Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Geel stuurt verhuurde middenvelder brief met slecht nieuws

Laatste update:

Spelers met een aflopend contract moeten voor 1 april duidelijkheid krijgen van hun werkgever wat er gaat gebeuren. Bij Feyenoord is er voor technisch directeur Martin van Geel weinig werk aan de winkel, want bijna alle spelers hebben een doorlopende verbintenis. Alleen Shabir Isoufi wachtte op duidelijkheid van Feyenoord en de middenvelder kreeg geen goed nieuws.

/

De club uit Rotterdam heeft de in Afghanistan geboren Isoufi namelijk laten weten dat hij niet in aanmerking komt voor contractverlenging. Dat meldt RTV Rijnmond. De 21-jarige Isoufi kwam in 2001 naar Nederland. Hij speelde eerst een seizoen in de jeugdopleiding van AZ en meldde zich vervolgens bij Feyenoord.

Het is hem niet gelukt om minuten te maken in de hoofdmacht van Feyenoord. Dat deed hij wel als huurling bij achtereenvolgens Excelsior, FC Dordrecht en Telstar. Tegenwoordig speelt hij voor Telstar en in het lopende seizoen kwam hij 24 keer in actie in de Jupiler League, waarvan negentien keer als basisspeler. Hij maakte zes doelpunten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Misschien lijkt PEC Zwolle wel een club voor hem.

Lekker bij Telstar blijven dan jongen, daar kan je je misschien nog doorontwikkelen en speel je elke week.

26 maart 2013 om 15:32

Nou moet ik je eerlijk toegeven dat Isoufi niet iedere week speelt bij Telstar hoor. In het begin van het seizoen startte hij veelbelovend, maar naarmate het seizoen vorderde ontwikkelde hij zich steeds minder waardoor hij naar bank werd gezet. Nu speelt hij weer redelijk.

Deze jongen is fysiek niet sterk genoeg en zet niet genoeg kracht achter zijn schoten. Daarnaast heeft hij wel een goed overzicht en weet hij zich goed te positioneren. Als ik hem was zou ik inderdaad bij Telstar blijven. Het was overigens te verwachten dat deze jongen geen contractverlenging zou krijgen, naar wat ik allemaal hoor van mijn collega's op de perstribune.

Volgens kenners had deze jongen het meeste techniek van heel Varkenoord. Dit is dan een voorbeeld van een jongen die het vanwege zijn fysiek niet gehaald heeft.

26 maart 2013 om 15:21

Precies. Techniek en fysiek zijn de enige onderdelen die een voetballer bezit.

26 maart 2013 om 15:24

Volgens mij probeer je alleen goedkoop te scoren, maar als jij denkt dat hij vanwege een gebrek aan mentaliteit of sociale problemen of iets dergelijks niet geslaagd is, dan heb je het mis.

Ik denk dat als je deze jongen in een goed voetballend elftal zet, hij iedereen gaat verrassen.

26 maart 2013 om 16:04

Goedkoop scoren? Jij brengt de carriere van een voetballer terug tot twee zaken: fysiek en techniek.....

26 maart 2013 om 16:40

Nee hoor, ik noem enkel zn sterke punt (techniek) en zijn zwakke punt (fysiek). Zijn pech is dat zijn zwakke punt een carriere bij Feyenoord in de weg heeft gestaan. Dat laatste is gewoon een feit, maar ik snap niet zo goed wat jij nou wil. Moet ik een hele analyse over die jongen geven, ontleden hoe het komt dat Feyenoord hem uiteindelijk niet de kans heeft gegeven?

26 maart 2013 om 16:48

Aan je Fysiek kun je zelfs als beperkte voetballer wat doen, techniek gaat meer richting talent uit.

Waarom gaat hij niet meer in de sportschool zitten, als dat zijn grootste makke is?

26 maart 2013 om 19:16

Hij speelde in de jeugd in een elftal met Martins Indi, De Vrij, Castaignos, Clasie, Cabral, etc. Was verreweg het grootste talent samen met Castaignos. Ook in het Nederlands elftal O19 was hij een van de dragende spelers (toen vooral met Castaignos en Ozyakup).

Ik vind het te makkelijk om te zeggen dat hij gefaald is door zijn fysiek. Hij heeft niet echt een speelstijl waarbij fysiek het meest nodige is. Hij is meer van het slimme spel, dribbels, leuke passing, etc. Ik denk dat het gewoon een kwestie van pech is; hij kwam waarschijnlijk stil te staan in zijn ontwikkeling waardoor hij ingehaald is door andere spelers. Geluk speelt nog steeds een hele grote rol bij het wel of niet doorbreken van een talent.

Als kleinere club uit de Eredivisie lijken dit soort jonge gretige jongens die buiten de boot vallen bij een Feyenoord, PSV en Ajax ideale spelers.

Op zich wel logisch op de flanken hebben we natuurlijk al Boetius Schaken en Manu die verhuurd is aan excelsior. We hebben ook nog Verhoek maar die vind ik echt 3 keer niks Goosens is ook niet veel ik zou beiden spelers slijten deze zomer. Mischien lopen er in de jeugd wat buitenspelertjes rond Boetius is ook uit het niets gekomen.

26 maart 2013 om 17:55

Boetius is niet uit het niets gekomen, hij heeft jarenlang bij de toptalenten van Varkenoord gehoord, door een vervelende blessure is hij wat later doorgebroken dan jongens als Vilhena en Kongolo.

Munsterman, sla je slag.

on: Zonde, was in de jeugd toch een groot talent.

26 maart 2013 om 15:35

Volgend seizoen naar Willem 2 is niet eens zo gek. Mits de club niet teveel hoeft in te leveren, waardoor ze mee gaan doen in de bovenste regionen van de JL, ervan uitgaande dat de club dit seizoen degradeert. Dan kun je je prima in de kijker spelen.

Vroeger was Isoufi echt ontzettend goed en had hartstikke veel talent. Jammer dat ie 't niet heeft waar kunnen maken. In ieder geval: succes.

Je kan denken aan clubs als pec, rkc, vvv, maar misschien moet deze jongen maar lekker even in de jupiler league blijven, eredivisie is wellicht iets te hoog gegrepen nu. Maar uiteindelijk kan hij daar wel komen (in de onderste regionen) want talent heeft ie altijd gehad! Shabir Isoufi, was echt een talentje altijd. Zie hem op den duur wel voor een clubje als pec spelen.

Deze jongen groeie bij Fifa 12 uit tot een aardige speler in mijn manager mode elftal

Technisch begaafd, maar dat is helaas niet het enige dat nodig is om het te maken in het voetbal. Goed zijn best blijven doen in de Jupiler League en wellicht kan hij uitgroeien tot een Eredivisie speler.

Uitblinker samen met Castaignos bij een jeugd EK van jaren geleden. Jammer dat het er uiteindelijk niet is uitgekomen. Ik hoop voor die jongen dat hij alsnog iets gaat maken van zijn carriere, maar de komende jaren is de top van de JL het hoogst haalbare.

Hoop dat Telstar hem een contract kan aanbieden en dat hij ook wil blijven. Snap dat hij voor het niveau van feyenoord veel tekort komt maar voor Telstar is het een prima speler.

Het kan aan mij liggen maar is het niet heel ongepast dat dit soort dingen per brief worden medegedeeld. Ik zie het bij heel veel clubs gebeuren, en vind het raar dat iemand die toch de clubkleuren meer of minder heeft verdedigd het zo te horen krijgt. Als ze toch face to face gesprekken hebben heb ik niks gezegd.
Over isoufi, hopelijk kan die opbloeien en toch uitgroeien tot een gewaardeerde Eredivisie kracht!

26 maart 2013 om 16:53

Dit moet officieel met een brief. Net als ontslag ed. Er zal vast wel met die jongen gesproken zijn.

26 maart 2013 om 16:59

Is een standaard procedure , je moet per brief aangeven dat het contract is opgezegd anders heb je als club ook geen poot om op te staan , mondeling doorgeven werkt niet.

Zal zeker al eerder persoonlijk geinformeerd zijn door Feyenoord maar deze brief hoort bij de standaardprocedure die elke club voor elke speler moet nalopen.

Dacht dat hij al lang niet meer onder contract stond bij Feyenoord , zoals hier boven word beweerd is Isoufi wel degelijk basisspeler bij Telstar , heeft 19 wedstrijden vanaf het begin gespeeld en is gewoon belangrijk , word wel 1/2 wedstrijden vroegtijdig naar de kant gehaald maar dat is in de Jupiler League niet heel gek.

Stond in de jeugd bekend als een talent maar ook niet als een toptalent , aardige voetballer zeker maar het was geen uitgemaakte zaak dat hij even zou doorstromen naar het 1e , was eigenlijk net voor dat de jeugd echt de kans kreeg op een leeftijd dat hij moest spelen waardoor hij ook niet zoals veel talenten nu de kans heeft gehad om zich eventueel te tonen.

Was dit niet jarenlang het grootste talent van Feyenoord? Jammer dat hij het niet gered heeft. Toch opgeleid door Feyenoord en kan zeker wel voetballen, misschien dat een club als Heracles hem nog een kans kan geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren