Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hooijdonk krijgt onvermijdelijke vraag: ‘Aan het publiek ligt het niet’

Laatste update:

Sydney van Hooijdonk heeft zondagavond mogelijk zijn laatste wedstrijd voor NAC Breda gespeeld. Door een 1-2 thuisnederlaag tegen NEC liep het team van trainer Maurice Steijn promotie naar de Eredivisie mis. Diep teleurgesteld verscheen de spits, die als invaller voor de gelijkmaker tekenen, na afloop voor de camera van Voetbalzone. Van Hooijdonk sprak zijn teleurstelling uit, was lovend over de supporters en ging in op zijn sportieve toekomst.

NAC-aanvaller Van Hooijdonk: 'Wel gruwelijk dat het publiek mijn naam scandeert'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom speelt hij zo weinig bij nac? Heb toch altijd het idee dat hij scoort wanneer hij speelt. Ligt hij niet goed in de groep of geen goede band met de trainer.

24 mei 2021 om 08:27

Trainer verkiest Immers (die duidelijk niet eens een spits is) boven hem. Als de trainer niet vertrekt lijkt me er voor Van Hooijdonk weinig anders op te zitten.

24 mei 2021 om 08:29

Hij scoort als invaller regelmatig. Hij heeft redelijk wat wedstrijden vanuit de basis gespeeld. Voegt echter niks toe op voetballend gebied. Weinig tot geen loopacties, in balbezit knullig, technisch ook niet al te best. Ik snap wel waarom hij steeds als wissel erin komt. Lijkt dan meer energie en dynamiek te hebben.

24 mei 2021 om 09:02

Maar hij is de enige die ze makkelijk in het mandje legt. Samen met bilate opstellen is denk ik de oplossing. Sydney voor in en rond de 16, Mario voor voetbal in de 40 meter daarvoor.

24 mei 2021 om 13:57

Immers voegt nog minder toe, dus een beter alternatief is er gewoon niet.

Had NAC promotie wel gegund, speelde gister een zeer goede 2e helft. Voor de sfeer en qua stadion een aanwinst voor de Eredivisie. Van Hooijdonk toch vaak waardevol geweest voor NAC met zijn doelpunten. Benieuwd wie er volgend jaar vanuit de KKD kan promoveren, zitten nu aardig wat ''grote'' clubs in die allemaal zsm terug willen naar de Eredivisie.

24 mei 2021 om 10:45

Gezien het verleden hoort NAC thuis in de eredivisie, maar gezien hun voetbal niet, dan krijg je een soort voetbal te zien zoals bv tegen Emmen,met 10 man voor de goal hangen en dat bijna het hele seizoen in de eredivisie, niet om aan te zien

24 mei 2021 om 12:27

Dat is exact wat NEC gisteren deed tegen NAC, maar die spelen standaard zo. NAC probeerde tenminste nog te voetballen, al lukte dat ook niet echt. Dan toch liever NAC dan NEC, want een avondje NAC is gewoon hartstikke gezellig voor alle bezoekende clubs.

24 mei 2021 om 14:17

Wees niet bang, een wedstrijd uit tegen Emmen begrijpt het Bredase publiek nog wel maar de verdedigende speelwijze de rest van het seizoen wordt niet gepikt.
Dat is ook de voornaamste (niet de enige) reden waarom Steijn zo onder vuur ligt.
Steijn= de bus parkeren, dat deed hij bij VVV al

Beetje de ideale 12e man om in te brengen als het tegenzit. Vind zichzelf wat beter dan ie in werkelijkheid is.

24 mei 2021 om 13:05

Toch weet hij als een van de weinige vaak het net te vinden en om in de Dijk termen te spreken 'als hij er niet is, weet de club pas wat hij mist'. Beetje de Brobbey van NAC die als invaller toch altijd wat weet los te maken, maar bij 90 minuten minder effectief is.

Feyenoord sla je slag!!
Onder de vleugels van van Persie mwa!!
Transfervrij
Jong en doel gericht
Als ik Feyenoord was had k t wel geweten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren