Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Geel: 'Goed recht van die jongens even niet te willen praten'

Laatste update:

Feyenoord werkt achter de schermen aan nieuwe contracten voor onder meer Stefan de Vrij en Jordy Clasie. De verdediger en middenvelder hebben inmiddels laten weten dat zij zich willen richten op hun prestaties binnen de lijnen en dat de gesprekken in de toekomst kunnen worden voortgezet.

/

"Het is het goed recht van die jongens even niet te willen praten", vertelt technisch directeur Martin van Geel in Voetbal International. "Zodra het seizoen voorbij is, zullen we de gesprekken weer oppikken." Het contract van Clasie loopt pas medio 2015 af, maar de verbintenis van De Vrij duurt nog maar tot de zomer van 2014.

"Ik herhaal nog maar eens wat ik hierover eerder heb gezegd: we zijn bereid de grens van onze financiële middelen op te zoeken voor deze spelers, maar zullen er nooit meer overheen gaan", benadrukt Van Geel, die intern ook bezig is met een nieuwe overeenkomst voor Bruno Martins Indi.

Denk jij dat Stefan de Vrij een nieuw contract met Feyenoord ondertekent?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker op de bank zetten dan ook maar meteen Koeman? Dat doe je toch met spelers die niet willen verlengen en alleen aan zichzelf denken?

6 februari 2013 om 12:52

Wat een onzin dit. Hij heeft toch niet aangegeven dat hij niet wil bijtekenen? Leerdam deed dat wel. Er zijn zoveel spelers die de onderhandelingen even stop zetten om zich te focussen op het voetbal..

6 februari 2013 om 12:55

Dit betekend niet meteen dat zij ook niet willen bijtekenen.. Heel veel spelers willen zich eerst even volledig focussen op het voetbal en daarna pas kijken naar een eventuele contract verlenging. Misschien denken zij dat nog beter te kunnen presteren zodat ze ook meer kunnen vragen bij een nieuw contract.

6 februari 2013 om 13:25

Deze jongens willen gewoon voetballen, hebben veel aan hun hoofd (NL elftal en competitie), die contractverlenging zal heus wel komen. Van de andere kant is dit ook een goede tijd voor hen om te zien hoe ze er nu voor staan en misschien denken ze wellicht stiekem al aan een transfer. Echter zal iedereen zowel binnen als buiten Feyenoord aanraden nog een tijd bij hun huidige club te blijven. Ik hoop voor hen dat ze bijtekenen en niet dat een of andere topclub besluit een van deze 2 (of beide) in het 2e elftal te stallen.

6 februari 2013 om 13:01

Leerdam op de bank... En dat heeft verkeerd uitgepakt??

Verder inderdaad totaal niet te vergelijken, maar dat zal je nu zelf ook wel door hebben.

6 februari 2013 om 13:05

Uhm... dit is een reactie op Azalkmaar2... beetje gek dat hij hem hier plaatst.

Bij Leerdam was het eerder dat hij speeltijd kreeg zodat hij juist zou bijtekenen. Ik meen mij te herinneren dat voordat de onderhandelingen startten hij niet eens basisspeler was, pas toen ze in onderhandeling gingen met Leerdam kreeg hij meer speeltijd. Vervolgens toen bleek dat hij niet wilde bijtekenen kreeg gewoon een betere speler een basisplek. Niets mis mee.

Maar iedereen maakt er nu zo'n heisa om omdat het nu lijkt alsof hij erbuiten wordt gehouden omdat hij niet bijtekent. Hij is gewoon te slecht voor de basis. Je kan hem vergelijken met dat artikel over Schaars. Hij kan net zijn taken uitvoeren op verschillende posities, echter zijn er op die posities spelers die wat extra's brengen.

6 februari 2013 om 13:12

Azalkmaar2 maakt meteen duidelijk dat een vol balkje niet altijd zegt dat je iets zinnigs te posten. Daarbij is inleven in een situatie waarschijnlijk niet zijn sterkste punt,

Ik betwijfel of het zin heeft om het uit te leggen aan hem, maar hij zal na al die rode duimpjes zelf toch ook wel doorhebben dat hij onzin verkondigd?

On: Niet meer dan logisch dat ze wachten tot het einde van het seizoen. Richten op het spel is nu belangrijker

6 februari 2013 om 13:30

Volgens mij loopt Leerdam transfervrij de deur uit in de zomer, dat is toch een andere situatie. Daarnaast zeggen de Vrij en Clasie helemaal niet dat ze niet willen verlengen wat Leerdam wel deed.

6 februari 2013 om 13:34

Hoe ben jij aan zoveel punten gekomen????

1: Leerdam gaf aan niet te willen verlengen.
2: de vrij loopt nu nog niet af maar het jaar er na. En owww wacht vorig jaar speelde Leerdam ook gewoon nog.

Dus als je niks ander kan dan zomaar wat onzin uit kramen reageer dan niet!!

6 februari 2013 om 13:39

Dat klopt. Als het om een matige speler gaat die niet het sportief succes op de korte termijn beinvloed. Leerdam is daar een goed voorbeeld van. Was altijd al de 11, zo niet 13e, man en viel buiten de boot toen hij niks meer kon betekenen op de lange termijn. De Vrij en Clasie gaan op de lange termijn nog wat toevoegen in de vorm van een transfersom en voegen op de korte termijn wat toe aan de sportieve successen. Die zullen dus niet op de bank terecht komen. Daarnaast is het natuurlijk nog allerminst zeker dat ze niet zullen bijtekenen.

Jammer van deze reactie. Normaal plaats je vrij veel nuttigs. Deze reactie lijkt nogal impulsief en ondoordacht.

6 februari 2013 om 13:47

Wie zegt dat hij niet wil verlengen ? Ik ga er zelfs vanuit dat hij verlengt.

6 februari 2013 om 14:29

Dat doen we met spelers die te vervangen zijn en met nog maar een contract van een half jaar. Nu bestaat er nog (in mijn ogen een grote) kans dat ze verlengen.voor Leerdam hadden we daarentegen genoeg goede alternatieven, dus logisch dat je dan voor hen kiest.

6 februari 2013 om 14:51

Wel als ze in het laatste halfjaar van het contract zitten. Dan gewoon dezelfde aanpak als bij Leerdam.

6 februari 2013 om 20:01

Lekker reageren en niet de moeite nemen (of is dat te veel gevraagd?) je te verdiepen in de materie Meneer AZ Alkmaar2?
Goed in borrelpraat meneer AZ Alkmaar 2?
Ik zou zeggen, als je op een forum wil mee praten ipv meebrallen dan kan het geen kwaad hoofd- en bijzaken te scheiden en goed te weten waar je het over hebt.
Sorry moderator, inhoudelijk reageer ik verder niet want dat schiet niet op waarschijnlijk.. pfff
een contract dat direct afloopt niet kunnen onderscheiden van contracten die pas na 1 en bij Clasie zelfs twee jaar aflopen is zelfs voor iemand van groep 1 makkelijk te onderscheiden van elkaar

Azalkmaar, dat heeft hij gedaan met een speler die sowieso niet wilde bij tekenen.. In dit geval denken de spelers aan de prestatie van het team (in het veld) en daarna pas aan zichzelf... groot verschil

@ azalkmaar...ga ergens anders onzin verkondigen! leerdam had een aflopend contact en deze twee spelers (nog) niet. ze kunnen na dit seizoen nog altijd praten over een nieuw contact.

Zou fantastisch zijn voor Feyenoord als zij alle drie willen verlengen. Zijn alle drie grote talenten die het nu al erg goed doen en ze worden alleen maar beter. Daarna kunnen ze dan voor een mooi bedrag naar het buitenland.

6 februari 2013 om 14:31

Ik hoop dat ze alledrie tot 2016 tekenen en dan na het WK, hopelijk als basisspelers, voor een mooi bedrag verkocht worden. Dan hebben Kongolo en Van Beek nog een jaar om zich te ontwikkelen en kunnen zij De Vrij en Indi hopelijk opvolgen. Een goede opvolger van Clasie komt hopelijk ook nog door!

6 februari 2013 om 17:07

Inderdaad. Het begint nu erg goed te lopen bij Feyenoord. En dan zal het, als het zo door gaat, niet lang meer duren voordat Feyenoord weer Europees gaat meedoen.

6 februari 2013 om 18:17

Ik hoop dat je met Europees meedoen denkt aan deelnemen? Ik verwacht dat geen enkele club uit Nederland zoals het nu gaat mee kan doen om de prijzen in Europa.

Ik denk dat Feyenoord ze alledrie kwijtraakt. Je kan in feite zeggen door van Gaal. Hij heeft het duo achterin het vertrouwen gegeven en die spelers zijn gaan groeien en geloven dat ze een stuk hogerop horen. Feyenoord loopt helaas niet helemaal parallel met hun ambities, want ze horen gewoon alledrie op CL niveau te spelen. Kan nog steeds gebeuren, en ik heb het vermoeden dat ze dat eindresultaat ook eerst afwachten voordat er weer gepraat wordt. Als dat tegenvalt, zijn ze weg is mijn inschatting.

6 februari 2013 om 14:37

Op den duur raakt Feyenoord ze inderdaad kwijt. Dat is onvermijdebaar. Ik hoop alleen dat ze ook beseffen dat ze, met een WK als basisspelerachter hun naam veel groter binnen komen bij hun nieuwe club.
Stel ze spelen een goed WK, dan komen ze binnen als iemand. Wanneer zij komende zomer vertrekken, zullen ze bij hun nieuwe club binnenkomen als een beetje een 'nobody'. Ik hoop dat ze dit beseffen.

6 februari 2013 om 14:53

Prima, ze mogen alle 3 weg. Per persoon 15 miljoen en ze worden per DHL bij het stadion afgeleverd!
Onze volgende talenten staan alweer te trappelen om het over te nemen.

Ik heb Kelvin Leerdam nog geen dag gemist bij Feyenoord!

On Topic:

Ik hoop dat ze deze jongens langer aan de club kunnen binden. Deze spelers moeten inzien dat ze bij een Topploeg in wording zitten.

6 februari 2013 om 14:39

Ik mis hem inderdaad ook niet, maar voor in de breedte is het echt wel een goede speler. Hij kan bij een blessure Janmaat vervangen en beter zelfs is hij op de positie van Clasie of Vilhena.
Ik vind het dus wel jammer dat hij niet heeft bijgetekend, maar echt onvervangbaar is hij zeker niet.

6 februari 2013 om 14:54

Ik ben hem juist dankbaar! Stel je toch eens voor als hij bijtekende....
Elke wedstrijd heb ik 30 minuten meer irritatie.
Tonny had niet bijgetekend en zou voor paar duppies weglopen.

Leerdam gun ik alles!

Die willen natuurlijk niet bijtekenen maar zeggen dat uit angst om in vak S te belanden natuurlijk niet.

6 februari 2013 om 13:30

stop nou eens met provoceren man, ga lekker buiten spelen met je vriendjes of zo, zelfs je zins opbouw gaat nergens over, net als je andere posts trouwens

6 februari 2013 om 13:50

Helemaal gelijk Justbecause, torres provoceert met zijn maffia.

6 februari 2013 om 14:46

hij reageert alleen maar op jouw onzin reacties wat hij en ik eigenlijk niet moeten doen......negeren van dit soort puberale kleine kindjes is het beste wat je kan doen en na deze post doe ik dat dus ook.

6 februari 2013 om 14:33

Wat dat betreft is het gunstiger om bij Vitesse te spelen. Daar zijn driekwart van de vakken in het stadion leeg, dus hoef je ook niet bang te zijn dat je wordt lastiggevallen door (succes)supporters.

6 februari 2013 om 14:55

Misschien kan Cabral ook daar heen. Kunnen zijn vrienden lekker rommelen in het stadion ipv zijn huis. Genoeg vrije ruimte daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren