Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Gaal wil rivaal niet sterker maken en wijst miljoenenbod af’

Laatste update:

Chris Smalling maakt dit seizoen geen al te beste indruk bij Manchester United. De verdediger, 24 jaar, moest eerder deze maand door twee gele kaarten al snel de derby met Manchester City staken en zijn aanwezigheid binnen de lijnen is sowieso geen garantie voor punten. Smalling deed in vijf Premier League-duels mee; daarin werden slechts twee punten gepakt.

/

Britse media maakten deze maand desondanks melding van concrete belangstelling van Arsenal voor Smalling. Louis van Gaal is echter niet van plan om medewerking te verlenen, zo schrijven de kranten zondag. Enerzijds is de manager van Manchester United niet van plan om een speler midden in het seizoen aan een concurrent voor een plaats in de Champions League te verkopen. De uitpuilende ziekenboeg is een andere goede reden om niet akkoord te gaan.

Van Gaal kan in defensief opzicht niet over Marcos Rojo, Jonny Evans en Phil Jones beschikken. Een winters vertrek van Smalling zou de Nederlander nog meer hoofdbrekens bezorgen, ook al was Arsenal naar verluidt bereid om ruim twaalf miljoen euro voor de Engels international neer te tellen. Britse media gaan ervan uit dat de dagen van Smalling op Old Trafford zijn geteld, maar dat de verdediger hooguit volgend jaar zomer mag vertrekken.

Een verstandige beslissing van Louis van Gaal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niemand van de Arsenal fans ziet Smalling graag komen denk ik. Maakt behoorlijk wat defensieve fouten. Moet lekker bij United blijven.

16 november 2014 om 08:56

Juist niet, dat is juist totaal niet Smallings en het is ook enorm zonde van de rode kaart, hij staat verdedigend juist goed meestal, is enorm snel, sterk, beest in de lucht, goeie tackle en sliding, tegen Chelsea speelde hij bijvoorbeeld echt perfect, maar vaak genoeg is hij ook een kluns en dat houdt hem achter. Net als Welbeck zou hij bij Arsenal vertrouwen kunnen krijgen, want de kwaliteiten heeft hij zeker.

16 november 2014 om 10:57

Ah, hij kan een goeie verdediger worden als hij die domme dingen achterwege laat en sowieso is alles beter dan Monreal. Koscielny komt wel terug, maar een deftige back-up naast Chambers is wel noodzakelijk.

Toch jammer dat ie niet weggaat wat een prutser is dat zeg jammer dat LVG hem niet wil lozen aan arsenal...

16 november 2014 om 09:13

Misschien zijn er wat geblesseerde verdedigers......

Met smalling erbij word arsenal niet sterker hoor haa

16 november 2014 om 09:27

Nouja, het is maar net hoe je het bekijkt. Arsenal heeft een hoop blessures en Smalling, een engels international die al meer dan 100 wedstijden voor United heeft gespeeld, zou in ieder geval beter zijn dan een Monreal ofzo centraal achterin.

Dat is gewoon payback Arsenal wilde Vermalen ook niet naar united laten gaan.

Ik weet echt niet wat United met Smalling aanmoet. Hij is zo enorm wisselvallig tegen Chelsea speelde hij nagenoeg perfect, en de week daarna benadeeld hij het team gigantisch tegen City. Hij heeft zijn belofte nog altijd niet ingelost maar als het team eindelijk gast draaien en ook de achterhoede meer zelfvertrouwen uitstraalt voorzie ik zeker een basisplaats voor hem.

Ik denk dat als van Gaal Smalling naar Arsenal stuurt, hij hun juist zwakker maakt? ;-)

Smalling heeft zo zijn goede wedstrijden maar net als met Jones maakt hij grote, domme fouten die gelijk afgestraft worden en is hij ook nog eens blessuregevoelig.

In de eredivisie vind je ze van hetzelfde kaliber, dankzij ome louitje is het een drama verdediging.

Smalling halen zou Arsenal dus never nooit moeten doen. The Gunners hebben N'Koulou van Marseille nodig. Een beer van een vent, kan goed meevoetballen (zoals ze bij Arsenal graag hebben) en met enig geluk transfervrij op te pikken na de zomer of voor een klein bedrag al in de winter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren