Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk laat onrust langs zich heen gaan: ‘Dat is iets voor de bond zelf’

Laatste update:

Op weg naar de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden is het onrustig binnen de KNVB. Directeur betaald voetbal Bert van Oostveen vertrekt per 1 september na aanhoudende kritiek op zijn functioneren, terwijl de technische staf en spelers van Oranje het niet eens zijn met het gedwongen vertrek van teammanager Hans Jorritsma. Nederlands international Virgil van Dijk probeert zich er zo weinig mogelijk van aan te trekken.

/

“Er staan verschillende dingen in de media, maar over het algemeen heb ik er gewoon weer zin in”, zegt de verdediger van Southampton in gesprek met Voetbal International. Na het misgelopen EK wil Van Dijk er over twee jaar in Rusland hoe dan ook bij zijn. “We gaan er gewoon weer voor. We hebben twee mooie wedstrijden. Eerst Griekenland in Eindhoven en dan een hele belangrijke in Zweden. Daar gaan we ons goed op voorbereiden.”

Van Dijk sluit zich af voor de onrust op organisatorisch vlak binnen de KNVB. “Dat is iets voor de bond zelf. Ik denk als speler moeten wij gefocust zijn, hard werken en zorgen dat we goede resultaten halen zodat we erbij zijn op het WK. Daar gaan we nu hard voor werken en hopelijk gaan we het juiste resultaat behalen”, aldus Van Dijk.

Welk resultaat haalt Oranje tegen Zweden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die jongens spreken de helft van de technische staff toch nooit. Vraag me af hoeveel invloed dit uberhaupt kan hebben op het spel, waar tot nu toe nog niet echt over naar huis te schrijven is. Hopelijk is het dit komende weekend beter.

Verliezen of een gelijkspel tegen Zweden is exit Blind! Geen enkel risico nemen na het debacle van de EK kwalificatiereeks.

29 augustus 2016 om 21:04

Ben niet kapot van Blind hoor, maar om wéér een bondscoach gaan vervangen zal de ploeg niet ineens op topniveau laten spelen. De selectie is ook nog steeds geen top hè, het is al een stuk beter, een aantal zijn weer een jaartje ouder. Als Blind vervangen moet worden, moet je dat vóór of na de kwalificatie, niet tijdens denk ik.

Verlies tegen Griekenland zou ook al exit moeten zijn, genoeg kansen gehad!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren