Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal: ‘Ik zie vooruitgang, maar twee van de negen punten is niet goed’

Laatste update:
/

Louis van Gaal heeft nog geen overwinning geboekt in de Premier League. Eerst verloor Manchester United thuis van Swansea City (1-2), daarna werd er slechts een punt gepakt bij Sunderland (1-1) en zaterdag bleef het 0-0 op Turf Moor tegen promovendus Burnley. De aanwezigheid van Ángel Di María inspireerde United niet voldoende om te winnen en dus heeft Van Gaal pas twee punten gepakt met zijn nieuwe club.

“We geven vandaag niet veel kansen weg, maar we moeten wel meer zien te creëren. Dat deden we dit keer, maar we slaagden er niet in te scoren. Ik zie vooruitgang, maar een club als Manchester United hoort te winnen. Twee van de negen punten pakken is niet goed, niet voldoende: dat is teleurstellend”, sprak Van Gaal na de wedstrijd op de persconferentie van United.

Van Gaal begroette deze week dus Di María en zaterdag kwam ook de deal met Ajax over Daley Blind rond. Hij kan in de eerstvolgende wedstrijd in actie komen voor United en Van Gaal hoopt dat hetzelfde zal gelden voor Marcos Rojo. “Ik denk dat hij zijn werkvergunning dan wel zal hebben”, aldus de trainer. Manchester United komt nu pas op 14 september weer in actie, na de interlandonderbreking. Queens Park Rangers is dan de tegenstander op Old Trafford.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond het vandaag eigenlijk (veel) slechter dan bijv. thuis tegen Swansea.

30 augustus 2014 om 16:39

Was het ook, maar ja wat moet hij zeggen. Hij moet toch die spelersgroep nog enigszins positief houden. Anders vallen ze helemaal terug.

Hij moet gewoon van systeem wisselen (4-2-3-1) en een leider voor de defensie halen. Vlaar zou bijvoorbeeld een goede noodoplossing zijn. Hij heeft ervaring en als aanvoerder weet hij hoe je een verdediging moet leiden, lijkt mij. Alle verdedigers die United nu heeft zijn namelijk jong en hebben vrij weinig ervaring.

30 augustus 2014 om 16:41

Ik ben juist 'bang' dat hij het deels meent en dit ook zegt om vast te kunnen blijven houden aan zijn geniale 3-5-2-systeem. Het gaat immers steeds beter, het komt wel..

Van Gaal heeft uitstekend gepresteerd in het verleden, maar is ook enorm eigenwijs. Als hij nu na een paar weken afstapt van zijn systeem, zal hij dat ergens toch als een verlies ervaren. Hoe meer de buitenwacht roept om een ander systeem, hoe meer hij zal willen bewijzen dat het wel werkt..

30 augustus 2014 om 23:21

Omdat hij weet wat hij doet, houdt hij vast. Hij is niet zomaar een prutser. Als we tijdje verder zijn en de boel compleet is, komt het wel.

31 augustus 2014 om 00:48

Dat moet nog blijken.mijn punt was meer dat ik hem niet snel van zijn systeem zie afstappen, terwijl veel mensen dat toch lijken te verwachten.

Tja, Louis begint altijd moeilijk. Het komt vast wel goed, Ferguson had ook drie jaar nodig om een team te bouwen dat vervolgens 25-30 jaar wereldtop was en het ene na het andere kampioenschap binnensleepte en zelfs nooit lager eindigde dan de derde plaats. Maar in die drie jaar dat hij aan het bouwen was werden er nog geen hoge ogen gegooid in de Premier League. Dus hopelijk gaat het bij Van Gaal hetzelfde.

30 augustus 2014 om 17:10

Begin toch niet telkens over Ferguson als je er geen zak van weet. Toen was Utd een ploeg die tegen degradatie vocht. Nu wordt er doodleuk 175 miljoen uitgegeven en kunnen er nog geen drie kansen gecreëerd worden. Ik word echt moe van types als u.

30 augustus 2014 om 17:57

Toen was united een ploeg die tegen degradatie vocht? Dus als iemand Van Gaal nu zou vervangen krijgt die wel de tijd, want united staat er nu ook niet echt florisant voor. United eindigde de jaren voor ferguson gewoon in de top 4.

Verder is de vergelijking met Van gaal onrealistisch dat snap ik. Maar toen ferguson kwam hadden ze een paar slechte wedstrijden gespeeld, zoals united vorig seizoen en ook nu presteerd.

30 augustus 2014 om 19:45

je snapt toch wel wat ie bedoelt.
Man Utd is nu de succesvolste en grootste club van engeland. Dat was destijds wel anders.

Van Gaal heeft tijd nodig en dan komt alles goed. Helaas kraakt iedereen hem nu al af op basis van een slechte competitiestart.. Al was de voorbereiding ontzettend goed, dat snap ik dan ook niet. .

30 augustus 2014 om 16:35

Natuurlijk heeft hij tijd nodig. Ik vraag me alleen af of hij die ook echt krijgt van de Glazers, ondanks de mooie woorden vooraf.

Het kan best wat worden als spelers weer fit zijn en Van Gaal gewoon een normaal systeem hanteert. En Mata is gewoon een knelpunt want sinds zijn aankoop is de selectie totaal niet meer in balans omdat hij, Rooney en Van Persie moeten spelen en ook in het midden willen spelen. Eigenlijk moet je Mata gewoon even vergeten, dan kan je een prima opstelling maken.

Gea
Rafael
Jones
Rojo
Shaw
Januzai
Herrera
Carrick?
Di Maria
Van Persie
Rooney

Niet vergeten dat er veel goede spelers geblesseerd zijn. Maar ik snap het niet dat er niet naast Rojo nog een centrale verdediger is gehaald.

30 augustus 2014 om 16:44

Vind ik een onzin argument:"veel spelers geblesseerd" kijk eens wat er op t veld staat bij Burnley en bij Utd.. Dit moest hoe dan ook een ruime overwinning zijn op voorhand al

30 augustus 2014 om 17:04

Natuurlijk moeten ze met gemak winnen, maar 11 afwezigen is natuurlijk nooit een onzin argument dat voelt ieder team.

30 augustus 2014 om 17:05

Op wat voor manier? Kijk dat elftal van utd.. ook al voelen ze het ze moeten Burnely als nog oprollen. Denk je nou echt dat die spelers denken wow 11 man weg we gaan het lastig krijgen?

30 augustus 2014 om 17:10

Ik zeg toch ook dat ze zouden moeten winnen? Maar ik zeg ook dat een team ook zwakker wordt van 11 afwezigen dus het speelt wel een rol. Met Shaw Rafael en Rojo in je verdediging en herrera er nog voor is het toch een stukje makkelijker opbouwen.

30 augustus 2014 om 17:13

Klopt natuurlijk is het makkelijker opbouwen. Maar wat is je punt? Ook al hebben ze veel geblesseerden het team is kwalitatief nog steeds veel beter dan hun tegenstanders dus wat betreft dat het team dat voelt ben ik het mee eens maar ik vind het een kul argument als je dat erbij haalt als reden/smoes dat ze hun wedstrijden daarom niet kunnen winnen. (en ja ook al zeg je dat ze zouden moeten winnen)

30 augustus 2014 om 17:19

Ik zeg dat helemaal niet en ik lees het eigenlijk in het stuk ook niet.
Het enige dat ik je probeer uit te leggen is dat als een team 11 man mist dit altijd 1 van de redenen zal zijn als het slecht gaat. Al denk ik dat vorm en systeem in deze situatie een groter probleem zijn.

Van Gaal kan beter gewoon stoppen met het 3-5-2 systeem. Bij het Nederlands elftal werkte het perfect, maar denk dat hij bij Man Utd beter 4-42 -f 4-3-3 kan spelen.

30 augustus 2014 om 16:44

Ja dat 3-5-2 systeem is drama. Werkt totaal niet wanneer je zelf het spel moet maken. Tenzij je spelers als Juventus. Die hebben namelijk:

- Spelers op het middenveld die goed kunnen aanvallen en verdedigen.
- Spelers die een hele wedstrijd op en neer kunnen rennen (vidal / Asamoah / Lichtsteiner)
- Een aanspeelpunt en een voetballende spits daarnaast (vind van Persie geen aanspeelpunt)
- Een spelverdeler als Pirlo

30 augustus 2014 om 16:45

De premier League is geen FIFA he..

30 augustus 2014 om 16:48

Zeg ik dat dan? Ik probeer alleen duidelijk te maken dat dit factoren zijn die een 352 systeem succesvol (kunnen) maken. United heeft dit niet in de selectie, of niet genoeg kwaliteit daarin. Dus moet hij gewoon afstappen van dat 352 systeem.

Ik ben echt verbijsterd over hoe weinig kansen ze weten te forceren. Mata, Rooney en Van Persie zijn heel matig begonnen aan de competitie. Di Maria daarintegen was heerlijk om te zien spelen.

Aub kap met dat schandalige systeem. Je kan niet eens potten breken tegen Burnley met spelers als Di Maria Rooney Van Persie en Mata. Met dit Systeem speel je counter voetbal en geef je teams als Burnley en Sunderland alle gelegenheid om in de wedstrijd te komen. Wat een verschrikkelijk niveau laat United zien onder van Gaal.

31 augustus 2014 om 00:47

Volledig akkoord. Wat een schande dat hij ze zo laat spelen. De beste helft van het seizoen was met 4-3-3. En 'blijven geloven in de filosofie' is pure nonsens, ik geloof alleen in zijn 4-3-3 filosofie. Je zou gek worden van zijn geraaskal over 'believe in the philosophy' terwijl iedereen duidelijk ziet hoe slecht ze spelen..

Vooruitgang???? is die blind, was niet om aan te zien. Nog slechter dan de vorige keer.

30 augustus 2014 om 16:44

Nee, maar hij heeft wel Blind gehaald

Zolang hij dat achterlijke 352 blijft spelen, schijt ik in me broek voor de eerste beste topper. Dan heb ik het ook nog over tegenstanders als Everton en Spurs.

Dit lijkt helemaal nergens op, die verdedigers zijn zo onzeker. Zet er gewoon 4 neer achterin, 3 op het middenveld en 3 voorin is toch niet zo moeilijk?

En Valencia dat is te slecht voor woorden, die maakt niet eens indruk in de Championship. Heeft totaal geen passerbeweging kan geen moer met links. Kan je net zo goed Usain Bolt contracteren.

30 augustus 2014 om 16:51

Tegen de toppers moet dat systeem volgens mij juist wel werken. Zoals het in de voorbereiding ook werkte tegen bijv. Real Madrid. V. Gaal lijkt even te vergeten dat je tegen teams als Sunderland en Burnley als Manchester zijnde zelf het spel moet maken om te winnen. Het 3-5-2 systeem is een systeem dat werkt als je flink de onderliggende partij bent, maar is niet echt een lekker systeem om een goed positiespel mee te spelen.

30 augustus 2014 om 16:57

Daar heb je gelijk in. Maar ik heb het idee dat ze nu opeens in de PL het helemaal kwijt zijn achterin. Alhoewel er met Shaw,rafael en Rojo wel betere staan.

Maar nog steeds United heeft geen wingbacks. Valencia mogen ze gratis weggeven, Young kan er ook niks van.
Ik ben nog steeds van mening dat ze v.persie hadden moeten verkopen of einde van het seizoen weg doen. Dan kan je zo spelen.

De Gea
Rafael
Jones
Rojo
Shaw
Herrera
Blind/Aankoo
Di Maria
Mata
Januzaj
Rooney

Hoop dat hij daar echt faalt. Wat een miskopen ook allemaal. Luke Shaw laten we daar maar niet over gaan beginnen.

30 augustus 2014 om 16:51

Wat een onzin.

Shaw is het grootste talent van Engeland op die positie.
Di Maria en Hererra zijn gewoon prima aankopen.
En rojo moeten we ff afwachten.

Alleen had nog een cv beter geweest.

Nee, het is het systeem wat niet klopt. En de blessures uiteraard.

30 augustus 2014 om 16:59

Waarom wordt Daley Blind gehaald dan?

30 augustus 2014 om 17:07

niet voor de linksback, al zal het wel meespelen dat hij daar eventueel kan spelen als shaw en rojo er niet kunnen spelen.
hij zegt net zelf ook dat hij voor het middenveld gehaald is (wat ik trouwens ook niet snap).

30 augustus 2014 om 17:11

Ik denk voor naast Herrera. Of misschien voor meer voetbal van achteruit. En omdat ie multi inzetbaar is.

Ook afwachten of hij goed genoeg is.

V Gaal switch a.u.b. naar 4-3-3

Moyes won ook amper maar die zag nog dat hij absoluut Januzaj moest opstellen. Als alle aankopen ingewerkt en speelklaar zijn kan het team pas gevormd worden, ik verwacht dat Rojo, Shaw, Herrera en Di Maria basisspelers zullen zijn maar ze zijn er net en moeten hun weg nog vinden, wat ontzettend moeilijk is in een United dat niet draait. Heeft tijd nodig, als Man U in mei op plek 4 eindigt heeft van Gaal prima gedaan, tussendoor mogen ze tussen plek 4 en 10 bengelen. Ze komen echt van ver.

Het is gewoon mooi dat hij heel hard faalt want met zijn gezever met zijn blessures wordt je niet goed van want zelfs dan moet je dit soort wedstrijden makkelijk winnen want met Mata, Rooney, Robin, Di-Maria kan het gewoon!

Nu zullen ze zien dan Moyes zo slecht niet was en die kreeg geen zak met geld!

Ik vind het alleen jammer voor de Unitedsupporters.

hij moet gwn zo spelen met manu:

van persie rooney

mata
di maria januzaj

herrera blind

shaw rojo vlaar

vlaae kopen is goeie speler

Ik hoop echt dat Van Gaal nu niet koppig vasthoud aan deze tactiek omdat hij succes heeft gehad op het WK maar ik vrees het ergste.
HIj staat niet bekend als een persoon die makkelijk een foute beslissing toegeeft, hij houdt te lang vast pas als het echt misgaat dan is die genoodzaakt om in te grijpen.

Het was altijd te prijzen zijn visie voor de Hollandse school maar die heeft die helemaal overboord gezet na het succes op het WK, ik denk echt dat hij te veel in zijn eigen succes is gaan geloven en niemand hem even met beide benen op de grond zet.
Aanvallers als back komop zeg, Kuyt heeft toch wel laten zien dat dat geen geweldig succes was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren