Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Nistelrooij: ‘Hij excelleerde op een geweldig moment, erg knap'

Laatste update:

Het Nederlands elftal won zondag met 2-1 van Mexico en op die manier verzekerde de ploeg van bondscoach Louis van Gaal zich van een plek in de kwartfinale. Ruud van Nistelrooij, oud-spits van het Nederlands elftal, is onder de indruk van Oranje en dan met name van bondscoach Van Gaal. Volgens Van Nistelrooij was de zege op de Mexicanen te danken aan de keuzeheer.

/

Van Nistelrooij, op het WK analyticus bij ESPN, had gezien dat het systeem veranderde toen Memphis Depay erin kwam. “Daardoor domineerden we de tweede helft. Nederland had meer balbezit en de spitsen werden beter bediend”, zag Van Nistelrooij.

Twee minuten voor tijd maakte Wesley Sneijder de gelijkmaker. “Erg knap om op zo'n stressvol moment rustig te blijven. Sneijder excelleerde op een geweldig moment. Het was alles of niets voor hem en hij schoot loepzuiver raak. Precies waar hij de bal wilde hebben.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sneijder excelleerde zeker op het goeie moment, het had niet veel langer moeten duren. De volgende wedstrijd wordt heel anders.
We spelen om 22u in Salvador dus de omstandigheden zijn gelukkig niet zo zwaar. Daarnaast denk ik dat we Costa Rica 90 minuten onze wil op kunnen leggen dus 433 zou logisch zijn in mijn ogen. Depay voor verhaegh en dan gewoon Janmaat back. In deze wedstrijd hebben we ook geen behoefte aan Dirk.

30 juni 2014 om 18:15

Ja, laten we vooral de fout ingaan door te starten met 4-3-3. Hoe het nu gaat, gaat het prima. Lekker de tegenstander laten razen, weinig weggeven en het liefst balbezit houden, om dan het laatste half uur over te schakelen en er overheen te gaan.

30 juni 2014 om 18:27

Als je in 4-3-3 niet van Costa Rica wint heb je niks op dit WK te zoeken. Leuk dat ze Italië en Uruguay hebben verslagen, maar jezelf ingraven tegen zo'n matig team is schandelijk. Bij far niet zo goed als Mexico en Chili. Dus geen reden om achteruit te lopen. Ik zeg 4-3-3 en na 90 minuten met 3-0 van t veld afstappen.

30 juni 2014 om 18:55

Deze fout maken wij Nederlanders veel te vaak. We onderschatten de tegenstander nu al en kijken al naar de volgende ronde. Costa Rica moet je echt niet teveel ruimte geven. Campbell en Ruiz kunnen zeker gevaar stichten zonder onze enige breker Nigel. Kuyt rechtsback, De Vrij, Vlaar, BMI en Blind achterin. De Guzman en Wijnaldum als centrale middenvelders (iets te aanvallend, maar Clasie is in mijn ogen nog minder goed), Sneijder op 10 (omdat we niks anders hebben), Robben en Van Persie voorin, al zou ik Depay ook graag eens zien starten ipv Van Persie, die als het tegenzit niet vecht en sleurt.

30 juni 2014 om 19:29

Typisch dit.
Costa Rica staat in de 1/4 finale nadat het Uruguay, Italie en Engeland achter zich heeft gelaten, moet zomaar even van de mat geveegd worden.
Dikke doei.

1 juli 2014 om 12:02

Heeft helemaal niks met onderschatting te maken. Dat heet uitgaan van eigen kracht. Dat wij ons tegen sterkere tegenstanders ingraven om gevaarlijk te worden op de counter, kan ik me volledig in vinden. Je defensie is de minst sterke linie, dus doe je er alles aan om die te ontlasten. En dan probeer je via Robben en Van Persie gevaar te stichten in de omschakeling.

Echter is Costa Rica op geen enkele positie sterker dan wij. Daarnaast hebben de afgelopen wedstrijden stuk voor stuk aangetoond dat wij in 4-3-3 veel gevaarlijker zijn en stabieler spelen. Was het niet dat 5-3-2 systeem dat ons bijna uitschakeling kostte tegen Mexico? Mexico is een prima elftal met een gewaagde speelstijl, maar ook niet een team waartegen je de mindere hoort te zijn.

En omdat Costa Rica een zeer zwak Italië, een altijd slecht Engeland en een gehandicapt Uruguay naar huis heeft gestuurd is dat een reden om te gaan verdedigen tegen dat land? En nu moeten we opeens bang zijn voor Ruiz, die bij Fulham geen basisplaats kon veroveren en bij PSV ook bijna wekelijks teleurstelde?

Laten we alsjeblieft respect hebben voor de tegenstander, en haar geweldige prestaties. Maar vooral niet vergeten dat wij het Nederlandse elftal zijn met een sterke selectie en een geweldige teamspirit. En dan hoor je gewoon aan te vallen tegen Costa Rica. Want verdedigen betekend niet dat wij minder kansen weggeven, kijk maar naar de pot tegen Mexico.

30 juni 2014 om 18:46

Idd Costa Rica eerste helft uit laten razen en tweede helft toeslaan met conditie en in 4-3-3.
Janmaat terug in opstelling Bruno eruit
Kuyt linksback en clasie eerste helft voor de jong

Denk dat het tijd wordt om met depay in de basis te starten. Tegen costa rica zouden we met 4-3-3 kunnen starten. Komt veel dreiging van hem. We uiteraard niet gasn inderschatten maar grote kans dat cista rica net als mexico gaat spelen.

sneijder heeft echt geen bal goed geraakt de hele wedstrijd tot het mooie doelpunt...ontzettend blij voor hem dat ie scoorde maar hetm oet echt heel veel beter voor hem...heeft ook te maken met de achterhoede en het middenveld maar het gat met der aanval is echt te groot op deze manier..

30 juni 2014 om 22:51

Zou dat alleen aan sneijder liggen? Of omdat hij gebruikt wordt op een manier waar zijn beste kwaliteiten niet tot zijn recht komen. Let maar op: tegen CR is hij weer een stuk dwingender en beslissender. Puur omdat we daar waarschijnlijk meer op hun helft zullen spelen, en hij dus vaker bij hun doel in balbezit zal komen. Sneijder is en blijft 1 van de beste speler in de selectie.

Laten we idd costa rica niet gaan onderschatten. Laten we dat maar over laten aan italie en engeland. Ook niet de minsten....allemaal gezien hoe dat afliep!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren