Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Sar: ‘Eriksen is toe aan een volgende stap’

Laatste update:

Edwin van der Sar kent Christian Eriksen nog goed uit de tijd van de middenvelder bij Ajax. De algemeen directeur van de Amsterdammers denkt dat de Deen goed genoeg is om het op een hoger niveau dan Tottenham Hotspur te proberen.

Ben jij het met Edwin van der Sar eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had eriksen graag bij Barça gezien als opvolger van iniesta. Bezit het tiki taka voetbal en vind hem meer passen in het systeem dan Coutinho.

6 september 2017 om 22:18

Volledig mee eens. Snap totaal niet dat Barça afgelopen zomer niet iets meer gedaan had. Eriksen zou voor mij op nr 1 staan

6 september 2017 om 22:48

Eriksen is onbetaalbaar gok ik, lang contract en Levy.

6 september 2017 om 23:39

Dat denk ik ook. Die komt voorlopig niet weg bij de Spurs.

6 september 2017 om 23:54

Snap er ook geen bal van dat ze hem niet hebben gehaald. Zei precies hetzelfde danos.. en dat ik denk dat alles te koop is dus ze hadden op zn minst een bod kunnen doen

Eens of niet eens doet er niet veel toe, Tottenham zal hem echt niet gaan verkopen, ze willen zelf naar de top toe en kunnen hem niet vervangen door een gelijkwaardige of betere speler. Hetzelfde geldt voor Kane en Alli, zeer gewilde spelers echter ik kan me niet voorstellen dat Tottenham ze verkoopt.

Is dit een steekje onder water richting Tottenham? Dat Van der Sar onderhuids hoopt dat Tottenham zelf op dezelfde manier behandeld wordt als dat zij Ajax behandelden inzake Davinson Sanchez? Deze opmerking gekoppeld aan de opmerking gisteren dat hij het spijtig vindt dat Sanchez al na een seizoen vertrekt sterkt dat vermoeden.

7 september 2017 om 05:10

Ja of hij meent het gewoon? Ik bedoel Eriksen is toch ook toe aan een stap hogerop. Na dit jaar zou de perfecte tijd zijn helaas is Levy niet zo makkelijk. Voor Sanchez zou een extra jaar in de basis bij Ajax ook niet slecht zijn geweest. Nog meer ervaring op doen en proberen de titel te winnen om daarna een stap hogerop te maken. Ik geef van de Sar gelijk in deze twee zaken.

7 september 2017 om 09:00

Oh ja zeker. Wat ik dan wel weer grappig vind is dat Levy en die voorzitter van Southampton ineens wel 'tough' mogen doen maar wanneer een Nederlandse club dat doet staan ze zogenaamd 'de ontwikkeling van de speler in de weg' of wordt gezegd dat 'je niets hebt aan een ontevreden speler' etc. Dat rijmt niet met elkaar...

Is ajax niet een keer toe aan een volgende stap? Want ze blijven al 6 jaar nivelleren qua niveau. Voeig jaar een uitschieter met de EL finale, maar nu zijn we weer terug bij af.

7 september 2017 om 09:02

Dan moet je een keer 'tough' zijn en spelers aan hun contract houden. Probleem is dan wel weer dat analisten dan gaan zeuren dat 'de jeugd geen kans krijgt' en 'er binnen de jeugdopleiding ontevreden mensen zijn'. Dat soort onzin komen ze dan mee.

Van der Sar kletst wat af bij de buitenlandse media. Vooral Manchester (united) is geliefd terrein. Zou ook fijn zijn dat hij zo open zou staan voor de binnenlandse media. Maar net als Overmars en nog meer Bergkamp, raken ze kopschuw wanneer er geen Ajax TV op de microfoon staat. Dat zou minder erg zijn wanneer dit drietal bij Ajax puik resultaat zou neerzetten. Maar helaas blijkt maar weer eens dat een ex-topvoetballer geen goede bestuurder hoeft te zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren