Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal betreurt aanwezigheid bij EK-loting in Nice: ‘Jammer’

Laatste update:
/

Nederland mag niet klagen over de loting voor het EK van 2016. Oranje treft Kazachstan, IJsland, Turkije, Letland en Tsjechië. Geen van de tegenstanders wist zich te plaatsen voor het WK van komende zomer in Brazilië. IJsland is op papier de lastigste tegenstander. De Scandinaviërs haalden de play-offs voor het WK, maar verloren uiteindelijk van Kroatië.

“De historie leert ons dat wij meestal van deze tegenstanders winnen'', zei Van Gaal zaterdag na afloop van de loting. “En omdat in de nieuwe opzet zowel de groepswinnaars als de runners-up zich plaatsen, moet Oranje zich rechtstreeks kunnen plaatsen.” Van Gaal was als vertrekkend bondscoach een opvallende aanwezige in Nice. "Jammer dat ik hier moest zijn”, erkende hij.

“Ik heb vroeg genoeg aangegeven dat ik zou opstappen”, citeerde De Telegraaf. “Ze hebben dus tijd genoeg gehad. Ik had gehoopt dat mijn opvolger bij de loting aanwezig was geweest.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
23 februari 2014 om 14:10

Wat een Zeurpiet die van gaal.. Hij doet net of het een straf is om bondscoach te zijn.. Waardeloos, zouden hem per direct moeten ontslaan

23 februari 2014 om 14:17

Onzin Tinuske,

Hij heeft met het Ek 2016 niks meer te maken, en kan zijn tijd veel beter besteden met topwedstrijden vandaag op het programma. Heeft gewoon een goed punt!

23 februari 2014 om 15:21

Hij werkt toch met de selectie die ook verder moet na het wk of niet?

23 februari 2014 om 16:05

Volgens de grote Louis zelf is het eventueel succes nadat hij weg is aan hem te danken, nou dat zal dan op het EK niet anders zijn dus dan moet hij maar niet zeuren dat hij hier bij moest zijn.

23 februari 2014 om 14:10

1. Koeman is al trainer.
2. Irrelevant op dit artikel.

Apart ja, laat gewoon kees daar zitten. Gaat toch nergens over.

23 februari 2014 om 14:11

Hoezo? Hij is toch de bondscoach?

23 februari 2014 om 14:31

Maar hij heeft niks met ek te maken

23 februari 2014 om 15:43

Hij is op dit moment de verantwoordelijke van een groep die daar moet gaan presteren, dus geheel onlogisch is het niet.

Is het verplicht om te gaan dan?

23 februari 2014 om 14:11

Bondscoaches worden verondersteld zich te laten zien daar. Is allemaal beetje onzin natuurlijk. Snap dat die liever bij ajax az of twente-feyenoord had gezeten om potentiele wk gangers te beoordelen. Beetje tijdverspilling dit soort dingen altijd

23 februari 2014 om 14:16

Ach... andere kant. Het is 1x in de 2 jaar dergelijke activiteiten. Maar het blijft een beetje plichtmatig allemaal.

Hiddink kan je in zijn huidige toestand toch niet naar Nice sturen?! Daar komt de toekomstig bondscoach van Nederland in zijn scootmobiel aanrijden...

Ik snap V Gaal hier wel hoor, even naar nice reizen voor een loting waar je zelf niks mee te maken hebt. Huidig bondscoach of niet, als ik louis was had ik strootman gewoon gestuurt vanuit rome, hij is toch aanvoerder? Beter dat dan ren vertegenwoordiger met tegenzin die niks met het ek te maken heeft.

Niet zeuren. Consumptiebonnen zijn vast graris.

Ik geef van Gaal groot gelijk. Hij had beter zijn tijd kunnen besteden om naar bijvoorbeeld FC Twente - Feyenoord te gaan om zo de internationals aan de gang te zien in een voor eredivisie begrippen een topwedstrijd.

23 februari 2014 om 15:01

Van Gaal kijkt toch niet naar de vorm van spelers, sommigen worden blind geselecteerd en anderen kunnen nog zo goed spelen maar komen niet eens in de voorselectie.

Luie kerel. Traint 1x een week per 2-3 maanden en 10 wedstrijden + wat oefenwedstrijden in de afgelopen 2 jaar.
Nou moet ie wat plichtplegingen doen en dan is dat teveel.

RVP is aanvoerder die heeft gisteren al gespeeld die had dus kunnen gaan.

Va gaal lamlul je bent op dit moment in functie en krijgt betaald dit hoort er gewoon bij.

23 februari 2014 om 14:49

Het zou toch veel beter zijn als de opvolger van van Gaal hier aanwezig zou zijn.
Louis heeft niets te maken met het ek. Hij is nu volop bezig met het WK en het zou dan toch beter zijn dat hij nu in de Arena zat, of straks in Enschede?

Hij klaagt omdat hij een weekend in Zuid-Frankrijk zit op kosten van de Knvb in ongetwijfeld een luxe hotel en veel lekker eten en drinken... vrouw is er vast ook bij op kosten van de Knvb. Bovendien is het een goede plek om te netwerken met alle Bobo's die er aanwezig zijn.

Wat loopt die gozer nou te klagen?!

23 februari 2014 om 15:58

Snap je dat serieus niet?

Van gaal heeft niks met al die bobo's en is een een liefhebber van het spelletje. Die traint liever 5x per week en wil die jongens dan onder handen nemen. Daarnaast heeft van Gaal als afzwaaiend bondscoach helemaal niks met het EK te maken. Had hier lekker de opvolger (hiddink) of anders de knvb voorzitter naartoe gestuurd. Mag die lekker gaan netwerken...

Jaja van Gaal, het leven is keihard!
Geen flikker te doen hebben en dan betaald naar Zuid Frankrijk moeten om NL te vertegenwoordigen. Vreselijk, mensonterend.

Haha wat een uitspraak zeg. Echt vervelend voor je dat je Oranje moet vertegenwoordigen! Al kon de Knvb hier wel op inspelen als ze wisten hoe negatief hij er tegenover stond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren