Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart vond één speler van het Nederlands elftal nóg beter dan Reijnders

Laatste update:

Rafael van der Vaart heeft Mark Flekken aangewezen als beste man aan de kant van het Nederlands elftal. De doelman van Brentford werd een paar keer flink op de proef gesteld door Schotland, maar weerde zich kranig en hield zijn doel schoon: 4-0.

Flekken wist op voorhand dat hij het tegen de Schotten moest laten zien, daar dinsdag tegen Duitsland het doel wordt verdedigd door Bart Verbruggen. Van der Vaart is van mening dat Flekken zijn visitekaartje heeft afgegeven.

"We hebben op het laatst wat mooie dingen gezien, maar Schotland heeft heel veel kansen gehad. Het zegt heel veel dat Flekken de grote uitblinker was aan de kant van Oranje", aldus de oud-middenvelder bij de NOS.

Flekken had in de eerste helft een waanzinnige redding in huis op een kopbal, toen Jeremie Frimpong het duel van zijn directe tegenstander verloor. Ook in de tweede helft maakte de Limburger een solide indruk.

'Geen lijn'


Pierre van Hooijdonk is vooral teleurgesteld dat er geen structuur in de aanvallen zat van Oranje. "De bedoeling was dat Frimpong hoog zou spelen om daar gevaarlijk te worden, maar dat gebeurde niet", aldus de analist.

"Dit Schotland is veel beter dan de afgelopen jaren. Ze hebben vier open kansen gekregen. In juni, als het EK bezig is, kost je dat de kop."

Uiteindelijk liep Oranje na een moeizaam begin toch nog met ruime cijfers weg bij de Schotten. Aan de hand van een uitblinkende Tijjani Reijnders, die zelf voor zijn eerste interlandgoal tekende, werd het 4-0 in de Johan Cruijff ArenA.

Wie vond jij de beste man aan de kant van Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geeft wel weer bijna een gratis goal weg. Op de lijn is het een prima keeper maar hij heeft altijd rare momenten. Ik zou Verbruggen gewoon het vertrouwen geven. Als hij zich doorontwikkeld zijn we de komende 10 jaar eindelijk van het doelmannen probleem af.

23 maart 2024 om 08:24

Een keeper die niet weer wanneer hij een medespeler wel of niet kan aanspelen is wat mij betreft meteen af. Onvoorstelbaar hoe hij (weer) 2x het elftal in de problemen brengt met een werkelijk waar bizarre inspeelpass.

En ja, hij heeft inderdaad voor het eerst in oranje wat ballen tegengehouden. Mag het...?

23 maart 2024 om 11:41

Nu ben je wel echt negatief. Hij had goede reddingen, daar is een keeper tenslotte voor. Die bal op Reijnders ja die mag hij niet geven, maar Wieffer had alle tijd, dat hij zelf de bal verspeeld komt dan niet door Flekken.
Ik wil Verbruggen nog wel eens zien! Heeft beduidend minder ervaring en ritme dan Flekken, ietwat bij een keeper toch vrij cruciaal is.

23 maart 2024 om 14:30

Hij pakt misschien één bal die een gemiddelde keeper niet pakt. Verder allemaal dertien in een dozijn reddingen.

Als je daartegenover bijna twee goals weggeeft, tja dan speel je geen wereld pot.

23 maart 2024 om 14:48

Hoe is die pass op Wieffer in godsnaam bijna een goal weggeven. Wieffer had zoveel tijd en ruimte en verkloot het toch echt zelf. Over die bal van Reijnders mee eens, die had Flekken niet mogen geven, maar Reijnders biedt zich wel aan. Vind het allemaal wel erg opzichtig hoor, een keeper afrekenen op één verkeerde pass om zo Verbruggen de basis in te praten, erg makkelijk afrekenen dit. Ik wil Verbruggen nog wel eens zien keepen, die maakte de laatste keer toch ook niet zo'n zekere indruk.

23 maart 2024 om 15:17

Het is onmogelijk om die fout van Wieffer aan Flekken toe te schrijven. Wieffer had 3 uur om te draaien en iets te bedenken. Prima aangespeeld door Flekken daar.

Wijnaldum geen optie in de poll? Vreemd...

22 maart 2024 om 23:09

Iemand anders is ook een optie…

Reijnders gewoon MTOM

Reijnders natuurlijk MOTM. Verder waren van goed naar slecht Flekken (7), Ake (7), Van Dijk (6,5), Gakpo (6), Geertruida (5,5), Depay (5), Wijnaldum (4,5), Frimpong (4), Wieffer (3,5), Xavi (2,5). Voor mijn gevoel. Invaller Blind the goat (8).

22 maart 2024 om 23:27

Je mist Veerman. Dat was namelijk the key.

23 maart 2024 om 00:35

Klopt. Die was goed!

23 maart 2024 om 10:52

Zoveel onvoldoendes na een 4-0 overwinning... Maar goed dat jij geen schoolmeester bent. Iemand die niks bijzonders doet verdiend gewoon een 6, je kan immers niet elke wedstrijd een 8 scoren. Je start elke wedstrijd met een 7. Een 2,5 - 4,5 verdien je als je echt veel fout heb gedaan, dat is echt niet het geval.

23 maart 2024 om 18:38

Ik snap wel wat je bedoelt. Maar 1) ik vond de eerste 60 minuten heeeel zwak, zeker voorin. En 2) ik vond dat een aantal spelers echt wel veel individuele fouten maakten, Xavi Wieffer en Frimpong. De anderen zou je dan een genade zesje kunnen geven. Ik heb grappig genoeg wel lang les gegeven en bij mij kwam je niet weg met dit soort shit. Als ik er als docent naar kijk, was ik te streng voor Wijnaldum en Depay en Geetruida, maar meer dan een 6 zouden die ook echt niet krijgen.

Wieffer is zo onzeker in z´n passing op een hoger niveau. Dat vond ik in Europa ook al. Als balafpakker is hij echt bijna wereldklasse alleen is zn passing wel vaak zo matig dat ik hem niet zo opstellen op het EK in ieder geval niet tegen teams met goede aanvallers.

23 maart 2024 om 00:49

Dan vraag ik me af of Schouten daar meer aan toe is.. niet dat Schouten verdedigend goed is maar mischien beter als Veerman en hij heeft ook een goede pass.

In ieder geval Koeman niet. Met zijn broddelwerkje was Oranje speelbal van de Schotten. Bij wie 1 belangrijk onderdeel ontbrak: scoren uit -tig 100% kansen. Vooral middenveld klopte van geen kant. Alleen Reijnders voldeed daar. Wijnaldum is daar aan het afbouwen, Wieffer was met zichzelf in de gevecht, en de man die de spitsen moest bedienen, Simons, had weer eens zijn zoveelste off-day in Oranje. Achterin was het ook af en toe een grote warboel, opeens wisten de verdedigers niet meer hoe dat ook nog weer ging, met 4 verdedigers, waarvan altijd eentje afwezig. Voorin Gakpo weer eens falend, op 1 formidabele schwalbe na, en Depay die af en toe gevaarlijk was, maar ook niet meer dan dat. Na wat wissels, en de 2-0, geloofden de Schotten het wel. Het was niet hun avond. En de Oranje vervangers hadden wel even zin, en zo waar werd er nog een leuk toetje geserveerd. Maar een andere coach is geen overbodige luxe.

23 maart 2024 om 00:50

Ik had ook het gevoel alsof Nederland de eerste helf echt op 70% speelden ?

Oké, een paar goede reddingen maar Reijnders vond ik toch meer het verschil maken.

Ook tijdens deze pot weer het tactisch onvermogen van Koeman gezien. Hij krijgt het maar niet voor elkaar om zijn team in de 1e helft goed te laten spelen. Elke keer moet hij in de rust ingrijpen waarna de 2e helft beter is. Dan kun je zeggen: "goed gezien van hem" maar ik vind het onvermogen van hem om zijn team van het begin af aan goed te laten functioneren. Nu is het nog tegen een kleine tegenstander, maar tegen de grote jongens ben je al bij de rust kansloos

Hij is aan de bal wel heel matig vind ik. Levert veel in em geeft bijna een goal weg met een verkeerde inspeelpass.

Als lijnkeeper wel goed gisteren.

@FR010RDAM, wie was jouw man of the match?

Wijnaldum de slechtste, daarna Depay, Frimpong, Gakpo en Simons.
De rest speelt prima , met uitblinkers Reijnders en Flekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren