Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Wolfswinkel laat Eredivisionist blauwtje lopen en blijft bij FC Twente’

Laatste update:

Ricky van Wolfswinkel keert definitief niet terug bij FC Utrecht, zo schrijft Dennis van Bergen in het Algemeen Dagblad. In de Domstad zijn ze op zoek naar een scorende spits, waarbij de naam viel van de aanvaller van FC Twente. Van Wolfswinkel voelt echter niks voor een vertrek uit Enschede.

De naam van Van Wolfswinkel dook de afgelopen weken op bij zowel Utrecht als Vitesse, twee clubs waar hij in het verleden werkzaam was. In de Domstad lag een hereniging met Ron Jans in het verschiet.

De in september aangestelde hoofdtrainer heeft binnen zijn selectie niet de beschikking over een onbesliste nummer één in de punt van de aanval en was graag herenigd met Van Wolfswinkel.

"Maar de routinier heeft, ondanks zijn reserverol bij FC Twente, geen plannen om terug te keren in de Galgenwaard. Daarvan is Jans op de hoogte", schrijft Van Bergen. "In de zoektocht naar de ideale elf is het vinden van een ‘nieuwe’ Tasos Douvikas topprioriteit voor FC Utrecht."

Douvikas was afgelopen seizoen negentien keer trefzeker namens FC Utrecht in de Eredivisie, wat hem samen met Xavi Simons gedeeld topscorer maakte. De Griek vertrok afgelopen zomer voor zo'n twaalf miljoen euro naar Celta de Vigo.

Zonder Douvikas gaat het moeizaam met Utrecht. De Domstedelingen bivakkeren in de onderste regionen van de Eredivisie en wisten pas dertien keer te scoren dit seizoen.

Alleen Vitesse (9), RKC Waalwijk (10), Almere City (12) en Fortuna Sittard (12) wisten dit seizoen minder vaak te scoren. Utrecht bezet de zestiende plek en speelt zondag in eigen huis tegen AZ.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij de titel wist je al dat dit over FC Utrecht ging, Begrijp nog steeds niet dat ze door blijven gaan met het halen van (relatief) oude bekenden/eredivisiespelers. Volgens mij hebben ze meer succes gehad met de jonge spelers uit binnen en buitenland.

30 november 2023 om 14:48

Dat beleid van Utrecht snap ik ook helemaal niets van en dat al heel lang. Utrecht heeft geld voor aankopen in tegenstelling tot veel andere clubs. Utrecht moet gewoon in de 2e divisie van Frankrijk scouten. Daar hebben ze al heel lang succes mee gehad.

30 november 2023 om 17:07

Tja, als je je falende TD aan blijft houden, verandert het beleid niet. Die Zuidam kan er werkelijk helemaal niets van, maar schijnbaar zien ze dat niet in die bestuurskamers.

30 november 2023 om 14:50

Ehhh ze halen hem niet hè. Dus ze gaan er (voorlopig) juist niet mee door.

30 november 2023 om 15:36

Ze willen hem wel, maar Ricky wel zelf (logischerwijs) niet. De stad naar Utrecht zou ik ook halverwege het seizoen niet maken.

30 november 2023 om 16:45

Ik dacht heel even dat Vitesse hem wellicht als redder in nood zou willen terughalen. Gezien zijn verleden niet heel raar om hem te smeken om zijn oude club te redden van degradatie. Anders wellicht nog een jaartje makkelijk scoren in de KKD wellicht op zijn oude dag.

30 november 2023 om 17:08

Dan kan hij beter bij FC Twente blijven. Zo slecht speelt hij niet en Ugalde is vooralsnog ook niet bepaald een zekerheidje voor doelpunten. Die voegt wel veel toe aan het veldspel, maar daardoor loopt hij nooit waar hij zou moeten lopen als spits.

1 december 2023 om 03:46

Utrecht lijkt een beetje hetzelfde te doen als Feyenoord een paar jaar terug.
Oude bekenden terughalen en eredivisie spelers die het redelijk doen bij een club vsn een lager niveau.

Begrijp niet zo goed, dat terwijl ze zagen dat het bij Feyenoord niets opleverde, ze toch op deze koers doorgaan.

Afgelopen zomer was hijzelf wel rond met vitesse. Maar mocht uiteindelijk niet vertrekken ivm dat ze geen vervanger konden vinden. Zijn contract loopt ook af, dus ik zie wel dat hij in de zomer een overstap gaat maken.

30 november 2023 om 17:06

Geen idee hoe je daarbij komt. Dat was niets meer dan een los gerucht die nooit ook maar enigszins is bevestigd door een officiele bron.

Lijkt mij dat die even afwacht wat er aankomende zomer gaat gebeuren bij Utrecht en wat voor aanbiedingen hij krijgt.
Zal uiteindelijk wel naar Utrecht komen, is wat ouder, heeft er een verleden en komt uit de regio.

30 november 2023 om 15:56

Dat denk ik ook. Na de zomer gaat hij hier geen rol van betekenis meer spelen, hij gaat dan richting de 36. Dan is het voor hem natuurlijk mooi om nog wat minuten te maken bij Utrecht.

Ik zou ook niet weten waarom hij zou vertrekken. Ugalde blijft maar haperen en Van Wolfswinkel speelt alsnog enigszins regelmatig. Qua effectiviteit doet hij het sowieso zo slecht nog niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren