Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie moppert: 'Ploeggenoten stonden op de plek waar ik wilde spelen'

Laatste update:

Robin van Persie beleefde geen gelukkige avond in Griekenland. De aanvaller van Manchester United kwam in de uitwedstrijd tegen Olympiacos nauwelijks in het stuk voor en kreeg maar een goede kans, die hij echter om zeep hielp. Mede daardoor verloor United met 2-0 van Olympiacos en moet het nog alle zeilen bijzetten om de kwartfinale van de Champions League te bereiken.

/

Van Persie weet dat het tijdens de return op Old Trafford, op 19 maart, beter zal moeten. Hij zal daar ongetwijfeld over gaan praten met zijn ploeggenoten. "Het was moeilijk voor mij, want mijn ploeggenoten stonden vaak in de gebieden waar ik wilde spelen", mopperde de Rotterdammer. "Dan moet ik mijn tactiek veranderen. Dat is zonde."

Van Persie moet bij United een 'koningskoppel' vormen met Wayne Rooney, maar ook de bestbetaalde speler uit de geschiedenis van de Premier League had dinsdag zijn avond niet. Van Persie speelde Rooney maar een keer aan, en dat was bij de aftrap. United speelt pas volgende week weer: dan wacht de competitiewedstrijd bij West Bromwich Albion.

Robin van Persie moet vertrekken bij Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij stond er zelf ook niet lekker bij. maar al die signalen de laatste tijd. voorbereiding op vertrek?

26 februari 2014 om 10:10

@ Decoder

Het is weer eens raak met van Persie. Het ligt aan alles behalve aan Robin van Persie zelf. Bij Arsenal waren de aspiraties niet hoog genoeg. Tijdens het Wk2010 waren het zijn teamgenoten. Tijdens het Ek2012 was het een gezamelijk falen. Nu lopen zijn teamgenoten weer in de weg. Altijd hetzelfde verhaaltje van deze man, iedereen bekritiseren maar zelf te weinig presteren.

Op het einde krijgt hij 2 kansen, een topspits maakt er minimaal 1. Zlatan/messi/ronaldo maakt ze allebei. Dan ben je een topspits.

Heeft op 1 seizoen na (vorig seizoen) continu gefaald op de belangrijke momenten. Bij Arsenal meerdere seizoenen. BIj het Nederlands elftal op 2 toernooien. En dit gehele seizoen is hij ook niet de topspits die hij pretendeert te zijn.

Helaas blijven mensen veren in zijn reet steken.

26 februari 2014 om 10:22

Duidelijke geen Van Persie fan.

Maar Robin heeft helemaal niet gemopperd gisteren, hij gaf gewoon commentaar op een vraag van Jack van Gelder waarom het soms niet loopt. Er zijn weinig goede afspraken, waardoor mensen in elkaars looplijnen gaan lopen. Daardoor moet Van Persie steeds andere looplijnen gaan verzinnen, tactisch steekt het dus dramatisch in elkaar bij United onder Moyes.

Maar tijdens dit interview was Van Persie alles behalve mopperig, hij stond de helft van de tijd te lachen en geeft helemaal niemand de schuld van deze slechte wedstrijd.

26 februari 2014 om 11:08

Delano heeft helemaal gelijk. Robben verdient al dat krediet niet, hij kan alleen presteren als het team goed draait, dan ben je echt geen topspits.

26 februari 2014 om 11:13

Van Persie is gewoon absolute top, maar doordat het hele team in een dip verkeerd, heeft hij daar ook last van. Het afreageren op anderen heeft hij altijd wel gehad, ook in zijn Arsenal-tijd was Walcott geregeld het slachtoffer.

Wat ik schrijnender vond is zijn luchtige houding tijdens dat interview, alsof het tij zomaar even te keren valt. Daar zit sowieso iets fout.

Het lijkt er dan ook op dat hij zich bij een vertrek heeft neergelegd, maar goed, op dat moment hoeft hij zijn bakkes in zowel Londen als in Manchester niet meer te laten zien.

26 februari 2014 om 11:18

Ik vind dat Van Persie juist altijd eerst naar zichzelf kijkt. Hij gaf hier gewoon antwoord op vragen.

26 februari 2014 om 11:22

@ Jomar

Juist dat hij zo luchtig was in het interview stoorde mij. Net zoals hij toen stond te bellen na een verlies van het Nederlands elftal. Echt een houding van het kan me toch niets schelen. Dat is feit 1 al waarom hij geen wereld topper is. Dat had je moeten proberen bij mensen als Scholes, Keane, Cantona. Die hadden zo een houding met 2 voeten de grond in getrapt.

Er zijn weinig goede afspraken, Van Persie speelt ondertussen 1,5 jaar met spelers als Cleverly waardoor hij ondertussen wel weet hoe Cleverly speelt. Als je dat na 1,5 jaar nog steeds niet weet is hij nog slechter dan ik beschreven heb.

Maar wederom komt het er in feite op neer dat Robin van Persie volgens zichzelf weinig fout heeft gedaan. Het ligt aan zijn teamgenoten dat hij niet presteert en niet aan zichzelf.

Een echte topspits als Zlatan, Messi, Ronaldo, Drogba, Mandzukic presteren zelf top en laten daardoor hun team beter voetballen. Die zijn onderdeel van het team, en niet het team een onderdeel van hun. Daarom zijn dat ook absolute wereldspitsen. In tegenstelling tot van Persie.

26 februari 2014 om 11:41

Vergeet Rooney niet, die 2 zijn geen spitsen die opstaan wanneer het nodig is. Maar meegaan met de puin maar daarna toch wel weer salarisverhoging want anders ga ik weg. Rooney van vroeger is bijvoorbeeld zoveel beter dan deze Rooney, loopt het lekker is hij top, gaat het minder is hij onzin.

26 februari 2014 om 13:15

Wat een onzin zeg . Net of Zlatan, Messi of Ronaldo nooit een kans missen. Weet je hoe weinig Ibra heeft gescoord in de knock-outfase van de Champions League? En Mandzukic een wereldspits noemen en van Persie niet?

Dat met Cleverly neem jezelf toch ook niet serieus?

26 februari 2014 om 13:15

Ik wist dat zo een reactie geplaatst zou worden al tijdens het interview. Hij gaf aan dat hij niet met het vingertje wilde wijzen en geluk juist wilde afdwingen maar gaf ook aan dat alle dingen die fout kunnen gaan, ook fout gaan zoals het eerste doelpunt.

26 februari 2014 om 13:26

Wat een onzin... Van Persie is gewoonweg Top. Heeft het bewezen bij Arsenal en vorig jaar ook bij United. Heel United speelt bagger en dat ligt niet aan van Persie.

Dan geef je als voorbeeld dat hij al anderhalf jaar met Cleverly speelt en dat hij ondertussen wel moet weten hoe Cleverly speelt. Als hij dat nu nog niet weet dan is hij nog slechter dan jij beschreven hebt? Dat is een van de domste beweringen die ik de laatste tijd gelezen heb. Ten eerste , nog slechter ? Dus van Persie is slecht? En daarom heeft hij een transfer naar United verdiend? Beetje dom om hem als slecht neer te zetten. Ten tweede, moet van Persie alleen weten hoe een ander speelt? Of moet de door jou genoemde, Cleverly misschien ook weten hoe van Persie speelt? Ten derde , de trainer hoort het neer te zetten en de afspraken te maken. Het gaat er niet om of van Persie weet hoe Cleverly speelt, het gaat erom dat Cleverly zich aan de afspraken houdt. En dat geldt voor alle spelers. Het klopt ook dat te veel spelers in de looplijnen van de spitsen opdoken. Helaas ligt dat aan de trainer en niet aan van Persie.

Zeg gewoon eerlijk dat je een hekel aan van Persie hebt en hou op met die onzin...

26 februari 2014 om 16:27

@De-lano

Mandzukic onderdeel van het team? Als er iemand zichzelf moeilijk kan wegcijferen is hij het wel.
Zlatan gaf inderdaad ook eerlijk toe dat het misschien ook wel deels aan hem lag dat hij bij Barcelona niet slaagde.

Oh wacht.

26 februari 2014 om 17:45

@de-lano

zijn er toch ook nog mensen op zone met verstand van zaken!.

Van Persie is een topvoetballer maar 3de categorie.
1 is de besten
2 tussenin
3 de van persie's van deze wereld en overhypped players

26 februari 2014 om 18:13

Die derde groep slaat nergens op. Neymar en Bakalli werden beide overhyped. Ze zijn echter niet even goed. Hype komt voor op alle niveaus en zegt alleen maar dat iemand minder goed is dan de massa denkt.

26 februari 2014 om 13:28

jammer zo'n reactie, deze jongen gaat niet bij zichzelf te rade.
Als er spelers hem in de weg lopen, dan betekent dat meestal dat hij zich onttrekt aan de tactiek vd coach.
Gewoon, bij die kansen die hij krijgt, de bal in de touwen rammen

Dit lijkt me te trainen...

26 februari 2014 om 08:48

De puzzel past niet meer. Van Persie gaat vertrekken. Ben benieuwt naar welke club hij gaat.

26 februari 2014 om 09:02

Terug naar excelsior natuurlijk! !!! Sorry droomde ff hardop

26 februari 2014 om 09:04

Ik hoop dat een topper in Europa hem wel wil hebben, want hij bakt er helemaal niks van.

26 februari 2014 om 09:14

In een slecht lopend team ( een slecht team) kan je nooit uitblinken. Het is namelijk een team sport.

26 februari 2014 om 11:42

Ik vind van Persie eigenlijk heel goed bij Barcelona passen. Ook omdat ze een dergelijk type spits niet in de selectie hebben. Technisch en tactisch(oa in de combinatie) lijkt me dit een goede match. Ook door z'n lengte en z'n toch redelijke kopkracht kunnen ze het spel wat meer varieren, wat vooral handig is bij een eventuele achterstand.

26 februari 2014 om 09:16

Lijkt mij ook, van Persie is tactisch verreweg de beste daar dus lijkt me dat je je spel afstelt op hem. Zijn looplijnen zijn geniaal maar als zijn teamgenoten het verder niet begrijpen heb je er vrij weinig aan. Rooney kan daarachter prima zwerven maar de rest moet in dienst van die 2 spelen. Zeker zonder Mata, die tactisch overigens ook heel goed is maar helaas niet in de CL mag spelen.

Ik zou in de PL deze opstelling, Fellaini voor Fletcher als die niet helemaal conditioneel top is nog. In de CL Fellaini in plaats van Mata en dan Kagawa naar rechts. Rooney kan vanaf links naar binnen trekken. Lijkt me dat ze ook wel begrijpen dat ze niet te allen tijde in een trechter moeten lopen.

De Gea
Rafael
Jones
Vidic
Evra
Fletcher
Carrick
Mata
Kagawa
Rooney
van Persie
26 februari 2014 om 11:02

Je wilt serieus 3 nummer 10's achter de spits zetten? Als Rooney al een 10 is. Mata heeft bij Chelsea bewezen dat ie niet goed uit de voeten kan bij op rechts of links, daarbij heeft ie laten zien dat ie daar veel te lui voor is. United komt gewoon veel te kort, dat is jaren al zo alleen hebben ze gewoon heel veel geluk gehad de laatste jaren dat de bal net de goeie kant opviel, nu is dat een keer niet zo en ziet t er gelijk heel triest uit.

26 februari 2014 om 11:42

Weetje wat geluk is uberhaupt? Jarenlang geluk hebben kan niet, dat kan simpelweg niet.

26 februari 2014 om 11:54

Dat ze misschien het beste als '10' kunnen spelen betekent niet dat ze vastgeketend zijn aan dat label en die kwaliteiten. Met de juiste tactiek en goede wil kunnen ze prima samenspelen. Leuk al die hokjes (zoals het '10' hokje) maar het slaat helemaal nergens op. Probleem is dat voetballers vaak zoals jij denken en daaorm niet renderen op plekken waar dat wel prima zou kunnen. Mata speelde bij Valencia overigens op links, dus dat hij het niet zou kunnen is onzin. Hij wilde het gewoon bij Chelsea en was niet gemotiveerd.

26 februari 2014 om 18:00

Duidelijk weinig verstand van voetbal jij.

Makkelijk afgegeven op je ploeggenoten als je er zelf ook niks van bakt.
Van dit elftal is helaas niks meer over.

26 februari 2014 om 08:57

Hij heeft welgeteld 1 bespeelbare voorzet gekregen. Die schiet hij dan te gehaast. Normaal laat hij zich meer zakken, maar daar staat vooral Rooney heel erg veel.

26 februari 2014 om 09:16

Stel dat Mata mocht meedoen in de Cl voor manu waar had hij dan gestaan? Ook in de weg?

Gek dat Manu maar blijft proberen met Rooney en VPersie. Het werkt gewoon niet.

26 februari 2014 om 09:46

Gewoon van Persie naar een andere club. Ik ben ergens wel benieuwd hoe hij het zou doen bij Real, het is wel echt een killer namelijk.

26 februari 2014 om 10:07

Alsof hij zo geweldig speelde... Maak je kansen nou maar eerst af

26 februari 2014 om 11:45

Hij heeft welgeteld 1 uitgelezen kans gehad, tsja die kan je dan een keer over schieten.
Hij heeft van die koekenbakker op rechts 1 bruikbare voorzet gekregen.

Gaat Moyes na dit seizoen weg?

26 februari 2014 om 09:15

Laten we hopen van niet

Hij kan niet zo goed met de rug naar de goal spelen dus wijkt die uit naar de zijkanten waar natuurlijk zijn medespelers staan. Misschien moet die eerst naar zichzelf kijken en inzien dat hij geen 4-3-3 spits is.

26 februari 2014 om 08:51

Nou ik weet niet wat u zegt maar van persie kan heel goed met de rug naar de goal spelen. Maar lastig als je gewoon niet de ballen krijgt zoals vorig seizoen. De speel stijl van moyes is drama. Gister was zoals dit hele seizoen gewoon niks.

26 februari 2014 om 09:38

Net of United 4-3-3 speelt. Eerder 4-4-1-1. Rooney staat veel te diep om het 4-3-3 te noemen

26 februari 2014 om 11:18

4-3-3, 4-2-3-1, 4-4-1-1. Allemaal 3 middenvelders, 2 flankspelers en 1 centrumspits. Je moet formaties niet zo zwart-wit zien. En wat heeft Huntelaar hiermee te maken?

Ja was niet goed maar wat moyes doet ik weet het niet. Van persie vetrekt denk ik niet. Trainer wissel zou beter zijn . Wat raar vorig kampioen dit jaar gewoon echt drama!

Beetje raar van Robin... Hij is de diepe spits.... Ze zijn maar weinig bij/in de 16 van de Grieken geweest.... Hoezo staan anderen dan in gebieden waar hij wilde spelen?

Ik denk dat het andersom is.... Hij wilde de posities van anderen overnemen, omdat hij niet in het spel voorkwam.

26 februari 2014 om 09:01

Hij doelt hier vooral op Cleverly. Die zoals Youri Mulder al opmerkte, alle gaten steeds dicht liep omdat het een blind paard is.

26 februari 2014 om 09:05

Ja zo is het ook hoor. Hij wou op andere hun positie spelen en vond het jammer dat hun dan niet weg gingen.

Ik denk dat Rooney weer eerste spits gaat worden met mata achter hem en dat RVP gaat vertrekken.

26 februari 2014 om 08:56

Het team van Moyes is ManU onwaardig.
Welk is dan het logisch gevolg?
Maar niet in Engeland daar blijven coaches die niks kunnen winnen jaren aan de slag zoals dien ene fransoos in london.

26 februari 2014 om 09:13

Hahahahahaha. In Engeland blij em trainers lang aangesteld die niet presteren?

En dat viel tijdens de wedstrijd , in de rust niet bij te stellen?
Nu hebben anderen het gedaan. In de CL is van Persie niet zo'n held.

Wat een verwend mannetje en zeker geen wereldtop...

Benieuwd of hij dit WK wel iets kan tonen... Wat nog niet gelukt is

26 februari 2014 om 09:06

Huntelaar

Hij had één goede kans. Die had wel moeten zitten!!

Het was gister niet om aan te gluren!!! Ik kan geen 1 naam noemen die goed speelde bij Utd.
Persie zwak, rooney zwak, Vidic ook de heletijd lange ballen naar voorschieten voor wat?! En Moyes greep te laat in. Kagawa moest of beginnen of veel eerder in het veld komen echt belachelijk! Gisteren hebben ze me echt teleurgesteld.... Komend seizoen moet er echt veel veranderingen komen want dit kan echt niet! Als de opstelling die ik hieronder heb vermeld zou staan volgend seizoen dan zou je zien dat je weer aan de top mee gaat draaien!

Gea
Rafeal
Garay
Mangala
Coentrao
Fellaini
Gundo/Witsel
Grenier
Rooney
Mata
Persie
26 februari 2014 om 09:22

Stuur een open solliciratie naar manu zou ik zeggen xD ot: v persie heeft gewoon twee goede seizoenen gehad en is nu wwer terug op zn oude niveau... pure middelmaat. Er wordt hier vaak gezegd dat ajax fans hun spelers hypen maar hoe irritant dat okk is de meesten doem het nog erger met alles wat nl is terwijlwe met onze spelers voorlopig niks op eeen eindtoernooi te zoeken hebben.. maar goed.. niet mijn intentie iemand zijn hollandse trots nu te krenken naar dit arrogante misselijke gedrag van c persie is natuurlijk gewoon oer hollands maar toch vlijf ik daarop bah zeggen

Tuurlijk dit is typische van Persie! Als hij dramatische speelt geeft hij altijd andere de schuld hij zal nooit hand in eigen boezem steken! Wat een walgelijk mannetje is het toch en hoop dat hij niet mee gaat naar het wk want dan kan er tenminste een bettere spit meegenomen worden dan hem en wie weet worden we dan wel wereldkampioen!!!

26 februari 2014 om 13:35

Tuurlijk....

Van Persie stond echt op een eiland gisteren. Echt zonde van zo'n goede speler.

26 februari 2014 om 09:23

Zonde voor manu dat ze met hem opgescheept zitten more likely

Maar jij bent ook geen topspits ala Falcao die kans moet tussen de palen niet hoog over de tribune in.

26 februari 2014 om 09:12

Wat mij opvalt bij RvP is dat het nooit aan hem ligt. Het is altijd de schuld van anderen. Begint vervelend te worden. Is natuurlijk een prima speler maar echte toppers geven niet op anderen af maar nemen het voortouw als het niet loopt!!

26 februari 2014 om 09:27

Als spits zijnde ben je ook afhankelijk van andere spelers, die moeten bruikbare ballen geven.
En als een Cleverly alle gaten dichtloopt dan kan het rendement van RvP ook niet veel meer omhoog he?!

26 februari 2014 om 09:51

Een echte spits crieert ook zijn eigen kansen laat dat nou 1 ding zijn wat van Persie niet kan faalt al jaar en dag in het systeem van oranje op eindtoernooien
sorry hoor maar ik hoop dat het na brazilie over en uit is met hem in het Nl''s elftal.

26 februari 2014 om 10:16

@ 3heit

Als spits ben je afhankelijk van andere spelers. Dat is een spits als Huntelaar. Die is afhankelijk van zijn medespelers volgens velen. Waar van Persie altijd het type was dat zijn eigen kansen creeerde omdat hij voetballend zo goed is.

Nou dat hebben we kunnen zien. Creeerde 0,0 kansen.
En zelfs als hij een gigantische kans krijgt schiet hij hem er niet in.

Is van Persie wel de topspits die iedereen hem probeert aan te praten. Voorlopig heeft hij op 1 seizoen na continu gefaald op alle belangrijke momenten.

Ronaldo, Messi, Zlatan, Mandzukic, Drogba zjn allemaal aanvallers die altijd scoren op de momenten dat het moet. Dat zijn topspitsen. Van de 2 kansen maken ze er minimaal 1 af. Van Persie niet, is dan ook absoluut niet in dat rijtje te scharen.

Tegelijkertijd zorgen de 5 eerder genoemde dat hun team ook nog beter gaat voetballen. Terwijl het voetbal bij United met van Persie wekelijks slechter is geworden.

26 februari 2014 om 11:17

Anderhalf seizoen, maar ik vind het nogal cru om RvP in het huidige Manchester United zo af te branden. Volgens die logica is Rooney ook geen absolute top.

26 februari 2014 om 11:26

@ Arsenaladdict

Iets wat Rooney in 99% van de wedstrijden wel heeft en van Persie niet is 110% inzet. Zichzelf helemaal het grootje in lopen als het nodig is om het team te helpen. Gisteren was daarop een uitzondering, 1 van de weinige keren dat Rooney weinig meters liep.

Dat is ook de reden waarom bijvoorbeeld Rooney geblesseerd met een spuit speelde in de Champions league. Met een kleine blessure op zijn tanden bijt en doorloopt. En ook de reden waarom van Persie zovaak geblesseerd is en was.

Rooney blijft de gehele wedstrijd constant in beweging, constant lopen, jagen en zijn spieren blijven dus warm. Van Persie staat veel meer stil en maakt vanuit het stilstaan een explosive beweging. Wat blessures oplevert.

26 februari 2014 om 11:31

@delano post#45: Hoe kan een spits zelf kansen creeëren als hij 0,0 aanvoer krijgt? Bij die kans in de 81 minuut deed Van Persie alles goed, op het afwerken na. Verder heeft hij geen fatsoenlijke bal gekregen. Messi was tegen City ook onzichtbaar, maar daar hoor je dan veel minder over. Van Persie had die kans had hij voor een groot deel zelf gecreërt door hem zo goed aan te nemen. Daarnaast noem je Zlatan als speler die altijd scoort op momenten dat het er toe doet. Dit is totaal niet bij hem het geval. Hij is juist een speler die op beslissende momenten heeft verzaakt (zie verleden in de Cl). Daarnaast is het rendement van Van Persie nog altijd uitstekend bij United.
Het lijkt er gewoon op dat je haat tegen Van Persie nog diep zit en dat je dit als uitgelezen mogelijkheid ziet om je frustraties te uiten. Triest hoor.

Edit reactie op #62: Die blessures ontstaan echt niet bij Van Persie omdat hij minder loopt. Ten eerste koelen spieren echt niet zo snel af. Daarnaast is elke voetballer veel in beweging, ook al is het in mindere mate dan Rooney. Van Persie sluit ook gewoon aan tot de middenlijn wanneer de tegenstander aanvalt en loopt juist er van af bij balbezit. Hij jaagt alleen minder op de tegenstander, dat is het verschil. Ik weet niet hoe je aan deze rare theorie komt, maar het klopt voor geen meter.

26 februari 2014 om 12:40

een echte spits schiet die ene grote kans die hij krijgt erin. maar daar gaat het mij niet om. Het gaat erom dat RvP en zijn fans altijd de vinger naar anderen wijzen. (wk flop, schuld Sneijder, Ekflop schuld van het team en de coach, Manu waardeloos, schuld van de anderen die op zijn plekkie lopen)

26 februari 2014 om 13:42

Serieus De-lanno. Van Persie maakt net zoveel meters als Rooney. Van Persie speelde dit jaar ook nadat een spuit had gekregen.

En hoe weet jij in godsnaam hoe van Persie en Rooney zich voelen bij blessures? Deel je wijsheid alsjeblieft met ons.

Wat zit je trouwens over Ibra te lullen de hele tijd. Als er iemand niet thuis geeft in grote wedstrijden is hij het wel.

26 februari 2014 om 09:58

Ja Falcao schittert wekelijks in de CL met AS Monaco. Schiet twee seizoenen wat pingels raak in Spanje en is de beste spits ter wereld. Grappenmakers.
Ik wil Falcao weleens twee jaar op rij topscorer in de PL zien worden. Gaat natuurlijk niet gebeuren, want Radamel kiest liever een 'interessant project' bij een club met een stadion waar 10 mensen in passen en er maar 5 komen opdagen.

26 februari 2014 om 10:45

@migi84
Misschien een domme keuze van Falcao om naar Monaco te gaan. Hij kiest duidelijk voor het geld.
Zijn we vergeten hoe Falcao Chelsea belachelijke maakte in de gewonnen Europese supercup? Zal wel geluk zijn geweest tegen een CL winnaar. De Euro League winnen is ook lucky...vooral als je daar in de finale nog 2x scoort (geen pen).

Ligue 1 wed -17, goals -9
Primera División wed- 68 , goals -51
Primeira Liga wed- 51 , goals-41

Dit moeten aardig wat pingels zijn
Zonder gekheid, wat doet Ibra ook bij Psg, leuk dat hij daar veel en vooral mooi scoort, het is voor hem een kleutercompetitie.....
Ibra willen we niet in de PL, die gaat Ibra namelijk slopen (volgens Ibra zelf).
Misschien dat Mou Falcao haalt, dan zullen we zien wat voor schade Falcao kan aanrichten.
Eerlijk is eerlijk.....monaco is heerlijk om te wonen

26 februari 2014 om 11:06

Oh Falcao is ook zeker wel een uitstekende spits, maar veel mensen noemen hem de beste en dat heeft hij, naar mijn mening, niet bewezen. Zeker door voor Monaca te kiezen gaat hij het ook niet meer worden, want hij is toch al een jaar of 29 dacht ik?
Falcao bij Chelsea ben ik wel benieuwd naar, ik hoop dat hij m'n twijfels kan wegnemen

Wat mij betreft:één van de slechtste wedstrijden van Manu,wat ik ooit gezien heb.
Mogelijk heb ik het verkeerd maar ik denk dat de chemie tussen RVP en Rooney over en out is.
Het ergste is dat er 11 spelers op het veld staan die geen team meer zijn,los zand.
Robin in deze form gaat zeker geen meerwaarde zijn voor Oranje op het WK.

26 februari 2014 om 11:00

Zelfs in vorm is het een twijfelgeval bij Oranje... Hij heeft daar op een groot toernooi nooit iets laten zien. Van Persie is niet de wereldspeler wat ze ervan maken...

26 februari 2014 om 11:09

WK 2006 en EK 2008 was hij prima. In 2010 had hij meer goals moeten maken, maar was hij voetballend zeer sterk. Maar goed, Van Persie jatte vroeger op de basisschool misschien jouw lunch, want je bent er wel heel vaak als de kippen bij om hem met de grond gelijk te maken

26 februari 2014 om 12:01

Dat je het voor hem opneemt ok, maar zeggen dat hij op 2006 en 2008 prima was en in 2010 gwn meer goals had moeten maken. Dan neem ik je niet serieus met je RVP-bril op

26 februari 2014 om 12:58

ik zie hem wel graag spelen, maar ben er wel eens mee, dat in oranje hij de laatste jaren gewoon niet meer scoort en daar heeft de hunt het meeste last van.
Want van persie wordt nog altijd aangezien als DE Spits, maar ik vindt dit dus niet, wie wel, ja dat is een raadsel, heb daar geen naam voor. Maar ben wel van mening dat van persie en de hunt op gesteld moet worden, wie er uit voor moet, dat weet ik niet. Maar de hunt in de spits en van persie samen met robbe zwervend over het veld, moet goed te doen zijn.

26 februari 2014 om 13:12

Deel jouw mening volledig. Een aanval met Robben, van persie en Huntelaar met de nodige positiewisselingen moet toch erg goed te doen zijn lijkt me. Huntelaar wordt in mijn ogen onderschat. Heeft een neusje voor de goal en is ijskoud wat op een eindtoernooi cruciaal kan zijn. Klose, Rossi, schillaci etc. waren ook niet het hele jaar door top maar wel killers op een toernooi.

26 februari 2014 om 13:28

Ik denk niet dat Van Persie echt die winger is maar mss bij Oranje juist wel. 1 ding is zeker in de spits bij Oranje heeft hij het nooit gedaan...

26 februari 2014 om 16:31

Jij vond hem in 2006 dus slecht? Nederland kwam niet verder dan de achtste finale, maar tegen Servië gaf hij de assist op de winnende goal en tegen Ivoor Kust maakte hij de uiteindelijk winnende goal.

In 2008 scoorde hij zowel tegen Frankrijk als Roemenië. Tegen Rusland faalde Nederland inderdaad, maar hij was in die drie geweldige wedstrijden absoluut een zeer positieve factor.

In 2010 had hij meer moeten scoren dat staat vast. Maar waar je met een niet scorende Huntelaar effectief met tien man speelt is Van Persie ten alle tijden goed in de combinatie. Als je dit niet inziet kan ik met niet voorstellen dat je er echt objectief naar kijkt. Het kan natuurlijk ook dat je gewoon geen pepernoot begrijpt van voetbal en hitsig wordt van statistieken.

Van persie moet daar vertrekken, want sinds fergusson weg is, loopt het niet met de club. Hij zal zich wel verbeten hebben, moyes bakt er echt niks van.

26 februari 2014 om 11:10

Alsof van Persie te goed is voor United, hij speelt net zo slecht als de anderen.

26 februari 2014 om 12:53

Dat zeg ik niet, het is zeker een teamsport en ze moeten het samen doen en ook hij was gisteren niet goed bezig, maar je gaat me toch niet vertellen dat sinds fergusson niet meer de hoofdtrainer is dat manchester united goed bezig is. Hij meende dat hij in een goed spelende team kwam, wat in het begin wel zo was, toen draaide ook hij beter en nu niet.

Jaja Robin.. Je had een standbeeld kunnen krijgen bij Arsenal. Had je altijd prachtig voetbal gespeeld. Heb dat hele verhaal van 'het kleine jongetje in hem' ook nooit geloofd. Daarnaast was dit Arsenal met Van Persie echt wel kampioen geworden..

Altijd ligt het aan andere maar nooit steekt hij zijn hand in eigen boezem.. Eens te meer duidelijk dat hij niet de topspeler is die hij, en met hem zijn volgers, meent te zijn..

bah, de schuld aan de anderen leggen - geen zelf-kritisch. je was ook slecht, meneer van Persie!!!

Wel bijzonder dat Van Persie nog steeds een beetje weinig prijzen gepakt heeft....het is een super voetballer wanneer het elftal voor hem speelt, zoals afgelopen seizoen...en nu niet op de 1 of andere manier. Erg jammer dat dit gebeurt. Ben benieuwd of hij vertrekt...

Bah dit is precies de reden dat ik geen fan ben van RvP. Ik heb gister zitten kijken en Olympiakos was gewoon beter. En dat ligt aan heel Man U ook aan RvP. En dan nu gaan afgeven op je teamgenoten in de pers dat is echt komplete onzin.

En ja hoor, het ligt weer aan alles en iedereen, behalve aan Van Persie zelf. Misschien moet hij eens in de spiegel kijken en tot het besef komen dat hij een enorm storende factor kan zijn in een voetbalteam. Dat is gebleken bij Arsenal (vraag maar aan Wenger, Ramsey en Walcott), maar eigenlijk ook bij Oranje. Hij was altijd maar apart van de groep, samen met dat vriendje van hem die de tribune warm houdt in Barcelona.

Wat een walgelijke gast is het toch.

26 februari 2014 om 13:45

Wenger is niets dan positief over de voetballer van Persie. Weet niet waar je deze 'wijsheid' vandaan haalt.

En je hebt zeker een passage uit het boek van Walcott gelezen. Die was nep, vriend.

Grappig weer Nu opeens kan Van Persie er weer niets van. Van Persie is en blijft een topspeler, maar zoals zo vaak geldt weer het aloude bekende liedje:

Je bent zo goed als de rest van je team.

Als je team collectief faalt, zul je zelf ook echt geen wonderen kunnen verrichten.

Messi is in het nationale elftal van Argentinië ook minder dodelijk dan bij Barcelona. Zlatan is in het Zweedse nationale elftal ook geen schim van wat hij is bij Psg. Dan spelen er nu eenmaal ook wat "pannekoeken" in je team. Net als in het bedrijfsleven kun je alleen optimaal presteren als anderen dit ook doen.

Er zit gewoon geen enkele lijn in dit Manchester United en dat zie je overigens bij bijna alle ploegen in de Premier League. Er is geen vaste speelwijze (op Arsenal na eigenlijk), maar daar zit Wenger al een lange tijd. Dat was ook het geval bij United met S.a.f.

Kortom, er loopt heel veel middelmaat rond in de Premier League. Als van die middelmaat een geoliede machine kan worden gemaakt, dan komen de topspelers goed tot hun recht. Lukt dat niet, dan zul je zien hoe matig en overschat die competitie eigenlijk is. In Duitsland zijn ze veel verder.

26 februari 2014 om 13:34

Je bent idd zo goed als je team maar je gaat wel in de fout.

Ronaldo,messi en Ibrahimovic laten juist wel hun klasse zien bij het nationaal elftal. Da zie je duidelijk niet bij Van Persie. De drie die ik hierboven opnoem is echt wereldtop die presteren jaren aan een stuk zonder te verzwakken.

Van Persie is een uitstekende speler maar een echte wereldtopper is hij gwn niet

26 februari 2014 om 13:56

ah daar hebben we de interlanddrogrede weer

even zien:
messi 83 wedstrijden 37 goals.. .0,44 gemiddeld
ronaldo 100 wedstrijden 37 goals 0.37 gemiddeld
zlatan 96 wedstijden 48 goals 0,5 gemiddeld
v persie 81 wedstrijden 41 goals 0,51 gemiddeld

dat terwijl hij de helft ervan in de spits heeft gespeeld. dus hoezo hij doet het m inder..
mensen moeten eens minder zeiken en onwaarheden posten. zou hetn iveau ten goede komen hier

26 februari 2014 om 15:26

Mss even scrabbelen gwn.

Van Persie zijn statistieken tegen kleine landjes mogen er wel wezen maar op grote toernooien staat hij er nooit.

Ronaldo maakte er 47 dus even de goede statistieken doorgeven kan geen kwaad als je ze zelf invult heb je steeds gelijk natuurlijk

26 februari 2014 om 15:41

ronaldo heeft er 43 gemaakt inmiddels en geen 47..en dat in 108 wedstrijden. nog steeds een beduidend minder gemiddelde...en beslissend? ek 2008? 1 goal, geen bal goed geraakt verder.. wk 2010 1 goal die toevallig op zijn rug kwam, tegen duitsland 2012 geen bal geraakt , dat ie tegen Nederland 2x scoort dat er werkelijks niets van bakte was niet zo moeilijk. 1 goal tegen tjechie (vergane glorie)? big deal.tegen spanje was ie onzichtbaar

zlatan beslissend op een toernooi? wanneer dan.

messi in 2006 en 2010 op het wk gezien? ik niet nml..oh wacht 1x een goal in 2006 tegen servie terwijl het al 4-0 stond en 2 goals op de olympische spelen van 2008 tegen B ploegen..

26 februari 2014 om 16:33

Ronaldo heeft ze net voorbij zweden geloodst met een one man show. Ibra maakt geweldige doelpunten voor Zweden en is steeds belangrijk. Je kan ook belangrijk zijn zonder 1 op 1 te zitten. Van Persie speelt gwn slecht in de grote matchen en in 2010 was hij niet om aan te zien. Je hebt snel even opgezocht ik dacht dat het er in de 40 waren idd

26 februari 2014 om 16:36

In tegenstelling tot die andere toppers heeft van Persie wel een WK-finale gespeeld. Maar dan ligt het natuurlijk opeens aan zijn medespelers?
Ronaldo was op het WK inderdaad geweldig met z'n goal tegen Noord Korea.

26 februari 2014 om 16:41

Van Persie liet niks zien op het WK, als je dat gaat ontkennen? Er werd gezegd dat Huntelaar moest spelen. Toch raar dat dat snel vergeten wordt hier. Ik denk dat er andere spelers meer krediet verdienden dan Van Persie bij Nederland

26 februari 2014 om 17:26

@ nerazzuri

Kijk dit filmpje maar eens. heb ik het nog extra makkelijk voor jou gemaakt. Hoef je alleen naar de momenten van van Persie te kijken.

26 februari 2014 om 18:15

Er werd ook gezegd dat Van Bronckhorst echt niet meer kon. Mensen zeggen wel meer.

uiteindelijk , ik snaptte niet waarom iedereen vanpersie opeens begon te vergelijken met messi en ronaldo ect. hij is egoistisch en een te groot ego hij is gewoon geen teamspeler en voetbal is een teamsport.

robben daarentegen.

26 februari 2014 om 13:47

Robben was inderdaad fantastisch op het EK.

26 februari 2014 om 14:18

van persie is het grootste bedrog van het nederlands voetbal

26 februari 2014 om 15:42

goeie zin...wtf..

Als iedereen nou eens goed luistert naar wat hij zegt en een beetje objectief blijft! Hij is sws kritisch op zichzelf! Bovendien heeft hij helemaal gelijk! De Gea heeft met 2 succesvolle passes hem vaker aangespeeld dan 4 of 5 van de andere 6 aanvallend ingestelde spelers, waarvan sommige zelfs geen ene succesvolle pass hebben verstuurd! Hoe kan je met onbenullen als cleverley spelen? Even serieus!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren