Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Nistelrooij: ‘Daar geniet ik van, ik herleef dat nu weer door hem’

Laatste update:

Als spits van Manchester United maakte Ruud van Nistelrooij tussen 2001 en 2006 furore op Old Trafford en dinsdag was er voor landgenoot Memphis Depay een prachtig begin van wat ook een glansrijke carrière bij de Engelse topclub zou kunnen worden. Van Nistelrooij en Depay treffen elkaar binnenkort bij het Nederlands elftal, waar de oud-topscorer assistent van bondscoach Danny Blind is.

/

Depay liet tijdens de eerste twee competitiewedstrijden die hij speelde in het shirt van the Mancunians nog geen onuitwisbare indruk achter, maar deed deze week in het Europese duel met Club Brugge van zich spreken: de Oranje-international nam na de 0-1 achterstand twee doelpunten voor zijn rekening en leverde ook nog de assist bij de 3-1 van Marouane Fellaini.

“Daar geniet ik van”, tekent Voetbal International op uit de mond van de assistent-bondscoach, die mooie jaren beleefde in het Theatre of Dreams. “Ik herleef dat nu weer door hem. Je eerste goal maken op Old Trafford is het mooiste dat er is. Het is nu zaak voor hem op die doelpunten te bouwen. Hij moet op hetzelfde niveau blijven presteren. Daar ga ik hem zeker over spreken. Dit zijn voor mij interessante dingen om op te pakken.”

Denk je dat Memphis Depay een van de sterspelers van Manchester United wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ruud zou de persoonlijke coach van depay moetten worden!
Dan gaat hij het zeker redden in de top! Al denk ik dat hij het zowiezo wel ver gaat schoppen!
Heerlijke doelpunten !

20 augustus 2015 om 12:07

Heerlijke doelpunten, maar laat hem nou eerst maar is een degelijk seizoen voetballen. Club Brugge die word met alle respect gewoon 12de in Engeland worden. In de competitie heeft ie nog niet goed gespeeld, dus oordeel niet te snel. Ik zie het hem daar wel goed doen, maar eerst maar is ff afwachten.

20 augustus 2015 om 12:59

Depay zal in de PL in totaal 18 wedstrijden spelen tegen ploegen die daar 12e of lager gaan eindigen.

Als hij in al die wedstrijden 2x scoort en een assist geeft, komt hij op 36 goals en 18 assists. Natuurlijk werkt het zo niet en gaat dat niet gebeuren, maar het geeft wel aan dat het bagatelliseren van zijn CL-debuut ook veel te makkelijk is.

Het was wel Depay die de wedstrijd besliste in zijn eentje, niet 1 van de sterren van vorig jaar.

20 augustus 2015 om 12:08

Denk dat Depay in Ryan Giggs al een behoorlijk goede coach heeft.

20 augustus 2015 om 12:12

Hoezo dan? Lijkt me beter dat een speler met dezelfde kwaliteiten hem gaat trainen. Depay kan amper iets van Van Nistelrooy leren, niet omdat van Nistelrooy niet een geweldige spits was, maar omdat ze eigenlijk geen enkele overeenkomst hebben in hun spel. Depay skillt er op los en dribbelt makkelijk een paar tegenstanders voorbij, Ruud deed dat niet want dat was gewoon een échte spits. Enige wat hij echt kan leren is misschien koel blijven voor het doel.

20 augustus 2015 om 12:20

NEC wat lul je nou heb je van Nistelrooij nooit zien voetballen

20 augustus 2015 om 14:05

Nou van Nistelrooy kon wel meer dan alleen ballen in de goal tikken zoals een Inzaghi bijvoorbeeld.

Natuurlijk is Memphis sneller en heeft hij een fantastische trap en een lekkere dribbel, maar van Nistelrooy kan hem weldegelijk een hoop leren denk ik.
Dan heb ik het natuurlijk niet alleen over zijn spel maar ook om alles erom heen, Van Nistelrooy heeft het leven van een aanvaller van Manchester United natuurlijk een poosje geleefd.

20 augustus 2015 om 14:17

van nistelrooy was alleen maar een balletjes wachter, geen afstandschot, geen actie, geen techniek. Kan me nog vaag herinneren dat ie op de doellijn een hakje wilde doen, tegen brazilie notabene, struikelt 'horseface' gewoon over ze eigen benen, lachwekkend. Was ook zeer onterecht dat Kluivert direct eruit moest, met zijn staat van dienst, toen ruud een beetje speelde in engeland. Persoonlijk heb ik niks tegen hem, komt altijd vriendelijk over op tv en ook toen hij als commentator bij espn zat, was t wel een goede ambassadeur, alleen beetje teveel fan, maar moet kunnen.
Er is ook een reden dat hij niet echt genoemd wordt bij manutd tegenwoordig, zelfs rooney heeft meer aanhang en die is in mijn optiek ook niet meer als een wilde draver.

20 augustus 2015 om 14:48

@amsterdamner
Was een oefenwedstrijd tegen Brazilie. Knullig inderdaad, Ruud kon er zelf nog het hardst om lachen, geloof ik. Misschien omdat hij daarvoor de hele verdediging inclusief de keeper het bos in had gestuurd.

En dat deed hij wel vaker. Zoek maar eens op hoe hij in 1999 jouw clubje hoogst persoonlijk de das omdeed in de arena. Voor een balletjes wachter geen slechte goals, vooral die slalom niet.

En die goal tegen Roda, van over bijna de hele helft van het veld, omdat de keeper voor zijn goal stond, die ging zeker per ongeluk.

Of met Manu tegen Basel, effe iets meer dan een intikkertje.

Ruud had wel degelijk techniek, maar bovenal heel veel inzet. Net als Memphis. En geloof maar dat die van Ruud, een ex-topspeler van topploegen, alles meegemaakt van zware blessures tot grote successen, veel kan leren.

21 augustus 2015 om 01:14

Thierryhenry, tuurlijk wel joh. Ruud is pas 3 jaar geleden gestopt. daarnaast heb ik heb alleen pas echt vanaf Real Madrid kunnen volgen. verder zeg je niet waarom jij vind dat ik niet gelijk heb, dom roepen kunnen we allemaal.

Veel potentie maar een macheda had dat ook.. "Een goed begin is het halve werk maar een halve werk is geen goed begin "

20 augustus 2015 om 12:14

Depay is wel wat beter en meer getalenteerd dan meneer Macheda die het nergens ook maar red.

20 augustus 2015 om 12:21

Hij begon ook met een belangrijk doelpunt. Volgens mij ook twee. Probeer alleen duidelijk te maken dat 1 zwaluw geen zomer maakt.

20 augustus 2015 om 12:26

Memphis wil de beste worden en daar wil hij alles wel voor doen.. ik ben niet bang dat Memphis half werk gaat leveren.

Overdrijven is ook een vak..ik herleef het weer..word steeds lachwekkender.

Nou als jij denkt dat depay niks kan leren van Ruud dan snap je er echt helemaal niks van!
Die heeft alles meegemaakt ! Staan miss niet op dezelfde positie maar dat heeft er toch helemaal niks mee te maken ! Schat aan ervaring of snap je dat ook niet nec

Nou Ruud, ik herleef het nog niet. In de tijd dat jij naar OT kwam genoten wij fans nog van een team dat grotendeels bestond uit zelf opgeleide spelers of spelers die jong waren gehaald. Verder was jij binnen no time een absolute topper en brak je elke wee in je eerste seizoen een record.

Ik wou dat United weer spelers haalde zoals jij, Stam, Ronaldo, Veron, Cantona, Keane, Vidic, Evra en Carrick. De enige twee die we nu hebben gehaald en in dat rijtje kunnen komen zijn Darmian en idd Depay. Voor de rest is het niet bijzonder en hadden we ook zo 10 anderen voor kunnen kopen.

Wat ik er mee probeer te zeggen is dat United een van de clubs is geworden zonder gezicht, zonder beleid een club die alleen maar geld uit geeft. Bah ik ben er als fan flauw van.

21 augustus 2015 om 00:00

Er lopen inderdaad nog 10 andere Schweinsteigers rond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren