Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Nistelrooij opent de score in benefietwedstrijd met vijf Nederlanders

Laatste update:

De legendes van Manchester United en Barcelona hebben zaterdag andermaal de strijd met elkaar aangebonden in een benefietduel voor de Manchester United Foundation. Eind juni wonnen de oude helden van the Red Devils met 1-3, maar op Old Trafford werd het gelijk: 2-2. Ruud van Nistelrooij opende de score voor de legendes van de Engelse topclub.

Vooraf stonden beide teams stil bij de recente terreuraanslagen in Manchester en Barcelona. Ze droegen rouwbanden en een shirt met de naam van de stad van hun club achterop. In totaal waren er vijf Nederlanders aanwezig bij het benefietduel: Edwin van der Sar, Raimond van der Gouw, Ruud van Nistelrooij (allen Manchester United), Patrick Kluivert en Edgar Davids (beiden Barcelona). Andy Cole ontfermde zich als trainer over Manchester United, terwijl voormalig Vitesse-coach Albert Ferrer de honneurs waarnam bij de Catalanen.

Andere sterren op het veld waren onder meer Dwight Yorke, Ji-Sung Park en Éric Abidal. In tegenstelling tot de vorige wedstrijd waren spelers als Rivaldo en Ronaldinho er niet bij. Manchester United opende de score via Van Nistelrooij, die een strafschop feilloos in de linkerhoek plaatste. Danny Webber maakte er 2-0 van met een subtiel lobje. Een rebound van Luis García betekende na rust de aansluitingstreffer en Gaizka Mendieta bepaalde de eindstand op 2-2. Over twee wedstrijden bezien won Manchester United met 5-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

NL elftal kan Van Nistelrooij wel goed gebruiken

2 september 2017 om 19:10

Lol. Geniale reactie!!!
Zit zelfs een kern waarheid in ook nog helaad

2 september 2017 om 19:16

Ik denk eerlijk gezegd dat Oranje beter zal presteren met Van Nistelrooy, Davids en Seedorf op dit moment

2 september 2017 om 20:45

haha fr-010, je bent mij voor met deze reactie... Hoop dat onze tijd weer komt over een jaar of 6.

wat hebben er toch een hoop geweldige spelers gespeeld in het oranje shirt. onze tijd komt wel weer.

3 september 2017 om 03:56

eens!! Ik hoop het ook

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren