Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk: ‘Ik zie op tegen die dag. Het zal in die zin verschrikkelijk zijn’

Laatste update:

Virgil van Dijk ziet erg op tegen de laatste wedstrijd van Liverpool van dit seizoen. Mogelijk is dat op 19 mei in eigen huis tegen Wolverhampton Wanderers. Jürgen Klopp zal dan voor het laatst plaats nemen in de dug-out van Anfield. De Duitser neemt aan het einde van de campagne na negen succesvolle jaren afscheid van the Reds.

Van Dijk ziet op tegen het moment waarop hij Klopp, maar ook zijn assistenten, vaarwel moet zeggen. “Ik ben een erg emotioneel persoon en ik hou er niet van om afscheid te nemen”, vertelt de mandekker aan ITV News.

“Het zal in die zin verschrikkelijk zijn, ook omdat ik nu de aanvoerder ben. Waarschijnlijk moet ik een klein praatje houden. Zoals ik al zei: ik zie op tegen die dag. Het zou een stuk makkelijker worden als we successen behalen.” Het is goed mogelijk dat Liverpool op 19 mei de Premier League-trofee omhoog mag houden.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Toch is dat zeker nog geen uitgemaakte zaak, daar de titelrace in Engeland razend spannend is. The Reds staan met nog negen wedstrijden te gaan twee punten los van nummer twee Arsenal. Nummer drie Manchester City volgt op drie punten afstand.

Van Dijk vindt het niet alleen moeilijk om afscheid te gaan nemen van Klopp. “Er zullen veel veranderingen plaatsvinden en meerdere stafleden vertrekken. Het zal een zware dag worden, maar tot die dag zullen we blijven vechten en positief zijn.” Landgenoot Pepijn Lijnders zal ook vertrekken uit Liverpool.

“We weten dat het einde van het seizoen emotioneel zal zijn. Maar we kunnen het op een goede manier emotioneel maken door prijzen te winnen. De twee resterende trofeeën pakken, dat is succes”, voegt Van Dijk toe. Liverpool strijdt ook nog om de Europa League. The Reds nemen het in de kwartfinale op tegen Atalanta.

Toekomst op Anfield?


Van Dijk gaf in januari aan dat hij niet wist of hij volgend seizoen bij Liverpool speelt. De verbintenis van de aanvoerder van het Nederlands elftal loopt nog tot medio 2025 door op Anfield, waardoor hij na dit seizoen zijn laatste contractjaar ingaat. De mandekker vertelt nu dat hij in de zomer gewoon bij Liverpool blijft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

9 jaar?! Wat gaat de tijd snel, leek kort geleden nog bij Dortmund te zitten

3 april 2024 om 20:47

We worden oud haha. Zelfde verhaal met spelers die ik heb zien debuteren die staan voor hun voetbalpensioen. Belachelijk hoe snel de tijd voorbij vliegt.

3 april 2024 om 22:58

Tja herinner me nog 2011-2013 zo ongeveer de mooiste jaren in het voetbal. Achteraf gaat de tijd ook snel, en al ben ik nog in de 20 vind ik het maar niks.

Lekker contract uitdienen bij Liverpool en er wellicht nog een jaartje aan vast plakken. Jammer dat hij een beetje een laatbloeier is (op zijn 24e naar de PL en pas op zijn 27e naar Liverpool). Is nu 32, kan hier nog op topniveau blijven spelen, heeft niet veel restwaarde meer voor andere clubs of hij moet gaan cashen in de zandbak maar daar vind ik hem niet zo’n type voor eigenlijk en daar is hij nog te goed voor.

3 april 2024 om 23:02

Helemaal met je eens, alleen of hij niet in de zandbak gaat spelen omdat hij het type niet is is lastig. Iedereen dacht zo ook over wijnaldum en kijk hoe dat is gegaan.

4 april 2024 om 00:16

Opzich is dat het traject der geleidelijkheid om je voetbalcarrière op te bouwen lijkt me voor Nederlandse spelers? Wijnaldum was ook pas 24 toen hij van PSV naar Newcastle ging. Dumfries pas op zijn 26ste de overstap gemaakt naar Inter. Veerman is nu ook alweer 25 en die moet ook de overstap nog maken. Wieffer ook alweer 24. Ik zal lekker bij Liverpool blijven. Je speelt nog op topniveau. Beetje Quansah opstomen voor het grote werk en dan kijken als je wilt gaan afbouwen in de Premier League, Eredivisie, of misschien een competitie waar oudjes op een of andere manier goed tot hun recht komen (aka Serie A).

Virgil is een fantastische voetballer, in alles wat een voetballer kan hebben. Ja, hij is een laatbloeier. Ja, hij heeft wat blessures gehad. Maar nu hij blessurevrij is en ook echt vrij kan zijn, tikt hij altijd zo'n constant hoog niveau aan. Het zou mij niets verbazen als hij op z'n 36/37e nog een basisspeler bij Liverpool is.

4 april 2024 om 18:39

Die blessure was eenmalig en het gevolg van een regelrechte aanslag door die prick van Everton. Voor de rest is Van Dijk net zoals Salah zelden tot nooit geblesseerd geweest afgelopen 6 jaar. Op z'n 36e kunnen die nog prima in de basis staan bij Liverpool

Soms moet je dromen nog jaartje afbouwen bij fc groningen of willem 2 hij is een klasse verdediginger

Tja, ook zonder Klopp zie ik deze selectie gewoon prijzen pakken hoor. We moeten wel de transfermarkt op deze zomer. Versterkingen zijn broodnodig, niet veel, maar minimaal 1 goede aankoop wat mij betreft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren