Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vanenburg voelt ‘trots’: ‘Hij is wel een typische Ajax-speler’

Laatste update:

De ontwikkeling van Javairô Dilrosun gaat als een komeet. De aanvaller maakte in de zomer de overstap van Manchester City naar Hertha BSC en speelde zich daar in een mum van tijd in de basis. Daarnaast debuteerde de twintigjarige Dilrosun in november in het Nations League-duel met Duitsland (2-2) in het Nederlands elftal. Oom Gerald Vanenburg is ‘trots’ op Dilrosun.

“Javairô is wel een typische Ajax-speler”, aldus de voormalig rechtsbuiten in een interview met het Algemeen Dagblad. “Maar dat zeggen ze eigenlijk over alle spelers met veel technische bagage. Hij heeft de stap gezet naar Manchester City en later Hertha BSC. En die laatste club mag niet zijn eindstation zijn.”

Dilrosun kwam tegen Duitsland bij rust in het veld voor Ryan Babel, maar raakte na 21 minuten geblesseerd aan de hamstring en werd vervangen door Luuk de Jong. “Dat overkomt voetballers soms. Er komt ook een bepaalde spanning bij kijken voor zo'n jonge speler”, besluit Vanenburg.

“Ik zie die wedstrijd eigenlijk niet eens als mijn debuut. Ik tel hem niet mee”, reageert Dilrosun zelf. “Het was niet zoals ik het wilde. Toen ik terug was in Berlijn, stuurde aanvoerder Virgil van Dijk een appje en vroeg hoe het ging. Ja, dat deed mij goed. Het was toch een rare ervaring geworden.” In dienst van Hertha staat Dilrosun inmiddels op twee doelpunten en drie assists in elf wedstrijden.

Denk jij dat Javairo Dilrosun nog eens voor Ajax gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vaantje wat een geweldige speler was hij bij ajax en psv jammer dat hij door foute keuzes(zijn vrouw kuch kuch) nooit het maximale eruit gehaald heeft. overigens is gerald geen oom van javairo maar een neef.

hoop ook dat javairo het red in duitsland talent heeft hij zeker maar de juiste keuzes maken is even belangrijk.

19 januari 2019 om 07:51

Beetje vreemde reactie want zn career is pas net begonnen met 20 jaar?? Hopelijk kan hij zich zo blijven ontwikkelen en een kanon worden in de bundesliga en dan overstappen naar een Chelsea ofzo, dat vind ik echt n club voor hem

19 januari 2019 om 07:55

vaantje was de bijnaam van gerald vanenburg.hij heeft er uiteindelijk niet alles uit gehaald wat hij eruit had kunnen halen.had de kans om naar ac milan en as roma te gaan maar besloot voor jubilo iwata te gaan.heeft zijn carriere geen goed gedaan. dus wat is er precies vreemd aan mijn reactie?

19 januari 2019 om 09:12

Ryan30 ik denk dat jonas15 je verhaal over Vanenburg zelf verward met Dilrosun nu. Vanenburg was technisch waanzinnig goed maar door wat jij noemt inderdaad niet uit zijn carrière gehaald wat hij had kunnen halen. Wel een speler waar je als liefhebber voor naar het stadion ging.

19 januari 2019 om 09:43

ja ik snap dat hij me bericht helemaal verkeerd heeft geã£â¯nterpreteerd maar daarom vraag ik ook wat er precies vreemd aan is.vaantje was technisch misschien wel het grootste talent dat nederland heeft gehad sinds de jaren 80.extreem zonde dat hij van basten en gullit niet is gevolgd naar milan toen hij de kans had. blijft eeuwig zonde naar mijn mening maar toch een belangrijke spil in het sterke nederlands elftal van 88-92

19 januari 2019 om 15:46

Een neef? Er zit 34 jaar leeftijdsverschil tussen. Hoe zit die familieband dan vraag ik me af.

19 januari 2019 om 16:15

Ja dus? Ik ben 25 en mijn oom 29 ( de broertje van mijn vader) mijn oma heeft op late leeftijd nog een zoon gekregen niks mis mee... gebeurd overigens vaak in het buitenland.

Wie is die andere speler op de foto? Vraag ik me elke keer weer SF. On: Zijn stap naar Hertha lijkt een goede te zijn. Leuke speler, zeker voor de toekomst.

19 januari 2019 om 09:11

Van Aanholt?

19 januari 2019 om 09:11

Van Aanholt

Vaantje of geraldinho was een geweldige speler en heeft heel veel kampioenschappen en bekers gewonnen. Graag zou ik hem weer bij ajax zien als jeugdtrainer.

19 januari 2019 om 09:40

hij is nu lekker aan het genieten in zuidafrica op zijn game resort.nooit genoeg waardering gekregen omdat cruijff een keer een opmerking heeft gemaakt over zijn stem.geweldige techniek en dribbel had hij.zulke getalenteerde spelers zie je niet vaak langskomen erg zonde dat hij nooit het maximale uit zijn potentieel heeft kunnen halen.

Niet oud-voetballer Gerald Vanenburg maar Jeremain Vanenburg, een oud-zaalvoetballer, is de oom van Dilrosun. Beetje slordig dit vz.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren