Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal geeft van geruchten omgeven Depay toekomstadvies

Laatste update:

De verwachting is dat Memphis Depay komend seizoen gewoon bij PSV speelt. De talentvolle aanvaller maakte als invaller indruk op het WK en hij werd in verband gebracht met clubs als Real Madrid, Manchester United en Tottenham Hotspur, maar hij heeft het advies gekregen om gewoon in Eindhoven te blijven. Dat advies kwam uit opvallende hoek: ex-bondscoach Louis van Gaal, nu Manchester United heeft Depay wijze raad gegeven.

/

Dat meldt Goal. Van Gaal heeft een positief rapport over Depay ingeleverd bij de clubleiding van Manchester United, maar hij zal deze transferperiode niet tot actie overgaan. Van Gaal heeft Depay geadviseerd om nog een jaar bij PSV te blijven alvorens de overstap naar de absolute top te maken.

PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad bevestigt dat Van Gaal het advies heeft gegeven aan Depay. Volgens de journalist staat PSV open voor een verkoop (twintig miljoen euro) en terughuur, maar de Eindhovenaren hebben geen indicatie gekregen voor dat scenario. Het advies van Van Gaal is in ieder geval goed gevallen bij de clubleiding van PSV, zo meldt Elfrink.

Memphis Depay doet er verstandig aan bij PSV te blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Gaal heeft gelijk dit seizoen lekker in de eredivisie knallen en volgend jaar de transfer maken naar een topclub. Alleen wordt hij wel nog duurder als hij gaat knallen bij PSV.

25 juli 2014 om 20:42

Ik denk dat hij minder duur zal zijn, tenzij hij vaste basiskracht wordt bij Oranje. De Nederlandse competitie is niet het juiste podium om €20m+ bedragen af te dwingen. Alleen Suarez heeft die prijs waargemaakt.

Ik hoop overigens dat hij wel bepalend zal zijn bij Psv. Laat hem dat maar eens waarmaken bij Psv. Altijd leuk als Nederlands talent goed presteert

25 juli 2014 om 21:13

Strootman?

25 juli 2014 om 21:19

Wellicht dat de naam van Nistelrooij je wat zegt? 30,4 miljoen euro en bij United weten ze maar al te goed dat hij het heeft waargemaakt...

25 juli 2014 om 21:20

Vertonghen, Eriksen.

25 juli 2014 om 21:32

Beide bij lange na geen 20 miljoen opgebracht

25 juli 2014 om 21:41

Sneijder en Robben hebben het ook wel redelijk gedaan in het buitenland toch?

25 juli 2014 om 21:46

Strootman was ook goed op weg. Meer spelers hebben het vanuit de eredivisie gemaakt, maar zelden gaat dit gepaard met een hoge transfersom. Spelers zijn vaak slim om bewust te kiezen om het contract niet te langdurig te verlengen. Daarnaast wordtd e prijs van een transfersom ook bepaald door het salaris.

€15-20m zal de prijs wel zijn na dit seizoen bij een goed seizoen.

26 juli 2014 om 00:04

Sneijder maar op 1 seizoen bij Inter niet echt gebracht wat het moest zijn! Bij Real redelijk mislukt en bij inter 1 seizoen dat hij bij de absolute wereld top hoorde, maar daarna weer ver weggezakt!

25 juli 2014 om 22:00

Geen goed advies. Ik herinner me nog in 2008 als ik het goed heb, dat hetzelfde scenario bezig was met (c) Ronaldo. Liverpool had belangstelling voor Ronaldo, maar de trainer vond dat hij nog een jaar bij Sporting CP moest blijven hangen. Om te rijpen. ManU ging er toen mee aan de haal, met een bedrag van rond de 18 miljoen euro. Ik vind het beter als Van Gaal hem gewoon meteen aantrekt. Dan kan hij af en toe in ManU 1 spelen, in de premierleague, en heel veel ervaring opdoen in de competitie van ManU2, waar hij ervaring op kan doen qua de speelstijl van ManU en het engelse voetbal

25 juli 2014 om 22:26

Ben het daar totaal niet mee eens. De tweede elftallen spelen nergens om. Weerstand is daardoor laag en de druk waaronder je speelt ook.

Dit geldt overigens ook voor trainen in dat soort grote competities.. Ze spelen zoveel wedstrijden dat je de training het beste kunt omschrijven als bezigheidstherapie.

Dat is ook de verklaring waarom spelers zoals Bruma gewoon jarenlang hebben stilgestaan in hun ontwikkeling, elke week spelen in een wedstrijd die ertoe doet is het enig waar je echt beter van kan worden op deze leeftijd.

26 juli 2014 om 09:11

@maxfc

Ja sorry, ik verwisselde de overgang van Sporting CP naar Manu van 2003/2004 dus met de overgang van Manu naar Real Madrid

Wellicht dat United hem dan een voorcontract kan laten tekenen, of inderdaad kopen en dan terugverhuren. Ik neem aan dat Louis een prima rol voor Depay ziet weggelegd als tweede spits in een vrije rol

"het advies van Van Gaal is in ieder geval goed gevallen bij de clubleiding van Psv, zo meldt Elfrink."

No shit Sherlock.... Als je jezelf met zulke waarnemingen als "watcher" mag noemen....

25 juli 2014 om 20:49

Inderdaad, zo keek ik er ook al naar..

25 juli 2014 om 23:30

Rik Elfrink is anders wel een hele goede journalist. Persoonlijk mijn favoriete PSV-watcher. Thijs Slegers is ook kundig, maar hij minacht zijn publiek en doet alsof hij de alwetende is. Elfrink oogt sympathieker.

Louis mijn vriend.
Nu nog even Memphis zo ver zien te krijgen dat hij dit advies opvolgt.

Ze moeten hem nog niet verkopen voor 20 miljoen.
Gewoon bij PSV blijven en een goed seizoen draaien, ook in Europees verband.
Dan heb je veel meer kans dat hij voor meer dan 20 miljoen verkocht kan worden.

25 juli 2014 om 21:04

Idd zo denk ik er ook over, hij zal iig niet veel minder dr op waard worden

25 juli 2014 om 21:18

Als er twintig miljoen op geboden wordt is hij weg, geen een Nederlandse club kan dat weigeren. Ik denk dat als je een constructie hebt waarbij hij nu verkocht wordt en direct terugverhuurt wordt PSV zelfs zijn handen mag dichtknijpen. Na dit seizoen is Depay sowieso weg. Twintig miljoen zal ongeveer het maximum zijn wat je kan vangen. Als je dat geld nu al kan pakken heb je én nog een jaar Depay én geld voor versterkingen. Zou voor PSV ideale zijn.

Depay zou er sowieso goed aan doen om komend seizoen in Eindhoven te blijven. Heeft daar een basis plaats en kan voor de titel strijden en Europees spelen. Afgelopen seizoen was hij soms goed maar ook sommige wedstrijden niet zo goed. Hij zal komend seizoen baker beslissend moeten zijn en in mindere matchen toch zijn waarde hebben. Zijn linkerbeen en voorzet kunnen beter net als zijn overzicht. Genoeg nog om bij te leren bij Psv.

Nou meneer van gaal, koop hem maar voor 20+ miljoen en leen hem terug aan ons, Voor iedereen winst!

Van gaal gaat ervoor zorgen dat de Nederlandse topclubs weer echt geld kunnen verdienen. Hij heeft bewezen dat het talent bij een goede begeleiding nog steeds rijkelijk aanwezig is.

Gied zo nog een jaar knallen en ons kampioen majen en dan naar een andere topvlub op hoger niveau bijvoorbeeld man utd

Depay heeft zelf al gezegd dat hij eerst graag kampioen wil worden met Psv. Die wil zelf dus best blijven.

25 juli 2014 om 22:16

@voskat: dan zit ie er na aankomend seizoen ook nog. Dit psv heeft niet de breedte om kampioen te worden, ook de coach niet. Daar komt bij dat het als team ook nog eens mijlenver achter ligt op Ajax.
goed voor psv als Depay blijft, ook erg mooi voor de eredivisie. Jaartje schitteren en psv weer aan EL of VCL helpen.

gelukje voor cocu deze hoef je komend jaar niet te motiveren!! Eindelijk een die ook zijn koppie op orde heeft. Verwacht veel van hem hoop dat blessures uitblijven

Mooi nieuws. Zo valt er weer een van de jagers op Depay af. Ik denk wel dat Depay het seizoen er op naar Utd gaat. Van Gaal zou contact houden en vast gevraagd hebben of hij interesse heeft in Manchester.

Ben ik de enige die de titel van het artikel zwak vind?
Ik wist er niks van te maken tot ik de rest van het bericht zag

26 juli 2014 om 01:27

De kop van het artikel is vrij duidelijk. Depay heeft indruk gemaakt in Brazilië en Van Gaal geeft hem advies. Depay lijkt me een verstandige jongen en zal ongetwijfeld luisteren naar Van Gaal.

En gelijk heeft van gaal; nog een jaartje rijpen in de eredivisie is het beste voor Depay!

Als hij hem een jaar adviseerd te blijven, vind ik het nog steeds slecht advies. Want over 1 jaar is deze jongen nog steeds niet rijp voor clubs als ManU en Real. Schiet nog steeds meerendeels ruim rechtsover het doel. Kan me herinneren dat hij half jaar geleden iets zei in de trend van; als ik de bal heb, weet ik niet wat ik doe. Las het hier op VZ, nou, als je zo nadenkt zal geen van deze clubs je ooit kopen.

Ik zou sowieso nog een of twee jaar bij PSV blijven. Als man utd zijnde zou ik deze speler altijd halen. En vervolgens, zoals hierboven ook staat vermeldt, meteen weer uitlenen aan PSV. Jammer dat man utd daar niet aan mee wilt werken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren