Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van Gaal krijgt concurrentie van Juventus in jacht op landgenoot'

Laatste update:

Veel supporters van Ajax zien Nigel de Jong in de zomer graag terugkeren naar Amsterdam, maar het lijkt er niet op dat dit haalbaar is. De middenvelder is volgens verschillende media nog niet klaar in het buitenland en de vraag is nu waar hij zijn loopbaan na dit seizoen zal gaan vervolgen. Het contract van De Jong bij AC Milan loopt af en over ruim drie maanden is hij dus transfervrij.

/

Louis van Gaal zou zijn landgenoot graag naar Manchester United willen halen, maar krijgt te maken met concurrentie. Juventus werd ook al eens in verband gebracht met de dertigjarige De Jong en Italiaanse media claimen nu dat de kampioen bezig is met een voorstel voor de Amsterdammer. De Jong zou in Turijn weer kunnen samenwerken met Massimiliano Allegri, die hij nog kent van Milan.

De Jong is bezig aan zijn derde seizoen bij i Rossoneri, die de middenvelder in de zomer van 2012 ophaalden bij Manchester City. Een overstap naar United zou dan ook wel gevoelig liggen. De Jong speelde voor zijn avontuur in Engeland voor Hamburger SV en begon zijn loopbaan bij Ajax, waar hij ook een groot deel zijn opleiding genoot.

Bij welke club zou Nigel de Jong beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal, sla je slag!

10 maart 2015 om 22:56

Coquelin is voetballend veel sterker. Als ze nog een cvm halen moet het een wereldtopper zijn, niet de Jong.

10 maart 2015 om 23:49

De Jong is top 5 op zijn positie, met je Coquelin, pannenkoek.

11 maart 2015 om 00:36

Daarom dat hij bij Milan zit -_-
Pannenkoek? Kijk, kleuter, Coquelin verplettert de stats van Matic en Schneiderlin dit seizoen, dat zegt heel veel.

11 maart 2015 om 01:30

Welke stats?

11 maart 2015 om 01:44

Ja maar je moet breder denken. Wilshere is al jaren niet aan het stijgen qua voetballend vermogen, dan heb je een onzekere Coquelin, dat hij het nu goed doet wil nog niks zeggen over de volgende seizoenen. Naast Ramsey heb je een zeer zwakke Arteta en Flamini. De Jong is een speler die Arsenal nodig heeft, om even de beuk erin te gooien zoals in wedstrijden tegen City nodig zijn. De Jong vind ik gewoon wereldtop, je zegt beneden dat hij "maar" bij Milan speelt maar de hele wereldtop zit achter hem aan. Ben een groot voorstander van zijn komst naar Arsenal.

11 maart 2015 om 01:44

Je zegt boven* hihi

11 maart 2015 om 08:24

Hj10
Interceptions, gewonnen duels en dat soort dingen voor een cvm. Moet je anders maar eens opzoeken.

11 maart 2015 om 08:27

Elcoreano
Ik hoor al jaren dat betere clubs achter hem aan zitten. Hij zit er nog steeds. Ik vind hem een beest maar voetballend echt veel te,zwak voor Arsenal.
Flamini, Arteta, Diaby buiten en een wereldtopper zoals Javi Martinez of Luiz Gustavo halen.

11 maart 2015 om 09:29

Je denkt toch niet voor 2 seconden dat Coquelin beter is dan Matic..?

11 maart 2015 om 10:03

Zeg ik ook niet. Maar dat zijn stats veel en veel beter zijn, toont aan hoe sterk (en snel) Coquelin zich aan het ontwikkelen is.

11 maart 2015 om 11:48

Zo bijzonder is Matic niet hoor. Saaie speler.

11 maart 2015 om 12:01

Gedeeltelijk ook omdat het AC Milan van de beginperiode dat de Jong kwam gewoon sterk was, sinds 2 jaar zijn ze zwak.. En grote clubs wachten nu tot zijn contract is afgelopen. Zou idd Arteta, Flamini en Diaby verkopen. Dan heb je Wilshere, Ramsey, Coquelin. Voor de toekomst Zelalem. Zou dan voor een sterke middenvelder gaan die beschikbaar is en ik twijfel over Luis Gustavo want die doet het bij Wolfsburg goed. Denk Sami Khedira of Javi Martinez. Ik ben ook voorstander van nog een goeie CV en een topspits en dan kan Giroud vertrekken. Pedro misschien nog binnenhalen voor goedkoop en dan staan we goed voor de komende jaren!

De poll klopt niet , hier moet Ajax staan

10 maart 2015 om 22:08

In de plaats van wie

10 maart 2015 om 22:11

Juve

11 maart 2015 om 06:59

De jong kan ook naar juve volgens vz,

Niet verlengen met de Jong is een veel kwalijker zaak dan het niet halen van nieuwe spelers. Dit is echt iets wat Milan zo snel mogelijk rond moet krijgen.

10 maart 2015 om 22:17

Als de jong slim is gaat hij transfervrij weg. Dan kan hij een club kiezen in een land of competitie waar hij zichzelf graag ziet spelen en je krijgt extra veel salaris omdat er geen transfersom betaald hoeft te worden.

Tel daarbij op dat het nog jaren gaat duren voordat Milan zich weer met de top kan meten en de keuze is zo gemaakt denk ik

Ik hoop dat hij naar united komt, dan nog een rb (srna?) een cv (otamendi, varane, garay?) en een spits/buitenspeler( bale en icardi?) en misschien nog een middenvelder gundogan zou graav naar united komen en die is imo wel welkom.

10 maart 2015 om 22:16

Nee Snra is al in de 30 dus dat is niets. Misschien Danilo snel ophalen bij Porto nu Barca niets mag kopen.

10 maart 2015 om 22:18

Srna, otamendi, garay en Icardi zijn geen spelers gemaakt voor dat top. Denk dan aan dani alves(wil weg bij barca), hummels(tijd voor een nieuwe uitdaging, en gewoon een rots in de verdediging), en een bewegelijke, scorende spits zoals Benzema, al lijkt me die niet haalbaar, maar zo'n type spits hebben ze wel nodig naast Rooney

10 maart 2015 om 22:25

Otamendi en Garay wel

10 maart 2015 om 22:40

Otamendi en garay zijn beter in het puur verdedigen dan hummels en icardi is imo de spits van de toekomst

10 maart 2015 om 22:19

Srna halen? Jij leeft nog in 2008 zeker? :P

10 maart 2015 om 22:39

Neehoor, maar mcnair is er voor de toekomst en srna is nog steeds een zeer degelijke back en brengt ook ervaring mee.

10 maart 2015 om 23:38

We schijnen Rafael te hebben, die nu door de blinde Van Gaal vergeten wordt, maar gewoon top is. Voor cv is Otamendi wel een goede, of Hummels. Dan nog Gundogan voor op cm en een speler als Lacazette erbij voor in de spits. Met Di Maria, Januzaj, Mata, Nani en Rooney en heb genoeg voor achter de spits en vleugels.

Laat maar naar united gaan. Juve heeft niets aan hem.

ik als juventus supporter hoef hem eerlijk gezegd niet in het juventus shirt te zien. niet omdat het geen goede voetballer is, want dat is hij wel degelijk, hij is ehcter al op leeftijd, en ook vind ik niet dat hij het niveau heeft om juventus echt naar top europees niveau te brengen. zou enkel als breedte versterking kunnen functioneren, zou het prachtig vinden als hij naar ajax gaat, daar zou hij denk ik heel goed uit de voeten kunnen met dit niveau wat hij nu haalt

Voegt helemaal niks toe aan dit juve dan een hoge salaris. Er zijn betere middenvelders. En we hebben sturaro gehaald. Dus we hebben al een echte cvm in huis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren