Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Ginkel kan zich niet vinden in ‘Lucky PSV’: ‘Daar werken we hard voor’

Laatste update:

PSV heeft de laatste twee wedstrijden in de Eredivisie ternauwernood weten te winnen. Zowel tegen FC Twente (4-3) als tegen PEC Zwolle (0-1) maakten de Eindhovenaren in de laatste minuten het winnende doelpunt. Marco van Ginkel maakt het niets uit of men de club van trainer Phillip Cocu bestempelt als 'Lucky PSV', zo geeft de middenvelder aan in gesprek met de NOS.

"Als we maar winnen. Ik krijg ook weleens opmerkingen van vrienden die voor bijvoorbeeld Ajax of Feyenoord zijn en liever hebben dat ik verlies", aldus de 24-jarige Van Ginkel. De aanvoerder is het niet altijd eens met de kritiek op het voetbal van de koploper. "Omdat de afgelopen wedstrijden niet top waren, trekken mensen meteen conclusies."

"Dat we bovenaan staan omdat we veel geluk hebben gehad. Maar we hebben ook goede uitslagen neergezet en goed gevoetbald", vervolgt de Chelsea-huurling. "Soms is het ook wel lekker dat je zo gepusht wordt als mensen zeggen dat het er bij ons niet goed uitziet. Dan is het streven om dat wél te bereiken, en daar werken we hard voor."

Van Ginkel ligt tot medio 2020 vast op Stamford Bridge en de huurling ziet een nieuwe kans bij de Engelse grootmacht wel zitten: "Uiteindelijk wil je misschien een keer een kans krijgen. Ik denk wel dat ik een stuk verder ben dan toen ik daar binnenkwam (2013, red.). Als dat niet zo is, ga je verder kijken. En natuurlijk wil Chelsea dan een mooi prijsje voor je."

Denk jij dat PSV dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb zo een gevoel dat Excelsior vandaag gaat winnen. Of zou het stiekeme hoop zijn..?😂

26 november 2017 om 10:22

Denk het 2e, maar PSV moet wel uitkijken dat ze zich niet laten meeslepen in dat degradatie voetbal die teams spelen in de onderste regionen.

26 november 2017 om 12:27

Mag je tegenwoordig niet praten en iemand zijn vraag beantwoorden.

Aha, dat is het probleem bij Feyenoord en Ajax. Ze werken er niet hard genoeg voor en hebben daarom geen geluk.
Heldere toelichting.

26 november 2017 om 11:03

“Geluk dwing je af”. Dat is niet zomaar een loze kreet. PSV heeft de kwaliteit en de winnaarsmentaliteit de laatste weken om door te blijven gaan voor de winst. Een ploeg dat koste wat het kost wil winnen, gaat ook in de laatste minuut nog voor de aanval. Kijk naar pec vorige week; die vonden gelijkspel wel best zo. Nota bene een centrale verdediger scoort dan voor psv. Veel ploegen spelen dan voor een punt, dan is die verdediger helemaal niet voorin te vinden. Daarnaast moet je op doel schieten om te kunnen scoren. Psv schiet redelijk vaak op goal (itt Feyenoord bijvoorbeeld)

26 november 2017 om 11:07

Nou de verhalen van psv na de wedstrijd waren toch echt dat isimat niet mee mocht (maar niet luisterde), omdat ze tevreden waren met 1 punt. Volgens mij vertelde zoet en cocu dit.

26 november 2017 om 11:26

Helemaal mee eens maar het woord lucky is nou eenmaal een makkelijk woord wat snel gebruikt wordt als Ajax, Feyenoord of Psv op het laatst de winnende erin prikt. Helemaal als je nr 1 bent in de competitie.

26 november 2017 om 12:05

Klopt Amsterdamseboe, maar dat betekend dus dat zijn 1ste 5 regels nergens op slaan, want ze wilde gewoon het puntje mee nemen.

26 november 2017 om 12:51

'Geluk dwing je af, dit is niet zomaar een loze kreet'

Wat hoop ik toch dat jij de moeite wil nemen om dit te onderbouwen, ben heel erg benieuwd naar je antwoord Westend.

26 november 2017 om 11:03

“Geluk dwing je af”. Dat is niet zomaar een loze kreet. PSV heeft de kwaliteit en de winnaarsmentaliteit de laatste weken om door te blijven gaan voor de winst. Een ploeg dat koste wat het kost wil winnen, gaat ook in de laatste minuut nog voor de aanval. Kijk naar pec vorige week; die vonden gelijkspel wel best zo. Nota bene een centrale verdediger scoort dan voor psv. Veel ploegen spelen dan voor een punt, dan is die verdediger helemaal niet voorin te vinden. Daarnaast moet je op doel schieten om te kunnen scoren. Psv schiet redelijk vaak op goal (itt Feyenoord bijvoorbeeld)

26 november 2017 om 11:42

Het klopt dat PSV het doelpunt 'afdwingt', puur omdat ze het proberen. Maar PSV heeft de rest van de met name tweede helft helemaal niets afgedwongen en mocht van geluk spreken dat PEC niet 2 goals of meer maakte.

Tegen Twente was PSV de bovenliggende partij, het was meer pech dat letterlijk ieder schot op goal van Twente erin vloog. Dat die goal uiteindelijk laat valt en een eigen doelpunt is, is inderdaad wat gelukkig, maar zeker niet onverdiend.
Tegen Zwolle ging een centrale verdediger in de blessuretijd mee naar voren. Dan ga je echt voor de winst en dwing je zulke dingen ook wel af.

Van Ginkel heeft het goed voor elkaar: Niet goed genoeg voor Chelsea, maar wel voor een Chelsea-salaris in de basis spelen in de Eredivisie. Dat noem ik nog eens het financieel en sportief maximale uit je carriere halen.
Nu al voor het 5de jaar onder contract en nog 2 te gaan. Ideaal voor hem, lekker voetballen bij PSV en ondertussen een voor de Eredivsie ongewoon hoog salaris opstrijken.

26 november 2017 om 11:12

Dat denk ik dus ook, van de wedstrijd tegen Twente! Ik lees soms reacties dat ze met geluk van vvv, Vitesse en Feyenoord hebben gewonnen.. tuurlijk heb je wel eens lastige momenten in de wedstrijd. Maar als je die goed doorkomt en zelf weet te scoren, ligt dat toch echt aan je eigen kracht! En soms kan de tegenstander het nét niet opbrengen om zelf de trekken over te halen, bijvoorbeeld Feyenoord in de 2e helft tegen psv.....
En dan snap ik v Ginkel wel, je doet psv te kort om maar snel te roepen dat het aan het geluk ligt...

Ach ja, boeiend wat jaloerse hatertjes allemaal beweren. PSV staat 8 punten los. Dat is uiteindelijk waar het om gaat. De meningen van de Verbeeks en de Spaaans doen er dan niet toe.

Veel Psv'ers hier gezien de reacties.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren