Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van 't Schip onthult hoelang Brobbey in actie kan komen tegen Feyenoord

Laatste update:

Brian Brobbey kan hooguit twintig minuten in actie komen tijdens de Klassieker. Dat vertelt Ajax-trainer John van 't Schip voorafgaand aan de wedstrijd tegenover ESPN. Daarnaast geeft de oefenmeester ook tekst en uitleg bij de reservebeurt van Chuba Akpom, die eveneens niet helemaal okselfris is.

Het was überhaupt al de vraag óf Brobbey de Klassieker zou gaan halen. De Ajax-spits kampte met hamstringklachten, maar kon zaterdag wel weer meedoen met de groepstraining.

Op basis daarvan gaf de medische staf groen licht, zo deelt Van 't Schip. "Brobbey kan denk ik twintig minuten meedoen", aldus de Ajax-trainer.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Hij is gisteren weer ingestroomd en het is al opvallend snel gegaan met zijn hamstring. Daar is nog wel enige voorzichtigheid mee."

Datzelfde geldt voor Akpom, die het midweekse duel met Go Ahead Eagles (1-1) moest laten schieten wegens een enkelblessure. De Engelsman voelt zich inmiddels weer fit genoeg om te spelen.

"Akpom heeft de hele week niet kunnen trainen, zijn enkel zat op slot. Dat is de afgelopen twee, drie dagen steeds beter gegaan. Gisteren had hij nog wel een beetje pijn, maar hij kon wel weer meetrainen. Maar zoals het vandaag is, is hij wel inzetbaar", aldus Van 't Schip.

Van 't Schip kan tegen Feyenoord ook niet beschikken over Jordan Henderson, Steven Berghuis en Diant Ramaj. Eerstgenoemden ontbraken al langer wegens blessures; Ramaj meldde zich na het duel met Go Ahead in de ziekenboeg met een elleboogbreuk. Naar verwachting komt de Duitse doelman dit seizoen niet meer in actie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan kan hij dus beter helemaal niet in actie komen. Waarom zijn gezondheid opofferen voor twintig luizige minuten? Straks scheurt hij wat af en heb je er tot ver in het volgende seizoen last van.

7 april 2024 om 14:30

Had hem eerlijk gezegd ook nog een weekje rust gegeven hij moet 100% fit zijn voor volgend jaar.

7 april 2024 om 14:31

Zou hem eerlijk gezegd ook niet laten invallen als het niet nodig is. Volgende week kan die weer gas geven

Dan zou ik Brobbey lekker heel de wedstrijd sparen vandaag. Sparen klinkt misschien gek, maar tegen de tijd dat Brobbey erin kan komen zal de wedstrijd waarschijnlijk al gespeeld zijn in het voordeel van Feyenoord. Dat gaat Brobbey dan niet ombuigen in de plusminus 20 minuten die hij dan kan spelen.

Mijn glazen bol zegt dat Feyenoord met 3- of 4-0 zal winnen.

7 april 2024 om 14:34

Precies, hier valt helemaal niks te winnen. We gaan hem keihard nodig hebben, dus vandaag zou ik vooral spelers sparen die geblesseerd zijn of pijntjes hebben. Ik zet hem op 4-1.

7 april 2024 om 15:29

Bizar als je er zo bij nadenkt dat je al hebt verloren van Feyenoord voor de wedstrijd begint. Jullie hebben nog gelijk ook!

Zonder Brobbey, en zonder lef om Rijkhoff gewoon voor de leeuwen te gooien, is het weer een afschuwelijke opstelling. Geen diepgang op de flanken, een zwervende spits, maar geen diepgaande middenvelders daarachter die eroverheen gaan. De tactiek lijkt weer helemaal nergens op. Als je met 5 verdedigers wil spelen, speel dan echt 5-3-2 met Bergwijn en Rijkhoff naast elkaar, en Hlynsson daarachter. Een blok van 2 cvms erachter, en diepgaande vleugelbacks die de daadwerkelijk de hele flanken kunnen bestrijken omdat er geen halve vleugelspelers in de weg lopen.

Zelfs als je maar een helft in actie kan komen, dat is allemaal onverantwoord. Moet je niet aan beginnen.

Lekker op de bank laten zitten. 11 willekeurige kinderen in een Ajax shirt zullen het waarschijnlijk niet minder doen dan dit kansloze zooitje "voetballers". Gooi de handdoek in de ring en ga naar huis, dit is beschamend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren