Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Wolfswinkel zes tot acht weken uit de roulatie: ‘Ik kom sterker terug’

Laatste update:

Ricky van Wolfswinkel heeft slecht nieuws te horen gekregen. Via Instagram laat de spits van FC Basel weten dat hij enkele kleine breukjes in zijn voet heeft opgelopen en daardoor zes tot acht weken aan de kant staat. Van Wolfswinkel liep de kwetsuur op in de Champions League-wedstrijd tegen Benfica, afgelopen woensdag.

FC Basel veegde toen de vloer aan met de Portugese topclub en won met maar liefst 5-0. Van Wolfswinkel was vanaf de strafschopstip trefzeker tijdens dat duel en tekende daarmee voor zijn achtste treffer in Zwitserse dienst. Even later ging het dus mis voor Van Wolfswinkel, waardoor hij nu lange tijd moet ontbreken bij FC Basel.

“Woensdagavond was een perfecte avond, met een geweldig resultaat voor de club, de stad en de fans”, laat Van Wolfswinkel weten. “Ik ben trots dat ik deel heb uitgemaakt van een historische avond in Basel. Jammer genoeg kan ik een behoorlijke tijd niet spelen door kleine breuken in mijn voet. Ik ga rusten en aan mijn herstel werken. Ik kom sterker terug, mentaal en fysiek. Ondertussen blijf ik mijn ploeggenoten steunen.”

Had Ricky van Wolfswinkel in deze vorm een oproep voor Oranje verdiend?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Weet niet wat ik met die uitspraken moet. In feite doe je een belofte die je hoogswaarschijnlijk niet gaat nakomen. Het lijkt wel een script. Hoor het spelers zo vaak roepen. Terwijl de meeste blessures ervoor zorgen dat je juist sneller weer een blessure op kan lopen.

Ricky van Wolfswinkel doet het geweldig in Zwitserland. Hij heeft tot nu toe 7 keer gescoord. De Zwitserse competitie is daarnaast een sterkere en betere competitie dan Nederland. Ik vind het dan ook zeer apart dat Huntelaar wel geselecteerd is, maar Ricky van Wolfswinkel niet, terwijl Ricky van Wolfswinkel op dit moment veel beter is dan Huntelaar, maar goed. Het heeft nu geen zin om te zeggen dat Van Wolfswinkel geselecteerd had moeten, want hij is toch geblesseerd. Hopelijk doet Dick Advocaat wel beroep op hem in november als Nederland (misschien) play-offs speelt om WK ticket.

Erg jammer vind ik zelf dat van Wolfswinkel geblesseerd is, want hij doet het zo goed..

29 september 2017 om 14:09

Daarom staat Zwitserland ook onder Nederland in de UEFA coëfficiënten lijst.
Zwitserland heeft een competitie met tien clubs. Waarvan de nummer 7 t/m 10 bij ons Jupiler league zullen spelen. Normaal zijnde zouden clubs als Young Boys, en Fc Basel om het kampioenschap doen in Nederland.
Om nou te stellen dat ze sterker zijn dan Nederland is een vreemde conclusie.

29 september 2017 om 14:15

Wat een onzin dat nummer 7 t/m 10 Jupiler league zouden spelen! FC Zurich speelde vorig jaar 2e divisie in Zwitserland en toch wisten zij gelijk te spelen tegen Villareal en twee keer tegen Steaua Boekarest gelijk te spelen en wonnen ze thuis van Osmanlispor! En dan roep jij dat nummer 7 t/m 10 van Zwitserland Jupiler League spelen!

29 september 2017 om 18:57

Ik weet niet, maar FC Zürich staat gewoon derde in de Zwitserse competitie, het klopt dat ze vorig seizoen tweede divisie speelden.
Maar clubs als Fc Thun/ Lugano/ Fc Sion dst zijn clubs die bij ons Jupiler league spelen. Maar de cijfers liegen niet. De Zwitserse competitie sterker inschatten dan Nederlandse is echt belachelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren