Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart benoemt voorafgaand aan België - Oranje ‘klootzak in kleedkamer’

Laatste update:

Rafael van der Vaart is van mening dat Kevin De Bruyne de Ballon d’Or verdient. Tijdens de voorbeschouwing op het Nations League-duel tussen België en Nederland benadrukt de analyticus bij de NOS dat de middenvelder van Manchester City op dit moment de ‘meest complete voetballer’ is. Toch weet de analyticus dat De Bruyne in de kleedkamer anders kan zijn dan voor de camera.

“Ik vind dat hij de Gouden Bal al jaren verdient”, opent Van der Vaart. “Als je het hebt over een speler van deze tijd, dan hij heeft alles: snelheid, techniek, kracht... Dat is wat mij betreft wel echt een speler waarvoor je naar het stadion gaat”, aldus de analist, die aangevuld wordt door Pierre van Hooijdonk. “Hij heeft ook een geweldige persoonlijkheid. Daar kijk je op een gegeven moment ook wel een beetje naar. Er zit geen ruw randje aan.”

Van der Vaart kan zich niet helemaal vinden in de woorden van zijn collega. “Als je mensen spreekt... In de kleedkamer schijnt hij echt een klootzak te zijn af en toe. Hij zegt echt hoe het gespeeld moet worden. Maar als je hem ziet, zou je dat niet verwachten. Al wil hij natuurlijk gewoon winnen”, besluit Van der Vaart. De Bruyne start vrijdagavond in de basis tegen Oranje in het Koning Boudewijnstadion.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ga stuk. De Bruyne fantastisch speler en misschien wel de meest complete en beste middenvelder. Maar wat moet Karim Benzema nog doen om de ballon dor te winnen, ff prijzen dat Van de Vaart een legend is ofzo.

3 juni 2022 om 20:56

De Bruyne is met zijn Man City afgetroefd door Real en Benzema. Benzema verdient hem inderdaad, ook ik, iemand dat Benzema een behoorlijke tijd niet hoog had zitten moet eraan geloven.

3 juni 2022 om 21:18

Als je Sylvie Meis jaren in bed had, ben je ook een legende..
Overigens leek vdv zijn voerbalcarrière wel omgekeerd. Toen die 18 was deed die het ongekend, maar werd ieder jaar minder. Leuke seizoenen HSV en Tottenham vervolgens, zonde! Leek meer in te zitten.
Anderzijds vind ik het een leuke analist met meer inhoud dan bijv een Kuyt

3 juni 2022 om 21:36

Bkuemesiatwr

Hij heeft het niet perse over dit seizoen he. RVV geeft aan, verdient het al jaren.

KDB geweldige speler hoor, maar die kan dus onzichtbaar zijn tot Januari en daarna niet eens zo'n hele spectaculaire 2e seizoenshelft hebben en wordt doodleuk Ballon D'or en POTY in gefietst alsof mensen het niet doorhebben. Zelden gezien dit.

Beide voeten van De Bruyne zijn net twee penselen, wat De Bruyne de afgelopen jaren heeft gepresteerd is pure kunst.

Jammer dat al die analisten van tijd tot tijd van die onInberichten verkondigen om maar speciaal en interessant over te willen komen.

KDB is zeker een Ballon d'Or winnaar, maar misschien volgend jaar. Dit jaar zie ik alleen Benzema hem winnen. Heel misschien als KDB het WK weet te winnen!

3 juni 2022 om 22:06

Sorry. Zie KdB nooit een Ballon d'Or winnen. Ook zie ik België niet een WK winnen. Hun gouden generatie is ook al klaar.

Zou Rafael ook weten dat het over een heel seizoen gaat? De bruyne heeft bijna een half seizoen gemist door een blessure en had daarna een matige vorm, wat heel normaal is na een blessure. Niemand neemt die prijs nog serieus na meerdere verkeerde winnaars, maar als Benzema hem niet wint dit keer dan kunnen we beter stoppen met deze individuele prijs.

Vd vaart is toch ook wel een van de zwakste huidige analisten he. Daar komt echt niks zinnigs uit.

4 juni 2022 om 08:55

Dat zeg je ook alleen maar omdat hij KdB de Ballon d'or gunt en jou niet noemt

4 juni 2022 om 23:09

Hij had jouw moeten noemen Karim

Ben het als het op mens zijn aankomt eens met een VdV.
Want Benzema heeft toch privé echt rare dingen op zijn naam staan.
Maar het gaat om voetbal , en hoe belangrijk jij als voetballer bent geweest en hebt gepresteerd.
Dan heeft Benzema hem voor 100% verdiend.
Laat nu al jaren zien bij Real dat hij geweldig is .
Ook niet zelfzuchtig .
Natuurlijk ook erg veel geluk met een Vinicius.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren