Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie doet zeven minuten mee en ziet rivaal matchwinner worden

Laatste update:

Fenerbahçe overnacht als nummer één van Turkije. De Gele Kanaries hebben door een 0-1 overwinning op Gençlerbirligi weer twee punten meer dan Besiktas en hebben nu al zestien officiële wedstrijden niet meer verloren. Robin van Persie deed slechts zeven minuten mee en zag concurrent Fernandão uitgroeien tot matchwinner.

De Braziliaan maakte tien minuten voor rust zijn eerste uitdoelpunt in 322 dagen door op aangeven van Lazar Markovic bij de tweede paal raak te koppen. Fernandão was eerder ook al dicht bij een treffer geweest, maar na een voorzet van Nani werd zijn kopbal gered door doelman Johannes Hopf. Fenerbahçe hanteerde over het geheel bezien een laag tempo en Gençlerbirligi werd in de eerste helft nauwelijks gevaarlijk.

In de tweede helft had het bezoek uit Istanbul de wedstrijd voortijdig kunnen beslissen, maar Mehmet Topal schoot op onbegrijpelijke wijze naast en twee pogingen van Fernandão werden gekeerd door Hopf. Trainer Vítor Pereira hoopte met Van Persie binnen de lijnen alsnog de 0-2 te kunnen maken, maar de Oranje-international kon zich niet onderscheiden. Tegen Sivasspor zal hij waarschijnlijk wel in de basis staan, want Fernandão is dan geschorst.

Wie is voor Fenerbahçe op dit moment een betere spits?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rivaal... Zucht, alweer? Al de 3e keer dit. Kom met iets aantrekkelijker vz. Over de wedstrijd: koud, fysiek, vechtvoetbal en geen orde. De scheidsrechter kon de spelers niet temmen vandaag. Floot vandaag in het nadeel van Fenerbahce vind ik. Er lopen sowieso teveel scheidsrechters rond wiens familieleden ex officals zijn. Dit klopt gewoon niet. Kjaer, wat een beest ben je toch. Nani mag een paar wedstrijden banken van mij. Dat zal hem goed doen.

20 december 2015 om 20:04

Laatste 2 weken ben ik ook idd niet tevreden met nani. Nu hij geschorst is, zal volkan in zijn plek spelen. Ben benieuwd

Ach de zwarte adelaars zullen morgen met gemak de koppositie overnemen. Hoewel daardoor het verschil 1 punt wordt denk ik dat bjk vrijwel zeker kampioen wordt. Dat team straalt zoveel passie en kwaliteit uit. Zou bijna denken dat ze niet in de superlig thuishoren

20 december 2015 om 20:04

Ja klopt zelfs de uefa league is ze teveel

20 december 2015 om 20:09

Beste onür, besef je dat bjk met 9 punten derde is geworden en de keeper(tolga) het totaal heeft vern****. Met een degelijke keeper hadden we het ook Europees voor het zeggen. Btw loopt er momenteel een onderzoek naar skenderbeu-locomotief. De Russen hebben zoals gewoonlijk met geld lopen smijten. Je ziet ook de verdedigers van skendrrbeu niets doen bij de tegengoals. Bjk is met een goede keep(transfer) heer en meester.

20 december 2015 om 20:19

Ja als robben beter was in afwerking, was nederland wereldkampioen. Met als bereik je niets. Daarnaast hebben jullie meerdere wedstrijden in die poule gespeeld toch? Ook wil ik je attenderen op de wedstrijd bjk fb. Als je objectief bent, kan je toegeven wie deze wedstrijd heeft gedomineerd.

20 december 2015 om 20:11

Elk seizoen beginnen met passie en ambitie, en elk seizoen eindigen als 3e. In het geval van Besiktas moeten we pas conclusies trekken als het seizoen beslist is.

20 december 2015 om 20:20

Echter hebben ze dit seizoen zowel van Fenerbahce als van Galatasaray gewonnen, dat is bijzonder. Maar het is natuurlijk veel te vroeg om al conclusies te trekken.

20 december 2015 om 20:23

Ik heb ook wel eens geroepen dat Besiktas kampioen zou worden. Nou, ik heb mijn lesje wel geleerd. Ik geloof niet dat zij kampioen worden totdat ik op speelronde 34 livescore open en zie dat er een 1 staat voor hun naam.

20 december 2015 om 20:23

Haha liever geen kampioen dan kampioen worden met bagger voetbal met jullie verotte veddeste's
Kampioen worden in Turkije beslissen andere factoren

20 december 2015 om 20:32

En ook jullie hebben geprobeerd om een van die vedettes te halen. Dus hoezo verrot? Of zijn ze pas verrot als ze voor de rivaal kiezen?

20 december 2015 om 20:40

Maar wij beschikken over spelers die uitbarsten van talent van fener kun je niet eens 1 tje opnoemen

20 december 2015 om 20:42

Genoeg spelers met talent bij Fener. Als je dat niet ziet, ben je of blind, of haatdragend, of beide.

20 december 2015 om 20:45

Wie heeft talent ?

20 december 2015 om 20:50

Moet ik jou dat nog gaan uitleggen? Wie van de twee is door in Europa? Vind de antwoord op die vraag en je hebt je gewenste antwoord.

20 december 2015 om 20:52

Salih Ucan die volgend jaar terug komt, Ozan Tufan..

20 december 2015 om 20:57

Ik mag hopen voor jullie dat Salih Ucan vooruitgang heeft geboekt. Zijn invalbeurt tegen Barcelona was gewoon grappig. Komt er net in en veroorzaakt gelijk een penalty.

20 december 2015 om 21:01

Forzafener waarom provoceren ?
Ik stel normaal een vraag
Maar over europa heb je denk ik wel gezien waarom we niet door zijn door sukkels als tosic en tolga hebben we het niet gehaald terwijl we beter zijn als sportinf en loko maar wacht maar ik schat lokomtiv hoger in dan fener dus juich niet te vroeg

En mehmet topuz salih ucan hahahaha

20 december 2015 om 21:12

Volgens mij ben jij degene die begint met provoceren. Over de datum spelers? Akhisar broeder club van Gs? Wie provoceert er nou mannetje?

20 december 2015 om 21:14

Bunyo, er gaan geruchten dat Roma de koopoptie zal gebruiken voor Salih. Ongelukkige invalbeurt kan iedereen overkomen. Als hij speelt, doet hij meestal wel leuke dingen. Vind het zo zonde dat we hem niet kunnen gebruiken.

20 december 2015 om 21:31

Als jij niet met mij eens bent ovet het feit dat akhisar gratis 3 punten weggeeft aan gala weet ik het ook niet meer en over datum spelers heb ik gelijk want je kan wel zien aan het spel dat al deze spelers geen schim meer zijn wat ze ooit waren

20 december 2015 om 23:24

Nee, ik bedoel het ook niet negatief. Maar als je AS Roma alleen in de Champions League ziet en tot je verassing Salih Ucan ziet invallen, dan kan zo'n invalbeurt nogal "grappig" zijn.

Het is een groot talent, maar blijf het toch jammer vinden dat hij nu al anderhalf jaar het moet doen met een paar invalbeurten.

PS: Pancu03 heeft een ban gekregen, provocateur van het eerste klasse.

21 december 2015 om 01:28

Enkel daarmee kun je het niet verklaren. Besiktas heeft zowel van Lokomotiv als Sporting niet kunnen winnen. Dan loop je het risico om in de laatste wedstrijd eruit te vliegen. Fenerbahce won uit van Molde en is mede daardoor naar de volgende ronde

21 december 2015 om 16:02

Fener supporters hebben niet eens het recht om te prate. Ze noeme zich de beste van Turkije, maar Gala is t meeste kampioen geworde, succesvoller in Europa geweest en meer Turkse bekers gewonne.

20 december 2015 om 20:57

Oh ja wel hoor de standaard BJK supporter. Ze staan eerste, hebben gewonnen van GS en Fener en horen niet meer in de Superlig thuis. BJK zal altijd achter GS en Fener staan vergeet dat niet.

20 december 2015 om 21:05

metin oktay jullie hebben helemaal geen recht van spreken kampioen worden met 0 rode kaart tegen kan elke club wel kampioen worden
gs wordt onterecht kampioen maar dan moet je niet raar opkijken als jullie nu faking slecht zijn haha

20 december 2015 om 21:17

Onterecht kampioen geworden omdat we 0 rode kaarten hebben gepakt? Dat is toch juist iets positiefs? Dus een wel verdiende kampioenschap van GS.

20 december 2015 om 21:24

Jij begrijpt voetbal totaal niet, waarschijnlijk ben jij een 13 jarige jochie die zijn vriendjes na praat, wij waren kampioen geworden dankzij fb en bjk, niet door onze 0 rode kaarten, wij speelde slecht maar zowel jullie als fb speelde slechter, je komt net kijken op voetbalzone en al zo een grote mond, leer fatsoenlijk discusseren dan praten we verder, adios.

20 december 2015 om 21:28

Ik volg turkse voetbal vanaf 2001 en galatasaray wordt vaak onterect kampioen en dan zeggen ze dat ze goed zijn terwijl ze geen reet voorstellen en dat is wel te zien dit jaar

20 december 2015 om 21:40

Wie zegt dat Galatasaray goed voetbalt? 90% van de gs fans hier hebben toegegeven dat Gs drama was maar bjk en fb nog dramatischer, we zijn dankzij jullie kampioen geworden hebben velen toegegeven, je praat onzin.

20 december 2015 om 22:00

Ik noem paar factoren waarom gs kampioen is geworden
0 rode kaarten tegen schande ik heb nog paar overtredingen van melo in mijn geheugen en pawr doorgebroken spelers enz

Akhisar die tegen besiktas speelt alsof het champions league finale is en tegen gala makkelijk de drie punten weg geeft dat was ook een vam de redenen dat was een wedstrijd due werd gespeeld in speelweek 31 echt erg

Fenerbahce bus wordt aangevallen door terroristen hoe wil je nog überhaupt gaan voetballen als fener zijnde

Zo kan ik wel verder gaan gewoon een kampioenschap zonder betekenis klaar

Waarom gaf Fernandao geen hand aan Van Persie bij de wissel?

20 december 2015 om 20:18

Dat is mij even ontgaan. Maar wat ik pas echt vreemd vind, is dat hij wandelend naar de kant kwam toen hij vorige week gewisseld werd bij een 0-0 stand...

20 december 2015 om 21:25

Omdat Fernandao niet tevreden was met 1 goaltje, hij wilde er meer maken en hij voelde waarschijnlijk dat hij het kon, als je dan gewisseld word komt het hard aan, niks met v Persie te maken.

De zoveelste 1-0 van fener.
Volg ze niet, maar het lijkt me geen leuke ploeg om naar te kijken.
Het riekt zwaar naar resultaatvoetbal.

als je al ziet hoe vandaag galatadaray en fenerbahce wint heb ik werkelijk waar echt geen zin meer om morgen besiktas te kijken.

als ik moet beginnen met galatasaray voorafgaand aan de wedstrijd wist ik al dat akhisar zou verliezen want ze geven gs altijd gratis 3 punten weg en tegen een besiktas of fener spelen ze net barca belachelijk dat dit soort clubs niet worden aangepakt als je vandaag al ziet hoe akhisar een doelpunt tegenkrijgt haha kan ik er alleen maar om lachen

en fenerbahce valt eigenlijk niks te vertellen over datum spelers die alleen maar leunen op 1-0

20 december 2015 om 21:29

Akhisar maakte het Gs juist moeilijker dan voorheen, wat praat je nou onzin man, en fb maakt de 1-0 en vinden het wel goed zo, moeten zowel fb als gs elke eeek 6-0 winnen zodat jij zin krijgt om te kijken? Als jij je eige club niet eens wilt kijken ben je een nep supportertje, omdat fb en gs zo spelen wil jij bjk niet kijken hahaha, bjk wilt niet eens supporters zoals jij, kijk het maar niet en ga een mersin supporten ofzo.

20 december 2015 om 21:34

Hahaha nee het manier waarop gala en fener winnen is gewoon om van te kotsen dan heb je echt geen zin meer om überhaupt nog naar besiktas te kijken niet dat ik niet kijk ofso

20 december 2015 om 21:42

Als bjk en fb slecht spelen wil ik juist mijn club gaan bekijken, bjk staat bekend om hun trouwe fans hoe slecht het ook gaat, jij als bjk 'supporter' zou dat moeten weten toch? Je maakt jezelf alleen maar belachelijk met zo een reactie, zoals ik al zei bjk supporters willen geen fans zoals jij die alleen mee juicht als het goed gaat.

20 december 2015 om 21:53

Je begrijpt mijn punt niet !!!

Pancu03, broer je loopt een beetje te provoceren man. Ik ben ook een Besiktas supporter in hart en nieren en ga ook elke discussie aan als iemand stoer wilt komen doen, maar dit is niet onze topic. Feliciteer die boys gewoon en laat de rest morgen aan Besiktas over! Ik heb er ook alle vertrouwen in dat we dit jaar weer eens kampioen zullen worden. Maar de kracht van FB is dat ze altijd lelijk voetbal spelen en alsnog weten te winnen, de 1-0 wedstrijden zeg maar. Daarom denk ik dat zij sowieso mee zullen doen in de strijd. GS moet hopen dat beide clubs punten verspelen dus dat is nog wel eens een hele karwei voor hun.

De FB en GS supporters zien ook wel dat wij de beste voetbal spelen, maar dat spelen we de laatste jaren wel vaker en toen leverde het ons helemaal niks op. Ik heb de wedstrijd van FB niet gezien dus ga er ook niks over zeggen, hoop alleen dat die 1-0 een x stopt en jullie ook punten zullen verliezen.

Ik vind het alleen wel nodig om op een paar hier te reageren die het over de uefa cup hebben. Want ik neem aan dat jullie alle wedsrtijden van ons hebben gekeken aangezien jullie er een oordeel over hebben. Dan weten jullie heel goed dat wij alle wedstrijden hebben gedomineerd, inclusief sporting uit tot aan de 70e minuut. en exlusief sporting thuis de eerste helft. We verliezen maar 1x en dat is toevallig tegen sporting in de laatste wedstrijd door onze geweldige keeper, net als vorig jaar tegen club brugge. En vergeet niet dat wij zijn uitgeschakeld met ik geloof meer punten dan dat jullie hebben gehaald, of evenveel? Dus nee dan ben jiij echt niet beter in europa dan mijn clubje. Dat je een ronde verder bent veranderd daar ook niks aan. Wij kwamen vorig jaar nog redelijk ver dus mogen jullie bewijzen dat jullie verder gaan komen. Maar jullie hebben nu lokomotiv geloot dus laat dan maar eens wat jullie kunnen.

20 december 2015 om 21:52

Ik wou niet eens reageren maar zag van een fener genaamd forza fener die het meteen over 3de einde van seizoen had dat is waar ik niet tegen kan we hebben geen thuis stadion we hebben zware tijden achter de rug en toch laten ze ons niet eens blij zijn en gaan ze gelijk provoceren dus na die hatelijke reactie heb ik mijn haat ook getoond en dat kan provocerend overkomen

20 december 2015 om 22:00

Dat wat ik zei over 3e plek is geen provoceren maar gewoon de waarheid. Ik noem de feiten op. Jij bent degene die begint met provoceren. Als je het verschil tussen een mening en provocatie niet kan onderscheiden, raad ik je aan om geen discussies aan te gaan. Misschien kan je wat leren van je kleurgenoot hierboven.

20 december 2015 om 22:10

Alleen omdat we voorgaande jaren 3 de zijn geëindigd wil niet zeggen dat wel dit jaar ook derde eindigen terwijl je weet dat dat galatasaray al ver achterloopt en dat we geen europa schema hebben en dat we volop kunnen concentreren voor de kampioenschap dus is geen feit niks ook geen mening dit is gewoon een reactie uitlokken en haten omdat jou team niet eens zo goed is klaar

20 december 2015 om 22:30

Gozer, als iets vaker gebeurt dan is het niet meer dan normaal dat je voorzichtig moet zijn met conclusies trekken. Ik zeg niks verkeerds. Jij met je 12 jarige brein denkt dat dit provoceren is. Als jij met provocaties komt, kun je hetzelfde reactie terugkrijgen. En als je niks weet te zeggen, vraag je mij doodleuk: waarom provoceren Forza? Bjk fan please...

20 december 2015 om 22:51

12 jarige brein ?? Over leeftijd gesproken
Ik hoop niet dat jij te oud bent want dan ben je gewoon kansloos bezig hier en probeer hier aub niet voorbeeldig te gaan gedragen terwijl je van binnen kapot gaat te grappig om te zien

20 december 2015 om 22:03

Broeder, je bent niet beter als je meer punten haalt. Je bent beter als je doorgaat naar de volgende ronde. Voor de rest sluit ik me bij je aan. Succes morgen tegen de Ottomanen.

Ik raad Van Persie aan dit mislukte avontuur af te sluiten en een waardig afscheid te nemen bij een andere club waar hij wekelijks in actie komt.

20 december 2015 om 22:31

Klopt. Laten we hem verkopen aan een Chinese club. Kan ie wekelijks schitteren en nog rijker worden.

Leuke discussie hier tussen Bjk en Fenerfans en een occasionale Gs supporter :-)

Kansloos ook elke keer dat 3e plaats gezeik, nieuwe seizoen nieuwe kansen we worden in ieder geval nooit 8e. Proberen Bjk supporters een complex aan te praten is best zielig, alsof we tijdens het seizoen niet mogen genieten dat we veruit het beste voetbal brengen en bovenaan staan.. We hebben beide derby's gewonnen en nog komen mensen praten.. Het interesseert me niet of we wel of niet kampioen worden, we hebben na Fener Gs en Trabzon het 4e budget qua spelers en kijk hoe die ploegen voetballen.. Niet om aan te zien..

Fener sprokkelt vandaag alweer met baggervoetbal de 3 punten maar als supporter zou ik hier niet vrolijk van worden.. Stel Fener pakt de titel met dit voetbal en wij worden 2e , betekent dat dan dat wij geen goed seizoen hebben gedraaid? Onzin natuurlijk, maar we moeten onszelf belonen door de titel binnen te slepen.. Dit zal zowel voor ons als voor Turkije positief zijn want de laatste 2 jaar speelt Bjk zowel in Tr als in Europa goed verzorgd en aanvallend voetbal en houdt daarmee de eer hoog van Turkije tov de falende andere teams.. En dit met beperkte financiële mogelijkheden en zonder eigen stadion.. Petje af

21 december 2015 om 01:37

Baggervoetbal heette Genclerbirligi vandaag. Fener speelde niet werelds, maar domineerde wel en creeerde een aantal goede kansen. Het had zo 0-2 of zelfs meer kunnen zijn. Je hebt n nul nul tegen Kayseri uit waar het billenknijpen was en n nul nul zoals vandaag. Wie de wedstrijd niet heeft gezien, moet hier geen commentaar leveren puur op basis van de 0-1. Oh btw, Besiktas speelt het meest attractieve voetbal, punt uit. Maar Fener speelt georganiseerd. Het wordt spannend. Succes aan alle clubs

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren