Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Ginkel luisterde naar Mourinho: 'Dit is de juiste keuze voor me'

Laatste update:

Marco van Ginkel speelt volgend seizoen in de Premier League, maar niet bij Chelsea. De middenvelder kwam vorig jaar al op huurbasis uit voor AC Milan en laat zich nu verhuren aan Stoke City, dat in het afgelopen seizoen als negende eindigde in de Engelse competitie. Van Ginkel heeft er een goed gevoel over: "Dit is de juiste keuze voor me", klinkt het vol vertrouwen.

/

Volgens de 22-jarige middenvelder waren er 'meerdere opties', maar koos hij voor Stoke omdat hij het idee heeft dat hij goed bij deze ploeg past. "Stoke heeft de laatste jaren namelijk goed gepresteerd en staat te boek als een goed voetballend elftal", zegt Van Ginkel op de website van Wasserman, het bedrijf dat zijn belangen behartigt. "Ik denk dat ik daar goed zal passen. Daarnaast vind ik het geweldig om volgend jaar weer in de Premier League te spelen. Daar kijk ik echt naar uit."

José Mourinho, Van Ginkels coach bij Chelsea, vond het belangrijk dat de technicus volgend seizoen in de Premier League zou gaan spelen. "Ik sta dan ook volledig achter mijn keuze en kijk er naar uit om zo snel mogelijk bij mijn teamgenoten, die natuurlijk al in training zijn, aan te sluiten", besluit Van Ginkel, die met Erik Pieters een landgenoot treft bij Stoke.

OFFICIEEL - Marco van Ginkel op huurbasis naar Stoke City! #pieters #chelsea #veelsucces #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk je dat Marco van Ginkel ooit nog zal doorbreken bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kan beter een contract krijgen bij Stoke, dan de hele tijd verhuurd te worden door Chelsea. Als je wat stabiliteit hebt, presteer je eenmaal beter.

10 juli 2015 om 22:21

Dat wel, maar is Stoke een club die bij hem past? Uiteindelijk zal hij vreselijk goed moeten uitblinken om daar uit de marge te geraken. Stoke City is zeker een hoog niveau, maar als hij echt zzo'n groot talent is, had hij zich beter bij Ajax kunnen ontwikkelen en dan op z'n 24e een stap voorwaarts kunnen zetten. Met het gedeelte van stabiliteit ben ik met je eens.

Voor Chelsea is hij de komende drie jaar sowieso nog niet klaar en mijn verwachting is erna ook niet.

11 juli 2015 om 00:36

Dat jonge talenten zich beter kunnen ontwikkelen in nederland dat weten we nou wel. Ik ben het volledig met je eens en zou niks liever willen dan dat ajax, psv en feyenoord de talenten vast kon houden tot ze echt rijp zijn voor de stap hogerop maar het geld van de grote competities valt niet tegen op te boksen. Soms zit er ook wel wat naiviteit of overschatting bij, maar keer op keer blijven talenten de stap maken dus daar moeten we ons helaas bij neerleggen. Ik denk dat dit een hele goede stap is voor van ginkel en ik denk dat als hij het hele seizoen blessure vrij blijft ook wel degelijk van meerwaarde kan zijn voor stoke en zich in de kijker kan spelen voor grotere clubs. Zal hij ooit bij chelsea een vaste waarde zijn? Dat betwijfel ik, maar ik denk dat hij zeker de ster van tottenham, liverpool, wolfsburg, valencia of sevilla kan worden binnen een paar jaar om maar eens wat clubs te noemen. Dus nu jaartje bewijzen bij stoke zal hem zeker goed doen

10 juli 2015 om 23:26

Hij kan juist beter de hele tijd door Chelsea verhuurd worden !
Marco verdient een riant Chelsea-salaris en kan rustig aan doen bij Stoke.
Als ie een contract bij Stoke zou gaan tekenen (vooropgesteld dat Stoke de transfersom zou kunnen en willen betalen) dan zou ie bij Stoke nog niet eens de helft verdienen dan hij bij Chelsea krijgt.

Het is wel een mooie club voor hem inderdaad. Kan nu gewoon Premier League spelen en hij komt bij Stoke ook wel tot z'n recht denk ik. Hopelijk haalt hij nog het niveau van Chelsea, maar ik twijfel er aan.

Ik heb ergens gelezen dat Chelsea maar liefst 31 spelers uitgeleend heeft aan andere clubs . Dit zou verboden moeten worden .

10 juli 2015 om 22:23

Moest je kijken wat Parma afgelopen seizoen allemaal verhuurd heeft. Volgens mij lag dat aantal rond de 80.

10 juli 2015 om 23:44

Onderbouwing graag?

Toen hij naar Chelsea ging, was dat ook omdat hij zo'n goed gesprek had gehad met Mourinho. Miischien moet hij zelf eens nadenken. Al die verhuurperiode's schiet toch niets op. Hij moet gewoon weggaan bij Chelsea en ergens anders voor langere periode gewoon weer opnoeuw beginnen voordat zijn carriere helemaal naar de kloten is

10 juli 2015 om 21:42

Daar zullen ze vast niet zijn toen toekomstige langdurige blessure besproken hebben. Verhuurperiodes zijn het probleem niet. Bij Milan was het dan niet super, maar heeft hij uiteindelijk ook een prima aantal minuten gemaakt. 1 zo'n niveau levert naar mijn idee meer op, dan 1 jaar basis in de Eredivisie.

10 juli 2015 om 21:58

Hij speelde gewoon vrijwel alles bij Chelsea voor z'n blessure hoor, dus aan het vertrouwen van Mourinho in hem ligt het niet. Het is een hard werkende speler met een geweldig loopvermogen, perfect voor Mourinho. Zou het goed doen in een 4-3-3 op het middenveld met Matic en fabregas.
Als hij dit seizoen zich bewijst bij Stoke, kan ie volgend jaar weer bij het eerste van Chelsea aansluiten. Vergeet niet hoe jong hij nog is he

10 juli 2015 om 22:09

Hoe kom je daar nu bij? Hij mocht een aantal keren invallen.

Het was inderdaad een goede speler. Op het EK in Israel stak ie met kop en schouders boven iedereen uit. Dat nivo heb ik hem nog niet weer zien halen. Ik betwijfel of ie het ooit weer zal halen.

11 juli 2015 om 11:30

nivoo.... nee dit meen je toch niet

Ja Marco, je hebt wel eens eerder naar Mourinho geluisterd, je bent toen getrapt in zijn valse beloften en het resultaat is nu dat je in een cruciale fase van je carriere van hot naar her zeult. Niet te veel naar Mourinho luisteren voortaan ...

11 juli 2015 om 00:15

Jammer. Je hebt Marco van Ginkel waarschijnlijk geen minuut meer gevolgd sinds hij bij Vitesse weg is gegaan. Anders had je niet zo'n ongelooflijk domme opmerking hoeven te plaatsen.

11 juli 2015 om 10:28

Ik heb hem wel degelijk gevolgd. Feit 1; hem wordt veel speeltijd beloofd, feit 2; die krijgt hij begin seizoen 013-014 niet. Feit 3; hij raakt geblesseerd, feit 4; in de voorbereiding van seizoen 014-015 blijkt dat Mourinho zijn belofte weer niet kan nakomen en daarom wordt hij verhuurd aan Milan. Feit 5; bij Milan speelt hij na een aarzelend begin, mede door een nieuwe blessure, naar behoren en in de basis. Feit 6; hij keert terug bij Chelsea en voor de 3e keer in 2 jaar (!!!) kan Mourinho zijn belofte van speeltijd niet nakomen, waardoor hij weer wordt uitgeleend.

Nu moet jij eens even aan mij uitleggen of jij nog steeds vindt ''dat ik Marco van Ginkel waarschijnlijk geen minuut meer heb gevolgd sinds hij bij Vitesse weg is gegaan. Anders had ik niet zo'n ongelooflijk domme opmerking hoeven te plaatsen.''

Leg ook nog even uit waarom het een domme opmerking is. Sowieso wel handig om in discussies boude beweringen te onderbouwen. Als je dat niet doet is je manier van disussieren ... ''ongelooflijk dom'' !!!

11 juli 2015 om 13:58

Jou feit 2 is helemaal geen feit. Het is zelfs onjuist. Hij speelde in de voorbereiding van 13/14 gewoon alles. Aan het einde van de voorbereiding raakte hij maanden geblesseerd, waardoor Mourinho een andere speler moest kopen, ja zo gaat dat bij topclubs jammer maar zo is het. Hij haalde de topper Matic.

On: Had gehoopt dat hij bij Milan kon blijven, begon de laatste tijden toch meer te spelen en indruk te maken.

Zonde man, al sinds zijn Vitessetijd alle macht over zichzelf kwijt, deze jongen had nu moeiteloos in de schoenen van Klaassen kunnen staan, maar nee, hij wilde het verschoppelingetje van Chelsea worden, vervolgens het verschoppelingetje van Milan dat sinds mensenheugenis niet zo slecht heeft gepresteerd, nu gaat hij naar Stoke City...

Ik ben benieuwd wanneer zijn ogen open gaan.

10 juli 2015 om 23:29

Ik ben benieuwd wanneer jouw ogen open gaan.
Ik zou de bankrekeningen van Klaassen en Van Ginkel maar eens gaan vergelijken.
Ik weet wel wie er dan dik wint.

11 juli 2015 om 02:23

Dat is niet belangrijk, de grootsheid van een speler meet je aan zijn prestaties niet z'n bankrekening. Van Ginkel werd steeds bepalender de tweede seizoenshelft bij Milan en Stoke speelt veel leuker voetbal dan vroeger, is niet zo slecht voor hem. Hopelijk speelt die goed en blijft die fit, want we kunnen hem gebruiken bij Oranje!

11 juli 2015 om 08:54

Zlatan koos voor Ajax en verdiende daar zo'n beetje het minste, Drenthe koos voor Real Madrid en verdiende voor zijn leeftijd het beste. Veel succes met de bankrekeningen bekijken.

Als hij dit jaar blessurevrij blijft en goed presteert zie ik wel een goede kans voor hem bij Chelsea achter Fabregas. Ik krijg namelijk wel het idee dat Mourinho het echt in hem ziet zitten.

Mensen kraken heel van Ginkel af terwijl die enorme rotblessures heeft gehad. Daarnaast heeft hij een seizoen Milan meegepakt en dadelijk een seizoen PL, dat is wel wat leerzamer dan 2 eredivisie seizoenen. Daarnaast ook een stuk lucratiever, hij mag zich nu gewoon bewijzen. Het is niet zo dat hij niet speelt... die jongen is gewoon goed genoeg voor Oranje en gaat komend jaar denk ik gewoon knallen.

10 juli 2015 om 22:03

Ik denk dat die blessure te maken heeft met het forceren. Je ziet het vaak bij spelers die ergens moeten aanklampen. Ze moeten teveel geven, gaan forceren en raken geblesseerd.

Indien hij dus naar Ajax of PSV was gegaan heb je een grote kans dat hij veel meer gespeeld had en zich dus veel verder ontwikkeld had. Centjes verdienen was dan niet het probleem geweest...

10 juli 2015 om 22:08

Dat is een mooie aanname, blessures kunnen altijd gebeuren en bij elke nieuwe club wil je je bewijzen en forceer je jezelf.
Hij heeft redelijk wat gespeeld bij Milan en daar spelen nog steeds betere spelers dan bij onze 'top' clubs.
Nu gaat hij naar Stoke in misschien wel de sterkste competitie ter wereld en daar zal die een echte kerel worden, mits hij blessurevrij blijft.

10 juli 2015 om 22:13

als je klaar bent voor een bepaald nivo hoef je je niet te forceren. Dat zou hij geweest zijn indien hij zich een aantal jaar in nederland had doorontwikkeld.

Ik hoef toch niet die hele lijst met namen op te sommen van al die jonge gastjes die de laatste 7/8 jaar naar het buitenland zijn gegaan en bijna zonder uitzondering hun carriere naar de maan hebben geholpen.

Ik denk dat jou mening achterhaald is.

11 juli 2015 om 01:06

Ik ken geen een speler van die lijst die een basisplek had bij AC Milan?
Ik denk dat jouw mening achterhaalt is, lekker mee lullen met de rest.
Hij speelt dadelijk in de basis van een Premier League club en dan gaat zijn carriere naar de maan?
Ik vind het altijd grappig dat mensen zoals jij in een glazen bol kunnen kijken en dat als hij bij Ajax had gespeeld hij niet geblesseerd was geraakt en zoveel verder was.
Er zijn ook genoeg gearriveerde spelers weggegaan uit Nederland die het ook niet hebben gered, misschien voor de grap dat lijstje ook maar is erbij halen. Ik denk dat je verbaasd zult zijn dat er ook gearriveerde spelers hun carriere om zeep hebben geholpen zoals Anita, Emanuelson, Afellay, Stekelenburg, Gomes noem ze maar op.

11 juli 2015 om 07:36

Wauw.. Hij heeft inderdaad op het einde een aantal wedstrijden mee mogen doen bij de nummer 10 van Italie. Hij gaat nu naar Stoke city.... De absolute top! Zijn carriere zit inderdaad flink in de lift...

Als je je mening bepaald hoor je te kijken naar de feiten uit het verleden. En die zijn dat er veel te veel spelers te vroeg naar het buitenland zijn vertrokken wat hun carriere om zeep geholpen heeft. Beter zouden ze zich eerst doorontwikkelen in Nederland en dan weggaan. Van Ginkel is daar een typisch voorbeeld van. Daar hebben normaal denkende mensen echt geen glazen bol voor nodig. Voor jou zou het inderdaad wel een uitkomst zijn want je hebt er weinig kaas van gegeten

Ik weet dat Mourinho niet bekend staat om de jeugd kansen geven maar hij gaat nu echt te ver bij Chelsea.
Bij Real heeft hij de jeugd nog hier en daar kansen gegeven Morata mocht starten tegen Barca Callejon en Albiol hebben genoeg wedstrijden gespeeld en Varane mocht debuteren tegen Barca.
Maar bij Chelsea heb ik geen 1 keer gezien dat hij de jeugd laat spelen zelfs niet in zo'n League cup toernooi.
Loftus-Cheek en Ake mogen ook wel spelen hoor Mourinho

10 juli 2015 om 22:02

Beter kijken dan! League cup vlogen ze eruit doordat het halve team uit jeugdspelers bestond en eind van het seizoen speelden ook regelmatig jeugdspelers. Daarnaast liet hij Zouma o.a. tegen Man City spelen en heeft hij cech geslachtofferd ten gunste van Courtois dit seizoen. Hij zou het meer mogen doen idd, maar zo extreem is het ook weer niet

10 juli 2015 om 23:02

FA Cup zal je wel bedoelen, de League Cup is gewonnen

Het leukste van al die reactie hier vind ik nog wel. "bij Ajax had hij Champions league gespeeld" en al die ongein. Hij heeft dit seizoen tegen AS Roma, Lazio, Juve, Inter etc. gespeeld. Dat is ongeveer CL niveau. Aankomend seizoen tegen toppers uit de PL.

Tis jammer dat die jongen 2 blessures achter elkaar kreeg. Vooral de blessure bij Milan na die aanslag van Muntari (dacht ik). Viel toch bij enige regelmaat in bij Chelsea en liet zien dat hij echt groot talent was. Hoop dat hij zijn niveau voor de blessure weer terug kan vinden.

Jongens, even voor de beeldvorming...
Marco van Ginkel heeft in juli 2013 een contract voor 5 jaar getekend met een salaris van 1,8 miljoen pond per jaar (2,3 miljoen euro). Als Marco netjes doet wat Chelsea van hem verlangd, dan heeft hij in juli 2018 in totaal 11,5 miljoen euro verdiend.
En wie nu nog durft te zeggen dat hij naar Ajax had moeten gaan of dat hij een vast contract bij Stoke zou moeten gaan tekenen, is niet goed wijs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren