Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal legt bal bij clubleiding: ‘We moeten zeer goede spelers kopen’

Laatste update:

Louis van Gaal liet zich al ontvallen dat hij komend seizoen verwacht voor de landstitel te gaan met Manchester United. Met de huidige selectie gaat dat echter niet lukken, benadrukt de Nederlandse oefenmeester; de nummer vier van de Premier League heeft diverse versterkingen nodig.

/

Afgelopen zomer gaven the Red Devils zo’n 200 miljoen euro uit en kwamen spelers als Daley Blind, Ángel Di María, Radamel Falcao, Luke Shaw en Marcos Rojo naar Old Trafford, maar Van Gaal rekent erop dat er opnieuw flink gespendeerd mag worden. “De clubleiding zal aangeven dat we nu om het kampioenschap moeten meedoen”, geeft de coach aan op de officiële website van zijn werkgever.

“Dat is een fantastische uitdaging, maar die is er wel van afhankelijk of we zeer goede spelers kunnen kopen en hoe we de balans in onze selectie kunnen verbeteren”, benadrukt Van Gaal, die uitlegt dat hij voetballers regelmatig moest opstellen op een plaats die ze niet gewend waren. “We hebben voor iedere positie twee spelers nodig.”

Denk je dat Manchester United veel nieuwe spelers gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vorig jaar heeft hij ook niet de juiste spelers gekocht. Ik ben benieuwd of het dit jaar anders gaat worden. Hij moet beginnen om een goede achterhoede te bouwen en vabuit daar verder te kijken. Volgens mij heeft Van Gaal niet echt de naam om juiste spelers te kopen. Zijn goede naam is voornamelijk een mooi team te bouwen met spelers die hij al heeft.

26 mei 2015 om 11:42

Ik heb altijd gezegd dat dit de 2 dingen zijn die het grootste gevaar voor van Gaal bij Man Utd gaan zijn:
- zn abominabel slechte aankoopbeleid. van Gaal kan niet kopen, kocht bij Ajax al Gabrich en vele anderemiskopen en bij Barca ging hijvan Zenden tot Bogarde uit armoe maar NLs kopen. Nu ook weer bij Man UTD 150 miljoen vergooit aan Shaw, Herrera en di Maria enz.
Als je dit weet van jezelf, waarom vertrouw je dan niet op een hele goeie scout?
- Zn zeer moeizame relatie met vedettes. Bij een europese topclub kom je dit soort spelers altijd tegen. En Stoichkov, Ribery, Riquelme, Rivaldo haten de man werkelijk. En ik vind dat ie uit di Maria en Falcao ook nog niet het maximale heeft gehaald....

26 mei 2015 om 11:52

Herrera was anders een belangrijke speler de tweede seizoenshelft. Shaw heeft ook prima gespeeld in de minuten die hij kreeg. Vergeet niet dat die jongen nog geen 20 is en dus heeft United met hem iemand die jaren mee kan. Die twee zou ik dus niet als miskopen bestempelen. Falcao natuurlijk wel, maar die is volgend seizoen gewoon weg. Di Maria was aan het begin van het seizoen bij vlagen onnavolgbaar, maar heeft daarna barweinig laten zien. Maar als PSG die jongen straks voor 50 miljoen ophaalt lijdt je 25 miljoen verlies. In het hedendaagse voetbal kan je je ergere dingen voorstellen.

26 mei 2015 om 11:53

clarkkent

zolang er succes is komt dit probleem niet snel naar boven op korte termijn, en het laatste half jaar ging het allemaal wel goed qua resultaten...maar inderdaad, ik had ook al problemen met rooney verwacht..maar die speelt wel veel dus daarom zal het nog rustig zijn, maar ben benieuwd of dat volgend seizoen ook weer goed blijft gaan

26 mei 2015 om 11:59

@clarkkent2
Leuk betoog maar je slaat de plank volledig mis wanneer je Shaw en Herrera noemt – deze 2 waren al binnen gehaald voordat v. Gaal überhaupt bij Utd binnen was, deze aankopen zijn door de club gedaan en daar heeft v. Gaal totaal geen inbreng en zeggenschap bij/in gehad..
Daarnaast, v. Gaal mag bij het bestuur aangeven wat voor types spelers hij nodig heeft en misschien ook namen doorgeven maar het zijn uiteindelijk Woodward en United’s board of Directors die bepalen wat en wie er komen, bepalen zij dat de naam die v. Gaal doorgeeft niet in het plaatje van United de club past, dan komt er gewoon een alternatief die wel in dat plaatje past, of louis het nu leuk vind of niet, United’s commercie en aantrekkingskracht bij fans en sponsoren gaan voor Louis belang.. Bedoel, v. Gaal wil misschien ene v.d. Wiel wel maar denk niet dat er ook maar 1 iemand bij United daarop zit te wachten, zijn naam zal dus door de board of Dir. ook direct worden vervangen door een Clyne die als Engelsman wel goed bij de fans zal liggen…

26 mei 2015 om 13:28

Ondanks je nam geloof ik absoluut niks van wat jij zegt. In Engeland en ook bij MAn Utd is de inbreng van de manager in de spelersaankopen altijd enorm groot geweest. Ik geloof best dat er een veto bestaat van de board of directors, maar managers als fegruson of van gaal bepalen wie er komt.
En daarin is van Gaal nou juist niet echt goed, bewijst het verleden.... Daar heb ik shaw en herrera niet voor nodiig, daar zijn genoeg voorbeelden van bij Barca en Ajax.

26 mei 2015 om 15:59

en voor die huursom had een speler als v.d. wiel kunnen halen

26 mei 2015 om 19:52

@manufanforever waarom zijn dan in hemels naam Blind en Di Maria gekocht. Blind niet goed genoeg voor United en Di Maria past in mijn ogen totaal niet bij United. Falcao daarentegen wel weer maar daar stond Louis volgens mij niet echt achter. Voor de rest ben ik het met je eens.

26 mei 2015 om 22:56

@peter

Laten we ook niet overdrijven over Di Maria, hij heeft een redelijk debuutseizoen achter de rug, 4 goals, 10 assists en lang niet alle wedstrijden in de basis. Je moet niet vergeten dat de overstap van een Zuid Amerikaan van Spanje naar Engeland, van de Spaanse competitie naar de engelse niet niks is! Het gebeurt zo vaak dat een speler een seizoen nodig heeft om pas echt tot ontbranding te komen, zie Ozil als goed voorbeeld.

Ik verwacht dat Di Maria volgend jaar erg beslissend gaat zijn voor Man U als de fans hem niet massaal gaan afvallen en uitfluiten.

26 mei 2015 om 22:58

@peter

en Blind is gewoon papegaaitjes gedrag, Blind heeft meer dan redelijk debuutseizoen achter de rug, heeft een lange stabiele periode gedraaid, vrijwel alle voetbal-analisten van de Engelse competitie zijn onder de indruk van zijn spel en hij heeft controlerend erg goed werk verricht voor Man U. Ik weet niet waarom je het zo'n slechte aankoop vind?

27 mei 2015 om 15:09

@selassi: als je zoveel geld investeert als in di maria, of in mindere mate blind, dan moeten deze aankopen echt wat toevoegen en niet een 'niet slecht' seizoen spelen waarin ze (met moeite) meedraaien. Dit is de top, aankopen moeten hier raak zijn. Zoals bij Costa, Hazard, Aguero, v Persie zn eerste seizoen.... van Gaal heeft voor mij bewezen over vele jaren dat ie dit niet kan. Grote aankopen doen. Niet bij Ajax toen ie het geld had (marcio Santos, Ivan Gabrich) niet bij Barca (bogarde, Zenden, Reiziger) en niet bij Man Utd dit laatste jaar....
Sorry maar dan wordt ik gewoon bang als ie nu roept dat ie weer losgaat op de aankopen!

27 mei 2015 om 17:11

Hazard, Aguero en v Persie hebben allen in hun debuutseizoen in de BPL niet bijzonder gepresteerd; even op een rijtje.

Hazard was in zijn debuutseizoen veelbelovend, maar haalde niet bijzonder hoge statistieken, Aguëro was meteen raak, maar raakte al snel geblesseerd en v Persie heeft nog jaren bij Arsenal moeten rijpen voordat hij zijn legendarische niveau haalde.

Iedereen doet nu net alsof Di Maria een belachelijke aankoop was, terwijl aan het begin van het seizoen heel R Madrid gehekeld werd dat ze hem verkochten, iedereen vond het een prachtige aankoop totdat de prestaties uitbleven ik vind het wel heel makkelijk om zijn transferbeleid nu weer helemaal af te kraken, terwijl hij de meeste van die transfers niet eens zelf bepaald heeft, en die waar hij zich sterk voor heeft gemaakt (blind en Di Maria ) hebben in blinds geval een redelijk goed seizoen achter de rug, en Di Maria schat ik nogmaals in op aanpassingsproblemen want het blijft een prachtige speler...

26 mei 2015 om 11:43

denk dat hij vorig jaar ook niet echt zelf heeft mogen beslissen, denk dat de transfers van di maria en falcao al geregeld waren?

rojo is een speler voor de breedte en blind gaat tekortkomen als ze betere spelers gaan halen op het middenveld, shaw zal kandidaat 1 zijn voor linksback

maar als je echte toppers wilt halen ben je voor 4 spelers al snel 150-200 miljoen kwijt, en dat zal ook gaan gebeuren

ik zou hummels en gundogan halen van dortmund, en nog een verdediger en een topspits als kane/morata/benzema

26 mei 2015 om 15:56

Gelukkig blijft Kane.. Iemand voor achter de spits moeten ze halen. Rooney in de spits. Alleen een waardige backup voor Rooney halen. Controlerende middenvelder erbij. Centrale verdediger ook en dan zit je wel goed denk ik. Misschien nog een rechtsback erbij kan geen kwaad

26 mei 2015 om 23:05

Di Maria is op aangeven van LvG gehaald, sterker nog het was een eis om zijn doelstellingen te behalen. Maar daar gaan we ook nog genoeg plezier van beleven, ben ik van overtuigd.

26 mei 2015 om 11:44

denk jij nou werkelijk dat van gaal daar bepaald wat voor spelers er bij komen ? hij zal er een behoorlijke stem in hebben , maar de td en het bestuur beslissen dat .

26 mei 2015 om 11:49

ook dat, maar vooral omdat ze vorig jaar natuurlijk allang met de meeste nieuwkomers bezig waren... de dominante van gaal kennende zal hij nu wel een grote stem hebben mbt de transfers anders vertrekt hij

hij heeft alleen Depay nodig, dat is een kampioenenmaker!

26 mei 2015 om 11:40

Grappemaker. Met de huidige vorm van Young zal hij het nog moeilijk krijgen om basisspeler te worden.

26 mei 2015 om 12:06

laatste paar wedstrijden is het ook niet om aan te zien, geen enkele fatsoenlijke voorzet meer van Young

Die van Gaal blijft maar kopen, een beest CV en een goede winger en je bent klaar. Zo kan iedereen prijzen pakken met het budget van united en nog maar 4e worden, vind het toch een faal seizoen.

26 mei 2015 om 11:41

Chelsea en City hebben destijds hetzelfde gedaan. Dat is ook nodig om in de top te blijven. Eens in de zoveel jaar moet er flink geïnvesteerd worden.

26 mei 2015 om 11:47

alle topclubs blijven kopen.. madrid, barcelona, chelsea, city , munchen.. al deze clubs geven jaarlijks 50-100 miljoen of meer uit...united heeft als jaren weinig geinvesteerd dus moet de schade inhalen gezien de matige selectie

Ik denk een nieuwe RB, Cvm, CV en eventueel een keeper als De Gea vertrekt.

26 mei 2015 om 12:07

Valdes heeft aangetoond een goeie keeper te zijn, moet wel nog echt werken aan zijn spelhervatingen, maar kan toch nog minimaal 1/2 seizoenen ermee door

26 mei 2015 om 12:13

Ja goede keeper zeker. Maar de Gea is wereldtop. Top 3. Het verschil met een top 3 keeper en een goede keeper is veel te groot. Er zal een keeper moeten komen ala cech of lloris. Of een talentvolle als leno en oblak.

200 miljoen uitgeven en dan nog durven te zeggen “De clubleiding zal aangeven dat we nu om het kampioenschap moeten meedoen” en nog meer aankopen eisen. Man man man.

26 mei 2015 om 11:55

Zucht... Dit word bij elke United post gezegd...

United heeft de laatste paar jaar bijna niemand gekocht.. dat ze dus nu wat meer aan het kopen zijn, is hier een gevolg van.

Dus als je kijkt over 10 jaar... hebben ze lang niet zoveel uitgegeven als de andere topclubs..

Man man man...

26 mei 2015 om 12:17

#nett Spend 03/04 - 13/14purchased Grosssoldnettper Season

1chelsea£924,009,000£352,800,000£571,209,000
2manchester City£795,920,000£228,300,000£567,620,000
3manchester United£593,450,000£284,150,000£309,300,000
4liverpool£608,180,000£371,700,000£236,480,000
5aston Villa£245,250,000£113,575,000£131,675,0006sunderla... 7tottenham£501,550,000£410,250,000£91,300,0008stok... City£106,570,000£19,595,000£86,975,000
9arsenal£390,675,000£307,970,000£82,705,000

BPL transfers laatste 10 jaar, als we het vorige seizoen dus Niet meerekenen. Onzin dus dat ze bijna niemand hebben gekocht. Ze geven bakken met geld uit.

Maar dat terzijde, ik bedoel te zeggen dat meneer van Gaal niet na de 200 miljoen al zei dat hij voor de titel moest gaan, maar dat pas doet na nieuwe investeringen. Ik begrijp niet dat hij na die 200 miljoen niet kon zeggen dat hij voor de titel gaat.

26 mei 2015 om 13:15

Zucht...

http://www.transferleague.co.uk/manchester-united/...

Zoek het toch maar eens goed op.
Manu geeft best veel uit.

26 mei 2015 om 16:15

Naja wat is veel :s...

Ze doen gewoon mee.. net zoals de rest... dus je kan United niet op hun aankoopbeleid aanspreken.. Daar is helemaal niks mis mee (ofja.. door de ogen van topclubs... )

26 mei 2015 om 16:51

Hahaha ik heb nooit gezegd dat ze meer dan anderen uitgeven maar ze gaan zeker mee met de andere topclubs. Je hele punt van:
"zucht... Dit word bij elke United post gezegd...

United heeft de laatste paar jaar bijna niemand gekocht.. Dus als je kijkt over 10 jaar... hebben ze lang niet zoveel uitgegeven als de andere topclubs."

Gaat echt totaal niet op. Je zit hier helemaal fout. Dat zien al die Mancunians niet in. Ze hebben wel gewoon meegedaan met het mega aankopen zoals de andere clubs, maar van Gaal heeft nooit de ballen gehad om dat toe te geven en aan te geven om voor de titel te gaan.
Dat is echt het enige wat ik wilde zeggen in mijn post... Van Gaal heeft al veel uitgegeven maar hij wil niet horen dat je dan voor de titel moet gaan. Daarvoor wil hij eerst nog meer uitgeven en dan pas mag je volgens hem de wens van de titelrace uitspreken. Ik begrijp gewoon niet dat je dat na die 200 miljoen niet al kon zegggen.

26 mei 2015 om 21:51

De uitgaven van Man Utd, sinds de invoering van de Prem in 1992, in vergelijking met de andere clubs, afgezet tegen het aantal behaalde titels.

Het lijkt me dan toch wel duidelijk dat het beleid van Man Utd spijkers met koppen heeft geslagen, en veruit het meest rendabele en goedkoopste is geweest van alle clubs in het Engels voetbal.

26 mei 2015 om 12:17

@maybe...united werd vorig seizoen 7e he.
Southampton is dit jaar 7e geworden. Als koeman 200 miljoen kan investeren in de selectie, dan is hun selectie nog steeds niet goed genoeg om kampioen te worden.

26 mei 2015 om 18:13

In de laatse 7 jaar heeft Man Utd: 506 miljoen uitgegeven en Chelsea: 667 miljoen dus als Man Utd meer dan 200 miljoen uitgeeft dit seizoen moeten ze kampioen worden dit seizoen.

200 miljoen omdat Chelsea zeker wel voor meer dan 35 miljoen gaat kopen

Transfermarkt.nl

Andere kant vind ik het een fout van Van Gaal zelf, je haalt Di Maria maar weet er geen raad mee? Ik denk dat Van Gaal eerst moet kijken wat voor systeem hij wilt gaan spelen en aan de hand daarvan een paar spelers moet halen. Nu zitten ze ook Depay en dergelijke te kopen terwijl je al 3/4 andere spelers heb die op dat positie kunnen spelen.. Blind heeft hij volgens mij gehaald als CVM maar volgens mij gaf hij laatst een interview dat hij niemand had om CVM te spelen behalve Carrick. Spelers als Blind, Di Maria etc. halen was gewoon overbodig en geld verspilling, goede aankopen waren Herrera en Shaw.

26 mei 2015 om 12:02

En laten Herrera & Shaw nu net Woodward & eigenlijk ook nog Moyes aankopen zijn....

26 mei 2015 om 18:14

Kijk jij wel voetbal of niet? Herrera en Shaw spelen het beste voetbal op het moment.

26 mei 2015 om 18:56

Ja maar geageer op het het feit dat hij zegt dat Herrera & Shaw door v. Gaal zijn gehaald.

26 mei 2015 om 17:47

Di Maria weet geen raad met Van Gaal op het moment vriend

Otamendi Godin voor Cv
Clyne Ra
Gündogan CM of Rm
Muller AM Rm/rb of Ca
Bale Rb
Cavani Benzema Ca
En je hebt een kampioens ploeg.

Valencia wordt miss verkocht.
Di Maria wordt evt in een ruil deal weg gedaan. (cavani..??)
En voor Fellaini mag best een betere speler voor in de plek komen.
Ook al heeft hij een goed seizoen gespeeld.
Evans en Rafaël mogen weg.
Falcao en RVP wordt niet meer gehuurd en verkocht.
En je hebt wat meer geld het kastje.

26 mei 2015 om 12:11

Otamendi is echt een beest, dat heeft United echt nodig achterin, Jones volstaat gewoon niet, Smalling maakt grote progress, geen echt grote fouten meer gemaakt achterin, is wel echt net zoals Jones een klein bang kind als hij richting de middenlijn gaat met de bal, Bale is overbodig en duur, Young, Di Maria en Depay volstaan, genoeg snelheid in huis alledrie, een echte spits is ook wel nodig, maar eentje die in het spel voldoende betrokken is, als je met Rooney in de spits speelt, heb je echt Carrick of een vergelijkbare speler nodig om de link tussen het middenveld en de spits te maken

26 mei 2015 om 12:21

Dat is natuurlijk wel veel te makkelijk wat namen roepen.

Otamendi lijkt me een prima keuze.
Gundogan zou kunnen, maar United heeft in mijn optiek toch meer iemand nodig die de nadruk wat meer op verdedigen heeft. Daarom heb ik al een tijd de namen van de gebroeders Bender in mijn hoofd zitten als vervanger van Carrick.
Muller is niet nodig. In het huidige systeem kunnen Mata, di Maria en Januzaj op RB spelen.
Bale is veel te duur en niet nodig.
Cavani of Benzema lijken mij ook te duur om naast Rooney neer te zetten. Ik zie wat meer in Lacazette. Zal qua aanschaf en salaris wat goedkoper zijn. Daarnaast is hij 23 dus kan hij eerst iets in de luwte van Rooney meedraaien en vervolgens zijn plek overnemen.

Valencia mag denk ik niet vertrekken. Is toch redelijk veelzijdig en als je Rafael ook al laat vertrekken dan haal je Clyne en heb je weer geen enkel alternatief.
Fellaini blijft toch zijn nut houden als stormram. Voetballend voegt hij weinig toe maar je kan toch niet ontkennen dat hij dit seizoen zijn waarde heeft aangetoond. Ben het wel met je eens dat hij niet bij de basis 11 behoort te zitten.

26 mei 2015 om 12:50

Noem zeker even wat namen.
Namen die voor United zeker wel mogelijk zijn.

Bale is voor mij ook zeker overbodig als Di Maria blijft.
Dan is Bale zeker niet nodig. Anders zeker wel halen voor snelheid.
Dese deal zou evt wel kunnen komen in ruil met de Gea. Mocht die naar real willen.
Januzaj is gewoon te ligt voor dit niveau. Of hij moet echt flink wat body kweken.

Voor een betere vervanger voor Fellaini zie ik Muller toch echt als top kandidaat.
Multifunctioneel. Groot loop vermogen. Type speler die LVG wel zoekt.

Als je achterin goede verdedigers neer zet dan kun je met Gündogan zeker spelen.
Een team als united moet niet hun opstelling aanpassen omdat evt de verdediging te moeten ondersteunen.
Die moeten spelers hebben die het verschil kunnen maken en voetballend iets toe voegen.

zie zelf ook liever een andere type spits komen.
Die Lacazette ken ik niet. Nooit zien spelen. Wel van horen dat het een goeie spits is.
Kan daar niet over oordelen. Qua leeftijd en speler van het jaar geworden. Zou het prima in LVG z'n profielschets passe

26 mei 2015 om 12:58

Een type Bale/reus is wel nodig. Die passen in de PL en zijn beide wereldniveau op hun positie. Dan heb je spelers die de wedstrijd uit het niets kunnen openbreken. Depay is ook zo'n speler maar het is een talent en nog geen gearriveerde speler.

Otamendi of Hummels zouden prioriteit nummer 1 moeten zijn bij Manchester. Een ervaren verdediger hebben ze gewoon nodig.

Lacazette is inderdaad een goede optie. Al zie ik liever Cavani komen. Benzema mist in mijn ogen net dat klein beetje extra's.

Ik ben het eigenlijk wel met Zlatanunited eens qua namen die weg mogen. Mits er sterke spelers voor terug komen. Januzaj mag ook verhuurd worden.

26 mei 2015 om 13:34

Het is ook geen geval van de opstelling aanpassen om de verdediging te ondersteunen.

United speelt de laatste weken 4-1-4-1. Als je dan met erg aanvallend ingestelde centrale middenvelders speelt dan moet daar gewoon een controleur achter lopen om de balans te houden. Carrick is niet voor niets al jarenlang zo belangrijk bij United.

Er moet echt een waardige vervanger voor hem komen en Gundogan is toch geen controleur maar meer een type zoals Herrera vind ik.
Ik sluit ook niet uit dat United komend seizoen voornamelijk 4-3-3 of 4-2-3-1 gaat spelen. Dan heb je zeker een meer controlerende speler er bij nodig.

Matic is bvb hartstikke belangrijk bij Chelsea en die wordt echt niet opgesteld omdat Chelsea de opstelling heeft aangepast omdat ze vinden dat Terry en Cahill te weinig kwaliteit hebben en daarom ondersteund moet worden.

Met betrekking tot Januzaj heeft het denk ik niet zo veel met zijn body te maken. Spelers als Mata en Silva redden zich toch ook prima en die zijn fysiek echt niet sterker dan Januzaj. Indien van Gaal vindt dat hij niet goed genoeg is om geregeld te spelen dan moeten ze hem verhuren. Het talent zit er zeker alleen is hij meer een 10 en daar speelt hij gewoon nooit. Bij de U21 steekt hij er toch direct met kop en schouders bovenuit. Ik zou hem echt heel graag meer aan spelen zien toekomen en ze kunnen hem vast wel stellen bij een PL club.

26 mei 2015 om 17:49

Baseer alsjeblieft dit soort reacties op betrouwbare bronnen, op het moment zijn de top targets: Pogba, Otamendi, Cech, Clyne, Bale, Muller en Schweinsteiger - Mark Ogden, James Ducker en Jamie Jackson

United heeft gewoon een vervanger van Carrick nodig. Maar dat is al jaren bekend. Haal daar een goede voor, en een degelijke centrale verdediger erbij, en klaar ben je.

Daar had ie mee moeten beginnen, ipv Falcao en di maria halen. Blind is daar simpelweg niet goed genoeg voor.

Zo moeilijk is het niet, dus waarom V Gaal het zo goed doet, is mij niet duidelijk....

26 mei 2015 om 13:21

Klopt. Maar wie zou carrick nou kunnen vervangen. Ik kan zo 1 2 3 niet bedenken wie zowel als spelinzicht als passen als verdedigen in de buurt van carrick komt. Dat soort spelers zijn uitgetorven. De cm's van nu moeten vooral snel en technisch zijn met veel flair. Niemand waardeert slimme verdedigende motors a la carrick of gerrard.

Enige die ik kan bedenken zijn Schweinsteiger oud/duur, kroos duur/onhaalbaar en vidal duur/vedette. Sahin en moutinho zijn ook dat soort spelers maar hebben denk ik niet het niveau wat van gaal na streeft.

Heb jij nog ideen?

26 mei 2015 om 13:37

Sven of Lars Bender zijn de enige namen die ik kan verzinnen en die me haalbaar lijken. Ik denk dat ik de lichte voorkeur voor Lars Bender heb maar moet daar bij bekennen dat ik eigenlijk te weinig Bundesliga zie om echt goed een eigen oordeel te kunnen vellen tussen die 2.

Qua leeftijd passen ze ook perfect. 26 jaar en kunnen dus nog een seizoen of 6 mee op topniveau.

26 mei 2015 om 13:46

Vidal of strootman mits fit.

Of gewoon een powerhouse type toure.
Maar Rooney op het middenveld is in ieder geval geen optie. Ik denk dat we met zo.n speler erbij zeker 9 punten meer hadden gehad.

Dan wordt je 2e of 3e.

hernandez houden en nog een extra spits zou ook welkom zijn. Weet niet op RvP het nog kan...

26 mei 2015 om 13:47

Maar beide Benders zijn nou niet echt een kei in passen of de looplijnen toeschreeuwen. Een naam die me net binnen schoot was Schneiderlin. Dat zou DE opvolger van Carrick kunnen zijn maar vraag me af of koeman hem naar van gaal zal laten gaan.

Anders zou Van Gaal zal zijn tactiek moeten veranderen en een 4441 moeten spelen.

Dan kan hij dus een DMF (wanyama) kopen en herrera als de aanvallende/box to box cm.

Valdes
Clyne
Otamendi
Smalling
Shaw
Di maria
Herrera
Schnei/Wanay
Depay
Mata
Rooney
26 mei 2015 om 15:14

4441 nog wel. Bedoel je 4-1-4-1? Dat is namelijk de huidige opstelling.

Scheiderlin is een prima optie inderdaad. Ook nog wat jonger en heeft aangetoond mee te kunnen op PL niveau.

Wanyama vind ik dan weer geen goede optie. Die vind ik voetballend en tactisch sowieso veel minder dan Schneiderlin en Lars Bender.

Dan zou ik denk ik Kondogbia wellicht nog een beter alternatief vinden.
Jong, sterk en gebaseerd op de statistieken is hij voetballend ook niet slecht.

26 mei 2015 om 15:48

Denk dat hij 4-4-1-1 bedoelt aangezien ze al 4-1-4-1 spelen.

26 mei 2015 om 17:09

4411 inderdaaad Wanyama is juist verdedigend ijzersterk en blijft wat meer achter. Nou net een speler die je nodig hebt als je met 1 defensief ingestelde middenvelder gaat spelen. Herrera rooney dimaria depay en mata lukt het aanvallen gedeelte wel. Dan heb je meer een slot op de deur nodig a la wanyama dan een creatieve kracht zoals Kondogbia

Ben er zo goed als zeker van ,als Van Gaal nog 200 miljoen krijgt voor nieuwe spelers hij nog niet kampioen kan spelen.
Di Maria,toch 12de beste speler ter wereld volgens footbal-observatory,niet aan het spelen krijgen is gewoon de fout van Louis, Blind inhalen is ook een foute bedoeling,die jongen,wanneer hij de bal heeft ,haalt altijd de snelheid uit een aanvalsopbouw met het gevolg nog meer Everton-toestanden.
Nieuwe spelers ?
Twee zou ik verwelkomen: Otamendi en Cavani.
Ene zou ik onmiddellijk uitlenen : Depay.
Depay blijft niet op zijn vleugel en speelt Rooney in de vernieling.
Met het gevolg een misnoegde Rooney en dat werkt altijd in het nadeel van de ploeg en Van Gaal.
Kort samen gevat: Louis heeft verkeerde spelers gehaald en nu moet de clubleiding andere en betere spelers halen,zodat Louis bij het niet behalen van de titel volgend seizoen zijn handen in onschuld wast.

26 mei 2015 om 13:24

cavani is echt niet meer de cavani die zou schitterde bij Napoli. Hij mist kans op kans bij PSG en speelt bij de afwezigheid van Ibra echt als een natte krant. Het zou zeer zonde zijn om Cavani aan te trekken. Dan kan je net zo die Lacazette of Morata voor grof geld aan trekken en een kans geven

Bij dit soort clubs spelen veel meer factoren. Soms is het aantrekkelijk om voor een speler een forse prijs te betalen als dit heel veel extra merchandising verkoop geeft. Niet alles is voor ons inzichtelijk.
MU is bijvoorbeeld altijd in voor aziatische toppers. Puur vanuit marketingoogpunt.

Het is niet zo makkelijk om even zomaar de goede spelers te halen... Als je bijvoorbeeld cavani zou halen, dan haal je hem niet voor de bank maar voor de basis. Dit zou dan ten koste gaan van Rooney die dan op tien zou gaan spelen, waardoor mata (jammer genoeg) moet gaan uitwijken naar de vleugel.

Om mee te strijden om een titel moet Man U toch zeker een RB, Cvm/cm, en een vleugelspeler halen die evt ook nog in de spits kan.

Als rechtsback kan je Clyne of Piszcek. Als Cvm/cm zou ik gaan voor Veratti of Witsel die beiden goed kunnen voetballen en kunnen verdedigen. Verder zou ik gaan voor de multifunctionele Muller gaan, die op de vleugel, Spits en op tien kan spelen. Dan behoud je chicharito als back up en je bent klaar voor het volgende seizoen.

Niet te vergeten natuurlijk nog een cv. Hummels/godin/otamendi/varane zouden toppers zijn.

Korte termijn succes. Ff snel kampioen worden in de pl en ff meedoen in de cl. En dan weer opkrassen voordat zijn opvolger succes ermee gaat boeken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren