Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie schat kans van Ajax in: ‘Ze zijn er op een lullige manier uitgegaan'

Laatste update:

De Europa League wordt komende donderdag hervat met de zestiende finales. Naast Ajax en AZ zitten ook onder meer Manchester United en Arsenal, de voormalig werkgevers van Robin van Persie, nog in het toernooi. De oud-aanvaller gaat in onderstaande video in op de kansen van Ajax, AZ, Manchester United en Arsenal voor de eindzege in de Europa League.

Wint Ajax de Europa League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als Ajax weer zo speelt als in de CL zie ik ze wel winnen van dit Getafe maar dan moet het wel beter als in die laatste wedstrijd tegen Valencia. toen hadden ze echt een offday en lieten ze zich teveel afleiden door de tegenstander. als ze zich dit keer gewoon op het voetbal richten zie ik ze dit tweeluik zeker overleven

19 februari 2020 om 11:30

(japie)ik ben er niet echt gerust op want ik heb ze afgelopen weekend gezien tegen Barcelona het is echt een heel vervelende ploeg die steeds kleine overtredingen maakt en zo een ploeg uit zijn spel haalt , Barcelona won gelukkig maar had het ook erg moeilijk tegen deze ploeg Ajax zal zich niet moeten laten intimideren want ze naaien je kaarten aan door overdreven te vallen en doen alsof 2 benen hebben gebroken , Ajax moet gewoon doen waar ze goed in zijn en dat is voetballen dan hebben ze zeker kans maar vooral niet mee gaan doen in het intimidatie voetbal want dat win je niet van deze ploeg .

19 februari 2020 om 12:08

@sloep01 ik snap wat je bedoeld maar als Ajax het hoofd koel houd en zich niet laat meeslepen geef ik Getafe niet veel kans. veel zal ook afhangen van wat de scheids toelaat maar als Ajax weer het niveau haalt van de wedstrijd tegen Chelsea bv dan verwacht ik dat Getafe kansloos is

19 februari 2020 om 11:41

Ik heb ook n naar voorgevoel, deze ploeg doet mij een beetje denken aan salzburg een paar jaar geleden. Als Ajax dat niveau aan kan tikken uit de CL zie ik geen probleem alleen zijn ze nu met al die blessures een stuk minder ben ik bang.

19 februari 2020 om 12:10

@mrboity dat Salzburg vond ik voetballend persoonlijk een stuk verder als dit Getafe. Salzburg speelde toen echt in een bizar hoog tempo en had een paar geweldige spelers lopen waaronder Mane die is uitgegroeid tot een wereldtopper

19 februari 2020 om 13:59

Ik heb ze zaterdag tegen barca zien voetballen, als ze dat druk zetten op de verdediging en middenvrld uitvieren op Ajax dan wordt het een hele vervelende pot. Ik denk dat eiting, gravenberg of schuurs hier niet mans genoeg voir zijn, al mn geld op mn zuid-amerikaanse vrienden. Ik was aardig onder de indruk hoor. Natuurlijk zitten er geen échte hoogvliegers bij maar qua (nare) instelling is dit zo’n ploeg die Ajax totaal niet ligt

Een lastige tegenstander die je achter de bal moet laten rennen. Hopelijk kan Ajax snel de bal circuleren en hebben ze een goed positiespel.
Vooral niet mee doen met het spelletje van Getafe

Ik schaam me er een beetje voor dat ik van Persie vroeger zo vervelend over vond komen voor de cameras. Wat is deze man toch relaxed en genuanceerd geworden, ook bij BT vaak goeie punten. Hoop van harte dat hij nog wat in het (nederlands) voetbal gaat betekenen of voor de Hollandse TV ook vaker aanschuift bij programma's/

19 februari 2020 om 12:09

@joecartoon in zijn jonge jaren was het ook wel een mannetje maar hij is uitgegroeid tot een volwassen prof en komt imo ook altijd sympathiek over voor de camera

19 februari 2020 om 12:16

Niks raars aan Joe! Hij was ook een rare en kwam buiten dat die zeer goed kon voetballen irritant en niet al te snugger over.
Maar vergeet niet dat het allemaal maar jochies ook waren die voor de leeuwen worden gegooid qua in beeld zijn. Zo logisch is allemaal maar niet wat we hebben gecreëerd. Ik ben ook veel genuanceerder dan vroeger, als een speler zich niet goed voordoet haal ik me schouders er voor op en geef ze de tijd of heb er in ieder geval geen hekel aan diegene .
Dat ze voorbeeldfunctie zouden moeten hebben vind ik ook iets te ver gaan.

19 februari 2020 om 13:36

Van Persie kan gewoon goed over voetbal praten. Hij heeft zijn eigen kijk op het spel en weet het heel goed te verwoorden. Dit staat sterk in contrast met zijn generatie genoten. Dat filosoferen kon hij al sinds zijn jonge jaren, zoek maar op Youtube. Als filosoferen over voetbal een vak zou zijn dan is Robin hoogleraar. Dit betekend overigens niet hij ook aan de slag kan in de voetballerij. Kijk naar Van Basten, dat is ook een voetbal filsosoof met een unieke kijk op het spel, maar als trainer bakte hij er helemaal niets van.

19 februari 2020 om 21:27

Ik hoop niet dat hij iets voor nl-se tv gaat doen. Wij kunnen zeker op dit forum heel slecht tegen kritiek op onze eigen ploeg. Als ik hier lees hoe mensen met veel verstand van voetbal worden afgemaakt omdat ze kritisch zijn of een afwijkende mening hebben, dat is echt bizar. Terwijl iedereen hier ongezouten zijn menig mag geven, althans zolang de moderator het toestaat.

Als Ajax niet in haar positiespel kan komen dan gaan ze het heel erg lastig krijgen en kan het alle kanten op.als Ajax het CL niveau weet aan te tikken van de wedstrijden tegen Chelsea dan kan ajax zomaar 0-1 of 0-2 winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren