Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem ziet PSV’ers uitblinken: ‘Nu praten we allemaal over hem’

Laatste update:

Willem van Hanegem is onder de indruk van Pablo Rosario en Steven Bergwijn. De middenvelder en aanvaller van PSV hebben de definitieve selectie van het Nederlands elftal gehaald en Van Hanegem hoopt dat zij speeltijd krijgen in de wedstrijden tegen Duitsland (13 oktober) en België (16 oktober), schrijft hij in zijn column.

De icoon van Feyenoord is van mening dat de UEFA Nations League-wedstrijd tegen Duitsland op ‘een schitterend moment’ komt. Niet alleen voor de spelers van Ajax die in de Champions League hebben uitgeblonken tegen Bayern München, maar ook voor ‘de jonge spelers van PSV die in de Eredivisie alweer stappen hebben gezet’.

“Ik vond Internazionale in Eindhoven de terechte winnaar, maar Rosario en Bergwijn lieten zich wéér gelden. Over Rosario heb ik een maand geleden al geschreven. Net op tijd, want nu praten we wel allemaal over hem. En Bergwijn zet ook prima stappen. Laat die twee maar in actie komen tegen Duitsland of anders België.”

Van Hanegem voegt er in het Algemeen Dagblad aan toe dat het wel weer tijd is voor een succesje van het Nederlands elftal. “Tegen de Duitsers presteren, dat telt. Zoals Ajax dat dus deed in München. Ik heb ervan genoten.” De wedstrijd tegen die Mannschaft gaat zaterdag om 20.45 uur van start in de Johan Cruijff ArenA.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb zitten opletten op Rosario en kwam tot de conclusie dat die wel een hele grote zou kunnen worden. Fysiek sterk, technisch ook. En wat mij het meeste opviel is zijn passing, bijna nooit een tikkie breed, maar altijd in de diepte of tussen de linies. Het is altijd Frenkie de Jong zus Frenkie zo, maar Pablito doet niks onder voor Frenkie (ondanks dat hij ook supergoed is natuurlijk)

8 oktober 2018 om 09:50

Zijn passing ziet er inderdaad bijzonder uit. Heel accuraat en altijd strak over de grond. Daarbij durft hij een keer te raken, heeft hij oog voor lopende mensen en staat hij verdedigend ook zijn mannetje.

Frenkie en Pablo zijn twee verschillende types. Rosario vind ik wat meer verdedigend georiënteerd, terwijl ik Frenkie wat meer een opbouwer vind. Zou wel eens een goed duo kunnen worden voor de verdediging bij het Nederlands elftal op den duur.

Rosario is de nieuwe Yaya Touré. Brute kracht gecombineerde met uitstekende techniek, passing en spelinzicht

8 oktober 2018 om 09:37

Doe even rustig aan. Je weet wat men paar jaar geleden over Bazoer zei.

8 oktober 2018 om 10:47

Bazoer scoorde niet zo'n beauty tegen ploeg als Inter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren