Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie houdt deur naar Oranje op een kier: ‘Je weet nooit hoe het loopt’

Laatste update:

Op 31 augustus 2017 speelde Robin van Persie tot dusver zijn laatste interland voor Oranje, toen in Parijs met 4-0 verloren werd van Frankrijk. De 102-voudig international en topscorer aller tijden van het Nederlands elftal sprak recent met de nieuwe bondscoach Ronald Koeman, maar wil in een interview met RTV Rijnmond niet teveel kwijt over de uitkomst van dit gesprek.

“Ja, ik heb met Koeman gesproken. Het was een positief gesprek, over van alles en nog wat. Hij had wat vragen en die heb ik naar eer en geweten beantwoord. Ik heb hem heel veel succes gewenst en ik hoop van harte dat ze het heel goed gaan doen”, zegt de aanvaller van Feyenoord, die zondag twee keer trefzeker was in het treffen met PEC Zwolle (3-4). De inhoud van het gesprek met Koeman wil Van Persie niet delen.

“Dat houden we tussen ons, dat is denk ik wel het beste. Het was een goed en positief gesprek. Ze hebben nu een paar mooie wedstrijden voor de boeg en ik hoop dat ze nu weer een mooie nieuwe fase in gaan”, antwoordt Van Persie op de vraag wat er over zijn toekomst bij Oranje besproken is. Koeman sprak ook recent met Wesley Sneijder en hij besloot een punt achter zijn interlandloopbaan. Van Persie wil de deur naar Oranje nog niet helemaal dichtgooien. “Je weet het nooit hoe het loopt in de voetballerij”, lacht de Feyenoorder.

Zie jij Robin van Persie nog terugkeren bij Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

als weghorst en dost niet bevallen kan je prima RVp nog oproepen. Dan is het echter wel zaak dat er actief wordt rondgekeken naar spitstalent om dan snel klaar te stomen als van Persie stopt

19 maart 2018 om 12:57

@gloryunited

Nee dat gaat nooit meer gebeuren. Wat moeten ze bij Oranje nou in hemelsnaam nog met rvp?
Robin had zelf ook gewoon eerlijk en realistisch moeten zijn. Nu wordt het een beetje sneu om die deur op een kier te houden.

Van Persie ontstijgt bij ons nauwelijks het niveau (ja uit stilstand heeft hij techniek, meer gevoel in zijn kleine teen dan de meeste in ons team). Maar voetballend en qua fitheid kan het echt niet meer hoor.

Maja zie koeman er nog wel voor aan eigenlijk, maar hoop gewoon op frisse jonge jongens en niet op een opa die 5 jaar terug op een leuk niveau zat maar eigenlijk sinds 2014 de weg naar beneden razendhard heeft ingezet. Jammer maar helaas.

Nu kunnen we beter hopen op nieuwe Robbens, Sneijders, Van der Vaartjes,en qua talent rvp's dan dat we Van Persie mee laten hobelen.

Ik ben blij en vind het mooi om hem bij ons te zien, maar dat is toch wel effe wat anders dan Oranje, dat moet je gewoon echt niet meer willen

19 maart 2018 om 13:01

Waarschijnlijk niet meer voor in de basis, maar als invaller kan hij zeker van waarde zijn. Voetbalt nog ontzettend makkelijk en is het scoren niet verleert. Bovendien wordt de tegenstander banger van een internationaal zoals Van Persie die erin komt dan een Wout Weghorst. Daarnaast kan Van Persie buiten het veld ook zeker van waarde zijn, zoals hij dat nu ook doet bij Feyenoord.

19 maart 2018 om 13:32

@robinnijman

Buiten het veld misschien wel idd. Maja om dan Sneijder, Van Persie etc. daarvoor op te roepen vind ik dan ook weer zoiets.

Robben is denk ik de enige van "de grote 4" die echt nog een inbreng zou kunnen hebben.

Los daarvan zie ik ook niet in waar jij Koeman af zou zeiken? Vreemde conclusie die getrokken wordt.
Zou ook niet terecht zijn aangezien hij op club niveau mooie prestaties heeft geleverd bij de meeste clubs. Maar trek je er niets van aan, in mijn ogen zeg je niets verkeerd in elk geval

koeman heeft met hem gesproken en van persie heeft nog niet bedankt dus dat zegt genoeg... Het was een positief gesprek en het is eigenlijk alleen positief als je in oog blijft voor oranje... Denk dat koeman gezegd heeft als ie fit is dat ie dan nog kans maakt.. En dat vind ik heel erg fijn want het is gewoon fijn om nog een vedette erbij te hebben voor de jonkies

19 maart 2018 om 12:54

hoezo niet? wie hebben we anders? weghorst? aub niet? Als van persie weer fit wordt kan je hem altijd nog gebruiken. Zeker weten. Is dan ook gewoon de beste. Dus praat aub geen onzin

19 maart 2018 om 13:25

Dost als absolute 1ste keuze. Daarna is het om het even Weghorst, V Persie en Huntelaar is het allemaal net niet. Weghorst niet omdat hij gewoon tekort komt en V. Persie en Huntelaar niet omdat ze te oud zijn en geen schim meer van wat ze ooit waren. Roep dan maar leuk nieuw talent op zoals een Sierhuis of een Lammers bijvoorbeeld.

19 maart 2018 om 13:46

Haha Sierhuis of Lammers ipv Van Persie of Huntelaar. Ik weet niet wat jij op hebt? Maar dat zou pas belachelijk zijn. Van Persie en Huntelaar zijn nog steeds de betere spitsen in de Eredivisie. We hebben op dit moment gewoon niets anders. Je moet bij het nationale elftal niet naar leeftijd kijken. Bouwen aan de toekomst doe je maar bij een club, bij de nationale ploeg behoor je de beste op te roepen ongeacht leeftijd.

Jongens als Van Persie, Huntelaar en Robben zou ik zeker niet te vroeg afschrijven. In interlands en op eindtoernooien worden er andere dingen gevraagd dan in de normale clubcompetities. Duitsland haalde de laatste jaren ook steeds nog een hoog rendement met spitsen die op clubniveau al een tijdje op hun retour waren zoals Klose (36 op WK 2014), Gomez, Podolski en daarvoor Neuville. Roger Milla was in 1990 nog WK-topscorer op 38-jarige leeftijd...

19 maart 2018 om 17:18

Ja maar met welk toekomst perspectief? Een eindtoernooi is 2 jaar verder, en ook al doet RVP het prima in de ED, het WK is toch van een hoger niveau. Alle (oefen)interlands zou ik juist gebruiken om te werken aan een nieuwe ploeg. Voor de kleedkamer zouden ze eventueel wel van waarde kunnen zijn, maar deze jongens zijn veelste gretig om alleen deze rol te vervullen.

20 maart 2018 om 11:32

Het EK met wedstrijden in eigen land zie ik sowieso nog als een mooi ijkpunt voor Van Persie, Huntelaar en misschien zelfs nog Robben.

Deze man kan van mij part nog opgeroepen worden. Waarschijnlijk niet meer voor in de basis, maar als invaller kan hij zeker van waarde zijn. Voetbalt nog ontzettend makkelijk en is het scoren niet verleert. Bovendien wordt de tegenstander banger van een internationaal gewaardeerde speler als Van Persie die erin komt dan een Wout Weghorst. Daarnaast kan Van Persie buiten het veld ook zeker van waarde zijn, zoals hij dat nu ook goed doet bij Feyenoord.

19 maart 2018 om 13:12

Waarschijnlijk niet meer voor in de basis, maar als invaller kan hij zeker van waarde zijn. Voetbalt nog ontzettend makkelijk en is het scoren niet verleert. Bovendien wordt de tegenstander banger van een internationaal zoals Van Persie die erin komt dan een Wout Weghorst. Daarnaast kan Van Persie buiten het veld ook zeker van waarde zijn, zoals hij dat nu ook doet bij Feyenoord.

19 maart 2018 om 13:48

Het totale faillissementen van het Nederlands voetbal? Man.. je kan ook overdrijven hoor, drama queen. Van Persie is nog steeds onze beste spits, gewoon omdat we niets anders hebben. Jij kijkt alleen maar naar leeftijd, dat is iets waar je niet naar hoeft te kijken als nationale ploeg zijnde. Gewoon je beste spelers oproepen.

19 maart 2018 om 13:50

Totale faillissement? Waar heb je het over? Hij maakt 1 goal per 50 minuten in de eredivisie, is technisch uitstekend en weet wat er van hem gevraagd wordt. Ik vind het eerlijk gezegd te schandalig voor woorden dat je zo over hem praat. Zoals ik al weer eerder aangaf in andere topics over hem wordt hij zeer ondergewaardeerd in Nederland door veel mensen en de reden daarvan snap ik niet echt. En even over Frankrijk: Van Persie viel uitstekend in toen, maar had pech met zijn knie. In de minuten die hij kreeg liet hij leuke dingen zien. Iets dat we niet krijgen te zien van De Jong of Weghorst... Bas Dost gewoon laten spelen en Van Persie als invaller zou voor mij de beste oplossing zijn. Ik zeg ook helemaal niet dat Van Persie in de basis zou moeten spelen, maar als wisselspeler is het wel fijn zo'n klasbak achter de hand te hebben. Daar kan je moeilijk mee oneens zijn lijkt me.

19 maart 2018 om 14:50

En welke spelers zou die buitenlander dan oproepen in jou ogen? Heeft hij dan andere spelers tot zijn beschikking? Ik ben benieuwd! Iedere spits in de eredivisie kan nog heel veel leren van van Persie en je kan hem altijd nog 20 minuten voor tijd inbrengen.

19 maart 2018 om 14:52

ik weet niet waar jij hebt gezeten de afgelopen jaren maar dat faillisement van Oranje heeft al plaatsgevonden de afgelopen jaren nu gloort er weer nieuwe hoop en een frisse wind maar laten we niet vergeten dat niet al te lang terug B-landen als Ijsland, Tsjechie en Ijsland al een brug te ver voor ons bleken. nieuwe grote spelers zijn er voor ons in de tussentijd niet opgestaan dus verwacht niet dat we ons zomaar even kwalificeren. het merendeel van dit Oranje stelt internationaal helaas ook maar heel weinig voor

19 maart 2018 om 15:19

Op basis van wat kan Van Persie het niet meer? Conditioneel? Wellicht. Maar het is nog steeds onze beste spits, dat komt ook omdat we nog geen vervanger hebben. Wat is er mis met een 33-jarige spits oproepen? Die 33-jarige spits kan ons wellicht door de kwalificaties schieten. Echt walgelijk hoe je praat over onze internationals die zoveel voor ons betekend hebben. Van Persie laat het nog steeds zien.

19 maart 2018 om 16:06

precies dit. We hebben niks beters op dit moment. Hij zal echt niet meer 90 minuten kunnen spelen. Maar 40/45 minuten kan hij echt nog wel

Het is te schandalig voor woorden dat een Weghorst wordt verkozen boven Van Persie. Van Persie moeten we nog steeds oproepen, zelfs als hij geen 90 minuten kan maken.

Hij is denk ik nog niet helemaal fit. Heeft dan weinig zin om hem op te nemen. Koeman kent waarschijnlijk zijn kwaliteiten al en zal op hem een beroep doen als hij op volle toeren draait.

Ik schat van persie nog steeds hoger dan alle spitsen van Nederland... alleen helaas heeft hij niet bepaald een goeie conditie en is blessure gevoelig.

Ik vind dat Dost de omstreden eerste spits hoort te zijn op basis van zijn prestaties in het buitenland, en daarom ook een serieuze kans verdient. Buiten dat zou Robin een prima back-up spits zijn, alles beter dan Weghorst en Luuk de Jong. Oranje onwaardig, en gewoon weg niet goed genoeg. Niks ten nadelen van deze spelers, maar zo lopen er wel meer rond momenteel die totaal niets te zoeken hebben in het Nederlands elftal.

Nee, dan geef mij maar een oude rot uit het vak als Van Persie, die je 20 minuten voor tijd in kan brengen, en weet wat er van hem gevraagd wordt. Hij kan nog van grote waarde zijn in de aankomende kwalificatie wedstrijden.

19 maart 2018 om 14:54

dan moet hij door onze Oranje spelers wel bediend worden zoals bij Sporting zijn medespelers zoals bv een Gelson Martins dat doen. onze buitenspelers hebben er toch een handje van alleen maar naar binnen te trekken en dan sta je als een Bas Dost zijnde voor spek en bonen in het veld. dat is een spits die volledig afhankelijk is van zijn aanvoer

19 maart 2018 om 15:22

Ik vind dat Berghuis juist heel veel voorzetten geeft. Wat mij betreft mag hij de voorhoede vormen met Depay en Dost. De truc van spelers die vaker naar binnen snijden dan naar buiten is aanvallende backs. Daarom snap ik niet dat Van Aanholt of Willems niet zijn opgeroepen. Dat zijn over het algemeen wel spelers die Dost kunnen bedienen.

19 maart 2018 om 20:07

Willems vind ik zelf technisch beter en sneller dan Hateboer,maar goed, Koeman beslist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren