Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal spreekt fans toe: ‘Jullie waren geweldig, zeker voor mij!’

Laatste update:

Manchester United speelde zondagavond met 1-1 gelijk tegen Arsenal en Louis van Gaal sprak na afloop de supporters op Old Trafford toe. “Ik wil jullie bedanken. Bedankt namens mijn spelers en de staf”, zei de manager.

/

“Jullie waren geweldig, zeker voor mij. We zien elkaar volgend jaar weer. Bye!”, sprak Van Gaal, die flink werd toegejuicht door de supporters van zijn werkgever. De Amsterdammer loodste het Nederlands elftal afgelopen zomer naar de derde plaats op het WK in Brazilië en ging daarna aan de slag bij United, waar hij ad-interim Ryan Giggs opvolgde.

Giggs had het stokje overgenomen van de in april ontslagen David Moyes. The Mancunians hebben twee punten minder dan Arsenal, maar hebben al een wedstrijd meer gespeeld. De Londenaren kunnen de derde plaats woensdag tegen Sunderland veiligstellen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou mooier geweest zijn dat hij zei dat ze volgend seizoen kampioen zouden worden dat dit seizoen gewoon een opwarmertje was. Dan had hij veel meer vertrouwen gewonnen van de fans

17 mei 2015 om 23:07

jij praat ook mensen na van fox sports ofniet soms? ze zeiden namelijk precies t zelfde haha

17 mei 2015 om 23:08

Zou juist een beetje cliché zijn. Het zal vast een doelstelling zijn, maar nu al claimen dat je het wordt lijkt mij te vroeg.

17 mei 2015 om 23:30

Om er vervolgens keihard op te worden afgerekend wanneer dit niet gebeurt?

18 mei 2015 om 00:09

Hij bedankt ze op een heel nette manier, zo win je de fans ook wel voor je hoor!

Het was gewoon een prachtig jaar voor LvG en United. Tuurlijk dit was nog een seizoen om te wennen en om een team te bouwen en hopelijk komen er meer versterkingen in de zomer. United is dit seizoen voor de CL plaatsing gegaan en het is ze gegund. Volgend seizoen moeten ze echt meedoen om alle prijzen en ook vind ik dat ze kampioen moeten worden. Bedankt United voor het prachtige seizoen en natuurlijk De Gea die voor ons belangrijke punten heeft gepakt.

Goed dat hij dit heeft gedaan. De Champions League is behaald, dus het eerste seizoen van Louis van Gaal bij Manchester United is geslaagd. Ik ben benieuwd wat ze in de aankomende transferperiode gaan doen. Er zullen veel nieuwe spelers gehaald moeten worden. Met een aantal uitstekende versterkingen moeten ze strijden om de titel.

Ten eerste zal De Gea waarschijnlijk vertrekken, dus moet er een nieuwe keeper worden aangetrokken. Ik denk dan aan Lloris, Leno of Forster?

Ten tweede moeten er duidelijk verdedigers gehaald worden. Ik zie graag Otamendi, Chiellini en/of Hummels komen, maar de vraag is of Chiellini wel weg wil bij Juve. Daarnaast vind ik Clyne een topper voor de rechtsback positie.

Depay is al gehaald als vleugelspeler, maar er moet duidelijk een centrale middenvelder bij. Deze positie vind ik heel lastig in te vullen. Vidal lijkt me geweldig, maar wil hij komen? Wellicht Schneiderlin, Khedira of Gundogan?

Bale lijkt me trouwens een droomaankoop voor United, maar is dit realistisch en wil hij vertrekken bij Real Madrid?

Er zal een nieuwe spits moeten komen. Van Persie en Falcao zullen vertrekken, dus ik zie in Lacazette of Jackson Martinez wel een uitstekende vervanger.

Dit zijn veel aankopen, maar in mijn ogen zullen er ook veel spelers verkocht moeten worden.

18 mei 2015 om 00:37

De Gea ruilen met Bale en eventueel wat geld erbij. Fair deal toch?

Keeper moet overduidelijk Leno worden. Dat is de nieuwe Neuer en nog maar 21!

Verdedigers: Otamendi en Hummels ophalen. Beide haalbaar.

Middenveld: Sven Bender oppikken van t zinkende schip genaamd BvB. Kan mooi Carrick vervangen.

En Lacazette als spits en je bent klaar. Dan focussen op al die net niet spelers weg te lossen.

18 mei 2015 om 01:34

Dan moet het team weer aan elkaar wennen. Wat tijd kost. En volgend jaar moet van Gaal voor het kampioenschap gaan. Hij moet een gearriveerde cv halen even als een cm en spits en een linkermiddenvelder.

Wel een domper voor United dat De Gea waarschijnlijk voor een kleine bedrag naar Real gaat.
Met De gea had je 1 van de beste keepers ter wereld zeker beter dan Neuer.
Een opvolger vinden word moeilijk.

Of van Gaal volgend jaar mee kan doen om de titel/cl winst (halve finale halen) is voor mij nog maar de vraag.

Versterkingen zijn zeker nodig en genoeg opties haalbaar. Hummels/otamendi zijn zeker haalbaar en misschien een Godin of Miranda ook. Dus je zou zeker 2 van de 4 moeten halen.

Op het middenveld is Gundogan ook zeker haalbaar, maar nog genoeg opties om het middenveld te versterken. Muller (die zowel op het middenveld kan als in de aanval) lijkt misschien moeilijker haalbaar, maar zeker niet onmogelijk. Een Khedira/illaramendi (lijkt mij in potentie nog wel een goeie te kunnen worden onder de juiste trainer) zou ook nog prima haalbaar zijn.

Maar met al deze nieuwe versterkingen zal van Gaal deels opnieuw moeten beginnen met het bouwen van een team wat werkt en ook dat zal weer tijd kosten. Ik betwijfel of voor volgend seizoen de lat niet al te hoog gelegd moet worden mede door de komst van nieuwe spelers.

Hopelijk is het spel volgend jaar beter en sneller. Het zou ook eens leuk zijn als de selectie grotendeels fit blijft, dit jaar kon er nooit echt constant met dezelfde spelers gewerkt worden, vooral achterin. Misschien hebben we daarom nog niet het beste van LvG bij United gezien, ik hoop het ten zeerste want hoe je het ook draait of keert: zijn vooropgestelde 3 maanden om iets neer te zetten werden er veel meer. Het spel is nog steeds niet top.

Maar goed: volgend jaar meedoen in de titelstrijd, hopelijk een prijs pakken en Europees zo ver mogelijk raken.

""elkaar volgend jaar weer. Bye!”, sprak Van Gaal, die flink werd toegejuicht door de supporters van ""
Nou ik weet niet waar V Z deze regel vandaan haalt.
Als United op eigen veld een gelijk spel behaalt,zijn er zeer weing supporters die de spelers en de trainer toejuichen,dit kan ik u verzekeren.
Volgens de Sky-commentator is het nog altijd niet zeker dat Van Gaal volgent seizoen trainer blijft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren