Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem fileert Feyenoord-spits: ‘Hij lijkt op Beertje Colargol’

Laatste update:

Willem van Hanegem is niet te spreken over Colin Kazim-Richards, de 28-jarige aanwinst van Feyenoord. De Engelse Turk deed maandag mee in een wedstrijd van de beloften en De Kromme bekeek een samenvatting van die wedstrijd.

/

“Ik heb dat beertje Beertje Colargol ook zien spelen”, verwijst Van Hanegem in gesprek met RTV Rijnmond naar het fictieve beertje, dat een personage is in een Franse kinderboekenreeks. Van Beertje Colargol werd rond 1970 ook een poppentelevisieserie gemaakt. “Hij deed mij echt aan Beertje denken, hij loopt ook een beetje zo.”

“Vroeger hadden die jongens van mij speelgoed, dat vanzelf weer overeind kwam als je het neergooide”, glimlacht Van Hanegem. “Ik dacht bij Kazim: dat kan toch geen voetballer zijn of ben ik nou gek? Of ik het niks vond? Dat is naar de bekende weg vragen.” De clubicoon denkt niet dat Feyenoord dit seizoen in staat is om de titel te pakken: “Vorig seizoen had je een aardig elftal, nu heb je spelers waarmee het afwachten is.”

Denk jij dat Colin Kazim-Richards gaat slagen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ohohoh kan deze man dan alleen maar klagen?!?!

6 september 2014 om 10:29

Klagen is zijn levenswerk geworden. Zijn passie.

6 september 2014 om 11:23

nee hoor hij is ook vaak zat lovend geweest zoals over Clasie

6 september 2014 om 11:33

@funkyg

Nee hoor, en het is volkomen terecht. En wat is klagen? Geef nou gewoon toe dat deze spits er niks van kan. Ja hij heeft nog niks gespeeld ja, lekker om hem nu te fileren. Ik moet zeggen als ik Willem was. Dan heb je al zoveel meegemaakt. En dan krijg je zo speler voor je kiezen. Zoiets heb ik ook bij Ajax. Waarom Sigthorsson, is er niemand die wel een normale spits kan scouten? Wordt je toch gewoon gek van of niet.

6 september 2014 om 11:38

Ja alleen maar over Clasie inderdaad Zijn maatje.

6 september 2014 om 11:39

Ik weet niet of deze spits er wat van kan. Maar daar gaat het toch niet om. De manier waarom van Hanegem zijn punt duidelijk wil maken is bijzonder irritant. Zit altijd een cynische ondertoon onder.

6 september 2014 om 11:45

Sigthorson had tenminste al iets gepresteerd deze gozer nog altijd niets

6 september 2014 om 11:53

@funkyg

Tenminste iemand die een mening durft te geven. De meeste likken elkaars kont. Zeg gewoon eens dat Sigthorsson er niks van kan Cruijff. Dat we drastisch iemand nodig hebben die het wel kan. Zoiets zie ik 10x liever dan bijvoorbeeld dat goedmakerij. Wat Willem doet vind ik perfect, ik vind het niet negatief hoor. Hij oogt wel een beetje dik.

6 september 2014 om 12:38

Ik zeg toch nergens dat hij zijn mening niet mag geven. Iedereen mag lekker zijn mening geven. Maar de manier waarop stoort mij gewoon.

6 september 2014 om 13:11

Deze gozer is Turks international geweest en heeft op een WK gespeeld dus hij heeft wel degelijk iets gepresteerd.
Willem heeft vaak gelijk maar hier is hij wel erg voorbarig, ik denk dat Kazim wel degelijk een meerwaarde voor Feyenoord kan zijn.

6 september 2014 om 13:21

Frasen

Turkije heeft alleen deelgenomen aan Ek's toen Kazim nog in het Turkse nationale elftal speelde. Ik hoop en denk dat Kazim weer helemaal kan opleven bij Feyenoord als hij het vertrouwen krijgt van de trainer.

6 september 2014 om 15:08

Hoe weet jij nu al dat hij er niks van kan? Dit zeg je alleen omdat je ajax-supporter bent

6 september 2014 om 15:36

je hebt gelijk, hij heeft een EK gespeeld en geen Wk.
En ik denk ook dat hij weer helemaal gaat opbloeien.
Hij heeft genoeg kwaliteit om in Nederland te slagen.

7 september 2014 om 10:04

Cynische ondertoon? Volgens mij is dit niks ondertoon, maar gewoon boventoon. Recht voor zijn raap..

7 september 2014 om 15:09

“Ik heb dat beertje Beertje Colargol ook zien spelen”

Cynisme ten top hoor. Kan het wel recht voor zijn raap zijn. Maakt het niet minder cynisch.

6 september 2014 om 10:31

Daarom heet die ook "de Kromme": Niets is recht, alles krom.

6 september 2014 om 10:43

Heeft ie daar geen reden voor dan? Deze man heeft 8 of 9 clubs versleten en nooit ergens gepresteerd. Hij is een bonk spieren maar totaal niet fit. Daarnaast heeft hij een verleden met de reputatie van badboy en racist.

Dit alles heeft van Geel verkozen boven Guidetti, die vanwege zijn 'medisch dossier' niet is aangetrokken. Ook voor andere spitsen is niet genoeg slagvaardigheid getoond. Dat hij geluk had met Pelle en Guidetti wil niet zeggen dat Kazim het nu in een keer fantastisch gaat doen. Mijn hoop is eerlijk gezegd eerder gevestigd op te Vrede of Manu (lalalalalalalaaaaa).

6 september 2014 om 10:51

En terecht lachwekkend deze aankoop. Willem is nou eenmaal andere niveau spelers gewent waar hij met Feyenoord mee werkten en voetbalde.

6 september 2014 om 10:53

Ze draaien er tegenwoordig geen doekjes om bij Feyenoord. Lekker recht voor zijn raap. Erg leuk, het is ook een mannensport ,he?
Die Willem Heeft gewoon gelijk, het is alleen "not done" om daar iets van te zeggen. Nou ben je bij van Hanegem aan het foute adres. Daarom was die man zo'n goeie voetballer, die karakter-eigenschap, keihard, zeggen waar het op staat .....
Al die lui die hier nou lopen te roepen dat hij een mopperkont is snappen niet dat dit nodig is om een topvoetballer te worden, een grote bek. (messi daar gelaten dan)
En al die watjes maar klagen dat het pijn doet als een club-icoon dit zegt

6 september 2014 om 11:42

Jij doet zelf niks anders dan klagen. Het enige verschil is dat hij er voor gevraagt wordt en betaalt krijgt omdat hij interessant genoeg is. Naar jou gezeur vraagt niemand om!

Ik kan me nog herinneren dat Van der Gijp een paar fragmenten van Pelle had en dat hij zei: Die kan er he-le-maal niks van! En iedereen lachen. Uiteindelijk weten wij wat Pelle heeft gepresteerd.

Natuurlijk wil ik hiermee niet aangeven dat Kazim ook een succes wordt. Ik wil alleen aangeven dat sommige spelers tijd nodig heeft. Hij had vanaf februari geen wedstrijd meer gespeeld. Het duurt dan eventjes voordat je weer wedstrijdfit bent.

6 september 2014 om 10:33

Ik zei het op de dag dat hij kwam en ik zeg het nu ook: Kazim is een regelrechte ramp. Ik snap dat je hoopvol wil zijn, maar bij hem ontbreekt echt alles.

6 september 2014 om 10:39

En als het geen succes wordt dan hebben wij altijd Manu en Te Vrede nog.

6 september 2014 om 11:06

En met Manu en Te Vrede win je de oorlog ?

Op basis van wat is Kazim gehaald ? Zijn vorm(speelde 6 maanden niet bij Bursaspor) ? Gozer staat al een jaar stil, heeft niets gedaan. Wanneer hebben ze hem gescout ? Welke wedstrijd ?

Als je als Fey-supporter wordt gedwongen om te zeggen 'we hebben Manu en Te Vrede nog' , dan is er iets mis met het beleid en de ambities van je club.

6 september 2014 om 11:30

Wat is er precies mis met Manu en Te Vrede? Te Vrede heeft het qua veldspel moeilijk maar dat is logisch. Wij spelen nog precies hetzelfde als toen Pelle er was maar daar liggen zijn kwaliteiten niet. Als wij fatsoenlijk positiespel gaan spelen en veel via de flanken dan maakt Te Vrede er gewoon minimaal 20.

6 september 2014 om 11:35

Hooidonk heeft getipt hahahaha

6 september 2014 om 12:05

Ik waardeer je optimisme,maar het is niet gegrond op rationele overwegingen.

Als je de beste van Nederland wil zijn, moet je op elke linie minimaal 1 of 2 spelers hebben die de concurrentie niet heeft. Op welke posities heeft Feyenoord zulke spelers ?

Met alle respect, maar Feyenoord is twee keer verslagen tegen de Turkse nummer 3. Als ze tegen Gs of Fb zouden spelen, dan zou het misschien erger aflopen. Is dat waar Fey tegenwoordig staat ? Bestuur en zo te zien ook de fans hebben de lat wel enorm verlaagd. In mijn jeugd speelde Fey nog CL tegen Boavista, Rosenborg met Cruz, Sanchez en co.

6 september 2014 om 12:25

Vind het raar dat jij Besiktas erbij haalt. Ik vind het namelijk pech dat wij Besiktas op dat moment troffen. Wij konden bijvoorbeeld niet eerder verkopen vanwege het Wk en wij konden daardoor ook niet eerder kopen.

Met Vermeer, Toornstra en El Ahmadi zouden wij veel sterker zijn dan toen wij hadden laten zien. Het is helaas niet anders.

Ik denk trouwens dat wij één van de betere middenvelders van Nederland hebben. Clasie, Vilhena, El Ahmadi en Toornstra zijn hele goede spelers. Daarachter hebben wij nog Karsdorp. Ja, ook Immers maar Immers vind ik een matige speler.

6 september 2014 om 11:34

Ik heb zo gevoel dat Pelle wel wat anders is dan bijvoorbeeld deze. Met allen respect hoor, het scouten van Feyenoord is ook basis van geluk. Dat je Pelle die nergens en overal niet heeft gepresteerd en uitgerekend in Nederland weer het wel doet. Zoiets is gewoon te idioot voor worden. Bedoel kijk is hoeveel spelers er bij Feyenoord mislukt zijn onder Van Geel?

Goossen, Vormer, Verhoek, noem nog is wat op?

6 september 2014 om 11:52

Je noemt nu Goossens, Vormer en Verhoek maar toen hadden wij geen cent te besteden dus kom je automatisch bij dit soort spelers uit. Vormer was toen de tijd voor ons een topaankoop.

Kazim kan een succes worden of niet. Dat merken we uiteindelijk vanzelf wel maar ik vind het raar dat Van Hanegem een mening heeft op basis van een samenvatting. Dat is eigenlijk gewoon lachwekkend.

6 september 2014 om 12:03

@rbn__

Ja en dat is scouten toch? Daarmee kan je toch zeggen dat Van Geel niet goed investeert of wel soms. Wel een dik bedrag neerleggen voor een speler die bij Heerenveen een leuk seizoen heeft gedraaid.

6 september 2014 om 12:27

Scouten zonder geld is enorm lastig. Dan haal je achteraf gezien soms een matige speler. Dat vind ik ook niet zo erg want dat is het risico.

2.5 miljoen volgens Krabbendam. Tja, daar zijn de meningen over verdeeld.

6 september 2014 om 13:14

Toen Pelle werd gehaald werd hij net zo hard afgezeken als Kazim nu.
Vooral door de grootste zeikerds zoals Derksen en van der Gijp.

6 september 2014 om 13:17

Dat kan je pas achteraf zeggen.
Ik heb alle vertrouwen in Kazim en Bilal wordt gewoon een hele goede buitenspeler dus dat is een prima aankoop.
Hij moet alleen nog wennen en die tijd krijgt hij ook.
Datzelfde zie je nu ok bij Zyech die geblesseerd is geraakt vanwege de hogere druk en intensiteit bij Twente.

6 september 2014 om 14:54

Vormer was gewoon een goede aankoop. Was in z'n Roda tijd een van de beste spelers in de Eredivisie op zijn positie.

6 september 2014 om 16:45

@ahjacied

Vormer was gewoon een goede deal, transfervrij en was één van de beste middenvelders van de Eredivisie toen. Bij Feyenoord heeft hij ook niet slecht gespeeld, hij had alleen als probleem dat hij spelers als Clasie voor zich moest dulden.

Goossen iets meer twijfelgeval maar was ook transfervrij en speelde toen ook erg goed. Voor Feyenoord was dit een goedkope mogelijkheid om een wat meer opties in de te jonge selectie te krijgen.

Cabral presteerde slecht en had een slechte invloed op de selectie. De ruildeal met Verhoek, die tevens niet verkeerd presteerde bij Ado leek zo een redelijke deal. Een slechte speler ruilen voor een (iets) betere. Helaas bleek dat niet het geval toch denk ik dat Feyenoord er wel mee is opgeschoten aangezien Cabral ook een onruststoker was.

Nee, ik praat niet deze drie spelers goed maar gezien de financiële slagkracht die Feyenoord toen had (min of meer nu nog steeds) waren dit geen slechte deals. Singh of el Abdellaoui waren dat wel. Echter waren deze ook transfervrij of werd er een kleine huursom betaald. Met Pelle of Guidetti was iedereen ook zo negatief. Ik denk dat we gewoon moet zien of Kazim zich zal bewijzen of niet en dan pas een oordeel vellen. Het is wel heel makkelijk om voorbarig en zoals van Hanegem zelfs doet vanuit een samenvatting te oordelen.

Daarbij zoals jij zegt een spits die zich al bewezen heeft komt gewoonweg niet naar de Eredivisie. Dat is al een aantal jaren zo, waarom denk je dat geen van de topclubs de afgelopen jaren de topscoorder heeft geleverd? Nu zijn dat steeds de subtoppers die af en toe een goede spits scouten. Die dan vervolgens gelijk naar het buitenland vertrekt omdat de top weinig extra biedt.

En beleidsmatig doet Feyenoord het niet heel veel anders als Ajax hoor. Beide proberen zoveel mogelijk jeugd in te passen. Eventuele gaten op te vullen met aankopen (viergever, Zivkovic, Duarte, van der Hoorn) huurlingen (zimling, Krkic, Cuenca) of transfervrije spelers (schöne, Poulsen). En net zoals bij Feyenoord zijn al die aankopen niet altijd even zo succesvol maar dat is het risico.

6 september 2014 om 12:25

Van der Gijp is dan ook de dorpsclown. Die man snapt echt helemaal niks van voetbal. Ben altijd juist geneigd als hij zegt dat een speler er niks van kan, dan te gaan denken dat er potentie in die speler zit. Van der Gijp is leuk voor een vermakelijke annecdote, maar kun je natuurlijk totaal niet serieus nemen. Was ook zelf als voetballer een zeer beperkt speler.iedereen roept altijd maar dat hij met de juiste instelling meer uit zijn carriere had kunnen halen. Deze beperkte en te dikke speler haalde echter meer dan het maximale uit zijn matige kwaliteiten.

Van Hanegem daarentegen was een van de beste spelers en zegt regelmatig nuttige dingen over voetbal, hoewel zijn eeuwige cynisme ook niet meer grappig is.

6 september 2014 om 13:19

van der Gijp is nog altijd boos op Feyenoord omdat hij in de jeugd is weggestuurd vanwege zijn slechte mentaliteit. En toen vervolgens zijn maatje Been werd ontslagen werd hij nog rancuneuzer.

6 september 2014 om 13:23

Dat zou inderdaad goed kunnen dat dat soort sentimenten bij een onprofessionele analyticus als hij zwaar meetellen. Niet serieus nemen die gasten, en gelukkig gaan na het wk steeds meer mensen dat inzien. Een gesprek wat ik heb met vrienden in het cafe of met teamgenoten in de kantine overstijgt vele malen het niveau van de gesprekken bij VI.

Haha Willem toch, wacht nou eerst even af tot dat hij echt een paar wedstrijden mee heeft gedaan. Ook ik verwacht er niet bijster veel van, maar nu zo venijnig uithalen is een beetje voorbarig. Wat ga je zeggen als hij toch aardig blijkt te kunnen voetballen? Dan staat hij weer voor gek, want toegeven dat ie fout zat zal Willem nooit doen.

Alsof van hanegem zelf normaal liep. Ik vind dat hij wel een beetje respectloos is. Hij kan toch ook gewoon op een normale manier zeggen dat hij het niks vindt.

6 september 2014 om 10:38

He' wel alles een beetje in de juiste verhoudingen zien , met je opmerking dat hij zelf ook niet normaal liep , maar hij was wel een van de beste voetballers die Nederland ooit heeft gehad .

Maar hij is wel erg een zeurpiet aan het worden hoor jonge jonge het is ook nooit goed bij die man.

6 september 2014 om 13:21

@sloep01: Toch heeft W_ajax hier wel een punt.
Namelijk dat gek lopen dus niet altijd betekent dat het een slechte voetballer is.
Ik vind Willem hier veel respectlozer.

6 september 2014 om 16:24

Ja dat is wel zo daar heb je wel gelijk in maar ik denk dat hij een beetje in zijn tijd is blijven hangen want er deugd nooit wat van ik weet niet wat dat is bij hem maar we moeten het nu eenmaal doen met wat we nu zien en zo beroerd is dat soms echt niet hoor ik zie best leuke wedstrijden , maar hij heeft altijd wel veel kritiek.

6 september 2014 om 22:08

@sloep01

Zoals fransen al zegt bedoel ik ermee dat gek lopen dus nier betekent dat je een slechte voetballer bent. Ik ben het met je eens dat hij een geweldige voetballer was.

6 september 2014 om 22:17

Nee dat weet ik ook wel, ik reageerde wat te snel maar hij is wel een grote zeurpiet hoorwant er deugd niet veel in zijn ogen .

Gaat v. Hanegem ook nog uitleggen waarom hij dat vond en waarom Kazim op het desbetreffende beertje lijkt? Of alleen maar nutteloze, zogenaamd grappige, teksten uitslaan.

Mensen, hij zal het best goed gaan doen. Hij is sterk en ook nog best snel en daar zullen de verdedigera de handen vol aan hebben. Ik denk dat hij er wel 20 gaat maken, mits hij speelt natuurlijk.

Haha die willem.

Niet dat het me ook maar iets intresseert maar ik wil hem eigenlijk toch nou wel eens een keer aan het werk zien.
Hoe lang zou fred nog wachten om deze door hem zo fel begeerde(of was het de in zijn strot geschoven?) te laten debuteren?

Hebben ze Willem weer vanachter de geraniums weggehaald om te mopperen en klagen?

hahaha die Willem moeten we niet meer al te serieus nemen met zijn uitspraken. Al blijft hij natuurlijk een feyenoord legende.
Diep in zijn hart hoopt hij dat Kazim hem gaat verrassen

6 september 2014 om 11:22

niet serieus? dus jij vindt Kazim een fantastische voetballer? zozo

6 september 2014 om 13:23

Niet fantastisch maar in de eredivisie zou hij het nog wel eens heel goed kunnen gaan doen.

6 september 2014 om 17:18

Zozo, dus jij neemt iemand serieus die Kazim vergelijkt met beertje Colargol?? En vwb de kwaliteiten van Kazim daar kunnen we nog niets van zeggen. Want toen Guidetti en Pelle kwamen waren ook maar weinig mensen positief.
Dus voortaan eerst ff goed lezen, ik had het niet over kwaliteiten van Kazim, maar over het feit dat hij met Colargol vergeleken werd

Hij heeft wel meer van die momenten dat hij overal beertjes Colargol ziet. Zal vast wel met de leeftijd te maken hebben.

Gaat nergens over, dit. Het was vroeger vast een fantastische voetballer, maar dit is gewoon onzinnig gebral van een oude man.

6 september 2014 om 11:18

hoezo onzinnig? wat heeft ie Kazim tot nu toe gepresteerd? en hij is al 28

6 september 2014 om 13:31

Ik heb het even voor opgezocht:

Hij heeft 35 interlands gespeeld.
Colin Kâzım-Richards werd opgeroepen voor het Turks voetbalelftal tijdens het EK van 2008. Richards speelde tijdens dat toernooi alle Turkse wedstrijden en viel op door zijn goede spel tijdens de halve finale tegen Duitsland.

Verder heef hij 66 wedstrijden voor Fenerbahce gespeeld, 35 voor Galatassaray, 29 voor Sheffield United, 31 voor Blackburn Rovers en 16 voor Bursaspor.
Toch geen heel slecht CV voor een speler van 28.

6 september 2014 om 14:58

28 jaar en 177 wedstrijden in het betaalde voetbal. Niet echt imposant.

6 september 2014 om 15:50

En hoeveel x gescoord?

Over alles een mening hebben, dat is best vermoeiend.

6 september 2014 om 11:19

v Hanegem heeft alleen een mening over voetbal en dat wordt hem ook gevraagd dus zo vermoeiend is het niet, wij hebben hier meer meningen dan v Hanegem

Goed dat Feyenoord deze man geen functie heeft aangeboden, met een figuur die dit soort uitlatingen doet kan je toch geen beleid gaan maken? Van Hanegem vindt iets, en als jij dat niet vindt, dan kan je het verder lekker gaan uitzoeken en is Van Hanegem weg. Ik denk dat op beleidsniveau er pittige discussies worden gevoerd bij Feyenoord, maar ik kan me niet voorstellen dat Van Hanegem daarin iets kan bijdragen, behalve cynisme, gitzwart cynisme.

6 september 2014 om 11:21

v Hanegem had juist kunnen voorkomen dat dit soort matige voetballers werden binnengehaald waar Feyenoord niet sterker door wordt

de kromme heeft zo zijn maniertjes maar nu heeft hij wel gelijk. Deze aanwinst gold ooit als een talent maar heeft nog nooit de verwachtingen waargemaakt. Feyenoord moet blijkbaar altijd maar afwachten of hun aanwinsten ook echt uit de verf gaan komen.
Zo vielen Verhoek, Vormer en Goossens tegen terwijl Guidetti en Pelle bovenverwachting presteerden. We zullen zien of Kazim, Toornstra en Vermeer Feyenoord verder brengen (en na de 2e plek van afgelopen seizoen moet de lijn naar het kampioenschap nu wel worden doorgetrokken).

Toch goed van Willem, was beertje colargol al helemaal vergeten.
Heb hem gelijk maar even opgezocht op Youtube.

We hadden vroeger ook altijd een zelfgemaakte tekst op dat liedje maar die zal ik maar niet posten

6 september 2014 om 11:02

Ja die ken ik ook nog, zou me niet verbazen als in dat liedje de vergelijking met Kazim nog steeds op gaat

6 september 2014 om 11:07

Iets met 'meisjes' en 'vol' was het.

U moet trouwens eens het verhaal lezen:

Beertje Colargol is een jong beertje dat wil zingen. Zijn ouders zijn er niet blij mee, want beren zingen nu eenmaal niet. Bovendien zingt Beertje Colargol vals. In het bos ontmoet Beertje Colargol een nachtegaal die héél mooi zingt. De nachtegaal vertelt dat dat komt door een fluitje in zijn keel. De Koning der Vogels maakt deze fluitjes, maar alleen voor kleine vogeltjes. Beertje Colargol besluit hem te bezoeken. Dat lukt hem met behulp van een vliegend tapijt en hij weet een fluitje te krijgen van de Koning der Vogels. Weer thuis vinden zijn ouders het maar niets, en hij loopt daarom weg. Als de directeur van Circus Pimoulu Colargol dan hoort zingen, krijgt hij een baantje in het circus. Als Colargol het circus weer wil verlaten, sluit Pimoulu hem op want hij wil zijn ster niet kwijt. Maar één van Colargols vrienden helpt hem ontsnappen. Colargol wil dan leren zwemmen, maar hij wordt de zee ingesleurd en opgepikt door een schip dat op weg is naar de Noordpool. Op het schip moet hij hard werken, maar hij ontsnapt van het schip en wordt vriendjes met een pinguïn. Ook ontmoet hij zijn vriendinnetje Nordine op de Noordpool. Uiteindelijk besluit hij naar de maan te gaan, om de sterren te zien.

http://nl.wikipedia.org/wiki/beertje_colargol

De bedenker van Beertje Colargol likte blijkbaar aan padden en was niet vies van een LSD trip meer of minder.

6 september 2014 om 15:58

Bedoel je deze beer https://www.youtube.com/watch?v=mxpcbiw1cdk

Om eerlijk te zijn denk ik ook niet dat hij een goede voetballer is, maar eerlijk is eerlijk, als ik spelers puur op hun uiterlijk beoordeel had ik al talloze fouten gemaakt.

Messi? Dat kleine dikke mannetje? Ik zou hem als laatste gekozen hebben op vakantie in mijn team.
Maradonna? ""
Zlatan? Die halve holbewoner? Ik had er geen u tegen gezegd.

Di Maria? Die tengere slungel? Lijkt me veel te slap.
Johan Cruijff? ""

Özil? Zijn hoofd alleen al?!

En zo zijn er nog honderden voorbeelden.

6 september 2014 om 11:15

al die spelers hadden op hun 28e wel iets meer gepresteerd dan deze Kazim

6 september 2014 om 11:51

Dat beaam ik, tevens moet ik er bij zeggen dat vrijwel al die noord Afrikaantjes en Turken vaak rond hun 30e al volledig uitgeblust zijn, terwijl als je in de jeugd kijkt de Marokkaantjes de Nederlandertjes van rond de 10 jaar oud volledig ondersteboven spelen.

6 september 2014 om 14:01

none,

Heeft u een link van een betrouwbare bron met een empirische studie die uw stelling ondersteunt?

Of is het maar gewoon een wilde generalistische veronderstelling van uw zijde?

we hebben allemaal een mening hier, dus waarom mag van Hanegem dat niet hebben, 1 van de laatste trainers die Feyenoord kampioen wist te maken

6 september 2014 om 11:19

Zeker, maar op een forum had De Kromme een gele kaart gekregen wegens het lanceren van een persoonlijke aanval.

Ik wil wel luisteren naar wat er volgens hem niet goed is aan deze speler.
Wat ik niet wil weten, is dat deze voetballer hem aan Beertje Colargol doet denken.

6 september 2014 om 13:27

Van Hanegem is een zuurpruim, aan hem heb je niks aan als je zijn mening vraagt. Hij zegt toch altijd hetzelfde over alle spelers. Behalve over Clasie, dat is zijn grote vriend. Iedereen mag een mening hebben, maar de mening van Van Hanegem is wel erg voorspelbaar.

6 september 2014 om 16:53

@mols1970

Enige onderbouwing mag dan wel vind ik, iemand lukraak schofferen kan iedereen. Ik snap dan dus ook niet waarom Willem dit roept zeker op basis van een samenvatting wat probeer je dan te bereiken?

‘hij deed me denken aan Beertje Colargol’
En dat zegt een ouwe zak die zijn haren verft omdat hij zijn eigen leeftijd niet aan kan. hahaha
Wat een zielige figuur is dit aan het worden.

Aan de hand van een samenvatting gaat hij dus al een oordeel vellen over een speler? Ik ken heel die jongen niet en verwacht ook niet te veel van hem, maar om hem een beetje te kunnen beoordelen moet je toch n paar wedstrijden live zien, geen samenvattingen.

Pffff... mijnheer vHanegem, doe jezelf en de rest van Nederland 1 plezier. En blijf voortaan uit de media!? Sinds je Feyenoord de rug heb toegekeerd, kan je maar 3 dingen; ZEIKEN, KLAGEN en MOPPEREN! Bespaar ons voortaan aub je mening en ga achter de geraniums zitten. Niemand zit meer op je mening te wachten en je maakt jezelf steeds meer belachelijk

Van Hanegem heeft wel gelijk ik heb deze Kazim ook gezien en op hem gelet has waardeloos. Had dan beter John Guidetti gehaald die is 4 klasses beter dan deze overschatte turk.

6 september 2014 om 16:55

@adiltaarabt

Guidetti moest vijf miljoen Euro aan transfergeld kosten en hij wou een jaarsalaris van 1,6 miljoen Euro. Kortom veel te veel geld voor een speler die weinig gespeeld heeft en geen enkele garanties biedt zowel fysiek als sportief.

'van Hanegem fileert..'

Ik vond het ook al weer erg lang duren.

Vorig seizoen had je een aardig elftal en nu spelers waarmee het afwachten is.

Stoor me ontzettend aan de negatieve publiciteit die onze Willem steeds de wereld in brengt over onze club..
Dat er voor Pelle geen vervanger gekomen is, dat is jammer maar helaas. Geef Kazim de kans, en te Vrede heeft nog steeds een goed gemiddelde al laat hij ook nog veel kansen onbenut. Verder zijn we met aanwinsten als Toornstra, El-Ahmadi veel sterker geworden op het middenveld. Met Vermeer hebben we een betere keeper en Wilkshere is een degelijke back die het vertrek van Janmaat prima op kan vangen. BMI zat eigenlijk gewoon op de bank toen we 2e werden vorig seizoen, en van Beek is een veel betere mandekker als de Vrij die natuurlijk zijn foutjes nog gaat maken.

Korte samenvatting van het verhaal, volgens mij zijn we er juist sterker op geworden Willem!

Ik ben zelf erg benieuwd wat deze spits kan, naar verluidt een beest van een vent met matige technische bagage. Van Hanegem neem ik al jaren niet meer serieus, zeker niet als het om Feyenoord of Feyenoorders gaat. Eerlijk gezegd vind ik hem lachwekkend.

Meneer willem loopt recht he! Niet voor niets de kromme he.. met je cirkel benen

Hehe , Willlem had al een paar dagen niet geklaagd. Daar is ie weer! Je zal maar Feyenoord supporter zijn en gevoelig zijn voor de mening van Willem, dan zou je bijna gaan denken dat Feyenoord degradeerd. Wat een jankert is deze man toch. Pelle was ook niks toen hij kwam toch Willem?

Ik snap niet wat Feyenoord met Kazim moet, net als Ajax dat Zimling haalt. Je kan me niet vertellen dat je dit kaliber speler niet in de eigen jeugd hebt lopen.

Als feyenoord fan ben ik (nog) niet onder de indruk laten we hopen dat het wat word

Geen van de spitsen die Feyenoord nu ter beschikking heeft lijkt het in zich te hebben Pellè te doen vergeten. Maar goed, geef het tijd, en wat boeit het hoe een spits ze erin loopt.

Alleen al vanwege dat eeuwige gezanik van Van Hanegem hoop ik vurig dat deze spits er minimaal 20 in rost dit seizoen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren