Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal: 'Hij raakte de bal gemiddeld negen keer, maar hij scoorde altijd'

Laatste update:

Manchester United wacht al 235 minuten op een doelpunt. Na de treffer van Anthony Martial in de 65e minuut van het Champions League-duel met CSKA Moskou (1-1) kwam de ploeg van Louis van Gaal niet tot scoren in de stadsderby met Manchester City (0-0) en het bekerduel, inclusief verlenging, met Middlesbrough (0-0). Van Gaal is van mening dat zijn aanvallers niet naar excuses moeten zoeken.

/

Manchester United schoot tot dusver in de Premier League slechts 74 keer op doel, en houdt daarmee slechts twee ploegen onder zich. Wayne Rooney kwam in zijn laatste zes duels tot slechts één doelpunt en raakte in de stadsderby maar 44 keer de bal aan. Dat zijn statistieken waar Van Gaal niet veel mee kan. "In mijn tijd bij Bayern München had ik Mario Gómez. Hij raakte de bal gemiddeld negen keer per wedstrijd."

"Soms had hij een uitschieter, en had hij de bal veertien keer aangeraakt. Maar hij scoorde wel elke wedstrijd", benadrukte Van Gaal. "Ik denk niet dat onze aanvallers nog minder aan de bal komen. Het hangt af van hoe zij de bal krijgen, wat ze ermee doen en hoe goed ze met bepaalde situaties kunnen omgaan. Misschien doet Rooney te veel. Je weet als trainer of speler nooit hoe je je vorm of afronding moet verbeteren."

"Ik probeer het te beïnvloeden, en de speler probeert het te beïnvloeden, maar dat kan lastig zijn. Het is ook iets mentaals. Dan kan het op alles een negatieve uitwerking hebben. Het is voor een manager lastig om daar mee om te gaan, maar ook voor de speler zelf." Manchester United speelt zaterdag uit tegen Crystal Palace, dat ondanks twaalf treffers in tien duels op een uitstekende zevende plek staat.

Manchester United moet in januari een spits aantrekken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gomez is dan ook een echte spits. Is momenteel ook goed op dreef bij Besiktas. Die hebben maar één taak en dat is scoren. Rooney is geen echte spits. Of misschien is hij dat wel, maar zo wordt hij in ieder geval niet gebruikt.

31 oktober 2015 om 02:12

Rooney wordt verkeerd gebruikt, is ook wel logisch aan 1 kant want Martials is heel goed begonnen.. Mja nu heb je niks aan Rooney dus tel uit je winst.

31 oktober 2015 om 09:06

Rooney is vooral goed net buiten de 16, het is geen spits zoals gomez, Costa en falcao bijvoorbeeld

dek dat hij goed rendeert met een diepe spits voor hem maar martial is daar ook niet voor geschikt, zou gewoon een simpele intikker moeten zijn die altijd op de goede plaats staat zoals van Nistelrooy en inzaghi bijvoorbeeld

31 oktober 2015 om 11:46

Rooney is een type Benzema

31 oktober 2015 om 12:43

Totaal niet

2 november 2015 om 12:47

benzema is veel meer een afmaker, maar zou denk ik samen met Rooney niet werken, beide schieten ook graag vanaf de tweede lijn..united kan veel beter een intikker bij Rooney zetten

Lijkt mij dat martial gewoon id spits kan spelen, young/depay links, mata rechts en rooney/herrera erachter ,dat is denk ik wel op orde. Middenveld is ook goed, lijkt mij een beter idee om er nog een 'top' verdediger bij te halen.

31 oktober 2015 om 06:06

Nee man, Young en Depay zijn niet goed genoeg en Mata gaat geen 50 wedstrijden spelen op rechts. Er moet sowieso ook een quality winger bij. Voor de rest met je eens, al heb ik een zwak voor Jones-Smalling als duo achterin, maar een extra CV is nooit erg, en mochten ze besluiten een hele grote te halen hoor je me ook niet klagen.

31 oktober 2015 om 08:25

Gewoon 2 spitsen koppel rooney en martial.

31 oktober 2015 om 09:40

Dan heb je helemaal geen creativiteit meer op het middenveld, Rooney moet gewoon op 10 met Mata die daar nog rondzwerft.

31 oktober 2015 om 14:47

Rooney moet gewoon op 10? Daar speelt hij al bijna heel het seizoen en ook daar krijgt hij niks klaargespeeld. Rooney moet voorlopig gewoon banken en zijn positie overlaten aan Herrera. Misschien doet hij het beter als invaller, maar in de basis maakt het niet uit waar hij staat, hij is gewoon compleet uit vorm.

Ik denk dat het aan de hele ploeg ligt. Natuurlijk kan gomez hem elke wedstrijd erin tikken als ook de middenveld alles en iedereen hebben weggespeeld en vervolgends uitstekende ruimtes hebben kunnen creeeren voor de spitsen.. en bij man united is dat een mwa. Bijv; depay kan zichzelf niet eens helpen laat staan de spitsen. Wat is van Gaal een zware klus begonnen zeg. Die Man utd word voorlopig egt niet de oude.



Oneens met de topic.

Als je kijkt naar bijvoorbeeld de goal tegen moskou dan zie je hoe effectief het kan zijn om via de vleugels te spelen. Er is een punt waarbij er van de zijkant wordt gespeeld dat de verdediging van de tegenstander hun lichaam moet draaien naar de goal toe, op dat punt moet er een voorzet komen van de zijkant, omdat de verdedigers dan draaien zijn ze op hun kwetsbaarst en je heb vrijwel geen kans om buitenspel te staan. Als je de bal voorzet vanaf rand 16 meter is t zo makkelijk te verdedigen, omdat de verdediger de hele tijd de bal en zijn man in t vizier heeft. Als je het mij vraagt zou ik een speler als memphis op rechts posteren en young die ook met links prima uit de voeten kan op links en martial in de spits vanwege zijn snelheid.

DDG
Darmian
Smalling
Jones
Rojo
Schweinsteig
Her/roo/mata
Schneiderlin
Memphis
Martial
young

Hij liet gomez wel banken voor olic

Mario gomez is nu property ban besiktas. United mag hem hebben voor 20mil

31 oktober 2015 om 06:16

Nee hoor, is gewoon nog van Fiorentina.

Ik zal niet snel vergeten hoe Gomez in 2012 op het EK het NL elftal lam legde. Gedurende 90 minuten was hij 18 seconden aan de bal en had hij 3 schoten waarvan 2 goals. Dodelijk efficient.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren