Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk geniet: ‘Voor mij als verdediger is dat prachtig om te zien’

Laatste update:

Liverpool gaat momenteel met 42 punten uit 16 wedstrijden aan kop in de Premier League en the Reds zijn vooralsnog ongeslagen in de Engelse competitie. Zondag staat er met de wedstrijd tegen aartsrivaal Manchester United echter een nieuwe uitdaging op het programma en Virgil van Dijk is zich ondanks de tegenvallende prestaties van the Red Devils tot nu toe bewust van het gevaar dat de ploeg van José Mourinho kan vormen.

“Je weet wat je tegenover je krijgt. Wij zijn zelf ook behoorlijk snel, dus we hoeven nergens bang voor te zijn, maar we moeten ons bewust zijn van de gevaren”, blikt de verdediger vooruit in gesprek met Sky Sports. “Ze hebben goede spelers, zeker voorin. Daar moeten we dus klaar voor zijn, maar behalve dat moeten we wel onze eigen wedstrijd spelen, ervoor zorgen dat wij de bovenliggende partij zijn en hen onder druk zetten.”

Liverpool kreeg in zestien competitiewedstrijden pas zes doelpunten tegen en Van Dijk hoopt dat er dit seizoen nog veel clean sheets zullen volgen: “Dat maakt ons allemaal trots. We doen het samen, we verdedigen samen en we vallen ook samen aan. Maar voor mij als verdediger is het natuurlijk prachtig om te zien dat we pas zes doelpunten hebben geïncasseerd. Je kan daar echter niets mee winnen, dus we hebben nog steeds een lange weg te gaan.”

“We zijn natuurlijk wel erg trots op deze start, het gaat niet slecht. Ik geniet ook van elk moment, het gaat allemaal zo snel. Ik zit hier nu bijna een jaar en het is allemaal snel voorbijgegaan. Je wil geen wedstrijden verliezen en we willen ook geen doelpunten tegen krijgen. Dat is zeker iets wat we met elkaar bespreken en tot nu toe gaat het goed”, sluit Van Dijk af. Liverpool heeft een punt meer dan Manchester City, dat zaterdagmiddag zelf in actie komt tegen Everton.

Denk jij dat Liverpool zondag gaat winnen van Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De impact dat Klopp heeft gehad op Liverpool is echt ongelovelijk. Hij kan weleens de Alex Ferguson van Liverpool worden. imo wel de beste trainer die er nu is. Denk wel dat het een spannende wedstrijd word, maar dat Liverpool toch met de overwinning er van doorgaat.

15 december 2018 om 13:04

Deze impact had hij destijds ook op Dortmund, maar daar was de koek op gegeven moment ook op. Denk dat zijn manier van motiveren werkt voor een paar seizoenen, maar dat daarna de werking op een of andere manier af neemt...

15 december 2018 om 13:40

Hielp ook niet mee dat bijna al zijn sterren vertrokken.

15 december 2018 om 13:28

Veeeelste vroeg om hem nu al te vergelijken met SAF..

15 december 2018 om 15:37

In mijn ogen is Klopp een veel boeiender voetbalstrateeg. Hij heeft een duidelijke visie. Deze heb ik bij SAF nooit gezien, wel had deze een goed oog voor goede voetballers en organisatie. Maar als voetballiefhebber heb ik meer plezier van de ploegen van Klopp.

Er is gewoon super ingekocht in vergelijking met 1e wedstrijd van klopp.

Mignolet, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Leiva, Can, Milner, Lallana (replaced by Allen), Coutinho (replaced by Ibe), Origi

Dit was de opstelling er is echt bijna niks meer van over er staat totaal een ander team. Achterin is het echt vele malen sterker. Middenveld mag nog wel wat creativiteit, wellicht fekir nog. En bij blessure of wissel van firmino vind ik origi of sturridge te mager. Maar er zijn al echt mega stappen gezet.

15 december 2018 om 14:32

Het gekke en mooie is dat Liverpool met een 'voetballend beperkt' middenveld zo kan presteren. Met Fabinho en vooral Keita heb je ook gewoon nog toppers die vooral banken. Wat een geweldige jaren heeft deze club doorgemaakt. Goeie aankopen doen, af en toe veel betalen, maar wel waar voor je geld krijgen.

Met de nul houden kun je niets winnen? Natuurlijk moet je scoren, maar 6 tegendoelpunten in 16 wedstrijden is geweldig goed en daar win je zeker door. Ik weet niet of het aan de Ligt en van Dijk ligt, maar het verdedigen wordt steeds meer gewaardeerd heb ik het gevoel (vooral in NL).

Liverpool doet het zeer goed en ik hoop dat ze kampioen worden. City kan ik ook van genieten, maar de club Liverpool en de intensiteit van de speelwijze vind ik werkelijk geweldig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren