Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk geniet van landgenoten: ‘Potentie van die spelers zag ik al bij Oranje’

Laatste update:

Virgil van Dijk is blij dat Nederland met twee clubs vertegenwoordigd is in de Champions League. Zowel Ajax als PSV heeft zich weten te plaatsen voor de groepsfase van het miljardenbal en volgens de aanvoerder van het Nederlands elftal doen de twee clubs het goed. Van Dijk zag op televisie hoe Ajax imponeerde in Duitsland.

“Ik heb Ajax gezien tegen Bayern München (1-1, red.). Zij speelden een dag voordat wij tegen Napoli moesten. Ze deden het geweldig, heel knap. De potentie van die spelers zag ik eerder al tijdens de trainingen met het Nederlands elftal”, zegt de verdediger van Liverpool in gesprek met Voetbal International. Ajax staat momenteel eerste in Groep E, terwijl PSV met nul punten de laatste plaats bezet in Groep B.

Hoewel de ploeg van Mark van Bommel nog niet heeft weten te winnen in de Champions League, is Van Dijk enthousiast over het spel van de Eindhovenaren. “Wat ik later van de beelden in de samenvatting heb gezien, kon PSV ook terugkijken op een goede wedstrijd tegen Internazionale (1-2, red.). Zonde dat ze verloren. Wat dat betreft is het dus niet gek dat er nu vier debutanten zijn.”

Van Dijk doelt op PSV'ers Denzel Dumfries, Pablo Rosario en Steven Bergwijn, die net als Arnaut Danjuma van Club Brugge voor het eerst zijn opgeroepen voor het Nederlands elftal. Komende zaterdag speelt Oranje in het kader van de Nations League tegen Duitsland en enkele dagen later volgt een vriendschappelijke wedstrijd tegen België.

Wat verwacht jij van Nederland-Duitsland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zeg toch winst Duitsland, maar het zal me niet verbazen als Nederland het toch gaat doen Frankrijk had het wel moeilijk met Nederland en dat was leuk en goed om te zien. En dan hebben we het over de kersverse wereldkampioen.

Duitsland speelt met net die tegenvallende Bayern spelers o.a. boateng en muller nog steeds in de basis (sane kan overigens wel zomaar het Nederlands elftal omver lopen). Het wordt daar echt tijd voor een grote schoonmaak.

Ik zal zeker voor de buis zitten zaterdag en hopen op een winst!!

10 oktober 2018 om 14:16

Helaas speelde dat Frankrijk maar op 80% en toen het 1-1 werd en Frankrijk weer even ging aanzetten stond het een paar minuten later weer 2-1.

10 oktober 2018 om 14:58

Daar moet wel bij gezegd worden dat spelers als Griezmann, Mbappe en Pogba van een klasse beter zijn dan de spelers van Duitsland op dit moment. Sané vind ik dan de enige echte topper, die heel veel beter is dan onze Nederlanders!

10 oktober 2018 om 15:54

@keffie:
Dat zegt niet veel..
Frankrijk werd echt weg geblazen door Duitsland toen ze tegen elkaar speelde. Was meer geluk dan wijsheid dat ze toen niet hebben verloren.

Duitsland heeft een leuke frisse jonge ploeg nu.

Frankrijk dat maar net wist te winnen van ons was ook niet ge. Zo hebben ze heel het WK gespeeld. Gewoon degelijk, niks geks doen en geen grote uitslagen.

10 oktober 2018 om 16:48

Sane mag al blij zijn als hij opgeroepen wordt voor Duitsland of speelt voor City. Duitsland heeft echt wel veel betere spelers als Sane.

10 oktober 2018 om 17:36

"...die heel veel beter is dan onze Nederlanders!", niet meer dan een 'enge' aanname.

80% is ook maar een aanname en 2-1 met de nodige geluk incidenteel, zo'n goal maakt Giroud nooit van zijn leven meer.

Wel jammer dat er bij ajax - bayern maar 3 spelers meededen die voor nederland uitkomen (de ligt, vd beek en blind). Wat dat betreft was het niet echt een "nederlandse" prestatie.

10 oktober 2018 om 13:26

Ziyech en Mazraoui zijn ondanks dat ze voor Marokko uit komen toch ook wel Nederlands. En dan invallertje Dani nog. Al met al wel een Nederlandse prestatie als je het mij vraagt.

10 oktober 2018 om 13:28

Ze kunnen wel Nederlanders zijn, maar het gaat hier over het Nederlands elftal en dan is dat gewoon niet relevant.

10 oktober 2018 om 13:52

Gaat daar wel om als er gesproken wordt van een Nederlandse prestatie.

10 oktober 2018 om 13:55

Jammer van Frenkie had hem graag nog wel een helft zien spelen ipv Schone, bracht absoluut nog een extra portie dynamiek in het spel...
...en toch ook Justin, hoe zou hij het gedaan hebben tegen Bayern, in die flow had ook hij vast zijn beste beentjes geshowd, zeker weten ach ja ...

Ben weer als vanouds zo benieuwd naar de komende interlands, ook omdat het allemaal zo goed voelt door die haast mystieke aura rond Oranje en ik ben er van overtuigd dat men mondiaal ook heel aandachtig zullen kijken naar dit jonge Oranje team, ook in Azië.
Gisteravond werd er hier zelfs op TV even kort aandacht gewijd over de verrichtingen van het huidige Nederlandse voetbal met flitsen uit het verleden...voelde zelfs iets van trots😉

10 oktober 2018 om 15:14

Op basis waarvan had Kluivert iets laten zien tegen Bayern? Kluivert had moeite zichzelf te bewijzen tegen het linkerrijtje in Nederland laat staan tegen Bayern.

De Jong ben ik het wel eens. Bayern thuis wordt denk ik een mooie test voor hem.

10 oktober 2018 om 16:39

Op basis van zijn puike optreden tijdens Psv-Ajax in april...lol, maar ach ieder zo zijn mening en (fanclub) onderbuikgevoelens, niks mis mee overigens.

Duitsland is zeker te verslaan als de Nederlandse top talenten hun niveau halen

Ben zelf ook in lange tijd niet zo gigantisch enthousiast geweest over de aankomende lichting Hollandse talenten. Hoop ook dat Koeman die kansen gaat bieden en met bijvoorbeeld de volgende opstelling zal beginnen

Cillessen
Dumfries de Vrij van Dijk de Ligt Ake
Rosario f. De jong
Wijnaldum
Bergwijn. Depay

10 oktober 2018 om 17:18

Leuk hé..en die opstelling had ik ook in gedachten, in ieder geval een helft of tenminste invallend.

Nederland wordt komende jaren steeds sterker. Belangrijk is de keuze van de bondscoach. België Duitsland wordt steeds zwakker en Nederland komt snel uit het dal.

10 oktober 2018 om 15:59

In wat word Duitsland steeds zwakker dan?
Hebben zelf ook echt weer mega talenten klaar staan. Nog wel grotere dan wij hier hebben.

10 oktober 2018 om 17:04

"Nog wel grotere dan wij hier hebben."
Oja waaruit blijkt dat, in ieder geval niet uit de fifa/uefa lijsten.

10 oktober 2018 om 16:28

We zullen het komende zaterdag zien. Persoonlijk vind ik Duitsland iets minder sterk dan in 2014, maar nog steeds een topelftal.
En met de kwaliteit van hun jeugdopleidingen zullen de Duitsers de komende jaren nog wel lichtingen zeer getalenteerde spelers afleveren.

Wat betreft België, als dat op dit moment speelt met een fitte selectie is het ook top, maar de vraag is wat daarachter zit qua talenten. Ken eigenlijk alleen Tielemans.

Sporza had tijdens de zomer een interessante korte film waarom Oranje de potentie heeft om in 2022 wereldkampioen te worden. Staat nog op Youtube. Daarin wordt gerept dat er bij de jonge Belgische elftallen nu minder talenten zijn.

10 oktober 2018 om 17:12

"Sporza had tijdens de zomer een interessante korte film waarom Oranje de potentie heeft om in 2022 wereldkampioen te worden. "

Ja en nog zeer gedetailleerd en realistisch gedocumenteerd.
Hebben die Belgen dan toch een vooruitziende blik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren