Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal: ‘Onze vriend Memphis scoorde prachtig, ik ben een blije coach’

Laatste update:

Manchester United wist zaterdagmiddag op de valreep te winnen bij Watford (1-2) en manager Louis van Gaal was na afloop vol lof over de mentaliteit die zijn spelers aan de dag legden op Vicarage Road. “Ik was amazed bij de teamspirit. Ik ben trots dat ik de trainer ben van dit team”, zei hij voor de camera van BT Sport.

/

“We vechten voor de eerste plaats in de competitie en komen iedere week dichter bij het doel dat we willen behalen. Maar het gaat natuurlijk om het einde van de rit”, aldus Van Gaal. “Na de gelijkmaker hadden we niet veel tijd meer om te winnen, maar we wisten toch nog wat gif toe te voegen. Ik was erg blij voor Bastian Schweinsteiger. Hij had een doelpunt nodig en onze vriend Memphis Depay heeft ook een prachtige goal gemaakt. Ik ben een blije trainer.”

“In de eerste helft was Memphis uitstekend. Ik weet dat hij dit in zich heeft. David de Gea was ook geweldig, maar een doelman staat er natuurlijk ook om doelpunten van de tegenstander te voorkomen”, aldus de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal. Hij voegde eraan toe dat Wayne Rooney en Anthony Martial volgende week waarschijnlijk in actie kunnen komen tegen PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel mooi dat Depay scoort en hij United de 3 punten levert. Snoert de mond van de media, wat ik overdreven vond.

21 november 2015 om 17:29

Ik dacht dat Schweini dit deed. De mond snoeren die je na een goed seizoen, niet na een match waarin je scoort.

21 november 2015 om 17:34

Depay scoorde de opener niet de winner vriend!!!
Hij heeft geen monden dichtgesnoerd, want dan zou hij hij meer dan 5 destrijden goed moeten spelen.

In de tweede helft speelde hij belabberd en kwam geen man voorbij.

Is herrera geblesseerd?

21 november 2015 om 18:45

Raakte gedurende de wedstrijd geblesseerd. Herrera en Depay stonden beiden in de basis.

“Ik was amazed bij de teamspirit."

vz kan t nog beter dan lvg himzelf

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren