City, maar de aanvaller zelf zag de overstap niet zitten. Hij vond de speelstijl van Arsenal niet bij hem passen en bedankte vriendelijk. Vardy verlengde zijn contract bij Leicester en ontving daarna een berichtje van Claudio Ranieri.

Met 24 doelpunten voor Leicester City, had hij zich in de kijker gespeeld bij manager Arsène Wenger. "Met spelers als Alexis Sánchez en Mesut Özil die de kansen creëren, dacht Arsenal dat ik daar goed van zou kunnen profiteren”, schrijft hij in the Sun. “Maar ik dacht ook na over andere tactische aspecten. Als je de speelstijl van Arsenal bekijkt, dan zie je dat zij de bal niet zo snel naar voren brengen zoals Leicester dat doet, terwijl ik juist graag achter de verdediging opduik. Waar ik me ook zorgen over maakte was dat ik niet de belangrijke man zou zijn bij Arsenal.”

Vardy koos voor een langer verblijf in het King Power Stadium. “Spelers komen en gaan. Ik ben blij met de manier waarop het is gelopen”, zegt Vardy, die een berichtje kreeg van Ranieri nadat hij besloot te blijven. “’The dream continues’, stuurde hij. Zo voelde ik het ook”, besluit de aanvaller.

Overleeft Leicester City de groepsfase van de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vardy past juist prima in de speelstijl van Arsenal, degene die daar niet in past, is Giroud.

28 september 2016 om 12:54

Vardy is juist een speler die in een counter team moet spelen, totaal geen type speler voor Arsenal dus.

28 september 2016 om 13:10

Dan let je niet goed op wanneer Arsenal speelt. Ja, ze staan bekend om het aanvallend voetbal en combinatie spel, maar sinds "The invincibles" en waarschijnlijk daarvoor al, zijn ze ook enorm goed in counteren. Hij zou er dus wel goed bij passen.

Heeft die goed ingezien. Je ziet nu ook wel dat Leicester boven hun kunnen hebben gepresteerd vorig jaar

28 september 2016 om 13:01

Valt wel mee, ze missen Kante gewoon enorm. Zonde dat we ze niet op volle kampioenssterkte in Europa kunnen zien, al hoor je mij ook niet klagen met onze nieuwe aanwinst.

28 september 2016 om 13:16

Decompressie is de oorzaak, Kanté had weinig tot geen verschil gemaakt. Ik heb dit nu reeds een paar keer gelezen en elke keer komt het van een Chelsea-fan. Toevallig.

28 september 2016 om 15:20

Ik ben een United fan maar als jij niet ziet dat ze Kante enorm missen zegt dat meer over jou denk ik

28 september 2016 om 15:24

Vind ik niet waar. Ik denk dat Vardy, Mahrez en co daar voorin toch een stuk frivoler durven te voetballen wanneer ze weten dat bij balverlies die Kante zijn uitschuifstelten er weer tussen plant. Niet dat Amartey en Drinkwater het daar slecht doen, maar zonder Kante waren ze gewoon absoluut geen kampioen geworden. Ieder zijn mening natuurlijk.

28 september 2016 om 17:09

ramesterio

Je verdraait mijn woorden. Tuurlijk missen ze Kanté. Een zeer goede speler. Maar had hij nou hét verschil gemaakt? Hadden ze met hem 9 punten meer gehad? Uiteraard niet.

Het is logisch dat het iets minder gaat na een jaar waarin ze mentaal en fysiek op de toppen van hun tenen liepen.

Dit is gewoon vrij simpel en zien we in alle sporten terug.

28 september 2016 om 17:11

John Terry

De grote kracht bij hen was het collectief. Natuurlijk hadden ze enkele uitblinkers, vooral Vardy, Mahrez en Kanté, en zonder Kanté hadden ze inderdaad allicht wat minder punten gepakt, misschien zelfs geen titel zoals je stelt, maar het is ook geen tovenaar.

Dit vind ik wel mooi van vardy om arsenal afwijzen voor leicester. Hij heeft tenminste clubliefde voor leicester, alleen heeft leicester zijn salaris verhoogd.

Jeetje. Lees dit elke week minimaal 2x dat Vardy Arsenal afwees. Ander nieuws graag ipv herhaling na herhaling.

Zag hem ook niet graag komen. Vardy is een laatbloeier en heeft nog maar enkele jaren te gaan.
Arsenal heeft een jongere spits nodig van hoog kwaliteit.
Perez was een flop/paniek aankoop. Zie liever Giroud spelen, alleen moet deze man eens meer aan voetbal denken als hij op veld loopt ipv zijn haar altijd recht te zetten of bij elke gemiste kans 3 minuten op grond staan huilen.

28 september 2016 om 15:41

Perez een paniekaankoop? Die jongen is maandenlang gescout, dat heeft ook hier op vz gestaan. Om hem nu al een flop te noemen is ook ver erover.

30 september 2016 om 11:12

Ik vind het een paniekaankoop ja. Wenger stond onder druk om spits aan te kopen.
Hij besefte dat hij telaat was, want alle goede spitsen die beschikbaar waren, zijn verkocht.

Hij zal ook niet nodig zijn, want Wenger zal Alexis blijven opstellen in spits tot Wallcot of Iwobi geblesseerd raakt en zal hij gewoon terug Giroud in spits zetten.

Seizoen is al begonnen. Arsenal heeft spelers nodig die er direct staan.
Perez had maar vroeger moeten komen zodat hij tijd had om hem aan te passen. Deel Wenger zijn schuld, maar iedereen weet dat Wenger geen held is op transfermarkt.

Ik begrijp wel dat dit zijn eerste seizoen is en geef hem nog een kans tot eind deze jaar om hem te bewijzen. Wie weet verrast hij ons wel.

28 september 2016 om 16:15

Hoe kun je Perez nu al een flop gaan noemen. We hebben bij lange na nog niet genoeg van hem gezien in een Arsenal shirt om nu al te gaan oordelen. Hij heeft al laten zien prima mee te kunnen met het positiespel en een goed overzicht te hebben.

30 september 2016 om 11:13

Zolang Alexis huidige vorm behoudt in spits, zullen we lang Perez niet zien spelen vrees ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren