Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie heldert misverstand op: ‘Ik heb daar niks speciaals mee bedoeld’

Laatste update:

Kort voor de halve finale tegen Argentinië op het WK 2014 toonde de televisie aparte beelden van het Nederlands elftal. De spelers stonden in de catacomben te wachten om naar het veld te gaan, maar Arjen Robben was er nog niet. Robin van Persie besloot alvast vooruit te gaan, maar de rest wachtte op Robben. Dat hele voorval moet echter niet groter gemaakt worden dan het is, vindt Van Persie.

/

In de weken voor die bewuste halve finale was er al het nodige ‘gecreëerd’ in de media. Aanvoerder Van Persie zou niet voldoende praten en niet goed genoeg presteren en Robben zou de man zijn om wie het écht allemaal draaide bij de nationale ploeg. Critici meenden dat Van Persie chagrijnig was en geen zin had om te wachten op Robben: daarom liep hij weg bij de groep voor de warming-up.

Dat is echter onzin, zegt de spits nu. “Ik heb daar niks speciaals mee bedoeld”, legt Van Persie uit in het Algemeen Dagblad. “Niks negatiefs, geen uiting van frustratie of wat dan ook. Al is dat wel zo uitgelegd. Het was gewoon een situatie die ik zelf ook wel eens heb meegemaakt. Ik ben ook wel eens zo lang bezig met tapen, dat ik eigenlijk te laat klaar ben. Ik ben de eerste die dan zegt: lopen jullie maar alvast. Arjen had er zelf verder ook geen problemen mee.”

Het weglopen uit de catacomben is opgeblazen door de media

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inderdaad, de media maakte hier de grootste heisa over. Lekker boeiend dat hij even eerder ging.

3 september 2014 om 08:16

Niet boeiend nee maar straalt wel iets uit. Ook al boeit het RVP niet dat als het team dat bij hem doet wanneer hij later is maar als ik (als aanvoerder) merk dat mijn team het belangrijk vind om als eenheid het veld te betreden dan wacht ik

WK 2014, halve finale, dat moet ergens begin juli zijn. Beetje oude koeien uit de sloot halen.
Tegelijk uit de catacombe komen staat wat beter als groep, maar het zou mij totaal niet opvallen. Zijn volwassen kerels van 30, die vinden hun eigen weg ook wel na het veld toch.

3 september 2014 om 08:33

Er was gewoon wel wat irritatie, anders wacht je of zeg je tegen de groep "kom we gaan alvast, Arjen komt zo wel". Nu liep hij gewoon met een chagrijnige tronie weg zonder wat te zeggen.

Dat is trouwens helemaal niet erg hoor, zoiets noem je menselijk. Maar ga dat niet kinderachtig ontkennen. Een meningsverschil of irritatie komt overal voor.

3 september 2014 om 10:25

@ Azalkmaar2

sinds dat RvP op de velden staat presteert hij alleen maar als hij de grote man is.
Bij Feyenoord kreeg hij gezeik omdat Pierre de grote man was.
Bij Arsenal hebben we hem jaren niet echt gezien omdat Cesc, Henry en Bergkamp er nog liepen.
En tijdens het WK was hij wederom niet de grote man.
Ik ben van mening dat hij dan minder presteert.
Daarnaast denk ik ook dat hij over the hill is.

3 september 2014 om 10:40

Van Persie was juist fantastisch samen met Cesc.

Je weet niet waar je over praat.

3 september 2014 om 09:18

Naar het veld, niet na het veld.. Arrrggghh word gek van dat na ipv naar

Wat maken we der weer eens een probleem van hag de Nederlandse pers bestaat uit zeikers

3 september 2014 om 11:36

Ach, dat is nog veel erger in Engeland en Italië enzo. Hier in Nederland is het ook opportunistisch, maar we zijn daarmee geen uitzondering.

En waarom gingem ze samen dan niet hooghouden?

3 september 2014 om 08:45

Deden ze daarna wel gewoon hoor

Tis al triest dat hij zich "moet" verantwoorden....

Wat een gelul dit. Je had het net zo goed ook robben kunnen verantwoorden dat hij te laat was.

3 september 2014 om 09:35

Ja, maar kritiek op van Persie verkoopt beter. Robben was inmiddels het lievelingetje van het grote publiek geworden. Begrijp meniet verkeerd, Robben is ook voor mij de man, maar alle kritiek op van Persie slaat werkelijk nergens op.

En al zou er irritatie zijn..wat dan nog....alleen meiden willen hierover door zeuren...als je de hele tijd op je vrouw moet wachten wordt je er ook wel eens gaar van..

Het is inderdaad helemaal uitvergroot in de media en eigenlijk boeit het ook niet zo, maar dat wil nog niet zeggen dat ze geen gelijk hebben.
Van Persie lult gewoon weer uit zijn nek, die doet net of we gek zijn en niet zien wat er gebeurd.
Het is toch overduidelijk dat hij geiriteerd was omdat hij het weer niet kon brengen op het WK en dan weten we dat hij nare trekjes gaat vertonen, daarbij dat Robben het wel liet zien en ook bovenaan in de hiërarchie stond en de rol van natuurlijke aanvoerder op zich nam, zat Van Persie toch niet lekker ook al durft hij dat niet te zeggen.

3 september 2014 om 13:23

Het is jou mening dat hij het niet kon brengen. Ik vond van Persie dit wk Goef spelen, en dat is mijn mening. Ga jij maar eens in dit elftal in de spits staan.

3 september 2014 om 16:12

Maar dat is een heel andere discussie, dat hij niet uit de verf kwam door de tactiek doet er niks aan af dat hij het niet heeft laten zien op het WK op die prachtige kopbal na.
Alle toppers worden afgerekend op hun prestatie waarom zou dat bij Van Persie dan anders zijn?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren