Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Ginkel: 'Ik denk dat ik wat extra's kan brengen in rest van het seizoen'

Laatste update:

PSV leek zich in januari niet te gaan versterken, maar Marcel Brands gaf in de slotfase van de transferperiode aan dat hij zijn ogen open hield voor eventuele buitenkansjes. Later werd duidelijk dat de technisch directeur van de landskampioen toen al druk bezig was met de komst van Marco van Ginkel, die vorige week maandag gehuurd werd van de Engelse topclub Chelsea.

/

Van Ginkel bewees zondag zijn waarde voor PSV, met zijn aandeel in de openingstreffer van Santiago Arias en de zelf binnengeschoten 0-2 tegen FC Utrecht. “Box-to-box middenvelder, dat is een rol die mij wel ligt”, zegt Van Ginkel in het Algemeen Dagblad. “Het is natuurlijk altijd even wennen, maar ik voel meteen het vertrouwen. Ik denk dat ik wat extra's kan brengen in de rest van het seizoen.''

Afgelopen donderdag maakte Van Ginkel in de bekerwedstrijd tegen Utrecht al zijn debuut voor PSV, maar toen kreeg hij vooral kritiek, vanwege een spijkerharde tackle met twee benen. “Die overtreding donderdag voor de beker was stevig, maar een beetje pit mag wel, vind ik. En nu scoren is mooi, want dat was al een tijdje geleden”, aldus de winteraanwinst van PSV.

Denk je dat Marco van Ginkel een aanwinst is voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is en het blijft een matig voetballer....
Dat ie in de eredivisie het goed doet is ook niet echt zo lastig...

Voor PSV fijn dat je een vervanger heb voor Maher, die is sowieso zwaar door het ijs gezakt.

8 februari 2016 om 08:17

Matige voetballer? Heb je hem uberhaupt zien spelen bij Milan? Toen deed hij het echt heel goed.

Je kraakt ook meteen alle andere spelers uit de Eredivisie af, want het is allemaal niet zo lastig.. maar er lopen prima spelers rond bij de topclubs

8 februari 2016 om 09:23

InderdaaD, mee eens. de laatste 7 wedstrijden bij Milan was hij een stabiel factor en was hij een prima voetballer

8 februari 2016 om 08:18

Je zegt, het is en blijft een matige voetbaler. Dat hij het in de Eredivisie goed doet is dan niet echt lastig...

Daar draait het toch ook om? Guess what, 90% van de ED spelers zijn matig, en daarom spelen ze in de ED. Als hij niet bij Chelsea slaagt maar in de ED doet hij het wel goed, dan hebben wj daar toch profijt van? Ik denk niet dat wij als land spelers kunnen aantrekken die wel slagen bij een topclub buiten de ED, naja misschien in de herfst/winter van hun voetballoopbaan.

8 februari 2016 om 08:33

Je slaat de spijker op z'n kop. Prima aanwinst.

8 februari 2016 om 09:42

Wat een onzin dat 90% vd ED matig is, er spelen genoeg talentvolle spelers die helemaal niet matig zijn. Of wil je soms dat die op 18 jarige leeftijd naar 1 vd 4 grote competitie gaan?!

Er spelen overigens ook meer dan genoeg Hele matige spelers in de Premier league, Bundesliga, Serie A en Primera division.

Hij is in ieder geval aanwezig met een goal een assist en twee gele kaarten in twee wedstrijden...

8 februari 2016 om 10:53

Viel mij ook op twee wedstrijden en meteen al twee kaarten.

8 februari 2016 om 11:41

Dat is misschien ff aanpassen, in Engeland mag vaak meer dan in Nederland.

8 februari 2016 om 13:15

Waar hij in de eerste wedstrijd al rood had mogen krijgen en dus afgelopen wedstrijd geschorst had geweest als als als

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren