Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van mij mogen we elke interland wel tegen Spanje spelen’

Laatste update:
/

Davy Klaassen stapte dinsdag met een grote glimlach van het veld. De middenvelder van Ajax had met een doelpunt, zijn eerste in Oranje, een belangrijk aandeel in de oefenzege van het Nederlands elftal op Spanje (2-0). “De goal zelf was niet zo mooi, maar dat ik die voor het Nederlands elftal maakte is wel mooi”, zo oordeelde de middenvelder van Ajax.

“Helemaal omdat we ook nog eens hebben gewonnen. Daardoor kan ik er extra van genieten.” Klaassen was zeker voor rust één van de uitblinkers in het duel met de Europees kampioen. “De eerste helft heb ik het wel redelijk goed gedaan. In de tweede helft was het minder, maar ik ben op zich wel tevreden”, benadrukte de doelpuntenmaker.

Stefan de Vrij nam de eerste goal voor zijn rekening. Op het WK in Brazilië had hij ook al een doelpunt tegen Spanje gemaakt. “Van mij mogen we elke interland wel tegen Spanje spelen”, grapte de verdediger van het Italiaanse Lazio. “Nee hoor, ik denk dat het een beetje toeval is dat ik voor de tweede keer op rij tegen Spanje scoor. Een lekkere goal, de bal kwam precies op maat, ik hoefde er alleen maar tegenaan te lopen. Hij vloog precies in het hoekje.”

Een ruimere zege voor Oranje was niet onverdiend geweest

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

BMI en Wijnaldum konden en moesten eigenlijk 3-0/4-0 maken, 2e helft Spanje dominant maar niet echt gigantische kansen gezien. Klaassen viel wel wat weg in de 2e helft.

1 april 2015 om 09:45

Ik wil niet weten hoeveel uitbraken narsingh heeft vergald met dom buitenspel/balverlies. Als je wat scherper was geweest was 4-0 geen rare uitslag geweest.

Niet te serieus nemen zo'n wedstrijd. Goede uitslag maar daar moeten ons niet op verkijken. Op naar de volgende.

En wanneer het om de knikkers gaat verliezen we

In de laatste 3 wedstrijden tegen Spanje 7x scoren en maar 2 tegen krijgen is voor de statistieken leuk maar Spanje lacht zich nog steeds kapot. Zij hebben immers de wereldbeker en wij niet. Vond het wel echt jammer dat het publiek een weergaloze speler als Iniesta ging uitfluiten. Alleen omdat hij de winnende maakte in de finale van 2010? Voor zo'n speler kom je toch naar het stadion? Daar koop je als voetballiefhebber toch een kaartje voor? Ook al werd hij pas laat gebracht door Del Bosque..

1 april 2015 om 02:15

Helemaal mee eens. Heb me er erg aan gestoord. Al zal het Iniesta waarschijnlijk worst wezen, hij staat voor altijd in de geschiedenisboeken met die goal.

1 april 2015 om 03:51

Mensen die Iniesta uitfluiten snappen er gewoon niets van. Daar is voor mij zelfs als Nederlander geen discussie over mogelijk.

1 april 2015 om 07:14

Alleen omdat hij de winnende treffer maakt in de belangrijkste wedstrijd ooit. Ja alleeen daarom ja! Omdat meer dan genoeg reden is om nog altijd s nachts wakker te schrikken of om met leegte terug te denken aan die dag...

Dat uitfluiten heeft niets te maken met de klasse speler die hij is. Als je dat niet snapt dan heb jij het niet begrepen.

1 april 2015 om 07:17

@SanMarcos

Gaan we nu ook Robben uitfluiten voor zijn missers in die belangrijkste wedstrijd? Geweldige speler die Robben, maar die missers.

1 april 2015 om 07:28

Je lult onzin. Een speler om die reden uitfluiten is gewoon achterlijk gedrag en heel kinderachtig. Je verliest een WK finale van toen het sterkste land op aarde, get over it! Robben had ook zijn kansen moeten maken en dan waren we wereldkampioen. Ook Robben uitfluiten?

Overigens was dit een zwak Spanje met Juanmi en Pedro voorin. Nederland was prima maar Spanje stond met een matig team voor hun doen.

1 april 2015 om 07:29

Dit is een reactie op sanmarcos

1 april 2015 om 09:17

@sanmarcos

"dat uitfluiten heeft niets te maken met de klasse speler die hij is"
Dan heeft het uitfluiten dus te maken met de slechte verliezers die we zijn?

Uitgefloten worden is toch een mooi compliment, alleen jammer dat het van dat onnozele schaatspubliek komt. Als we ons nu maar niet blind gaan staren op een vriendschappelijk potje tegen ongemotiveerde Spaanse B- keus. Uit tegen Letland zal het wel weer ouderwets ploeteren worden, want dan gaat het weer ergens om. Die wedstrijd is nog lang niet binnen.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren